Angličtí a Američtí kokři

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2006 16:21

Vkládejte sem fotky,vysledky z výstav,zážitky.......

24.2.2006 19:55

baiwen napsal(a):

Bowey 4roky

24.2.2006 20:01

sonet napsal(a):
Bowey 4roky

Ten je krásnej.Našeho Dennouška (první fotka) jsme si braly týraného a proto byl už v roce šedivý.Drželi ho v kotci na mliku a suchém rohlíku,nevyčesanáho takže byl celý splstnatělý.Ale dožil se krásných 15 let.Bohužel už tu s námi není.

24.2.2006 21:11

baiwen napsal(a):
Ten je krásnej.Našeho Dennouška (první fotka) jsme si braly týraného a proto byl už v roce šedivý.Drželi ho v kotci na mliku a suchém rohlíku,nevyčesanáho takže byl celý splstnatělý.Ale dožil se krásných 15 let.Bohužel už tu s námi není.

Tak to je mi líto, z fotky vypadá že byl moc hodný...Náš je strašný rošták

24.2.2006 21:24

sonet napsal(a):
Tak to je mi líto, z fotky vypadá že byl moc hodný...Náš je strašný rošták

Jo on byl zlaticko a muj milacek.Doufam ze budu mit dalsiho kokrika.Jeste jsme meli fenecku Aidu.Ta zase chudinka ve 12letech mela nador na mlecne zlaze a veterinar rekl ze by narkozu a operaci nemusela prezit tak jsme ji nechaly dozit v klidu.Prikladam jeji fotku.

Ta tvoje fotka je super

24.2.2006 21:31

baiwen napsal(a):
Jo on byl zlaticko a muj milacek.Doufam ze budu mit dalsiho kokrika.Jeste jsme meli fenecku Aidu.Ta zase chudinka ve 12letech mela nador na mlecne zlaze a veterinar rekl ze by narkozu a operaci nemusela prezit tak jsme ji nechaly dozit v klidu.Prikladam jeji fotku.

Ta tvoje fotka je super

Ta fenečka je krásná, ta by se našemu frajerovi líbila...pořád nějakou vyhlíží

24.2.2006 21:41

sonet napsal(a):
Ta fenečka je krásná, ta by se našemu frajerovi líbila...pořád nějakou vyhlíží

No ale snad dostanu dalsiho kokra tak by se to pak dalo domluvit.Ale jeste nevim jestli Americkeho nebo Anglickeho.Je mi to celkem jedno.

24.2.2006 22:04

baiwen napsal(a):
No ale snad dostanu dalsiho kokra tak by se to pak dalo domluvit.Ale jeste nevim jestli Americkeho nebo Anglickeho.Je mi to celkem jedno.

Tak koukám, že je tu už druhé téma pro kokříky. Já jsem osobně jejich nadšenec, takže jsem jedině ráda... Tady Nikinka...

24.2.2006 22:04

zviratkova napsal(a):
Tak koukám, že je tu už druhé téma pro kokříky. Já jsem osobně jejich nadšenec, takže jsem jedině ráda... Tady Nikinka...

.

24.2.2006 22:06

zviratkova napsal(a):
.

Jo a Bowey je nádherný!!!! Nikinka není moje, ale je to můj nejoblíbenější pejsek, je to můj mazel. Mám jí moc ráda, taky už jí je dost let. Jednou plánuju si pořídit anglického kokříka, úplně jsem jim podlehla. Ten kukuč nemá žádný jiný pes.

24.2.2006 23:02

zviratkova napsal(a):
Jo a Bowey je nádherný!!!! Nikinka není moje, ale je to můj nejoblíbenější pejsek, je to můj mazel. Mám jí moc ráda, taky už jí je dost let. Jednou plánuju si pořídit anglického kokříka, úplně jsem jim podlehla. Ten kukuč nemá žádný jiný pes.

Všichni kokříci jsou moc nádherní

25.2.2006 12:47

baiwen napsal(a):

sice uz tu jedno forum na toto tema je, ale ja taky miluju anglicky kokriky, mame doma 2 holky, jedno je zatim stene. Spousta zabavy a starosti, ale tayk lasky. Pokud tady nekdo uvazuje o dalsim kokrikovi, tak prosim nezapomente na stranky kokr v nouzi www.kokrvnouzi.websnadno.cz a podivejte se po novem priteli tam. Tady je moje Ďulinka-na fotce z leta 3 roky, a zrovna mela steniky

25.2.2006 12:55

xskal200 napsal(a):
sice uz tu jedno forum na toto tema je, ale ja taky miluju anglicky kokriky, mame doma 2 holky, jedno je zatim stene. Spousta zabavy a starosti, ale tayk lasky. Pokud tady nekdo uvazuje o dalsim kokrikovi, tak prosim nezapomente na stranky kokr v nouzi www.kokrvnouzi.websnadno.cz a podivejte se po novem priteli tam. Tady je moje Ďulinka-na fotce z leta 3 roky, a zrovna mela steniky

jetste jedna se stenatkama

25.2.2006 13:39

baiwen napsal(a):

Tak doufam ze vám to nevadi ze je tu nova diskuze.

