Znáte to...jedna velká procházka a pes zbytek dne prospí.Hoďte sem fotky pejsků,kteří si užívají klidu a pohody..nebo jsou unavení!!!
To je Herry a Kaila.Herry je anglický Bulldog a Kaila Čivava
pizneta
napsal(a):
Znáte to...jedna velká procházka a pes zbytek dne prospí.Hoďte sem fotky pejsků,kteří si užívají klidu a pohody..nebo jsou unavení!!!
Herry...
pizneta
napsal(a):
Takto usnu náš pes
pizneta
napsal(a):
A další pohodáři
pizneta
napsal(a):
Dasty
Uživatel s deaktivovaným účtem

pizneta
napsal(a):
psst, batolata spí...
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
psst, batolata spí...
Hají, hají ....
sonet
napsal(a):
Hají, hají ....
Moje dcera Martinka usnula se svým Miláčkem Blejdíkem, znaveni po dlouhé vyjížďce na koni. Blejdík víc, běžel po svých
Samou láskou ji div neudusil
pizneta
napsal(a):
Pohoda na sluníčku
pizneta
napsal(a):
Pohoda ve dvou
pizneta
napsal(a):
Pohoda v trávě
aranka
napsal(a):
To spinkají štěňátka foxíků hladkosrstých.
Takhle spinká štěňátko tibetské dogy
pizneta
napsal(a):
Tak takovou pohodu má náš Apollo.
baiwen
napsal(a):
Tak takovou pohodu má náš Apollo.
Píďa normálně do postele nesmí, ale páneček byl zrovna pryč, tak si užívá vzácné chvilky....
pizneta
napsal(a):
mata
napsal(a):
To je teda něco
Vypadá fakt, takhle na zádech, jak zavěšenej netopýr
Těm taky koukají zubiska a ušiska, i ta barva by celkem seděla
Je legrační
Odpočívající Britunka
mata
napsal(a):
Odpočívající Britunka
A ještě jedna
Není roztomiloučká???
mata
napsal(a):
To je teda něco
Vypadá fakt, takhle na zádech, jak zavěšenej netopýr
Těm taky koukají zubiska a ušiska, i ta barva by celkem seděla
Je legrační
Já vám dám netopýra
kalliope
napsal(a):
mata: akorát k pomuchlování, je to fakt čumáček.
vyjímečná chvilka klidu....
kalliope
napsal(a):
vyjímečná chvilka klidu....
Jééé kalliope, děkujem s Brituškou za pochvalu
Já vím, že ovčáci jsou taková "obyčejnější" psiska. Taky vím, že každému ten jeho přijde nejhezčí
Tož mě to potěší pětkrát tolik
Ovšem tvoje fotka nemá chybu, barevně se hezky doplňují
Jen jim dát pusu mezi ouška
mata
napsal(a):
Jééé kalliope, děkujem s Brituškou za pochvalu
Já vím, že ovčáci jsou taková "obyčejnější" psiska. Taky vím, že každému ten jeho přijde nejhezčí
Tož mě to potěší pětkrát tolik
Ovšem tvoje fotka nemá chybu, barevně se hezky doplňují
Jen jim dát pusu mezi ouška
Jééé koukám, že jste jim sladili i tu pohovku
Tomu říkám estetické cítění
pizneta
napsal(a):
Takhle spinká sladké miminko Monty...
pizneta
napsal(a):
A takhle si lebedí dnes
sona1
napsal(a):
A takhle si lebedí dnes
kukuk..mi jsme dva ,,podenco ibicenco,,kluci..
ivi
napsal(a):
kukuk..mi jsme dva ,,podenco ibicenco,,kluci..
a tahle ,,podencova,, holka k nam taky patri..
pizneta
napsal(a):
kalliope
napsal(a):
mata:
no je prostě HUSTÁ - i ta fotka se povedla, kouká tam jak největší ublíženeček, roztomiloučká, Píďa když se takhle dívá, tak ho vždycky totálně zmuchlám a mazlinkuju se s ním, ta tvoje fotka ve mě vyvolává podobné pocity, hele třeba jsem úchyl, asi jo....vypadá to tak
Budiž ti útěchou, že nejsi úchyl jedinej.......
mata
napsal(a):
Budiž ti útěchou, že nejsi úchyl jedinej.......
