Zdravím všechny pejskaře!!!
Kamarádka má fenku kolie, bydlí na samotě a ač neviděn, vplížil se na dvorek nějaký nápadník a zanechal po sobě stopu v podobě 5 štěňátek. Co tipujete za rasu???
1. pejsek
petra136
napsal(a):
Kamarádka má fenku kolie, bydlí na samotě a ač neviděn, vplížil se na dvorek nějaký nápadník a zanechal po sobě stopu v podobě 5 štěňátek. Co tipujete za rasu???
1. pejsek
2. pejsek
petra136
napsal(a):
1. pejsek
3. pejsek
petra136
napsal(a):
1. pejsek
fenečka
petra136
napsal(a):
1. pejsek
a poslední holčička
petra136
napsal(a):
1. pejsek
a maminka Arka
petra136
napsal(a):
1. pejsek
Všechna štěňátka jsou k mání za pytel granulí (Darling nebo Chappi). Maminka je skvělá aportérka, štěňata jsou zvyklá na děti i domácí zvířata.
petra136
napsal(a):
1. pejsek
Štěnítka jsou opravdu nádherná, držím palce ať se dostanou do dobrých rukou - jinak toho otce bych řekla i border kolie - nebo nějaký kříženec, který má něco společného s borderkou, i když podle toho štěnda č.2 nevím nevím.
petra136
napsal(a):
1. pejsek
Podle mě je otcem prostě nějáky voříšek, stačí se porozhlédnout po nejbližší vsi a udělá se hrubý obrázek.Pochybuji, že by otcem mohl být borderák, ti se většinou netoulají po lese jen tak sami. Jinak štěnda jsou opravdu nádherná, sama bych si jedno vzala, kdybych mohla.
hortova
napsal(a):
Podle mě je otcem prostě nějáky voříšek, stačí se porozhlédnout po nejbližší vsi a udělá se hrubý obrázek.Pochybuji, že by otcem mohl být borderák, ti se většinou netoulají po lese jen tak sami. Jinak štěnda jsou opravdu nádherná, sama bych si jedno vzala, kdybych mohla.
ten třetí pejsek se mi strašně líbí, jenže mám už dva psy velkého plemene a se třetím psem by mě rodina rovnou vyhodila :(
marky88
napsal(a):
ten třetí pejsek se mi strašně líbí, jenže mám už dva psy velkého plemene a se třetím psem by mě rodina rovnou vyhodila :(
Myslím, že po otci se vydařil jen pejsek č. 2. Ty ostatní štěňata jsou zbarvením kolie. Asi má fena v předcích i trikolorní kolii. Nebo taky mohlo být otců více, i to je možné. Ale budou všichni moc hezcí, nejspíše dosti podobní bordece.
remi
napsal(a):
Myslím, že po otci se vydařil jen pejsek č. 2. Ty ostatní štěňata jsou zbarvením kolie. Asi má fena v předcích i trikolorní kolii. Nebo taky mohlo být otců více, i to je možné. Ale budou všichni moc hezcí, nejspíše dosti podobní bordece.
Ona prý Arka má někde v rodě borderku (dědu nebo pradědu), tak se to mohlo projevit. V okolí nikdo borderku nemá, tak to bude nějaká pouliční směs. Ale nikde nic nebylo vidět, sousedka ze samoty má chodského psa, ten byl ale zavřený. Ten třetí pejsek je suprovej, vybral si mě, pořád se motal kolem mě a mimíska, nakonec mi usnul na klíně. Jenže já už mám doma svého klabonosníka ušatého a dva pejsci by byli moc.