Ukažte vaše psí miláčky, připiště popř. věk, jméno, plemeno...na fotečce moji tři zlaťáčci, dvě slečny (bohužel už nejsou mezi náma) a malej 5-ti měsíční rošťák..
ciccci
napsal(a):
Ukažte vaše psí miláčky, připiště popř. věk, jméno, plemeno...na fotečce moji tři zlaťáčci, dvě slečny (bohužel už nejsou mezi náma) a malej 5-ti měsíční rošťák..
Druhá slečna
ciccci
napsal(a):
a teď ten malej rošťák...
ciccci
napsal(a):
Moje holky: boxerky Viky a Anie(8let a 3 měsíce) a kavalírka Cherry 2roky..
ykiv
napsal(a):
Moje holky: boxerky Viky a Anie(8let a 3 měsíce) a kavalírka Cherry 2roky..
Tak toto je Lilla, je to krizenec spica a 2.jula oslavila svoje 5.narodeniny.
ciccci
napsal(a):
Toto je Timy, yorkšírský teriér, 28.7. mu budou 4 měsíce
kosticka
napsal(a):
Toto je Timy, yorkšírský teriér, 28.7. mu budou 4 měsíce
Toto je Snox, je to zlaty reriever a ma 2 roky.
ciccci
napsal(a):
To je můj miláček. Maltézáček Tobi, 3 roky
macinkas
napsal(a):
To je můj miláček. Maltézáček Tobi, 3 roky
ještě jedna fotečka
macinkas
napsal(a):
ještě jedna fotečka
Můj 3 měsíční pejsek Hert. Je to Maďarský ohař s PP...
leluska
napsal(a):
Náš rodinný miláček Nord, v dubnu oslavil svoje první narozky
sylvusa
napsal(a):
Náš rodinný miláček Nord, v dubnu oslavil svoje první narozky
a ještě jedna
ciccci
napsal(a):
Toto je moje psí slečna Bejbinka, které je 8 let, ale hrát si umí jako malé štěňátko a
hrozně ráda se fotí.
beruna
napsal(a):
Toto je moje psí slečna Bejbinka, které je 8 let, ale hrát si umí jako malé štěňátko a
hrozně ráda se fotí.
bobík 3 m
ciccci
napsal(a):
Bulmastif Bodie ,8let
ciccci
napsal(a):
Tak taky přihazuju mého miláčka Besinku
besi
napsal(a):
Tato je Žanetka pekiňáček- 13 let,ale v únoru nám odešla do nebíčka.
hladice
napsal(a):
Tato je Žanetka pekiňáček- 13 let,ale v únoru nám odešla do nebíčka.
A tady je naše nový zlatíčko- Bonie, 8měsíců(12.7.08) - tibetský španěl.
besi
napsal(a):
Prosím tě, můžu se tě zeptat, co je to za pejska (rasu)? Jak je starý a odkud ho máte? My totiž máme od Brna křížence boxera a vypadá na chlup stejně. Na podzim mu bude 6 let. Doufám, že jsem tvýho psa neurazila a není to třeba nějakej čistokrevňák.
ciccci
napsal(a):
Ahoj..
tak tohle je moje Dixina, je jí půl roku (na fotce asi 5 měsíců) a je to "vořech", i když si hodně lidí myslí, že je to Shih-tzu
jo a je ostříhaná
ciccci
napsal(a):
tady s kočkou v sedícím pytli... tam spí nejčastěji
ciccci
napsal(a):
ještě jednou v pytli
Uživatel s deaktivovaným účtem

