Jméno pro austalajdu:-))

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.6.2008 16:07
proxima

XXX.XXX.85.1

Ahojky,
v neděli jsme si domů privezli malou australajdí ovčačku a porád nemůzeme prijít na nějaké pěkné jméno.
Chcem aby to bylo trochu české a aby se to na ní hodilo a pěkně se to ríkalo...líbilo by se nám Barča,ale tu uz máme rotwailerku...tak něco takového pěkného...
Tak co,poradíte??

A ještě pripíšu ze je obrovská vodomilka..

27.6.2008 18:11
pantrace

XXX.XXX.219.130

proxima napsal(a):
Ahojky,
v neděli jsme si domů privezli malou australajdí ovčačku a porád nemůzeme prijít na nějaké pěkné jméno.
Chcem aby to bylo trochu české a aby se to na ní hodilo a pěkně se to ríkalo...líbilo by se nám Barča,ale tu uz máme rotwailerku...tak něco takového pěkného...
Tak co,poradíte??

Krásná!!!!!!!!!!!!
Já ji mít doma tak bych se rozmýšlela mezi jmenem Kaulí a nebo Ája :-))

27.6.2008 18:29
pupulu

XXX.XXX.244.1

pantrace napsal(a):
Krásná!!!!!!!!!!!!
Já ji mít doma tak bych se rozmýšlela mezi jmenem Kaulí a nebo Ája :-))

Je nádherná!Podle mě by se k ní hodilo:Iris,Bianka nebo Alexa!

27.6.2008 18:44
pupulu

XXX.XXX.244.1

pupulu napsal(a):
Je nádherná!Podle mě by se k ní hodilo:Iris,Bianka nebo Alexa!

ale oblíbených jmen máme několik! Dášeňka,Dája,Dorka,Queena-Queeny,Lea,Kony,Kora, Lotty,Sunny,Qendy,Ussy,Anette,Lejla,atd...

28.6.2008 08:58
janap

XXX.XXX.178.39

pupulu napsal(a):
ale oblíbených jmen máme několik! Dášeňka,Dája,Dorka,Queena-Queeny,Lea,Kony,Kora, Lotty,Sunny,Qendy,Ussy,Anette,Lejla,atd...

Mě by na ni sedělo Eliška, zkráceně Elí.

28.6.2008 11:48
hladice

XXX.XXX.15.179

proxima napsal(a):
Ahojky,
Tak co,poradíte??

jak už tu od někoho zaznělo jméno Ája - tak to se mi moc líbí a tu vašu krasavicu by to sedlo jak na hrnec poklička.
takže

28.6.2008 11:49
hladice

XXX.XXX.15.179

hladice napsal(a):
jak už tu od někoho zaznělo jméno Ája - tak to se mi moc líbí a tu vašu krasavicu by to sedlo jak na hrnec poklička.
takže

jaksi se to neobjevilo cely
takze ÁJA

28.6.2008 13:05
pantrace

XXX.XXX.219.130

hladice napsal(a):
jaksi se to neobjevilo cely
takze ÁJA

Dííííííííííííííík
Taky pro mě je to jednoznačně ÁJA! :-)) krásne jmeno,ktere nic nezkazí........

28.6.2008 19:14
hladice

XXX.XXX.15.179

pantrace napsal(a):
Dííííííííííííííík

Tak ať vám dělá ÁJA jen a jen radost!

28.6.2008 19:16
hladice

XXX.XXX.15.179

pantrace napsal(a):
Dííííííííííííííík

28.6.2008 19:25
hladice

XXX.XXX.15.179

pantrace napsal(a):
Dííííííííííííííík

Jéé já su ale moták já si myslele, že to napsala majitelka a že se pejsek jmenuje už ÁJA . Ale nevadí prostě si měla super nápad a pro mě už to taky Ája je

28.6.2008 19:37
pantrace

XXX.XXX.219.130

hladice napsal(a):
Jéé já su ale moták já si myslele, že to napsala majitelka a že se pejsek jmenuje už ÁJA . Ale nevadí prostě si měla super nápad a pro mě už to taky Ája je

hh aspon zněkým se zhodnu na něčem
----------->ÁJA<-------------------

28.6.2008 19:59
proxima

XXX.XXX.85.1

pantrace napsal(a):
hh aspon zněkým se zhodnu na něčem
----------->ÁJA<-------------------

Ted jsem tu já!!
Aja se mě moc líbí,ale prítel majitel fenky porád neví...
Jiné návrhy nemáte????)
Mě se líbí Sára,ale to není tak roztomilé...
Akorát ze já mám honáka Arona,tak občas na něj volám zkráceně Ajo ,tak aby z toho nebyl chaos az by jsme šli spolu

28.6.2008 21:10
andelaskoloudova

XXX.XXX.82.231

proxima napsal(a):
Ted jsem tu já!!
Jiné návrhy nemáte????)
Akorát ze já mám honáka Arona,tak občas na něj volám zkráceně Ajo ,tak aby z toho nebyl chaos az by jsme šli spolu

Jsem pro Sáru.

