Tu sa môžete pochváliť Vašim "bulíčkom"... takže ak dovolíte ja začínam...toto je náš 11 mes. krásavec Billy...
acd
napsal(a):
Tu sa môžete pochváliť Vašim "bulíčkom"... takže ak dovolíte ja začínam...toto je náš 11 mes. krásavec Billy...
...Billy
acd
napsal(a):
...Billy
Díky za téma-super!!!!!Toto je naše rošťanda Bibinka 2 roky!
pupulu
napsal(a):
Díky za téma-super!!!!!Toto je naše rošťanda Bibinka 2 roky!
Bíba na pikniku se zbytkem smečky!!!
pupulu
napsal(a):
Ráda se chová!
Bíba kouká jako krtek!!!Máte krásného pejska!!
acd
napsal(a):
...jééj, som veľmi rada, že ste prispeli krásnymi fotečkami ... nosenie na rukách sa páči aj nášmu a celý čas ma pri tom pusinkuje...
Ticina - Laetitia Trojský kůň (www.ticina.estranky.cz pro ty jenž by se chtěli o Ticince něco dozvědět )
acd
napsal(a):
http://www.nova.cz/tvarchiv/?238d=2 3.06.2008&238m=d&238p=TN OVINY&238v=139677
impact
napsal(a):
...Ticinka je krásna a šikovná slečna... kukli sme aj na Vašu peknú stránočku a môžeme len pochváliť...
a pre ostatných - ak aj vy máte stránočku o svojom \"bulíkovi\" sem s ňou...
Pre impact: ten prípad je naozaj strašný... toto ja nikdy nedokážem pochopiť a som presvedčená, že nie som jediná...ako môže niekto ublížiť tak roztomilej nevinnej duši...keď si predstavím nášho Billyho ako neustále vrtí chvostom, aký je nadšení z toho keď môže byť v našej blízkosti a akú veľkú radosť prejavuje pri každom poláskaní je mi pri pomyslení na tento prípad do plaču...
acd
napsal(a):
...Ticinka je krásna a šikovná slečna... kukli sme aj na Vašu peknú stránočku a môžeme len pochváliť...
a pre ostatných - ak aj vy máte stránočku o svojom \"bulíkovi\" sem s ňou...
Pre impact: ten prípad je naozaj strašný... toto ja nikdy nedokážem pochopiť a som presvedčená, že nie som jediná...ako môže niekto ublížiť tak roztomilej nevinnej duši...keď si predstavím nášho Billyho ako neustále vrtí chvostom, aký je nadšení z toho keď môže byť v našej blízkosti a akú veľkú radosť prejavuje pri každom poláskaní je mi pri pomyslení na tento prípad do plaču...
Ticinka je krásná a její stránky také!!
Ten případ na Nově to je hnus-jak si to může někdo dovolit!!!!Takovejm by se mělo stát totéž co udělali tomu pejsovi!!!!!
impact
napsal(a):
...pridávame akčné foto...
maruska
napsal(a):
Taky přídám akční
A ještě jak si hrajou Jackie s Ticinkou
acd
napsal(a):
...trošku sa nám to prepadáva tak posúvam...posielajte fotečky a pochválte sa Vašimi bulíkmi...
Jedna opalovací ze včera!!!§
acd
napsal(a):
...krásne foto... tu je Teddy s Billym...
Vendy super foto... ja tiež pridávam pár, ktoré sa mi včera podarili...
acd
napsal(a):
...a jedna akčná...
acd
napsal(a):
...sem s fotečkami...
Ahoj,doufám,že nevadí,že jsem se sem vecpala-mám polo bulíka,přesnějí staforda X bulíka....
llucinkaa2
napsal(a):
Ahoj,doufám,že nevadí,že jsem se sem vecpala-mám polo bulíka,přesnějí staforda X bulíka....
Molča-je to už babička-má 13 let
llucinkaa2
napsal(a):
Molča-je to už babička-má 13 let
a poslední,abych to tady nezaplácala jen Molčou
na fotce s mojí drouhou fenou KAO Karin
acd
napsal(a):
Můj bobánek Ashaki, na fotce 5 měsíců
petra136
napsal(a):
Můj bobánek Ashaki, na fotce 5 měsíců
a ještě jedna fotka
acd
napsal(a):
...Petra máš naozaj nádherného buliho , tipovala by som na nejakého trojského koňa
... aj polobulík je super, teším sa na ďalšie krásne foto...
Elbridge Marso-Bull v 10měs.
petra136
napsal(a):
a ještě jedna fotka
Všetko najlepšie v Novom roku nielen všetkým milovníkom plemien typu "bull" praje Hanka a Billy...
acd
napsal(a):
Všetko najlepšie v Novom roku nielen všetkým milovníkom plemien typu "bull" praje Hanka a Billy...
...náš zmrzliačik...
pinoha
napsal(a):
A ještě jedna:
tak se taky přidáme - miniaturní bulterier - Bonzo vom Kaiserhof.
miladka
napsal(a):
tak se taky přidáme - miniaturní bulterier - Bonzo vom Kaiserhof.
další