Pohoda,klídek,tabáček...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
28.2.2006 17:45

Znáte to...jedna velká procházka a pes zbytek dne prospí.Hoďte sem fotky pejsků,kteří si užívají klidu a pohody..nebo jsou unavení!!!

To je Herry a Kaila.Herry je anglický Bulldog a Kaila Čivava

25.2.2006 19:14

pizneta napsal(a):
Znáte to...jedna velká procházka a pes zbytek dne prospí.Hoďte sem fotky pejsků,kteří si užívají klidu a pohody..nebo jsou unavení!!!

Herry...

25.2.2006 19:17

pizneta napsal(a):
Herry...

Tichooo...pssssst

25.2.2006 19:19

pizneta napsal(a):
Tichooo...pssssst

juj..

25.2.2006 19:45

pizneta napsal(a):
juj..

oblíbené místečko

25.2.2006 19:58

pizneta napsal(a):

Ježíš
Ten Herry je tak ošklivej až je krásnej! :-)
Vypadá jako hračka :-)

25.2.2006 20:52

pizneta napsal(a):

Takto usnu náš pes

25.2.2006 20:54

pizneta napsal(a):

A další pohodáři

25.2.2006 21:15

pizneta napsal(a):

Dasty

Uživatel s deaktivovaným účtem

25.2.2006 22:22
Uživatel s deaktivovaným účtem

pizneta napsal(a):

psst, batolata spí...

25.2.2006 22:46

anuska napsal(a):
Ježíš

26.2.2006 10:24

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
psst, batolata spí...

Hají, hají ....

26.2.2006 11:37

sonet napsal(a):
Hají, hají ....

Moje dcera Martinka usnula se svým Miláčkem Blejdíkem, znaveni po dlouhé vyjížďce na koni. Blejdík víc, běžel po svých
Samou láskou ji div neudusil

26.2.2006 11:38

sonet napsal(a):
Hají, hají ....

Tak spinkají buldoččí mimina.

26.2.2006 13:31

pizneta napsal(a):

Pohoda na sluníčku

26.2.2006 13:37

pizneta napsal(a):

Pohoda ve dvou

26.2.2006 13:42

pizneta napsal(a):

Pohoda v trávě

26.2.2006 14:03

miky napsal(a):
Pohoda v trávě

Odpočívám,nerušit

26.2.2006 14:09

aranka napsal(a):
Odpočívám,nerušit

Spinkáme

26.2.2006 14:11

aranka napsal(a):
Spinkáme

To spinkají štěňátka foxíků hladkosrstých.

26.2.2006 18:02

aranka napsal(a):
To spinkají štěňátka foxíků hladkosrstých.

Takhle spinká štěňátko tibetské dogy

26.2.2006 18:28

pizneta napsal(a):

Tak takovou pohodu má náš Apollo.

27.2.2006 08:30

baiwen napsal(a):
Tak takovou pohodu má náš Apollo.

Píďa normálně do postele nesmí, ale páneček byl zrovna pryč, tak si užívá vzácné chvilky....

27.2.2006 15:09

pizneta napsal(a):

27.2.2006 15:13

impact napsal(a):

jo to se tak někdo má, když si může takhle lebedit......

27.2.2006 15:38

impact napsal(a):

To je teda něco
Vypadá fakt, takhle na zádech, jak zavěšenej netopýr
Těm taky koukají zubiska a ušiska, i ta barva by celkem seděla
Je legrační

27.2.2006 15:43

mata napsal(a):
To je teda něco
Je legrační

Odpočívající Britunka

27.2.2006 15:46

mata napsal(a):
Odpočívající Britunka

A ještě jedna
Není roztomiloučká???

27.2.2006 16:11

mata napsal(a):
To je teda něco
Je legrační

Já vám dám netopýra

27.2.2006 16:11

impact napsal(a):
Já vám dám netopýra

27.2.2006 16:16

impact napsal(a):

Takhle ty fotky, jak jsou vyfocený "obráceně" vypadají zajímavě
Přijde mi to, jako kdyby byl na kosmické lodi, ve stavu bez tíže
Ale sluší mu to i jako "netopýrovi" i jako "kosmonautovi"

27.2.2006 16:29

mata napsal(a):
Takhle ty fotky, jak jsou vyfocený "obráceně" vypadají zajímavě
Přijde mi to, jako kdyby byl na kosmické lodi, ve stavu bez tíže
Ale sluší mu to i jako "netopýrovi" i jako "kosmonautovi"

hele impact, nás nevoblbneš, jo....tohle na nás laskavě nezkoušej

27.2.2006 16:29

kalliope napsal(a):
hele impact, nás nevoblbneš, jo....tohle na nás laskavě nezkoušej

mata: akorát k pomuchlování, je to fakt čumáček.