lakukacka
napsal(a):
ještě jednou v pytli
Bernský salašnický pes Ferda, 6,5 roku
Uživatel s deaktivovaným účtem
napsal(a):
Bernský salašnický pes Ferda, 6,5 roku
Můj plyšáček Andy je to 9letý Bišonek s PP
janak
napsal(a):
Můj plyšáček Andy je to 9letý Bišonek s PP
A tady jsou moje dvě zlatíčka. Betynka - Bišonek frisé a Felinka - Barevný boloňský psík
felinka
napsal(a):
A tady jsou moje dvě zlatíčka. Betynka - Bišonek frisé a Felinka - Barevný boloňský psík
A ještě Felinka - odpočinek na lavičce
felinka
napsal(a):
A ještě Felinka - odpočinek na lavičce
FAith alias Brambora, Lhasa Apso,3 roky...vlastnoručně jsem si jí z čuby odrodila a od mala vychovala...je to moje dítě
klawdie
napsal(a):
FAith alias Brambora, Lhasa Apso,3 roky...vlastnoručně jsem si jí z čuby odrodila a od mala vychovala...je to moje dítě
A tuhle jsem adoptovala z ulice, byl to težký oříšek ale už máme srovnáno kdo je doma šéf...a je to vořech, možná má něco od papiliona možná něco od špice...každopádně je to komediant co miluje lidi..asi 2-3 letá...mám ji už rok a holky se zbožnujou...trošku lesby nooo
Megii
dejna
napsal(a):
Prosím tě, můžu se tě zeptat, co je to za pejska (rasu)? Jak je starý a odkud ho máte? My totiž máme od Brna křížence boxera a vypadá na chlup stejně. Na podzim mu bude 6 let. Doufám, že jsem tvýho psa neurazila a není to třeba nějakej čistokrevňák.
Teď nevím jestli to je na mě .... ale podle té podoby hafanů asi ju:) Tak tohle je fenečka a s čím je křížená vůbec nevím. Ale je to mazel!!!!! Úžasná povaha, malinko bojácná teda ale super!!! Jo a v srpnu oslaví rok
klawdie
napsal(a):
A tuhle jsem adoptovala z ulice, byl to težký oříšek ale už máme srovnáno kdo je doma šéf...a je to vořech, možná má něco od papiliona možná něco od špice...každopádně je to komediant co miluje lidi..asi 2-3 letá...mám ji už rok a holky se zbožnujou...trošku lesby nooo
Megii
3 letý labrador, Caesar.Mazel jak má být
klawdie
napsal(a):
Megii
3letý labrador, Caesar.Mazel jak má být
ciccci
napsal(a):
Majtynka, 8 měsíců
tadik
napsal(a):
Tady moje jiz skoro desetileta fenka Leonbergera...
Zlaticko,uz trosku zbabkovatela ale obcas ji prepadne amok a lita jako za mlada..Doufam ze bude jeste dlouho semnou..
leluska
napsal(a):
Tak já přidávám taky maďárka-Barnyho, na fotce měl necelých 9 měsíců a teď se se nám pomalu blíží oslava prvních narozenin
jana33

XXX.XXX.114.135
ukulemba
napsal(a):
Zlaticko,uz trosku zbabkovatela ale obcas ji prepadne amok a lita jako za mlada..Doufam ze bude jeste dlouho semnou..
Taky vlastníme leonka, teda vlastně dvě leonky Ketrin - 9 let a Cessy - 3 roky
jana33