Konečně nám panička koupila nový gaučík.
pizneta
napsal(a):
malá přestávka na hraní při jarní procházce a velký zájem o tkaničku .....
pizneta
napsal(a):
no comment... Lumpik si uziva...
pizneta
napsal(a):
podotykam, ze ta televize neni zapla
haslerka
napsal(a):
podotykam, ze ta televize neni zapla
vystavovaní bříška
mata
napsal(a):
Jééé, tohodle jsem nemyslela, ono se to asi špatně uložilo, myslela sem toho nad ním
Ale tenhle zlatej je taky moc hezkej
Ostatně, taky máme v rodině křížence kokra a retrívra
mata
napsal(a):
Ostatně, taky máme v rodině křížence kokra a retrívra
No jo, ale tenhle je spíš retrívrovitej. Ruf je vážně půl na půl. Hlavu má neúměrně velkou k tělu, ale je opravdu fešák... Jo a ten předchozí pejsek je pravá pouliční směska. Bůh ví, kolik a jaké rasy má v genech, ale určitě jich nebude málo
zviratkova
napsal(a):
No jo, ale tenhle je spíš retrívrovitej. Ruf je vážně půl na půl. Hlavu má neúměrně velkou k tělu, ale je opravdu fešák... Jo a ten předchozí pejsek je pravá pouliční směska. Bůh ví, kolik a jaké rasy má v genech, ale určitě jich nebude málo
To jo, je to spíš retrívr, ale ocásek mu ufikli jako kokrovi
mata
napsal(a):
To jo, je to spíš retrívr, ale ocásek mu ufikli jako kokrovi
No, to nebyl dost dobrý nápad. Ruf taky nemá ocásek, ale ten nemá ani jeden článek. Je ve velikosti kokra s velkou retrívří hlavičkou a maximálně dlouhým jazykem. Jsou i s tou předchozí smíšenkou Nikinkou jsou oba nalezenci.
zviratkova
napsal(a):
No, to nebyl dost dobrý nápad. Ruf taky nemá ocásek, ale ten nemá ani jeden článek. Je ve velikosti kokra s velkou retrívří hlavičkou a maximálně dlouhým jazykem. Jsou i s tou předchozí smíšenkou Nikinkou jsou oba nalezenci.
Jo jo, ty ocásky by jim slušeli líp dlouhatááánské
Tak Ruf......hezký jméno.....ten náš je Ron
Nalezenečků jsme doma měli vždycky nejvíc, sem tam se objevil nějakej "papírák" ale všichni byli stejně milovaní
Ti vaši jsou krásní, ale ten černej se mi líbí víc, připomíná mi právě trocha toho jagdteriéra a já ho měla........nikdy na ni nezapomenu, byla skvělá! Taky nalezenec, někdo ji vyhodil na dálnici z auta !!!!! Žila s námi 12 let...byla nejlepší
mata
napsal(a):
Jo jo, ty ocásky by jim slušeli líp dlouhatááánské
Tak Ruf......hezký jméno.....ten náš je Ron
Nalezenečků jsme doma měli vždycky nejvíc, sem tam se objevil nějakej "papírák" ale všichni byli stejně milovaní
Ti vaši jsou krásní, ale ten černej se mi líbí víc, připomíná mi právě trocha toho jagdteriéra a já ho měla........nikdy na ni nezapomenu, byla skvělá! Taky nalezenec, někdo ji vyhodil na dálnici z auta !!!!! Žila s námi 12 let...byla nejlepší
To jo, už by se to sekání konečně mohlo zakázat, vždyť by to tak zase ty rasy nekazilo. Já osobně miluju anglické kokry. Chudinka, ty lidi jsou hrozní, ještě že objevila vás... Tak tady ještě pejsánci:
1) Niki
zviratkova
napsal(a):
To jo, už by se to sekání konečně mohlo zakázat, vždyť by to tak zase ty rasy nekazilo. Já osobně miluju anglické kokry. Chudinka, ty lidi jsou hrozní, ještě že objevila vás... Tak tady ještě pejsánci:
1) Niki
2) Rufajs
zviratkova
napsal(a):
1) Niki
Je fakt roztomiloučká, jak bych to......no je roztomiloučce rozčepýřená, a to já miluju
zviratkova
napsal(a):
Já to chápu, že je to na ní. Jo, rozčepýřená je, má holt tu srst hrubou, ale zase se taková srst nemusí moc udržovat.
Tady oba po koupely...
zviratkova
napsal(a):
Tady oba po koupely...