27.2.2006 16:30

kalliope napsal(a):
mata: akorát k pomuchlování, je to fakt čumáček.

vyjímečná chvilka klidu....

27.2.2006 16:43

kalliope napsal(a):
vyjímečná chvilka klidu....

Jééé kalliope, děkujem s Brituškou za pochvalu
Já vím, že ovčáci jsou taková "obyčejnější" psiska. Taky vím, že každému ten jeho přijde nejhezčí
Tož mě to potěší pětkrát tolik
Ovšem tvoje fotka nemá chybu, barevně se hezky doplňují
Jen jim dát pusu mezi ouška

27.2.2006 16:45

mata napsal(a):
Jééé kalliope, děkujem s Brituškou za pochvalu
Já vím, že ovčáci jsou taková "obyčejnější" psiska. Taky vím, že každému ten jeho přijde nejhezčí
Tož mě to potěší pětkrát tolik
Ovšem tvoje fotka nemá chybu, barevně se hezky doplňují
Jen jim dát pusu mezi ouška

Jééé koukám, že jste jim sladili i tu pohovku
Tomu říkám estetické cítění

27.2.2006 18:57

pizneta napsal(a):

Takhle spinká sladké miminko Monty...

27.2.2006 18:58

pizneta napsal(a):

A takhle si lebedí dnes

27.2.2006 19:31

sona1 napsal(a):
A takhle si lebedí dnes

kukuk..mi jsme dva ,,podenco ibicenco,,kluci..

27.2.2006 19:33

ivi napsal(a):

a tahle ,,podencova,, holka k nam taky patri..

27.2.2006 20:54

pizneta napsal(a):

28.2.2006 09:07

jana69 napsal(a):

mata:

no je prostě HUSTÁ - i ta fotka se povedla, kouká tam jak největší ublíženeček, roztomiloučká, Píďa když se takhle dívá, tak ho vždycky totálně zmuchlám a mazlinkuju se s ním, ta tvoje fotka ve mě vyvolává podobné pocity, hele třeba jsem úchyl, asi jo....vypadá to tak

28.2.2006 17:22

kalliope napsal(a):
mata:

no je prostě HUSTÁ - i ta fotka se povedla, kouká tam jak největší ublíženeček, roztomiloučká, Píďa když se takhle dívá, tak ho vždycky totálně zmuchlám a mazlinkuju se s ním, ta tvoje fotka ve mě vyvolává podobné pocity, hele třeba jsem úchyl, asi jo....vypadá to tak

Budiž ti útěchou, že nejsi úchyl jedinej.......

28.2.2006 17:45

ivi napsal(a):

Co je to za plemeno? Jsou krásní! Všichni tři
Zbožňuju bílý hafany

28.2.2006 22:24

mata napsal(a):
Budiž ti útěchou, že nejsi úchyl jedinej.......

Konečně nám panička koupila nový gaučík.

1.3.2006 09:48

luciee napsal(a):
Co je to za plemeno? Jsou krásní! Všichni tři
Zbožňuju bílý hafany

To jsou Podencos Ibicencos...pribuzna rassa od faronskych chrtu..

1.3.2006 10:24

pizneta napsal(a):

malá přestávka na hraní při jarní procházce a velký zájem o tkaničku .....

1.3.2006 13:00

pizneta napsal(a):

no comment... Lumpik si uziva...

1.3.2006 21:33

pizneta napsal(a):

podotykam, ze ta televize neni zapla

3.3.2006 19:56

haslerka napsal(a):
podotykam, ze ta televize neni zapla

vystavovaní bříška

3.3.2006 19:57

zviratkova napsal(a):
vystavovaní bříška

krásně zkroucená v košíku

3.3.2006 19:57

zviratkova napsal(a):
krásně zkroucená v košíku

pohoda

3.3.2006 20:00

zviratkova napsal(a):
.

vodomil rozvalený v potůčku

3.3.2006 20:03

zviratkova napsal(a):
.

