Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
7.5.2005 20:50

Měla bych takový dotaz. Může pes bez PP a nepracovní plemeno (pro ČKS) jít na závodech podle IPO? Je mi jasný že zkoušky dělat nemohu, ale závodit? Náš figurant mi říká že můžu, ale ráda bych to měla potvrzený z více stran než začnem trénovat.

7.5.2005 19:57

dita napsal(a):
Měla bych takový dotaz. Může pes bez PP a nepracovní plemeno (pro ČKS) jít na závodech podle IPO? Je mi jasný že zkoušky dělat nemohu, ale závodit? Náš figurant mi říká že můžu, ale ráda bych to měla potvrzený z více stran než začnem trénovat.

Podle mne určitě, nevidím v tom problém jestli nemáš psa typu maltézáčka, tak určitě PP není ve výcviku důležitě a pracovní plemeno taky není podmínkou.

7.5.2005 20:37

dita napsal(a):

Ahoj,
zkosky skladat nemuzes, ale pro zavody plati trochujina pravidla. Pravidla zavodu urcuje poradatel, ktery bud povoli vstup na zavod i psum bez PP ci se bude striktne ridit radem IPO. Radim zeptat se poradatele zavodu.

7.5.2005 20:50

janii napsal(a):
Ahoj,
zkosky skladat nemuzes, ale pro zavody plati trochujina pravidla. Pravidla zavodu urcuje poradatel, ktery bud povoli vstup na zavod i psum bez PP ci se bude striktne ridit radem IPO. Radim zeptat se poradatele zavodu.

ahoj díky, ale těch závodů bude minimálně tento rok devět a tak nevím na co trénovat. Jestli naši dvojku(tu mám složenou) nebo radši ipáckou jedničku- abych měla alespoň nějakou šanci na výhru, no spíše umístění

Přidejte reakci

Přidat smajlík