Ahoj milovníci tohoto akčního plemene.
Pojďte pokecat !
Toto je mimčo Momentálně 15ti měsíční agility závodnice
dalis
napsal(a):
Pojďte pokecat !
https://www.ifauna.cz/rubriky/mdi skuse/show.php?tema=319564& r=7&m=28&page=1
dalis
napsal(a):
Pojďte pokecat !
Ahoj všichni.
To tady nejsou žádní příznivci jacků?
Kamarádka má teď nádherná štěnda, tak se kocháme s přítelem, ale další přírůstek plánujeme až v květnu 2009. Tak zatím alespoň slintáme nad cizími
alma
napsal(a):
Ahoj všichni.
Kamarádka má teď nádherná štěnda, tak se kocháme s přítelem, ale další přírůstek plánujeme až v květnu 2009. Tak zatím alespoň slintáme nad cizími
skvrnilmiky
napsal(a):
posouvám a doufám že se tu někdo objeví!!
Tak já se objevuju, dneska jsem jednoho dostala
Poznáváš?
lenocka
napsal(a):
Tak já se objevuju, dneska jsem jednoho dostala
Poznáváš?
Mno,je roztomilý,já sama mám doma parsonku.neustále má tendenci něco lovit,honit,koním sice stačí běhu,ale mají na ni vyrážku,když se jim plete pod nohama,nemají pud sebezáchovy.Jsou strašně hyperaktivní a pokud jsou sami a nemají dost zábavy a,tak ničí...Potřebují hodně zabavit,ale jsou vynikající na agility,hrátky s míčkem,jsou jako z gumy...Zrovna se čílí,že ji nepustím prohnat jehničky
janiska
napsal(a):
Mno,je roztomilý,já sama mám doma parsonku.neustále má tendenci něco lovit,honit,koním sice stačí běhu,ale mají na ni vyrážku,když se jim plete pod nohama,nemají pud sebezáchovy.Jsou strašně hyperaktivní a pokud jsou sami a nemají dost zábavy a,tak ničí...Potřebují hodně zabavit,ale jsou vynikající na agility,hrátky s míčkem,jsou jako z gumy...Zrovna se čílí,že ji nepustím prohnat jehničky
Tak tu su moje bambulky, starsia Mia 7 rokov sice bez PP ale milujem ju nadovsetko a mladsia Becky 2 roky v dnesnej dobe sampionka Nemecka ale pracujeme na inernational sampion
alexa
napsal(a):
Tak tu su moje bambulky, starsia Mia 7 rokov sice bez PP ale milujem ju nadovsetko a mladsia Becky 2 roky v dnesnej dobe sampionka Nemecka ale pracujeme na inernational sampion
alebo este takto
skvrnilmiky
napsal(a):
Vánoční dáreček pro manžela!!
fenečka Charlii narozená 28.9.08-Slavila jako dáreček pod stromeček velký úspěch!!
skvrnilmiky
napsal(a):
fenečka Charlii narozená 28.9.08-Slavila jako dáreček pod stromeček velký úspěch!!
a jestě poslední!
skvrnilmiky
napsal(a):
a jestě poslední!
Taj já se připojuji, jmenuji se Jacky,je mi 9 měsíců a dělám paničce samou radost....Jo, občas si okoušu paničino povlečení, rukávy od bundy, ale jinak jsem milášek...
aaranka
napsal(a):
Taj já se připojuji, jmenuji se Jacky,je mi 9 měsíců a dělám paničce samou radost....Jo, občas si okoušu paničino povlečení, rukávy od bundy, ale jinak jsem milášek...
Ahojky.máš na sebe icq?Kdyžtak mi ho pošli ráda bych s tebou splkla!!
dalis
napsal(a):
Pojďte pokecat !
Ahoj,
máte někdo JRT v bytě? Vím, že je dost aktovní. Pořizovali bysme si ho jako druhého psa a již i tomu prvnímu se dost věnujeme.
Ráno procházka na 10 minut. Pak ještě jedno jen čůrací venčení. Po přídchodu domů rychle ven, ale pak už by byli hafani s námi venku. Každý den tak 2 hodiny (a víc). No a večer zase prochajda na 10 minut. Dvakrát týdne jezdím na agility, takže bych jezdila s dvouma psama, to by bylo v pohodě. Tam se můžou vyblbnout s ostatníma. Navíc ještě plánuji jednou v týdnu poslušnost.
Díky za názory.
kachnicka1986
napsal(a):
Ahoj,
máte někdo JRT v bytě? Vím, že je dost aktovní. Pořizovali bysme si ho jako druhého psa a již i tomu prvnímu se dost věnujeme.
Ráno procházka na 10 minut. Pak ještě jedno jen čůrací venčení. Po přídchodu domů rychle ven, ale pak už by byli hafani s námi venku. Každý den tak 2 hodiny (a víc). No a večer zase prochajda na 10 minut. Dvakrát týdne jezdím na agility, takže bych jezdila s dvouma psama, to by bylo v pohodě. Tam se můžou vyblbnout s ostatníma. Navíc ještě plánuji jednou v týdnu poslušnost.