Tohle je krásnej kříženeček?? Čehopak asi??? Trocha mi připomíná jagdteriéra

3.3.2006 21:08

mata napsal(a):
Tohle je krásnej kříženeček?? Čehopak asi??? Trocha mi připomíná jagdteriéra

Je to kříženec anglického kokršpaněla (z něho má tělo) a retrívra (z něho má zase hlavu).

3.3.2006 21:22

zviratkova napsal(a):
Je to kříženec anglického kokršpaněla (z něho má tělo) a retrívra (z něho má zase hlavu).

Jééé, tohodle jsem nemyslela, ono se to asi špatně uložilo, myslela sem toho nad ním
Ale tenhle zlatej je taky moc hezkej

3.3.2006 21:25

mata napsal(a):
Jééé, tohodle jsem nemyslela, ono se to asi špatně uložilo, myslela sem toho nad ním
Ale tenhle zlatej je taky moc hezkej

Ostatně, taky máme v rodině křížence kokra a retrívra

3.3.2006 21:42

mata napsal(a):
Ostatně, taky máme v rodině křížence kokra a retrívra

No jo, ale tenhle je spíš retrívrovitej. Ruf je vážně půl na půl. Hlavu má neúměrně velkou k tělu, ale je opravdu fešák... Jo a ten předchozí pejsek je pravá pouliční směska. Bůh ví, kolik a jaké rasy má v genech, ale určitě jich nebude málo

3.3.2006 21:48

zviratkova napsal(a):
No jo, ale tenhle je spíš retrívrovitej. Ruf je vážně půl na půl. Hlavu má neúměrně velkou k tělu, ale je opravdu fešák... Jo a ten předchozí pejsek je pravá pouliční směska. Bůh ví, kolik a jaké rasy má v genech, ale určitě jich nebude málo

To jo, je to spíš retrívr, ale ocásek mu ufikli jako kokrovi

3.3.2006 21:56

mata napsal(a):
To jo, je to spíš retrívr, ale ocásek mu ufikli jako kokrovi

No, to nebyl dost dobrý nápad. Ruf taky nemá ocásek, ale ten nemá ani jeden článek. Je ve velikosti kokra s velkou retrívří hlavičkou a maximálně dlouhým jazykem. Jsou i s tou předchozí smíšenkou Nikinkou jsou oba nalezenci.

3.3.2006 22:07

zviratkova napsal(a):
No, to nebyl dost dobrý nápad. Ruf taky nemá ocásek, ale ten nemá ani jeden článek. Je ve velikosti kokra s velkou retrívří hlavičkou a maximálně dlouhým jazykem. Jsou i s tou předchozí smíšenkou Nikinkou jsou oba nalezenci.

Jo jo, ty ocásky by jim slušeli líp dlouhatááánské
Tak Ruf......hezký jméno.....ten náš je Ron
Nalezenečků jsme doma měli vždycky nejvíc, sem tam se objevil nějakej "papírák" ale všichni byli stejně milovaní
Ti vaši jsou krásní, ale ten černej se mi líbí víc, připomíná mi právě trocha toho jagdteriéra a já ho měla........nikdy na ni nezapomenu, byla skvělá! Taky nalezenec, někdo ji vyhodil na dálnici z auta !!!!! Žila s námi 12 let...byla nejlepší

3.3.2006 22:12

mata napsal(a):
Jo jo, ty ocásky by jim slušeli líp dlouhatááánské
Tak Ruf......hezký jméno.....ten náš je Ron
Nalezenečků jsme doma měli vždycky nejvíc, sem tam se objevil nějakej "papírák" ale všichni byli stejně milovaní
Ti vaši jsou krásní, ale ten černej se mi líbí víc, připomíná mi právě trocha toho jagdteriéra a já ho měla........nikdy na ni nezapomenu, byla skvělá! Taky nalezenec, někdo ji vyhodil na dálnici z auta !!!!! Žila s námi 12 let...byla nejlepší

To jo, už by se to sekání konečně mohlo zakázat, vždyť by to tak zase ty rasy nekazilo. Já osobně miluju anglické kokry. Chudinka, ty lidi jsou hrozní, ještě že objevila vás... Tak tady ještě pejsánci:
1) Niki

3.3.2006 22:12

zviratkova napsal(a):
To jo, už by se to sekání konečně mohlo zakázat, vždyť by to tak zase ty rasy nekazilo. Já osobně miluju anglické kokry. Chudinka, ty lidi jsou hrozní, ještě že objevila vás... Tak tady ještě pejsánci:
1) Niki

2) Rufajs

3.3.2006 22:25

zviratkova napsal(a):
1) Niki

Je fakt roztomiloučká, jak bych to......no je roztomiloučce rozčepýřená, a to já miluju

3.3.2006 22:26

mata napsal(a):
Je fakt roztomiloučká, jak bych to......no je roztomiloučce rozčepýřená, a to já miluju

Myslím Nikinku, nějak blbě se to ukládá.......