25.2.2006 18:48

baiwen napsal(a):
Tak doufam ze vám to nevadi ze je tu nova diskuze.

Kokříků není nikdy dost

25.2.2006 19:19

sonet napsal(a):
Kokříků není nikdy dost

Tak jsem se dívala na ty stránky kokříkům v nouzy a jsem úplně naměkko. Jsou krásní a je úžasné, že něco takového existuje a hodně z nich díky tomu našlo nový domov. Zvlášť jsem ráda za ty, kteří jsou v tom slovenském útulku, kde budou za 28 dní utraceni. Hned bych si taky pro nějakého jela, kdybych mohla...

25.2.2006 20:07

zviratkova napsal(a):
Tak jsem se dívala na ty stránky kokříkům v nouzy a jsem úplně naměkko. Jsou krásní a je úžasné, že něco takového existuje a hodně z nich díky tomu našlo nový domov. Zvlášť jsem ráda za ty, kteří jsou v tom slovenském útulku, kde budou za 28 dní utraceni. Hned bych si taky pro nějakého jela, kdybych mohla...

Toto je naše tříměsíční štěňátko amerického kokra Daisy.

25.2.2006 20:47

amici napsal(a):
Toto je naše tříměsíční štěňátko amerického kokra Daisy.

tak moje kokřice Tifinka, věk 8let :)

25.2.2006 21:27

baiwen napsal(a):

Musím přidat také nějakého amerického, je jich tu nějak málo.
Tohle ja náš Falco, 9 let, jinak asi největší americký kokršpaněl ve střední evropě - 17kg, 41cm.

25.2.2006 21:32

tamca napsal(a):
Musím přidat také nějakého amerického, je jich tu nějak málo.
Tohle ja náš Falco, 9 let, jinak asi největší americký kokršpaněl ve střední evropě - 17kg, 41cm.

A ještě jednou.

26.2.2006 14:36

tamca napsal(a):
A ještě jednou.

Všichni máte moc moc krásné fotky a hafíky.Chtěla bych se zeptat jestli máte někdo skušenosti s předváděním na výstavě.Děkuji za odpověďi.

26.2.2006 14:56

baiwen napsal(a):
Všichni máte moc moc krásné fotky a hafíky.Chtěla bych se zeptat jestli máte někdo skušenosti s předváděním na výstavě.Děkuji za odpověďi.

Cherry - Američin, kterému se starám o srst na výstavy

26.2.2006 14:57

cin cin napsal(a):

Je stejne predvadeni americkych i anglickych?jak se vlastne stavi do posteje kokři?

26.2.2006 14:58

cin cin napsal(a):

ještě zepředu

26.2.2006 22:56

baiwen napsal(a):
Je stejne predvadeni americkych i anglickych?jak se vlastne stavi do posteje kokři?

Já vystavuji am.kokry. Nevím ale jaký je výstavní postoj anglického kokra a i když již mockrát byli v kruhu vedle nás, nikdy jsem si nestačila všimnout, takže to nemůžu porovnat. Když jsem začínala vystavovat, tak krom toho, co jsem načetla v knihách, několik výstav jsem prostála u kruhu am.kokrů a pak jsem si předvádění ještě natáčela kamerou, abych to mohla doma nacvičit. Původně jsem chtěla, aby mi moji fenku předvedla třeba paní chovatelka, ale když jsme to doma spolu cvičily, tak jsme si řekla, že to zvládneme samy.No a teď už začínám trénovat s tou malou - Daisy, co jsem sem dávala její fotku, teď ji budou 4 měsíce a pomalu se chystáme na její první výstavu - koncem dubna do Prahy, kde chci na klubovce vystavovat v puppy skupině.