Já sem právě kvůli té jagdteriérce hledala něco podobně roztomilého v útulcích a jak na potvoru tam tenkrát nic nebylo......no a dneska je nás už hodně.....i tak někdy nestačím na "drbání" bříšek, takže se aspoň kochám tou Nikinkou
Jednou ale určitě nějakej "čepýřník" doma bude.....bez toho bych nemohla být úplná
mata
napsal(a):
Já sem právě kvůli té jagdteriérce hledala něco podobně roztomilého v útulcích a jak na potvoru tam tenkrát nic nebylo......no a dneska je nás už hodně.....i tak někdy nestačím na "drbání" bříšek, takže se aspoň kochám tou Nikinkou
Jednou ale určitě nějakej "čepýřník" doma bude.....bez toho bych nemohla být úplná
Tu slabost chápu, já jím mám právě pro ty kokříky. Taky tady ještě jedna zasněná...
pizneta
napsal(a):
Bíglí dorostenka... Ani nemusí být moc unavená... Milovaná poloha na chupkání... Skoro jak Králík z klobouku. Její pohled vždycky naprosto vystihuje "Ale já mám ještě noc!"
zviratkova
napsal(a):
Tu slabost chápu, já jím mám právě pro ty kokříky. Taky tady ještě jedna zasněná...
Tak tady Nikinka vypadá skoro jak moje Gézinka
Hlavně ta srst na zádech, to je přesně ono, drsná a rozčepýřená
Já se do té její srsti vždycky hrozně ráda vrtala a muchlala ji
Nikinka je fakt jednička! Přeju ji ještě hodně roků plných zdraví a pohody!!!!!
wewerushka
napsal(a):
Bíglí dorostenka... Ani nemusí být moc unavená... Milovaná poloha na chupkání... Skoro jak Králík z klobouku. Její pohled vždycky naprosto vystihuje "Ale já mám ještě noc!"
tak hááádanka, kdo jsem?
wewerushka
napsal(a):
Tak náš Randy se ukládá podobně...
wewerushka
napsal(a):
Randy má dost velký pelíšek... To má celý pro sebe? Merry obvykle různě visí přes okraje břichem nahoru a chrápe u toho ;o))
Ano, to má Randy celé jen a jen pro sebe, však jsme to také kupovali na dvakrát, protože poprvé jsme koupili moc malý. Hm, nějak ho vidím pořád takového drobečka. Ale jinak se tam umí pěkně vytáhnout a leží si na celém pelechu a často také přes okraje.
A tady je náš milovaný strakáč - pasové foto.
wera
napsal(a):
Ano, to má Randy celé jen a jen pro sebe, však jsme to také kupovali na dvakrát, protože poprvé jsme koupili moc malý. Hm, nějak ho vidím pořád takového drobečka. Ale jinak se tam umí pěkně vytáhnout a leží si na celém pelechu a často také přes okraje.
A tady je náš milovaný strakáč - pasové foto.
Tak tohle je naše nejlepší čumáčková. Kolik je Randymu? Merry má 13 měsíců. Víc na www.beagle-merry.estranky.cz
wewerushka
napsal(a):
Tak tohle je naše nejlepší čumáčková. Kolik je Randymu? Merry má 13 měsíců. Víc na www.beagle-merry.estranky.cz
Tak Vaše slečinka to je ještě štěně! Náš Randy 1.11.2005 oslavil celé 2 roky! Za 2 měsíce oslavíme dalšího půl roku. čas stračně rychle běží a já pořád Randyho vidím jako to malé, kulaté štěňátko. A tady přidávám śťastného, "lítajícího" bíglouška - jak jinak, je to Randy. Pro něj je právě toto ta nejlepší pohoda - běhat, čuchat - prostě paráda!
pizneta
napsal(a):
Homer,Daniel a "nausnice".
pizneta
napsal(a):
Pohoda pri obcerstveni po lyzovani.
pizneta
napsal(a):
Muj syn a muj pes.
pizneta
napsal(a):
Homer a Nelinka ("spinkajici" pri blesku).
wera
napsal(a):
Tak Vaše slečinka to je ještě štěně! Náš Randy 1.11.2005 oslavil celé 2 roky! Za 2 měsíce oslavíme dalšího půl roku. čas stračně rychle běží a já pořád Randyho vidím jako to malé, kulaté štěňátko. A tady přidávám śťastného, "lítajícího" bíglouška - jak jinak, je to Randy. Pro něj je právě toto ta nejlepší pohoda - běhat, čuchat - prostě paráda!