Díky za názory.
Aohj, ja ho mam v byte a celkem dobry. Jen ten pohyb fakt potrebuje, je to malej zivel, kterej se neda stlumit. Pres rok ho beru ke konim, do lesa, ale v zime to je malinko komplikovany zimou. Je mu kosa, tak se tak nevylita, protoze nevydrzi dlouho venku a kdyz uz je to moc, leze nam po zdi
dalis
napsal(a):
Pojďte pokecat !
Ahojky tak se také hlásím mezi vás! Mailíkovi jsou 4,5 měsíce, padají mu zoubky, cvičíme poslušnost... A je to naše zlatíčko :-)
anky33
napsal(a):
Ahojky tak se také hlásím mezi vás! Mailíkovi jsou 4,5 měsíce, padají mu zoubky, cvičíme poslušnost... A je to naše zlatíčko :-)
Tady pár fotek když jsme si ho přivezly v 8 týdnech..
anky33
napsal(a):
Tady pár fotek když jsme si ho přivezly v 8 týdnech..
Tady kapánek starší
dalis
napsal(a):
Pojďte pokecat !
Fotečky ze včerejšího srazíku.
dalis
napsal(a):
Pojďte pokecat !
dalis
napsal(a):
Pojďte pokecat !
dalis
napsal(a):
Pojďte pokecat !
impact
napsal(a):
No, moc ty fotky nejdou vidět, ale chvílema nás tam bylo 15 jacků.
Anet ty se ptáš na nemoderce na to soužití pita a JRT? Jestli jo, tak já to mám bez problémů. Měla jsem napřed pita a pak postupně přibírala ty jacky a bez problémů.
impact
napsal(a):
No, moc ty fotky nejdou vidět, ale chvílema nás tam bylo 15 jacků.
Anet ty se ptáš na nemoderce na to soužití pita a JRT? Jestli jo, tak já to mám bez problémů. Měla jsem napřed pita a pak postupně přibírala ty jacky a bez problémů.
Jojo ptala jsem se já..
Ale stejně dám asi přednost JRT, nemám s pitem žádný zkušenosti tak nevím no.. Jinak ti píšu na meil..
alma
napsal(a):
Ahoj všichni.
Ahoj, jsou to nádherný mimča :) to se teda musím pochlubit naším přírůstkem :)
impact
napsal(a):
Fotečky ze včerejšího srazíku.
Kde tak srazík pořádáte ?
Máme doma nové mimčo... Většina lidí tvrdí, že ten větší je jeho maminka ( ten větší je pes ) a strašně se diví, že malý prcek tak moc vyroste
nikoliczenka
napsal(a):
Kde tak srazík pořádáte ?
Máme doma nové mimčo... Většina lidí tvrdí, že ten větší je jeho maminka ( ten větší je pes ) a strašně se diví, že malý prcek tak moc vyroste
:-)
dalis
napsal(a):
Pojďte pokecat !
Ahoj,
rozhodli jsme se, že se ujmeme nechtěného štěňátka křížence JRTx?. Tak jsem se jen chtěla zpetat, jak asi byli velcí Vaši Jackové, když jste si je přinesli domů? Kolik asi vážili?
Už se nemůžu dočkat, až budeme mít mimčo doma
dalis
napsal(a):
Pojďte pokecat !
Ahoj,
tak už se nám pomalu blíží den, kdy si přineseme domů štěndo. Už se moc těším.
Jak "akční" jsou vaši JRT? Jak rychle se jako štěňátko váš JRT učil? Jak váš JRT vychází s ostatními psy? Děláte někdo s JRT agility, jak mu to jde?
Vím, že je to vše individuální, ale i tak bych byla ráda za vaše zkušenosti
dalis
napsal(a):
Pojďte pokecat !
Hop sem, prosím. Už je tu komrdesát témat o JRT, tak bysme mohli pořádně rozjet nějaký, ni?
Petas odkud štěně máš?
impact
napsal(a):
Hop sem, prosím. Už je tu komrdesát témat o JRT, tak bysme mohli pořádně rozjet nějaký, ni?
Petas odkud štěně máš?
Jo jo...souhlas
Mame stendo od Třebíče...8 týdení fenecka...dala bych foto,ale nemuzu najit tradicne kabel od fotakuJe cela bila,na zadech ma cernej flicek a jeste jeden ma od korene ocasku pres cely ocasek....a hlavicku ma trikolorni
impact
napsal(a):
Petas odkud štěně máš?
Chci se zeptat, je pit také tak hyperaktivní jako JRT ? Přeci je to také jen teriér... Já jsem říkala, kdyby ten náš prcek byl větší, tak se z toho zblázníme
nikoliczenka
napsal(a):
Chci se zeptat, je pit také tak hyperaktivní jako JRT ? Přeci je to také jen teriér... Já jsem říkala, kdyby ten náš prcek byl větší, tak se z toho zblázníme
Tak hlásím uspesne nalezení kabelu...