27.2.2006 21:39

baiwen napsal(a):

Ahojky.
Kdyby jste měl někdo zkušenosti s vystavováním anglických kokrů prosím popište mi to.díky moc

28.2.2006 16:21

baiwen napsal(a):

AHojky všem.
Tak jestli v pátek dobře dopadne sono tak bych asi mohla mit kokříka

1.3.2006 07:38

baiwen napsal(a):
AHojky všem.
Tak jestli v pátek dobře dopadne sono tak bych asi mohla mit kokříka

Tak dám se fotečky našeho Charlieho, je mu 6 měsíců, jsou to fotky z pobytu na horách, ve sněhu doslova bláznil, strašna se mu líbilo skákat v závějích a norovat

1.3.2006 07:41

lenka25 napsal(a):
Tak dám se fotečky našeho Charlieho, je mu 6 měsíců, jsou to fotky z pobytu na horách, ve sněhu doslova bláznil, strašna se mu líbilo skákat v závějích a norovat

nejde mi sem vložit žádná fotka, ať dělám co dělám, tak to budu zkoušet během dne

2.3.2006 20:00

baiwen napsal(a):

AHojky.Kdo budete chtit povidat si o psech a nebo o vsem moznym napiste mi na 277-819-961

2.3.2006 20:14

baiwen napsal(a):
AHojky.Kdo budete chtit povidat si o psech a nebo o vsem moznym napiste mi na 277-819-961

Lov na myši ...

3.3.2006 11:49

baiwen napsal(a):

muj nalezenec z Kromerize Indee

3.3.2006 11:50

dejavu napsal(a):
muj nalezenec z Kromerize Indee

Prosím všechny příznivce kokrů, aby pomohli alespoň přidáním ikony nebo odkazu kokr v nouzi na své stránky, najdete to na http://kokrvnouzi.websnadno.cz Dík

3.3.2006 19:54

dejavu napsal(a):
Prosím všechny příznivce kokrů, aby pomohli alespoň přidáním ikony nebo odkazu kokr v nouzi na své stránky, najdete to na http://kokrvnouzi.websnadno.cz Dík

Ještě jednou Niki

3.3.2006 21:44

dejavu napsal(a):

Ty stranky s opustenimi kokriky jsou super.Jen tak dal

8.3.2006 12:50

baiwen napsal(a):

Náš Charlie na horách... Je mu 6 měsíců.

8.3.2006 12:51

lenka25 napsal(a):
Náš Charlie na horách... Je mu 6 měsíců.

norovačka

8.3.2006 12:51

lenka25 napsal(a):
norovačka

a další

8.3.2006 12:52

lenka25 napsal(a):
a další

na rozhledně

8.3.2006 18:15

lenka25 napsal(a):
na rozhledně

Tak na tohodle krasavce Charlieho si pamatuju, je pořád stejně krásnej! Tiše závidím...

8.3.2006 22:55

baiwen napsal(a):

Tak přikládám fotky mých (nežijících) kokříků a taky když všechno půjde podle plánu tak za 3 měsíce bych se mohla radovat s nového přírůstku!

12.3.2006 20:02

baiwen napsal(a):
Tak přikládám fotky mých (nežijících) kokříků a taky když všechno půjde podle plánu tak za 3 měsíce bych se mohla radovat s nového přírůstku!

Ááaaa kokři zase dopředů ....

12.3.2006 20:53

sonet napsal(a):
Ááaaa kokři zase dopředů ....

Téééda, to je ale super záběr Je to fakt nádhernej pejsek!

16.3.2006 21:42

zviratkova napsal(a):
Téééda, to je ale super záběr Je to fakt nádhernej pejsek!

O kokry nějak není zájem, achh jo.

17.3.2006 11:27

baiwen napsal(a):

prijde vam toto jako krizenec? mne teda ne, spis se mi zda, ze je to podvyziveny kokrik, jinak je to z Brna z utulku

17.3.2006 18:49

xskal200 napsal(a):
prijde vam toto jako krizenec? mne teda ne, spis se mi zda, ze je to podvyziveny kokrik, jinak je to z Brna z utulku

No, mě přijde taky jako čistokrevný a pěkně pohublý. Chudáček...