XXX.XXX.114.135
ukulemba
napsal(a):
domeček nám hlídá jorkšírka Ája
jana33

XXX.XXX.114.135
ukulemba
napsal(a):
a poslední člen smečky přibyl nedávno, je to německá ovčanda Flérinka
leluska
napsal(a):
nádherný pes....
děkujeme za pochvalu Pokud chceš vidět víc fotek, mrkni na www.barny.wbs.cz
jana33
napsal(a):
a poslední člen smečky přibyl nedávno, je to německá ovčanda Flérinka
ja se taky pripojim s nasi smeckou... prvni je Beruška, uzasna brazilska fila, nejlepsi pes jakeho jsem kdy mela
barbusatka
napsal(a):
ja se taky pripojim s nasi smeckou... prvni je Beruška, uzasna brazilska fila, nejlepsi pes jakeho jsem kdy mela
dalsi je Ámos, taky filák, jako 3leteho jsme si ho vzali z utulku, neskutecny zavislak, kdyz jsem sla pryc byl schopny za mnou preskocit i 2 metry vysoky plot. bohuzel uz jsou spolu s berčou uz v psim nebi
barbusatka
napsal(a):
dalsi je Ámos, taky filák, jako 3leteho jsme si ho vzali z utulku, neskutecny zavislak, kdyz jsem sla pryc byl schopny za mnou preskocit i 2 metry vysoky plot. bohuzel uz jsou spolu s berčou uz v psim nebi
tylli- je 8 mi leta slecna jorkyho, general v nasi smecce, i kdyz vazi jen necele 3 kila vsichni ji poslouchaji
barbusatka
napsal(a):
tylli- je 8 mi leta slecna jorkyho, general v nasi smecce, i kdyz vazi jen necele 3 kila vsichni ji poslouchaji
Kostěj- toho jsme si vzali jako rocniho z utulku, tohle je jedna z prvních fotek, ted uz je jednou takovy. byl zvykly se toulat, uz mu to zustalo a je z nej notoricky utekar, sotva vidi otevrenou branku uz je fuc. ale jinak je to zlaticko
barbusatka
napsal(a):
Kostěj- toho jsme si vzali jako rocniho z utulku, tohle je jedna z prvních fotek, ted uz je jednou takovy. byl zvykly se toulat, uz mu to zustalo a je z nej notoricky utekar, sotva vidi otevrenou branku uz je fuc. ale jinak je to zlaticko
a nas nejnovejsi prirustek se jmenuje Kuba, je to sedmi mesicni krizenec a neskutecne hyperaktivni sidlo. momentalne s nim mam jeden velky problem, kouknete na nemoderovanou diskusi- nazev : Jak odnaučit.
barbusatka
napsal(a):
a nas nejnovejsi prirustek se jmenuje Kuba, je to sedmi mesicni krizenec a neskutecne hyperaktivni sidlo. momentalne s nim mam jeden velky problem, kouknete na nemoderovanou diskusi- nazev : Jak odnaučit.
znovu Kuba
barbusatka
napsal(a):
znovu Kuba
a zase Kuba, jeste u byvale panicky se sourozenci
jana33
napsal(a):
Taky vlastníme leonka, teda vlastně dvě leonky Ketrin - 9 let a Cessy - 3 roky
Jeee..to sou krasny Leonci...ta v levo je ty nasi dost podobna.
To mas pejsky venku? My ji totiz mame doma,mam teda velkej byt a chodime,teda tedka uz min,na dlouhe prochazky ale nedokazu si predstavit mit doma takovyhle lvy dva Ale muzu rict ze jako plemeno je tohle k nezaplaceni..bezmezne milujici svoje lidi a necha si od nas delat vsecko,nikdy nekousla..Kdyby to nebyl tak strasne chlupatej pes tak do nej jdu pak az ta moje hafinka odejde do psiho nebicka znova..
Takhle nase Bejby spinka...porad,fakt ji skoro nevidam v jine poloze..
barbusatka
napsal(a):
A to je nejaky krizenec nebo plemeno? Je strasne krasnej..hod sem jeste nejakou fotecku prosiiim :)
ukulemba
napsal(a):
Ted nevim jestli je to nejak srozumitelne kteryho pejska jsem myslela ... Bylo to na Kosteje..
kostěj je kříženec,zrejme je v nem alespon podle vet. neco z labrouse, z vlcaka a jeste aspon z 20ti dalsich plemen. novejsi fotky nemam v tomhle pocitaci, az se k nim dostanu, urcite poslu
ukulemba
napsal(a):
Ted nevim jestli je to nejak srozumitelne kteryho pejska jsem myslela ... Bylo to na Kosteje..
tady kouka jak tupounek
ukulemba
napsal(a):
Míša von Trautenau-Hauptbahnhof
adoptován v trutnovském útulku 6.6.2003
jirinajanickova
napsal(a):
Míša von Trautenau-Hauptbahnhof
adoptován v trutnovském útulku 6.6.2003
portrét
jana33

XXX.XXX.114.135
ukulemba
napsal(a):
To mas pejsky venku? My ji totiz mame doma,mam teda velkej byt a chodime,teda tedka uz min,na dlouhe prochazky ale nedokazu si predstavit mit doma takovyhle lvy dva Ale muzu rict ze jako plemeno je tohle k nezaplaceni..bezmezne milujici svoje lidi a necha si od nas delat vsecko,nikdy nekousla..Kdyby to nebyl tak strasne chlupatej pes tak do nej jdu pak az ta moje hafinka odejde do psiho nebicka znova..
Ahojky, děkujeme za pochvalu . Pejsci jsou venku, akorát o Silvestra je bereme domu. S Ketrinkou se už taky musí chodit na kratší prochajdy, ten věk je na ní hodně znát. S tou povahou máš naprostou pravdu - jsou to pesani s obrovským srdíčkem a hrozně trpěliví. Akorát Ketrinka je trošku \"bručoun\", když má u sebe misku s baštou, tak se od ní ostatní pesani klidí pryč
. Ketrin chrápe stejně jako Tvoje Bejby, akorát zrovna nemám její fotku, tak posílám jednu usměvavou
Tak posíláme pozdrav Bejbynce a hodně štěstíčka a zdravíčka do dalších let
berta

