Pelíšek - Fatboy - nechcete někdo

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
30.6.2008 10:12
larissa

XXX.XXX.173.173

Dobrý den,
omlouvám se, že to dávám se a ne do inzerce, ale o víkendu jsem koupila psí pelíšek Fatboy, velikost large, písková barva.
Posílám odkaz .
http://www.fatboy.cz/produkty/doggylounge/
Domnívala jsem se, že bude mému labradorovi s artrózou vyhovovat, protože hezky hřeje, když se na něm leží a je měkký. Bohužel opak je pravdou, nechce na něm spát, protože je měkký a pro něj nestabilní a on se o svoje nohy bojí. Pro zdravého psa by to ale určitě něbyl problém.
Nový stál 3.150 Kč, nechcete ho někdo za 1.000 Kč ?? Jsem z Berouna.Kontakt Placha15@seznam.cz

30.6.2008 10:21
eby

XXX.XXX.100.160

larissa napsal(a):
Dobrý den,
omlouvám se, že to dávám se a ne do inzerce, ale o víkendu jsem koupila psí pelíšek Fatboy, velikost large, písková barva.
Posílám odkaz .
Domnívala jsem se, že bude mému labradorovi s artrózou vyhovovat, protože hezky hřeje, když se na něm leží a je měkký. Bohužel opak je pravdou, nechce na něm spát, protože je měkký a pro něj nestabilní a on se o svoje nohy bojí. Pro zdravého psa by to ale určitě něbyl problém.
Nový stál 3.150 Kč, nechcete ho někdo za 1.000 Kč ?? Jsem z Berouna.Kontakt Placha15@seznam.cz

Asi bych měla zájem, ale potřebovala bych to poslat poštou

30.6.2008 11:11
honey

XXX.XXX.138.182

eby napsal(a):
Asi bych měla zájem, ale potřebovala bych to poslat poštou

Já bych také měla zájem, možná bych si jej mohla vyzvednout i osobně. H.

30.6.2008 17:56

larissa napsal(a):
Dobrý den,
Posílám odkaz .

Už je prodán?

3.7.2008 18:45
mohinder

XXX.XXX.66.164

zboza3aj napsal(a):
Už je prodán?

Už ho mám doma, Larisso moc děkuji, je parádní :-)
A psy na něm i hned spinkali

4.7.2008 08:04
spirit

XXX.XXX.92.178

mohinder napsal(a):

béééééééé já ho chci taky

4.7.2008 10:04
larissa

XXX.XXX.173.173

mohinder napsal(a):

Fakt ????? Tak to jsem moc ráda, že se pejskům líbí a že tam spali, já tam toho naše pajdu nedostala................

4.7.2008 16:57
lucies

XXX.XXX.117.158

larissa napsal(a):
Fakt ????? Tak to jsem moc ráda, že se pejskům líbí a že tam spali, já tam toho naše pajdu nedostala................

A jaké s ním máte zkušenosti? Nemáte ty "nejjemnější polystyrénové kuličky" po celém bytě? ;-)

4.7.2008 20:58
mohinder

XXX.XXX.66.164

spirit napsal(a):
béééééééé já ho chci taky

Spirit, měla jsi možnost... víš kdo na něm spinká ? 3 pinčáci a čivavák
Branuška zdraví faraoni miminka

4.7.2008 20:59
mohinder

XXX.XXX.66.164

lucies napsal(a):
A jaké s ním máte zkušenosti? Nemáte ty "nejjemnější polystyrénové kuličky" po celém bytě? ;-)

Zatím ne, pesové se ještě nekoukali dovnitř, vám se nějak sype ?

Přidejte reakci

Přidat smajlík