Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.7.2008 14:43
nova

XXX.XXX.178.20

Hledám někoho z Berouna na společný odběr z Vetamixu

dobrmanier

2.7.2008 16:04
dobrmanier

XXX.XXX.219.133

nova napsal(a):

nikdo se neozval, protoze to maso neni 100% dobré... na vetamix lidi spíš nadávají a mne by po tom, co jsme videli, ani nenapadlo odebirat to natoz to davat psovi.. treba budete mit vetsi stesti

2.7.2008 17:51
nova

XXX.XXX.178.20

dobrmanier napsal(a):
nikdo se neozval, protoze to maso neni 100% dobré... na vetamix lidi spíš nadávají a mne by po tom, co jsme videli, ani nenapadlo odebirat to natoz to davat psovi.. treba budete mit vetsi stesti

No vidíte, já četla diskuze tady na fauně a většina si Vetamix chválí. Čím krmíte Vy, pokud krmíte masem?

2.7.2008 20:52
whitewolf

XXX.XXX.82.179

dobrmanier napsal(a):

Bereme od nich už několik let a spokojenost, takové pěkné hovězí nemam k obědu ani já, co mají psi
Spíš v Berouně krměj granulema

5.7.2008 08:39
viky

XXX.XXX.158.206

nova napsal(a):

My jsme s Vetamixem spokojení,zrovna včera nám maso přivezli,balíčky byly zmražené i při tom horku.Vše O.K.Jsme ze Srbska u Berouna,jdeme na půl s jednou známou z Tetína,abychom daly dokupy těch 50kg.Objednávám to na sebe,pokud si pro to přijedete,můžeme se domluvit na příště.

dobrmanier

9.7.2008 17:19
dobrmanier

XXX.XXX.219.131

viky napsal(a):
My jsme s Vetamixem spokojení,zrovna včera nám maso přivezli,balíčky byly zmražené i při tom horku.Vše O.K.Jsme ze Srbska u Berouna,jdeme na půl s jednou známou z Tetína,abychom daly dokupy těch 50kg.Objednávám to na sebe,pokud si pro to přijedete,můžeme se domluvit na příště.

Jde o to, že když jsme chtěli maso reklamovat, protože bylo viditelně špatné, nebyli schopni si pro něj ani přijet, natož reklamaci uznat Takže pro mé psy je 100% lepší radši zbytek od řezníka než Vetamix od...??? Je to jen můj názor a zkušenost, psům radši dávám hovězí z krku, ale to jen proto, že mam před očima to,co se nam s tim stalo a nemam problem psům zaplatit kvalitnejsi maso s jasnym původem. Navic takhle si ho můžu prohlédnout ještě než se zamrazí. Vím, co psům dávám a mam z toho i dobrý pocit.

9.7.2008 17:26
bluemale

XXX.XXX.219.131

dobrmanier napsal(a):
Jde o to, že když jsme chtěli maso reklamovat, protože bylo viditelně špatné, nebyli schopni si pro něj ani přijet, natož reklamaci uznat Takže pro mé psy je 100% lepší radši zbytek od řezníka než Vetamix od...??? Je to jen můj názor a zkušenost, psům radši dávám hovězí z krku, ale to jen proto, že mam před očima to,co se nam s tim stalo a nemam problem psům zaplatit kvalitnejsi maso s jasnym původem. Navic takhle si ho můžu prohlédnout ještě než se zamrazí. Vím, co psům dávám a mam z toho i dobrý pocit.

ja sem necetla, co tu písou o vetamixu, ani ho neodebiram z berouna, ale brali jsme ho pul roku a posledni, co jsme otevreli nam smrdelo, ze sme ho psovi ani nedavali. urcite jsou ale varky kde je vsechno v pohode, my to brali jak rikam pul roku ale uz me to nelaka. nechtela sem psa pak s obavama hlidat jestli mu to nahodou neco neudela. mame chovneho s pp a tak radsi dame co mame navic pri vareni anebo od znameho reznika

9.7.2008 17:46
nova

XXX.XXX.178.20

viky napsal(a):

Díky moc, už jsem sehnala spoluobjednavatelku. Tento týden to mají dovézt, tak uvidím.Dost lidí si kvalitu pochvaluje, někdo má jiný názor,nechám se překvapit.

dobrmanier

12.7.2008 15:23
dobrmanier

XXX.XXX.200.221

nova napsal(a):
Díky moc, už jsem sehnala spoluobjednavatelku. Tento týden to mají dovézt, tak uvidím.Dost lidí si kvalitu pochvaluje, někdo má jiný názor,nechám se překvapit.

A v pohodě? Snad budete patřit di těch štastnějších a maso bude vonet jak má

Přidejte reakci

Přidat smajlík