To je naše dostihové snažení zvané coursing... To je něco pro ni! Potom mi usne i na zemi v autobusu ;o))
wewerushka
napsal(a):
To je naše dostihové snažení zvané coursing... To je něco pro ni! Potom mi usne i na zemi v autobusu ;o))
Když se sejdou dva bígli, tak se radost násobí ;o)))
(moje je ta druhá, první je o půl roku mladší Meggy kamarádky)
wewerushka
napsal(a):
Když se sejdou dva bígli, tak se radost násobí ;o)))
(moje je ta druhá, první je o půl roku mladší Meggy kamarádky)
Jakže se ten pejsek vodí???
wewerushka
napsal(a):
Mrkla jsme na ty stránky Marry, jsou hezké! A Marry má těch aktivit - jejda! hodně! Však je na ní vidět, že nesedí doma na gauči, ale sportuje, jak se jen dá!
Jinak Dalsí lumpík, který tady přibyl je fakt krásný! Se synem jsou asi správná dvojka, co!
A nakonec sem zase přidám mého špuntíka - včerejší focení.
mata
napsal(a):
Homer i Nelinka jsou úžasní
Moc hezká dvojka
Scipio a Romance na valentýna-pohodička v teple domova
mata
napsal(a):
Nááádhernííííí..........
doma v teple je to nejlepší,už jen to cigárko,kafe a spokojenost bude úplná
mata
napsal(a):
Krááása
Ale místo cigárka bych dala doutník, ten je přeci jen vznešenější
ano,ten by se více k našim mazlíkům hodil,to je pravda
mata
napsal(a):
Šmarjáááááá.....to je kráááása
.............jen ho umuchlat a upusinkovat.........je dokonalej
pusinky oni můžou-hahahahahaha
Rubens v NL spící na svém oblíbeném polštářku
alhavant
napsal(a):
Jééééééé.....on s tím polštářkem skoro úplně ladí
No jo, tihle pesové, to je něco.....minulej rok v Brně na výstavě jsem se nenápadně k jednomu vsockla.....pán měl radost, neboť pejsek si utřel sliny a chlupiska do mne, zatímco páneček zůstal čistej a hezkej, ostatně pejsek taky a já....nóóóó.......
alhavant
napsal(a):
Butýsek (labrador) usnul v pelíšku pro šeltii
registana
napsal(a):
Butýsek (labrador) usnul v pelíšku pro šeltii
to je super,příště na výstavě si Vás najdeme a naši pesani se o Vás utřou a já budu také jednou čistá
mata
napsal(a):
Klidně
Chytře si obleču igelitovej pytel, takže mě i dobře poznáte
jasně,ale asi to neklapne,my po českých výstavách moc nejezdíme,škoda,na dámu s igelitovým pytlem by byl dobrý pohled,ale naši pesani moc neslintají
alhavant
napsal(a):
jasně,ale asi to neklapne,my po českých výstavách moc nejezdíme,škoda,na dámu s igelitovým pytlem by byl dobrý pohled,ale naši pesani moc neslintají
Všichni psi slintají tehdy, máte-li na sobě elegantní oblečení - nebo si to aspoň myslíte
To je škoda, máte krasavce na fotkách, což teprve ve skutečnosti
No jo, nevěřila byste, jak dokáže slintat Papillon, když se vyfintím někam ven a on se jde rozloučit - na moje šaty
aranka
napsal(a):
Spinkáme
ty jsou krásní.....taky posílám moje mimča jak zlobily....
mata
napsal(a):
Všichni psi slintají tehdy, máte-li na sobě elegantní oblečení - nebo si to aspoň myslíte
To je škoda, máte krasavce na fotkách, což teprve ve skutečnosti
No jo, nevěřila byste, jak dokáže slintat Papillon, když se vyfintím někam ven a on se jde rozloučit - na moje šaty
ano,tak s tím souhlasím,v tom nejnevhodnější okamžiku dokáží vybudovat krásný slint,oklepat se a i když za ty roky mám nacvičené uskakování a vyhýbání se letícím slinám,občas také něco chytnu Tady zrovna číhají,až budu slušně-lidsky oblečená a určitě je již v koutcích budují.
alhavant
napsal(a):
ano,tak s tím souhlasím,v tom nejnevhodnější okamžiku dokáží vybudovat krásný slint,oklepat se a i když za ty roky mám nacvičené uskakování a vyhýbání se letícím slinám,občas také něco chytnu Tady zrovna číhají,až budu slušně-lidsky oblečená a určitě je již v koutcích budují.
