misha
napsal(a):
Ahoj! Chtěla bych se zeptat, jestli se se mnou na pejsky do Brna na Intercanis může jet podívat moje fenečka (kříženec)? Musíme sebou mít asi očkovací průkaz, že ano?
Nemůžu to nikde najít. Díky.
Jasně že může, jen musíte mít s sebou očkovací průkaz s platným očkováním ne mladším jednoho měsíce a starším jednoho roku.
pinoha
napsal(a):
A taky nesmí být kupírovaná! :-)))
Lucie
Tak kupírovaná rozhodně není, takže hurááá na výlet za papírakama
misha
napsal(a):
Tak kupírovaná rozhodně není, takže hurááá na výlet za papírakama
Ahojky,taky se jedem juknout,ale vystavovat se nebudem,nějak nemáme všechno/zoubky/,ale jezdíme každej rok i šalinou a je to bezva výlet...Ten můj blázínek/mimochodem BO/si myslí,že jsou tam ti všichni pejskové kvůli němu na hraní.Takže vřele doporučuji a už se těšíme!
lucie x

dasul
napsal(a):
Ale kupírovaný ocas nevadí ne???
Ne, ocásek je v pohodě, vždyť oh má kupírovaný i spousta vystavovaných plemen..
Jde jen o uši
lucie x

XXX.XXX.40.28
misha
napsal(a):
Intercanis se blíží... Nevíte kolik je vstupné (pro člověka, pro psa)? A po areálu musím mít hafana na vodítku, ale náhubek mít nemusí, že ano?
Vstupné 80, zlevněné 40 (viz: http://www.bvv.cz/propet)
Pes nemusí mít košík, ale vodítko ano (i když jich ho spousta nemá).
zzana
napsal(a):
a platí se i za vstup psa nebo jen za lidi? možná blbý dotaz ale dneska už lidi neví na čem všem vydělat
Ahojky všichni!Jak jste si užili výstavu?Nám se moc líbila,ostatně jako každý rok.Příště tam budou určitě i jiná zvířata než pejsci,tak už se moc těšíme!
lucie x