3.3.2006 22:32

mata napsal(a):
Myslím Nikinku, nějak blbě se to ukládá.......

Já to chápu, že je to na ní. Jo, rozčepýřená je, má holt tu srst hrubou, ale zase se taková srst nemusí moc udržovat.

3.3.2006 22:35

zviratkova napsal(a):
Já to chápu, že je to na ní. Jo, rozčepýřená je, má holt tu srst hrubou, ale zase se taková srst nemusí moc udržovat.

Tady oba po koupely...

3.3.2006 22:46

zviratkova napsal(a):
Tady oba po koupely...

Já sem právě kvůli té jagdteriérce hledala něco podobně roztomilého v útulcích a jak na potvoru tam tenkrát nic nebylo......no a dneska je nás už hodně.....i tak někdy nestačím na "drbání" bříšek, takže se aspoň kochám tou Nikinkou
Jednou ale určitě nějakej "čepýřník" doma bude.....bez toho bych nemohla být úplná

3.3.2006 23:37

mata napsal(a):
Já sem právě kvůli té jagdteriérce hledala něco podobně roztomilého v útulcích a jak na potvoru tam tenkrát nic nebylo......no a dneska je nás už hodně.....i tak někdy nestačím na "drbání" bříšek, takže se aspoň kochám tou Nikinkou
Jednou ale určitě nějakej "čepýřník" doma bude.....bez toho bych nemohla být úplná

Tu slabost chápu, já jím mám právě pro ty kokříky. Taky tady ještě jedna zasněná...

3.3.2006 23:54

pizneta napsal(a):

Bíglí dorostenka... Ani nemusí být moc unavená... Milovaná poloha na chupkání... Skoro jak Králík z klobouku. Její pohled vždycky naprosto vystihuje "Ale já mám ještě noc!"

4.3.2006 11:43

zviratkova napsal(a):
Tu slabost chápu, já jím mám právě pro ty kokříky. Taky tady ještě jedna zasněná...

Tak tady Nikinka vypadá skoro jak moje Gézinka
Hlavně ta srst na zádech, to je přesně ono, drsná a rozčepýřená
Já se do té její srsti vždycky hrozně ráda vrtala a muchlala ji
Nikinka je fakt jednička! Přeju ji ještě hodně roků plných zdraví a pohody!!!!!

4.3.2006 16:00

wewerushka napsal(a):
Bíglí dorostenka... Ani nemusí být moc unavená... Milovaná poloha na chupkání... Skoro jak Králík z klobouku. Její pohled vždycky naprosto vystihuje "Ale já mám ještě noc!"

tak hááádanka, kdo jsem?

4.3.2006 22:05

wewerushka napsal(a):

Tak náš Randy se ukládá podobně...

5.3.2006 00:54

wera napsal(a):
Tak náš Randy se ukládá podobně...

Randy má dost velký pelíšek... To má celý pro sebe? Merry obvykle různě visí přes okraje břichem nahoru a chrápe u toho ;o))

5.3.2006 12:38

wewerushka napsal(a):
Randy má dost velký pelíšek... To má celý pro sebe? Merry obvykle různě visí přes okraje břichem nahoru a chrápe u toho ;o))

Ano, to má Randy celé jen a jen pro sebe, však jsme to také kupovali na dvakrát, protože poprvé jsme koupili moc malý. Hm, nějak ho vidím pořád takového drobečka. Ale jinak se tam umí pěkně vytáhnout a leží si na celém pelechu a často také přes okraje. A tady je náš milovaný strakáč - pasové foto.

5.3.2006 16:17

wera napsal(a):
Ano, to má Randy celé jen a jen pro sebe, však jsme to také kupovali na dvakrát, protože poprvé jsme koupili moc malý. Hm, nějak ho vidím pořád takového drobečka. Ale jinak se tam umí pěkně vytáhnout a leží si na celém pelechu a často také přes okraje. A tady je náš milovaný strakáč - pasové foto.