17.3.2006 19:59

sonet napsal(a):
O kokry nějak není zájem, achh jo.

buďte rádi, že vyšli z módy, alespoň si je zase budou pořizovat jen ti, co je chtějí pro povahu a ne jako to milounké štěně pro naši dcerušku. Tcháni mají kokra, hodnou fenku, ale jednak má štěnda co hárání, neboť ji nikdy nikdo nehlídá-tedy ty poslední umřely,divím se,že ta fena je čilá má 11let, v chlupech uší má tolik svinstva, že se chce blít a pokud jsem ji neostříhala já, tak nikdo a když vám řeknu, že na těch uších měla přes 3kila hnoje(nepořádku, polívky,nudlé,prachu,špíny) tak je mi zle ještě dnes. Kokři se dostali do rukou lidem, co neví co je kokr zač a je jen dobře, že to pomíjí. Tchánové ani nevěděli, že by se měl česat a i když už to vlastně ví,stejně to nedělají. Tak jí holku 2x ročně ostříhám a je jí lépe. Tohle já nikdy nepochopím. To-jak někdo má psa jako hospodářské zvíře. Ne, nemá se tam zle, nikdo ji nikdy nebil, pohladí ji, není a nikdy nebyla uvázaná, zavřená a berou ji dost často s sebou do lesa,má volnost, ale také žrádlo co dům dal, nemá ani boudu, štěnda každé hárání,mrazy nemrazy-však je to pes a podobně.

17.3.2006 20:00

aira napsal(a):
buďte rádi, že vyšli z módy, alespoň si je zase budou pořizovat jen ti, co je chtějí pro povahu a ne jako to milounké štěně pro naši dcerušku. Tcháni mají kokra, hodnou fenku, ale jednak má štěnda co hárání, neboť ji nikdy nikdo nehlídá-tedy ty poslední umřely,divím se,že ta fena je čilá má 11let, v chlupech uší má tolik svinstva, že se chce blít a pokud jsem ji neostříhala já, tak nikdo a když vám řeknu, že na těch uších měla přes 3kila hnoje(nepořádku, polívky,nudlé,prachu,špíny) tak je mi zle ještě dnes. Kokři se dostali do rukou lidem, co neví co je kokr zač a je jen dobře, že to pomíjí. Tchánové ani nevěděli, že by se měl česat a i když už to vlastně ví,stejně to nedělají. Tak jí holku 2x ročně ostříhám a je jí lépe. Tohle já nikdy nepochopím. To-jak někdo má psa jako hospodářské zvíře. Ne, nemá se tam zle, nikdo ji nikdy nebil, pohladí ji, není a nikdy nebyla uvázaná, zavřená a berou ji dost často s sebou do lesa,má volnost, ale také žrádlo co dům dal, nemá ani boudu, štěnda každé hárání,mrazy nemrazy-však je to pes a podobně.

omlouvám se za to tučné písmo, ale nebyl to úmysl, hledím, kde se to tam vzalo

17.3.2006 20:21

zviratkova napsal(a):
No, mě přijde taky jako čistokrevný a pěkně pohublý. Chudáček...

Dnes si naše nebožátko poranilo na vycházce nožičku, tak hrajeme doma na nemocnici, to on má hrozně rád, když se kolem něj pořád běhá a všichni ho litují.To je ubožáček...

28.3.2006 22:01

baiwen napsal(a):

Mam novou fotku - vznikla při hře, kdy Falco spoluhráči jazykem kutálí kuličku (je to lenoch a při této hře se nemusí moc hýbat.

21.4.2006 13:13

tamca napsal(a):
Mam novou fotku - vznikla při hře, kdy Falco spoluhráči jazykem kutálí kuličku (je to lenoch a při této hře se nemusí moc hýbat.

Tak tohle je nas fesak Artik, rocni podes s PP. Na snimku po asi tak petihodinove litaci prochazce... Hledame prazske kamose na behani

23.4.2006 14:59

baiwen napsal(a):

Tak todle je náš mazlík 8 letý kokr........a jestli nekdo máte fenku tak nabízíme krytí!!!!

24.4.2006 18:22

kera napsal(a):
Tak todle je náš mazlík 8 letý kokr........a jestli nekdo máte fenku tak nabízíme krytí!!!!

Páni, ten je krásný..opravdu fešák. Škoda, že nemám kokřici, ale labradorku. S kokříkama ale chodíme ven, proto posílám největší kamarádku -Nensi

24.4.2006 18:26

kera napsal(a):

A ještě jedna dohromady.

26.4.2006 22:24

baiwen napsal(a):

Fotka z první letošní návštěvy na chatě - snad už bude jaro! (nebo hned léto)

26.4.2006 22:26

tamca napsal(a):
Fotka z první letošní návštěvy na chatě - snad už bude jaro! (nebo hned léto)

Tahle sice vypadá jako podzimní, ale je taky z tohoto víkendu.

27.4.2006 16:41

baiwen napsal(a):

A nejste nekdo z Prahy, nahodou?
Kdyz uz jsme podobne postizeni..........

