vkládejte jsem fotečky z procházek s vašimi miláčky a jejich kamarády. nás chodí tak 4- 8 pejsků a je prča.
michalasin
napsal(a):
vkládejte jsem fotečky z procházek s vašimi miláčky a jejich kamarády. nás chodí tak 4- 8 pejsků a je prča.
michalasin
napsal(a):
Tak ja pridavam jednu este z minuleho roku, teraz by tam bol miesto mojho uz neboheho tricolorneho cavaliera maly holandan a tiez by pribudla mala borderka
gupka
napsal(a):
Tak ja pridavam jednu este z minuleho roku, teraz by tam bol miesto mojho uz neboheho tricolorneho cavaliera maly holandan a tiez by pribudla mala borderka
jedna májová
andelaskoloudova
napsal(a):
mi to brali rovnou s celým polem pampelišek
michalasin
napsal(a):
mi to brali rovnou s celým polem pampelišek
Taky jedno pampeliškové výletní foto
kerry
napsal(a):
Taky jedno pampeliškové výletní foto
A takhle dopadla ta bílá když si v pampelindách zaběhala
michalasin
napsal(a):
Naše cvičácká procházka
jessie
napsal(a):
Procházka v ZOO Praha
A ještě jedna z procházky v ZOO
jessie
napsal(a):
A ještě jedna z procházky v ZOO
a na horách, já fotila mojeho hafu a ségra fotila zas nás aniž bych to věděla a výsledek? tohle je moje foto
michalasin
napsal(a):
a na horách, já fotila mojeho hafu a ségra fotila zas nás aniž bych to věděla a výsledek? tohle je moje foto
a tohle to sestry
lucie x

XXX.XXX.40.28
lucie x

XXX.XXX.40.28
michalasin
napsal(a):
lucie x
napsal(a):
S kamarády:
Super fotky, jako vždy Labrouši jsou prostě fotogeničtí
michalasin
napsal(a):
jdeme na rozhlednu
hladice
napsal(a):
tak my byli na procházce v Babččině údolí, moc hezky jsme se prošli a povedená byla, bylo nás totiž 21 novofundlanďanů, k tomu nějací ty páníčkové a houf obdivovatelů, kteří si více všímaly nás než Viktorčina splavu
rude
napsal(a):
tak my byli na procházce v Babččině údolí, moc hezky jsme se prošli a povedená byla, bylo nás totiž 21 novofundlanďanů, k tomu nějací ty páníčkové a houf obdivovatelů, kteří si více všímaly nás než Viktorčina splavu
michalasin
napsal(a):
Kdo zná tu černou fenu úplně vpravo, mi nevěří, že to není montáž :-) Páč papá pejsky :-)
maťa

XXX.XXX.31.114
michalasin
napsal(a):
Moji tři báječní kucí Efram, Gerry a Agbar
michalasin
napsal(a):
Cane corso Big Boy+staffík Deny+kokřice Cora