Tak tohle je naše nejlepší čumáčková. Kolik je Randymu? Merry má 13 měsíců. Víc na www.beagle-merry.estranky.cz

5.3.2006 19:28

wewerushka napsal(a):
Tak tohle je naše nejlepší čumáčková. Kolik je Randymu? Merry má 13 měsíců. Víc na www.beagle-merry.estranky.cz

Tak Vaše slečinka to je ještě štěně! Náš Randy 1.11.2005 oslavil celé 2 roky! Za 2 měsíce oslavíme dalšího půl roku. čas stračně rychle běží a já pořád Randyho vidím jako to malé, kulaté štěňátko. A tady přidávám śťastného, "lítajícího" bíglouška - jak jinak, je to Randy. Pro něj je právě toto ta nejlepší pohoda - běhat, čuchat - prostě paráda!

5.3.2006 21:15

pizneta napsal(a):

Homer,Daniel a "nausnice".

5.3.2006 21:17

pizneta napsal(a):

Pohoda pri obcerstveni po lyzovani.

5.3.2006 21:19

pizneta napsal(a):

Muj syn a muj pes.

5.3.2006 21:24

pizneta napsal(a):

Homer a Nelinka ("spinkajici" pri blesku).

5.3.2006 22:50

jarka napsal(a):
Homer a Nelinka ("spinkajici" pri blesku).

Homer i Nelinka jsou úžasní
Moc hezká dvojka

5.3.2006 23:17

wera napsal(a):
Tak Vaše slečinka to je ještě štěně! Náš Randy 1.11.2005 oslavil celé 2 roky! Za 2 měsíce oslavíme dalšího půl roku. čas stračně rychle běží a já pořád Randyho vidím jako to malé, kulaté štěňátko. A tady přidávám śťastného, "lítajícího" bíglouška - jak jinak, je to Randy. Pro něj je právě toto ta nejlepší pohoda - běhat, čuchat - prostě paráda!

To je naše dostihové snažení zvané coursing... To je něco pro ni! Potom mi usne i na zemi v autobusu ;o))

5.3.2006 23:23

wewerushka napsal(a):
To je naše dostihové snažení zvané coursing... To je něco pro ni! Potom mi usne i na zemi v autobusu ;o))

Když se sejdou dva bígli, tak se radost násobí ;o)))
(moje je ta druhá, první je o půl roku mladší Meggy kamarádky)

5.3.2006 23:25

wewerushka napsal(a):
Když se sejdou dva bígli, tak se radost násobí ;o)))
(moje je ta druhá, první je o půl roku mladší Meggy kamarádky)

Jakže se ten pejsek vodí???

6.3.2006 13:34

wewerushka napsal(a):

Mrkla jsme na ty stránky Marry, jsou hezké! A Marry má těch aktivit - jejda! hodně! Však je na ní vidět, že nesedí doma na gauči, ale sportuje, jak se jen dá!

Jinak Dalsí lumpík, který tady přibyl je fakt krásný! Se synem jsou asi správná dvojka, co!

A nakonec sem zase přidám mého špuntíka - včerejší focení.

6.3.2006 17:37

mata napsal(a):
Homer i Nelinka jsou úžasní
Moc hezká dvojka

Scipio a Romance na valentýna-pohodička v teple domova

6.3.2006 19:23

alhavant napsal(a):
Scipio a Romance na valentýna-pohodička v teple domova

áááách

6.3.2006 19:48

aira napsal(a):
áááách

Nááádhernííííí..........

6.3.2006 20:10

mata napsal(a):
Nááádhernííííí..........

doma v teple je to nejlepší,už jen to cigárko,kafe a spokojenost bude úplná

6.3.2006 20:20

alhavant napsal(a):
doma v teple je to nejlepší,už jen to cigárko,kafe a spokojenost bude úplná

Krááása
Ale místo cigárka bych dala doutník, ten je přeci jen vznešenější

6.3.2006 20:24

mata napsal(a):
Krááása
Ale místo cigárka bych dala doutník, ten je přeci jen vznešenější

ano,ten by se více k našim mazlíkům hodil,to je pravda

6.3.2006 20:35

alhavant napsal(a):
ano,ten by se více k našim mazlíkům hodil,to je pravda

Šmarjáááááá.....to je kráááása
.............jen ho umuchlat a upusinkovat.........je dokonalej

6.3.2006 20:42

mata napsal(a):
Šmarjáááááá.....to je kráááása
.............jen ho umuchlat a upusinkovat.........je dokonalej

pusinky oni můžou-hahahahahaha
Rubens v NL spící na svém oblíbeném polštářku

6.3.2006 20:49

alhavant napsal(a):

Jééééééé.....on s tím polštářkem skoro úplně ladí
No jo, tihle pesové, to je něco.....minulej rok v Brně na výstavě jsem se nenápadně k jednomu vsockla.....pán měl radost, neboť pejsek si utřel sliny a chlupiska do mne, zatímco páneček zůstal čistej a hezkej, ostatně pejsek taky a já....nóóóó.......