Ano....ty létající jsou nejhorší......my měli dogu a člověk to nějak vytrénoval....přesně jak píšete......... pár let po její smrti, kdy už jsem zapomněla vyšla ze cviku jsem stála na výstavě u kruhu dog, načančaná .......vedle mne stál jeden krásný exemplář....jak psa tak pána
........no a ta krásná doga se najednou oklepala a......viděla jsem ji, celou letovou dráhu té sliny jsem měla v merku.....a neuhla jsem....přímo mezi oči....
mata
napsal(a):
Ano....ty létající jsou nejhorší......my měli dogu a člověk to nějak vytrénoval....přesně jak píšete......... pár let po její smrti, kdy už jsem zapomněla vyšla ze cviku jsem stála na výstavě u kruhu dog, načančaná .......vedle mne stál jeden krásný exemplář....jak psa tak pána
........no a ta krásná doga se najednou oklepala a......viděla jsem ji, celou letovou dráhu té sliny jsem měla v merku.....a neuhla jsem....přímo mezi oči....
to je přesné,po jedné výstavě jsme se zastavili na malé občerstvení v jedné nobl restauraci,pesan samo s námi,procházeli jsme mezi stoly a najednou se Hubert ležérně oklepal a já jsem viděla,jak dlouhý,elegantní slint letí vzduchem a pomalu přistává jedné dámě na talíři na bifteku,tak rychle jsem v životě neopustila lokál,jako tenkrát
alhavant
napsal(a):
to je přesné,po jedné výstavě jsme se zastavili na malé občerstvení v jedné nobl restauraci,pesan samo s námi,procházeli jsme mezi stoly a najednou se Hubert ležérně oklepal a já jsem viděla,jak dlouhý,elegantní slint letí vzduchem a pomalu přistává jedné dámě na talíři na bifteku,tak rychle jsem v životě neopustila lokál,jako tenkrát
Tak to je fakt dobrýýýýýý.........chytrej pejsek......jistě si říkal, co budete utrácet v nóbl restauraci nekřesťanský peníz za sebe, když může něco navíc dostat on......no a decentně vás vyšoupl ven
Doufám, že jste ho dost pochválili a za ušetřené peníze mu něco dobrého na zub zakoupili.........
mata
napsal(a):
Tak to je fakt dobrýýýýýý.........chytrej pejsek......jistě si říkal, co budete utrácet v nóbl restauraci nekřesťanský peníz za sebe, když může něco navíc dostat on......no a decentně vás vyšoupl ven
Doufám, že jste ho dost pochválili a za ušetřené peníze mu něco dobrého na zub zakoupili.........
no jistě!!!!!!!! Ten si pak šmákl dobrůtku doma a jak se olizoval S těmi slinty je to fakt legrace,jdeme v Paříži po honosné čtvrti (byli jsme tam na námluvy s holkami) a to samé,kavárna ,nádherně oblečené francouzky a slintík jak se vyjímal na sáčku,moc jsem se omluvila a chtěla jsem škodu uhradit,ale paní byla super,holkám koupila zákusky,krásně jsme si popovídali a dnes má také štěně bloodhoundíka.
alhavant
napsal(a):
no jistě!!!!!!!! Ten si pak šmákl dobrůtku doma a jak se olizoval S těmi slinty je to fakt legrace,jdeme v Paříži po honosné čtvrti (byli jsme tam na námluvy s holkami) a to samé,kavárna ,nádherně oblečené francouzky a slintík jak se vyjímal na sáčku,moc jsem se omluvila a chtěla jsem škodu uhradit,ale paní byla super,holkám koupila zákusky,krásně jsme si popovídali a dnes má také štěně bloodhoundíka.
No prosím, a pak že bloodhound není krásnej pes!!!
.....já teď tě svým potvůrkám musela dopřát naši noční prochajdu......teď už spokojeně chrupkají, přesně jak ten čeníšek na fotce
Oni jsou opravdu úžasní.....já normálně na ulici potkala za celej život dva...jednoho asi před deseti rokama a druhého minulej měsíc.....jinak je nevidím, než na výstavě.......což je škoda, neboť je na co se koukat
pizneta
napsal(a):
Moje boxerka VIKY
anuska
napsal(a):
Ježíš
Ten Herry je tak ošklivej až je krásnej! :-)
Vypadá jako hračka :-)
to je moje šarlotka která pozdravuje všechny kokříky i kokřice
pizneta
napsal(a):
Ty jo,fakt super fotky.Tohle je můj pejsánek jménem Bad.Takto velmi často usíná venku