Ahojky,
v neděli jsme si domů privezli malou australajdí ovčačku a porád nemůzeme prijít na nějaké pěkné jméno.
Chcem aby to bylo trochu české a aby se to na ní hodilo a pěkně se to ríkalo...líbilo by se nám Barča,ale tu uz máme rotwailerku...tak něco takového pěkného...
Tak co,poradíte??
A ještě pripíšu ze je obrovská vodomilka..
proxima
napsal(a):
Ahojky,
v neděli jsme si domů privezli malou australajdí ovčačku a porád nemůzeme prijít na nějaké pěkné jméno.
Chcem aby to bylo trochu české a aby se to na ní hodilo a pěkně se to ríkalo...líbilo by se nám Barča,ale tu uz máme rotwailerku...tak něco takového pěkného...
Tak co,poradíte??
Krásná!!!!!!!!!!!!
Já ji mít doma tak bych se rozmýšlela mezi jmenem Kaulí a nebo Ája :-))
proxima
napsal(a):
Ahojky,
Tak co,poradíte??
jak už tu od někoho zaznělo jméno Ája - tak to se mi moc líbí a tu vašu krasavicu by to sedlo jak na hrnec poklička.
takže
pantrace
napsal(a):
hh aspon zněkým se zhodnu na něčem
----------->ÁJA<-------------------
Ted jsem tu já!!
Aja se mě moc líbí,ale prítel majitel fenky porád neví...
Jiné návrhy nemáte????)
Mě se líbí Sára,ale to není tak roztomilé...
Akorát ze já mám honáka Arona,tak občas na něj volám zkráceně Ajo ,tak aby z toho nebyl chaos az by jsme šli spolu
proxima
napsal(a):
Ted jsem tu já!!
Jiné návrhy nemáte????)
Akorát ze já mám honáka Arona,tak občas na něj volám zkráceně Ajo ,tak aby z toho nebyl chaos az by jsme šli spolu
Jsem pro Sáru.
proxima
napsal(a):
Ted jsem tu já!!
Jiné návrhy nemáte????)
už jsem zaslechla, jak na labinu ve vodě volali Káčo Kačko a na ni to v té vodě v tu chvíli sedlo
odberryho
napsal(a):
už jsem zaslechla, jak na labinu ve vodě volali Káčo Kačko a na ni to v té vodě v tu chvíli sedlo
Teda mě na ni rozhodně sedne také ta Ája :) uplně ji to kouká z očíček, tak dejte Máju :) to je také roztomiloučké a podobné Ája - Mája, my chtěli dát naší bassetince Mája ale nakonec zvítězila Agátka :)
proxima
napsal(a):
Ahojky,
Tak co,poradíte??
A má PP?Já měla Ajku rotvajlerku a ta to měla v rodokmenu,taky jsme jí říkali Ája.Měla super povahu.
proxima
napsal(a):
Ahojky,
Tak co,poradíte??
AHOJ EVČO. FAKT KRÁSNÉ PSISKO
JÁ BYCH JÍ DALA MÁŠA.NABO MEGY.JÁ MĚLA PEGYNKU.
NECHYSTÁŠ SE NA SRAZÍK ACD S ARONKEM? BUDE TO V ŘÍJNU. ASI KOLEM 24.10. V HŘEBČÍNĚ ALBERTOVEC.PAPA.IVANA
abbey
napsal(a):
AHOJ EVČO. FAKT KRÁSNÉ PSISKO
JÁ BYCH JÍ DALA MÁŠA.NABO MEGY.JÁ MĚLA PEGYNKU.
NECHYSTÁŠ SE NA SRAZÍK ACD S ARONKEM? BUDE TO V ŘÍJNU. ASI KOLEM 24.10. V HŘEBČÍNĚ ALBERTOVEC.PAPA.IVANA
Ahojky Ivčo,
já o srazu ani nevím,děkuju ze jsi mě upozornila- jestli je to az tak na podzim,to by jsme mohli Vy tam s Abinkou budete???
Aronek si moc hezky hraje s malou kámoškou
Jinak všem moc děkuji za návrhy!!!!!!
Nakonec jsme vybrali ADÉLKU-dá se to ríkat všelijak-Ája,Ada,Aduš,Adéla ještě nevečerela
proxima
napsal(a):
Ahojky,
Tak co,poradíte??
Jinak ještě se někdo ptal-fenka je s PP
proxima
napsal(a):
Jinak ještě se někdo ptal-fenka je s PP
HEZKÉ JMÉNO JSTE VYBRALI A ODKUD JI MÁTE, ŽE PÍŠEŠ, ZE ZLÍNSKA? VE ZLÍNĚ BYDLÍME MY
TADY MÁŠ ODKAZ NA SETKÁNÍ.
http://www.acattledog.estranky.cz/ stranka/osme-setkani-leopardu-a-acd PŘED STRÁNKA NENÍ TA MEZERA
JÁ SE ZATÍM CHYSTÁM. JEN U NÁS ČLOVĚK NIKDY NEVÍ, KDY A JAKÉ ZRANĚNÍ CHYTNEM EBČA JE ĎÁBLÍK. POŘÁD MÁ NĚCO. TEĎ JE S MLADOU NA TÁBOŘE VE SVOJANOVĚ. MAJÍ TAM FAKT SUPR PROGRAM NA CELÝ DEN. PAPA A SNAD SE BRZY NĚKDE UVIDÍME. POŠLI MI NĚJAKÉ TIPY NA WESTERNOVÉ ZÁVODY, KAM JEZDÍŠ. ZAJEDEM KUKNOUT. PAPA
abbey
napsal(a):
HEZKÉ JMÉNO JSTE VYBRALI A ODKUD JI MÁTE, ŽE PÍŠEŠ, ZE ZLÍNSKA? VE ZLÍNĚ BYDLÍME MY
TADY MÁŠ ODKAZ NA SETKÁNÍ.
http://www.acattledog.estranky.cz/ stranka/osme-setkani-leopardu-a-acd PŘED STRÁNKA NENÍ TA MEZERA
JÁ SE ZATÍM CHYSTÁM. JEN U NÁS ČLOVĚK NIKDY NEVÍ, KDY A JAKÉ ZRANĚNÍ CHYTNEM EBČA JE ĎÁBLÍK. POŘÁD MÁ NĚCO. TEĎ JE S MLADOU NA TÁBOŘE VE SVOJANOVĚ. MAJÍ TAM FAKT SUPR PROGRAM NA CELÝ DEN. PAPA A SNAD SE BRZY NĚKDE UVIDÍME. POŠLI MI NĚJAKÉ TIPY NA WESTERNOVÉ ZÁVODY, KAM JEZDÍŠ. ZAJEDEM KUKNOUT. PAPA
Prosím, mohla byste psát bez CAPS LOCKU? Díky