6.3.2006 20:51

alhavant napsal(a):

Butýsek (labrador) usnul v pelíšku pro šeltii

6.3.2006 20:55

registana napsal(a):
Butýsek (labrador) usnul v pelíšku pro šeltii

to je super,příště na výstavě si Vás najdeme a naši pesani se o Vás utřou a já budu také jednou čistá

6.3.2006 20:58

alhavant napsal(a):
to je super,příště na výstavě si Vás najdeme a naši pesani se o Vás utřou a já budu také jednou čistá

Klidně
Chytře si obleču igelitovej pytel, takže mě i dobře poznáte

6.3.2006 21:07

mata napsal(a):
Klidně
Chytře si obleču igelitovej pytel, takže mě i dobře poznáte

jasně,ale asi to neklapne,my po českých výstavách moc nejezdíme,škoda,na dámu s igelitovým pytlem by byl dobrý pohled,ale naši pesani moc neslintají

6.3.2006 21:30

alhavant napsal(a):
jasně,ale asi to neklapne,my po českých výstavách moc nejezdíme,škoda,na dámu s igelitovým pytlem by byl dobrý pohled,ale naši pesani moc neslintají

Všichni psi slintají tehdy, máte-li na sobě elegantní oblečení - nebo si to aspoň myslíte
To je škoda, máte krasavce na fotkách, což teprve ve skutečnosti
No jo, nevěřila byste, jak dokáže slintat Papillon, když se vyfintím někam ven a on se jde rozloučit - na moje šaty

6.3.2006 21:36

aranka napsal(a):
Spinkáme

ty jsou krásní.....taky posílám moje mimča jak zlobily....

6.3.2006 21:40

mata napsal(a):
Všichni psi slintají tehdy, máte-li na sobě elegantní oblečení - nebo si to aspoň myslíte
To je škoda, máte krasavce na fotkách, což teprve ve skutečnosti
No jo, nevěřila byste, jak dokáže slintat Papillon, když se vyfintím někam ven a on se jde rozloučit - na moje šaty

ano,tak s tím souhlasím,v tom nejnevhodnější okamžiku dokáží vybudovat krásný slint,oklepat se a i když za ty roky mám nacvičené uskakování a vyhýbání se letícím slinám,občas také něco chytnu Tady zrovna číhají,až budu slušně-lidsky oblečená a určitě je již v koutcích budují.

6.3.2006 21:58

alhavant napsal(a):
ano,tak s tím souhlasím,v tom nejnevhodnější okamžiku dokáží vybudovat krásný slint,oklepat se a i když za ty roky mám nacvičené uskakování a vyhýbání se letícím slinám,občas také něco chytnu Tady zrovna číhají,až budu slušně-lidsky oblečená a určitě je již v koutcích budují.

Ano....ty létající jsou nejhorší......my měli dogu a člověk to nějak vytrénoval....přesně jak píšete......... pár let po její smrti, kdy už jsem zapomněla vyšla ze cviku jsem stála na výstavě u kruhu dog, načančaná .......vedle mne stál jeden krásný exemplář....jak psa tak pána
........no a ta krásná doga se najednou oklepala a......viděla jsem ji, celou letovou dráhu té sliny jsem měla v merku.....a neuhla jsem....přímo mezi oči....