28.6.2008 22:07
odberryho

XXX.XXX.206.139

proxima napsal(a):
Ted jsem tu já!!
Jiné návrhy nemáte????)

už jsem zaslechla, jak na labinu ve vodě volali Káčo Kačko a na ni to v té vodě v tu chvíli sedlo

29.6.2008 14:43
xmodroocka

XXX.XXX.12.199

odberryho napsal(a):
už jsem zaslechla, jak na labinu ve vodě volali Káčo Kačko a na ni to v té vodě v tu chvíli sedlo

Teda mě na ni rozhodně sedne také ta Ája :) uplně ji to kouká z očíček, tak dejte Máju :) to je také roztomiloučké a podobné Ája - Mája, my chtěli dát naší bassetince Mája ale nakonec zvítězila Agátka :)

29.6.2008 15:57
conty

XXX.XXX.12.159

proxima napsal(a):
Ahojky,
Tak co,poradíte??

A má PP?Já měla Ajku rotvajlerku a ta to měla v rodokmenu,taky jsme jí říkali Ája.Měla super povahu.

30.6.2008 16:55
pantrace

XXX.XXX.219.130

conty napsal(a):
A má PP?Já měla Ajku rotvajlerku a ta to měla v rodokmenu,taky jsme jí říkali Ája.Měla super povahu.

tak co Aischa(AJŠA)??? hmm?

30.6.2008 17:46
abbey

XXX.XXX.179.44

proxima napsal(a):
Ahojky,
Tak co,poradíte??

AHOJ EVČO. FAKT KRÁSNÉ PSISKO
JÁ BYCH JÍ DALA MÁŠA.NABO MEGY.JÁ MĚLA PEGYNKU.
NECHYSTÁŠ SE NA SRAZÍK ACD S ARONKEM? BUDE TO V ŘÍJNU. ASI KOLEM 24.10. V HŘEBČÍNĚ ALBERTOVEC.PAPA.IVANA

30.6.2008 19:27
proxima

XXX.XXX.85.1

abbey napsal(a):
AHOJ EVČO. FAKT KRÁSNÉ PSISKO
JÁ BYCH JÍ DALA MÁŠA.NABO MEGY.JÁ MĚLA PEGYNKU.
NECHYSTÁŠ SE NA SRAZÍK ACD S ARONKEM? BUDE TO V ŘÍJNU. ASI KOLEM 24.10. V HŘEBČÍNĚ ALBERTOVEC.PAPA.IVANA

Ahojky Ivčo,
já o srazu ani nevím,děkuju ze jsi mě upozornila- jestli je to az tak na podzim,to by jsme mohli Vy tam s Abinkou budete???
Aronek si moc hezky hraje s malou kámoškou

Jinak všem moc děkuji za návrhy!!!!!!
Nakonec jsme vybrali ADÉLKU-dá se to ríkat všelijak-Ája,Ada,Aduš,Adéla ještě nevečerela

30.6.2008 19:28
proxima

XXX.XXX.85.1

proxima napsal(a):
Ahojky,
Tak co,poradíte??

Jinak ještě se někdo ptal-fenka je s PP

30.6.2008 20:34
abbey

XXX.XXX.179.44

proxima napsal(a):

HEZKÉ JMÉNO JSTE VYBRALI A ODKUD JI MÁTE, ŽE PÍŠEŠ, ZE ZLÍNSKA? VE ZLÍNĚ BYDLÍME MY
TADY MÁŠ ODKAZ NA SETKÁNÍ.
http://www.acattledog.estranky.cz/ stranka/osme-setkani-leopardu-a-acd PŘED STRÁNKA NENÍ TA MEZERA
JÁ SE ZATÍM CHYSTÁM. JEN U NÁS ČLOVĚK NIKDY NEVÍ, KDY A JAKÉ ZRANĚNÍ CHYTNEM EBČA JE ĎÁBLÍK. POŘÁD MÁ NĚCO. TEĎ JE S MLADOU NA TÁBOŘE VE SVOJANOVĚ. MAJÍ TAM FAKT SUPR PROGRAM NA CELÝ DEN. PAPA A SNAD SE BRZY NĚKDE UVIDÍME. POŠLI MI NĚJAKÉ TIPY NA WESTERNOVÉ ZÁVODY, KAM JEZDÍŠ. ZAJEDEM KUKNOUT. PAPA

30.6.2008 21:52
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

abbey napsal(a):
HEZKÉ JMÉNO JSTE VYBRALI A ODKUD JI MÁTE, ŽE PÍŠEŠ, ZE ZLÍNSKA? VE ZLÍNĚ BYDLÍME MY
TADY MÁŠ ODKAZ NA SETKÁNÍ.
http://www.acattledog.estranky.cz/ stranka/osme-setkani-leopardu-a-acd PŘED STRÁNKA NENÍ TA MEZERA
JÁ SE ZATÍM CHYSTÁM. JEN U NÁS ČLOVĚK NIKDY NEVÍ, KDY A JAKÉ ZRANĚNÍ CHYTNEM EBČA JE ĎÁBLÍK. POŘÁD MÁ NĚCO. TEĎ JE S MLADOU NA TÁBOŘE VE SVOJANOVĚ. MAJÍ TAM FAKT SUPR PROGRAM NA CELÝ DEN. PAPA A SNAD SE BRZY NĚKDE UVIDÍME. POŠLI MI NĚJAKÉ TIPY NA WESTERNOVÉ ZÁVODY, KAM JEZDÍŠ. ZAJEDEM KUKNOUT. PAPA

Prosím, mohla byste psát bez CAPS LOCKU? Díky

30.6.2008 22:53
conty

XXX.XXX.12.159

proxima napsal(a):

No,,já se ptala na PP,protože by mě zajímalo,co dostala za jméno u chovatele.Taky jsem měla fenku a měla v PP jméno Asumi a nakonec jsem jí tak říkala,protože jsem na nic nepřišla...

Přidejte reakci

Přidat smajlík