Tak teda pridavam fotecku te nasi male rostandy
petas
napsal(a):
Tak hlásím uspesne nalezení kabelu...
Tak teda pridavam fotecku te nasi male rostandy
dalis
napsal(a):
Pojďte pokecat !
Zdravím všechny, chtěl bych se s vámi zkušenějšími v držení JRT poradit o jedné věci. Mám 4,5 měsíce starou fenku russela. Je naprosto skvělá. Je poslušná, akční, temperamentní a přitom milá a hodná. Miluje psi i lidi a já z ní mám fakt radost. Hodně lidí mě od tohoto plemene zrazovalo, ale nemají pravdu. Když se psovi věnujete, tak není problém, dokonce ani v paneláku. Ale teď k jádru russela
. Přivezl jsem jí v osmi týdnech. Ve 2,5 měsících se nám složily ouška do ruliček. Bylo mi to vcelku jedno, jacka mám kvůli povaze, takže jsem to nechal být. Nejsem velký zastánce lepení. Kolem 4. měsíce se ouška postavila, takže pozor na vítr
. No a teď je to pár dnů, uši samy přepadly dopředu a jsou předpisově. Chci se teda zeptat. Spadly uši z důvodu padání zubů a opět se postaví? Nebo prostě nakonec usoudily, že dolů je to lepší a zůstanou už tak? Je mi to celkem fuk, ale musím uznat, že tak jak je to teď, se mi prostě líbí nejvíc (viz foto). Mám se psy dost zkušeností (od mala máme doma psy - je mi 30), ale s plemeny u kterých ouška nemění tvar ze dne na den. Díky za odpovědi a příjemný den. Pavel
pacholik
napsal(a):
Zdravím všechny, chtěl bych se s vámi zkušenějšími v držení JRT poradit o jedné věci. Mám 4,5 měsíce starou fenku russela. Je naprosto skvělá. Je poslušná, akční, temperamentní a přitom milá a hodná. Miluje psi i lidi a já z ní mám fakt radost. Hodně lidí mě od tohoto plemene zrazovalo, ale nemají pravdu. Když se psovi věnujete, tak není problém, dokonce ani v paneláku. Ale teď k jádru russela
. Přivezl jsem jí v osmi týdnech. Ve 2,5 měsících se nám složily ouška do ruliček. Bylo mi to vcelku jedno, jacka mám kvůli povaze, takže jsem to nechal být. Nejsem velký zastánce lepení. Kolem 4. měsíce se ouška postavila, takže pozor na vítr
. No a teď je to pár dnů, uši samy přepadly dopředu a jsou předpisově. Chci se teda zeptat. Spadly uši z důvodu padání zubů a opět se postaví? Nebo prostě nakonec usoudily, že dolů je to lepší a zůstanou už tak? Je mi to celkem fuk, ale musím uznat, že tak jak je to teď, se mi prostě líbí nejvíc (viz foto). Mám se psy dost zkušeností (od mala máme doma psy - je mi 30), ale s plemeny u kterých ouška nemění tvar ze dne na den. Díky za odpovědi a příjemný den. Pavel
A fotka 2 měsíce stará - rogalko
pacholik
napsal(a):
A fotka 2 měsíce stará - rogalko
Tady to spííííí!Kde sou všichni Jackouši?!
Naše malá rošťanda ve Francii;)
petas
napsal(a):
a běžíme
petas
napsal(a):
Taky přidávám fotečky, 8-mi měsíční hrdina, rád štěká na tmu venku, prý lepší než by tma bafla na něj
minisek
napsal(a):
Taky přidávám fotečky, 8-mi měsíční hrdina, rád štěká na tmu venku, prý lepší než by tma bafla na něj
ještě jedna
Zdravim Všetkých...:))
Sú to naOzaj krásne psíky , ja by som sa chcel o nich dozvedieť niečo viac , ako je na internete od niekoho , kto ich chová , ale má s nimy skúsenosti...
Tak , ak by som mohol pár otázok ohľadom Jack Russel teriéra :
1. Aká je o tohto psíka starostlivosť?
2. Môže byť v Kotci ?
3. Ako vychádza s inými zvieratami , ako sú napríklad sliepky a iná hydina , alebo mačky a ostatné podobné ?
4. Akú má povahu?
5. A v podstate ešte niečo viac.
A ešte poznámka nakoniec , JRT majú chvost aj krátky aj dlhý...?
Ak by tu bol niekto , kto by mi vedel odpovedať na tieto otázky a povedať o nich ešte niečo viac , tak mi napíšte na mali: lukas_pagac@centrum.sk
ĎAKUJEM...
P.S. : pekné fotky...
Máme doma dvě holky...s nima se určitě nenudíme jsou to super společnice..tady mají své fotky http://www.janiko.cz/bettst/betty.html