27.4.2006 16:44

luciekol napsal(a):
A nejste nekdo z Prahy, nahodou?
Kdyz uz jsme podobne postizeni..........

Anebo takhle...

6.7.2006 22:00

luciekol napsal(a):
Anebo takhle...

kokřice Nikina před kadeřnickou úpravou...

7.7.2006 19:21

zviratkova napsal(a):
kokřice Nikina před kadeřnickou úpravou...

můj miláček :)

7.7.2006 23:19

dinoo92 napsal(a):
můj miláček :)

To jsou moje holky - berušky - Ája a Daisy (černá a hnědá) a jejich světlý kamarád Medži

7.7.2006 23:22

amik napsal(a):
To jsou moje holky - berušky - Ája a Daisy (černá a hnědá) a jejich světlý kamarád Medži

A ještě jedna fotka

28.8.2006 21:42

amik napsal(a):
A ještě jedna fotka

Tak otot je náš rendy-teda Vandal brakemon,dělám s ním agilitky,mamča poslušnots,je to miláčrk,má rád porchajdy,běhání,hraní si s ostatníma psama a spaní!!!Doma ho všichni naprosto milujem.)Je to naše zlatíčko,jezdíme s ním na výlety vlakem,autobusem,tramvají,autem nebo tam jdeme pěšky:)byli jsme na dvou výstavách,jetě nám zbývá jedna k uchovnění:)24.8. mu byl rok:)tohle je foto ze zimy:)to byl jetě prcek:)

3.10.2006 19:15

nozka napsal(a):
Tak otot je náš rendy-teda Vandal brakemon,dělám s ním agilitky,mamča poslušnots,je to miláčrk,má rád porchajdy,běhání,hraní si s ostatníma psama a spaní!!!Doma ho všichni naprosto milujem.)Je to naše zlatíčko,jezdíme s ním na výlety vlakem,autobusem,tramvají,autem nebo tam jdeme pěšky:)byli jsme na dvou výstavách,jetě nám zbývá jedna k uchovnění:)24.8. mu byl rok:)tohle je foto ze zimy:)to byl jetě prcek:)

TŘEBA SEM !

21.10.2006 19:44

pibi´s napsal(a):
TŘEBA SEM !

Koukám, že kokříci tady moc nevedou. Tak šup s nima na začátek...

21.10.2006 19:45

zviratkova napsal(a):
Koukám, že kokříci tady moc nevedou. Tak šup s nima na začátek...

22.10.2006 14:21

baiwen napsal(a):

Nechtěli by jste štěňátka?Měla bych pro vás ženicha-foto je na odkazu KRYTI-kokršpaněl

22.10.2006 14:25

zviratkova napsal(a):
a poslední

Nechcěte štěňátka?Máme kokříka pejska!Foto je na odkazu KRYTÍ-kokršpaněl

22.10.2006 18:51

petas napsal(a):
Nechcěte štěňátka?Máme kokříka pejska!Foto je na odkazu KRYTÍ-kokršpaněl

Jooo, to já bych si dala líbit, jenže bych nebyla schopná štěňátka dát pryč. Navíc předchozí fenečka je sestřenčina, je to už celkem babička - je jí kolem 10-ti let a navíc je to holka od rány, ta by tomu fešákovi dala... Vašeho kokříka jsem už okomentovala s tom druhém příspěvku...

22.10.2006 21:41

zviratkova napsal(a):
Jooo, to já bych si dala líbit, jenže bych nebyla schopná štěňátka dát pryč. Navíc předchozí fenečka je sestřenčina, je to už celkem babička - je jí kolem 10-ti let a navíc je to holka od rány, ta by tomu fešákovi dala... Vašeho kokříka jsem už okomentovala s tom druhém příspěvku...

Já bych měla zájemce na štěňata...!Samozřejmě bych zařídila odběr a jedno bych si asi i nechala =)

zvířátková

29.12.2006 17:32
zvířátková

petas napsal(a):
Já bych měla zájemce na štěňata...!Samozřejmě bych zařídila odběr a jedno bych si asi i nechala =)

kokříci koukám nevedou....Trošku jim pomůžu...

zvířátková

29.12.2006 17:36
zvířátková

zvířátková napsal(a):
kokříci koukám nevedou....Trošku jim pomůžu...

29.12.2006 21:35

zvířátková napsal(a):

přidávám se-náš Rendynebo Vandal Brakemon-na výletě

Přidejte reakci

Přidat smajlík