XXX.XXX.238.154
conty
napsal(a):
Ahojky všichni!Jak jste si užili výstavu?Nám se moc líbila,ostatně jako každý rok.Příště tam budou určitě i jiná zvířata než pejsci,tak už se moc těšíme!
My si užili hlavně čekání V osm přejímka a nástup do kruhu v 15:50
Nikdo jiný už v hale nebyl, uklízečky zametaly a u nás se posuzovalo
Jinak s rozhodčím spokojenost, i když ho změnili (ale jen za manžela původní rozhodčí), s jeho posuzováním naprostá - byl úžasný..
lucie x
napsal(a):
My si užili hlavně čekání V osm přejímka a nástup do kruhu v 15:50
Nikdo jiný už v hale nebyl, uklízečky zametaly a u nás se posuzovalo
Jinak s rozhodčím spokojenost, i když ho změnili (ale jen za manžela původní rozhodčí), s jeho posuzováním naprostá - byl úžasný..
tak to čekání je mazac, já si to užila jako divák, vzala jsem i pejska, příští rok to snad zvládnu i jako vystavovatel
zzana
napsal(a):
tak to čekání je mazac, já si to užila jako divák, vzala jsem i pejska, příští rok to snad zvládnu i jako vystavovatel
Mám prosím otázku. Moji psi mají europas a když jsem chtěla razítko od veta, kvůli návštěvě výstavy, řekl mi, že do europasu se razítka nedávají, pouze do klasických očkováků. Nejsem z Brna. Návštěva výstavy nám letos ale stejně nevyšla, tak jen pro příště. Děkuji za odpověď.
jani
napsal(a):
Mám prosím otázku. Moji psi mají europas a když jsem chtěla razítko od veta, kvůli návštěvě výstavy, řekl mi, že do europasu se razítka nedávají, pouze do klasických očkováků. Nejsem z Brna. Návštěva výstavy nám letos ale stejně nevyšla, tak jen pro příště. Děkuji za odpověď.
tak já mám zatím obyčejný očkovák, takže bohužel nevím jak to je, ale mě zase řekl vet že až půjdu na výstavu tak si mám dojít pro razítko že je pes zdravý ale tím on myslel až budu vystavovat a přitom v propozicích je většinou napsáno že je potřeba mít akorát psa naočkovaného, takže jsem z toho taky jelen, mě na očkovák na intercanis pustili v poho, tak snad se tu najde někdo kdo má europas
zzana
napsal(a):
tak já mám zatím obyčejný očkovák, takže bohužel nevím jak to je, ale mě zase řekl vet že až půjdu na výstavu tak si mám dojít pro razítko že je pes zdravý ale tím on myslel až budu vystavovat a přitom v propozicích je většinou napsáno že je potřeba mít akorát psa naočkovaného, takže jsem z toho taky jelen, mě na očkovák na intercanis pustili v poho, tak snad se tu najde někdo kdo má europas
Tak to by máme europas,ale razítka a všechny nálepky nám tam dávají bez problému...on se lae náš vet divil že máme nějakej novější vymakanej tak vážně nevím
zzana
napsal(a):
Pokud máte Europas, tak už nepotřebujete opravdu žádné jiné razítko, jen si musíte hlídat očkování-na vzteklinu a ta ostatní. A dodžet veterinární podmínky, které jsou vždycky napsány v propozicích výstavy, tzn.-očkování nesmí být starčí ež jeden rok a mladší než 21-31. dní před výstavou.
misha
napsal(a):
Ahoj! Chtěla bych se zeptat, jestli se se mnou na pejsky do Brna na Intercanis může jet podívat moje fenečka (kříženec)? Musíme sebou mít asi očkovací průkaz, že ano?
Nemůžu to nikde najít. Díky.
nenajde se prosim nekdo kdo byl v nedeli na Intercanisu a ma fotky od kruhu myslim cislo 6 kde byly TOSY? byla bych strasne rada...dekuju
misa
napsal(a):
nenajde se prosim nekdo kdo byl v nedeli na Intercanisu a ma fotky od kruhu myslim cislo 6 kde byly TOSY? byla bych strasne rada...dekuju
Tak jsme se nakonec vyrazili podívat na výstavu v sobotu. Róza mi udělala velkou radost. Zvládla dlouhou cestu a po výstavišti se pohybovala jako profík Bavila jsem se, když si ji lidi prohlíželi, popř. fotili s tím, jakej je to krásnej JRT, pak zas, že je něco jinýho, no úžasný! Pocity z výstavy byly smíšené. Někteří vystavovatelé šli po titulu jako blázni, někteří neúspěch brali v klidu, hafany pomazlili a všechno bylo v pohodě. Musím říct, že mi pejsků bylo často líto. To dlouhé čekání, pózování... Zkrátka, jestli si pořídíme pejska s PP, tak výstavy nebudou nic pro mě. Posílám foto Rózy při sledování Holandských ovčáků, kteří byli mimochodem opravdu překrásní
.
misha
napsal(a):
Tak jsme se nakonec vyrazili podívat na výstavu v sobotu. Róza mi udělala velkou radost. Zvládla dlouhou cestu a po výstavišti se pohybovala jako profík Bavila jsem se, když si ji lidi prohlíželi, popř. fotili s tím, jakej je to krásnej JRT, pak zas, že je něco jinýho, no úžasný! Pocity z výstavy byly smíšené. Někteří vystavovatelé šli po titulu jako blázni, někteří neúspěch brali v klidu, hafany pomazlili a všechno bylo v pohodě. Musím říct, že mi pejsků bylo často líto. To dlouhé čekání, pózování... Zkrátka, jestli si pořídíme pejska s PP, tak výstavy nebudou nic pro mě. Posílám foto Rózy při sledování Holandských ovčáků, kteří byli mimochodem opravdu překrásní
.
A ještě foto, které dokazuje, že čekání bylo opravdu únavné (jak pro pejsky, tak i pro majitele).
lmusa
napsal(a):
Tahle fotka nemá chybu
Taky přidám jednu. Štěňátka to výstavní šílenství úplně zmohlo.