6.3.2006 22:03

mata napsal(a):
Ano....ty létající jsou nejhorší......my měli dogu a člověk to nějak vytrénoval....přesně jak píšete......... pár let po její smrti, kdy už jsem zapomněla vyšla ze cviku jsem stála na výstavě u kruhu dog, načančaná .......vedle mne stál jeden krásný exemplář....jak psa tak pána
........no a ta krásná doga se najednou oklepala a......viděla jsem ji, celou letovou dráhu té sliny jsem měla v merku.....a neuhla jsem....přímo mezi oči....

to je přesné,po jedné výstavě jsme se zastavili na malé občerstvení v jedné nobl restauraci,pesan samo s námi,procházeli jsme mezi stoly a najednou se Hubert ležérně oklepal a já jsem viděla,jak dlouhý,elegantní slint letí vzduchem a pomalu přistává jedné dámě na talíři na bifteku,tak rychle jsem v životě neopustila lokál,jako tenkrát

6.3.2006 22:12

alhavant napsal(a):
to je přesné,po jedné výstavě jsme se zastavili na malé občerstvení v jedné nobl restauraci,pesan samo s námi,procházeli jsme mezi stoly a najednou se Hubert ležérně oklepal a já jsem viděla,jak dlouhý,elegantní slint letí vzduchem a pomalu přistává jedné dámě na talíři na bifteku,tak rychle jsem v životě neopustila lokál,jako tenkrát

Tak to je fakt dobrýýýýýý.........chytrej pejsek......jistě si říkal, co budete utrácet v nóbl restauraci nekřesťanský peníz za sebe, když může něco navíc dostat on......no a decentně vás vyšoupl ven
Doufám, že jste ho dost pochválili a za ušetřené peníze mu něco dobrého na zub zakoupili.........

6.3.2006 22:37

mata napsal(a):
Tak to je fakt dobrýýýýýý.........chytrej pejsek......jistě si říkal, co budete utrácet v nóbl restauraci nekřesťanský peníz za sebe, když může něco navíc dostat on......no a decentně vás vyšoupl ven
Doufám, že jste ho dost pochválili a za ušetřené peníze mu něco dobrého na zub zakoupili.........

no jistě!!!!!!!! Ten si pak šmákl dobrůtku doma a jak se olizoval S těmi slinty je to fakt legrace,jdeme v Paříži po honosné čtvrti (byli jsme tam na námluvy s holkami) a to samé,kavárna ,nádherně oblečené francouzky a slintík jak se vyjímal na sáčku,moc jsem se omluvila a chtěla jsem škodu uhradit,ale paní byla super,holkám koupila zákusky,krásně jsme si popovídali a dnes má také štěně bloodhoundíka.

6.3.2006 23:15

alhavant napsal(a):
no jistě!!!!!!!! Ten si pak šmákl dobrůtku doma a jak se olizoval S těmi slinty je to fakt legrace,jdeme v Paříži po honosné čtvrti (byli jsme tam na námluvy s holkami) a to samé,kavárna ,nádherně oblečené francouzky a slintík jak se vyjímal na sáčku,moc jsem se omluvila a chtěla jsem škodu uhradit,ale paní byla super,holkám koupila zákusky,krásně jsme si popovídali a dnes má také štěně bloodhoundíka.

No prosím, a pak že bloodhound není krásnej pes!!!
.....já teď tě svým potvůrkám musela dopřát naši noční prochajdu......teď už spokojeně chrupkají, přesně jak ten čeníšek na fotce
Oni jsou opravdu úžasní.....já normálně na ulici potkala za celej život dva...jednoho asi před deseti rokama a druhého minulej měsíc.....jinak je nevidím, než na výstavě.......což je škoda, neboť je na co se koukat

7.3.2006 17:33

pizneta napsal(a):

Moje boxerka VIKY

31.3.2006 11:12

amlu napsal(a):
Moje boxerka VIKY

Pražská krysařice Jessie

31.3.2006 13:12

evca vas napsal(a):
Pražská krysařice Jessie

8.4.2006 20:09

anuska napsal(a):
Ježíš

to je moje šarlotka která pozdravuje všechny kokříky i kokřice

8.4.2006 21:10

pizneta napsal(a):

Ty jo,fakt super fotky.Tohle je můj pejsánek jménem Bad.Takto velmi často usíná venku

10.4.2006 09:26

alenka napsal(a):
Ruku v ruce

Alenko, ty máš tak nádherného pejska, to jsem už dávno neviděl.
Chci se jen zeptat, copak je to za rasu?

10.4.2006 09:31

chvd napsal(a):
Alenko, ty máš tak nádherného pejska, to jsem už dávno neviděl.
Chci se jen zeptat, copak je to za rasu?

Než se Alča přihlásí, já to odhaduju na štěně malteráka, nebo nějakého bišonka v "rukou" angl.kokra.

Přidejte reakci

Přidat smajlík