XXX.XXX.135.29
jirinajanickova
napsal(a):
portrét
Tady jsou naši 2 miláčci. Anička maďarský chrt Herceg. Oběma je 10 měsíců.
berta
napsal(a):
Tady jsou naši 2 miláčci. Anička maďarský chrt Herceg. Oběma je 10 měsíců.
Tak tohle je můj čtyřnohý miláček cc roční nalezenec křížence asi pinče Enzo
mikka
napsal(a):
Tak tohle je můj čtyřnohý miláček cc roční nalezenec křížence asi pinče Enzo
Ježiš to je kvalita, skusim ještě jednu..
ciccci
napsal(a):
To je mé zlatíčko - americký bezsrstý teriér, 1,5 roku, Azalka neboli Zaza
gretlik
napsal(a):
To je mé zlatíčko - americký bezsrstý teriér, 1,5 roku, Azalka neboli Zaza
tak se taky přidáme.
Bordeauxská doga - 2roky
ukulemba
napsal(a):
Je proste kouzelnej...
pro fanynku Kostěje pridavam slibene novejsi fotky
sabina
napsal(a):
tak se taky přidáme.
Bordeauxská doga - 2roky
pro fanynku kostěje pridavam slibene novejsi fotky, tady uz je o rok starsi
barbusatka
napsal(a):
pro fanynku kostěje pridavam slibene novejsi fotky, tady uz je o rok starsi
pozor na me!
barbusatka
napsal(a):
pozor na me!
a jeste znovu Kuba, aby mu to nebylo lito
barbusatka
napsal(a):
a jeste znovu Kuba, aby mu to nebylo lito
a jeste jedna
jana33

XXX.XXX.114.135
ukulemba
napsal(a):
Už jsem našla tu fotku, kde Ketrin spinká jako tvoje Bejby
jesterka
napsal(a):
pozor mudrc
Cairo...australacek...moje druhy ja...fakt...
ukulemba
napsal(a):
Ahoj, taky mám fenku leonbergera. Jmenuje se Héra, má 2,5 roku. Na toto plemeno je hrozně akční, no zkrátka taková neřízená střela. Ale já bych teda určitě neměnila. Leonci jsou naprosto úžasní, toť můj názor.
kelly
napsal(a):
Ahoj, taky mám fenku leonbergera. Jmenuje se Héra, má 2,5 roku. Na toto plemeno je hrozně akční, no zkrátka taková neřízená střela. Ale já bych teda určitě neměnila. Leonci jsou naprosto úžasní, toť můj názor.
Héra s kamarády na výletě.
jesterka
napsal(a):
Cairo...australacek...moje druhy ja...fakt...
Můj tanečník :o))
ciccci
napsal(a):
pejsek Tosa inu Bono 3,5měsíce
ciccci
napsal(a):
tak já vám sem taky hodím tu svojí modrookou babuli
jiric

XXX.XXX.57.4
ponda
napsal(a):
Moje zlatíčko Bárt
muj vysnenej pejsek - boxer Mufi, 2 mesice
ciccci
napsal(a):
naše Darynka 28.3.08 narozená , 28.7.08 focená
ciccci
napsal(a):
a ještě
araukanaraukana
napsal(a):
a ještě
Araukanaraukano,
copak je to za plemeno? nebo čím je křížený? Je krásnej
lucka88
napsal(a):
Araukanaraukano,
copak je to za plemeno? nebo čím je křížený? Je krásnej
Take se pridam a ukazu sveho mazlika.
Dobrman Aron 1,3 roku.
Zda se mi to nebo je dobrmanu nejak malo posledni dobou??V Brne jsem za ten rok a neco co mam toho sveho videla jen 3.
sunin
napsal(a):
Dobrman Aron 1,3 roku.
Zda se mi to nebo je dobrmanu nejak malo posledni dobou??V Brne jsem za ten rok a neco co mam toho sveho videla jen 3.
A tady jeste jedna z noveho domova,cerstve si musi zvykat ale myslim ze to zvlada lip jak ja.
sunin
napsal(a):
A tady jeste jedna z noveho domova,cerstve si musi zvykat ale myslim ze to zvlada lip jak ja.
A jeste z dovolenim posledni,
tady se svym novym spolubydlicim kterej je celej silenej pac Aronek si hraje na sefa.
sunin
napsal(a):
Dobrman Aron 1,3 roku.
Naši miláčci pudlíčci toy okupující postel
linhartova
napsal(a):
Naši miláčci pudlíčci toy okupující postel
Ještě tady chybíme my
- Benjamínek
ciccci
napsal(a):
Také přikládám další fotečky naší Dixinky.. nyní 7 měsíců a zrovna hárá
ciccci
napsal(a):
odpolední siesta
ciccci
napsal(a):
Tohle je můj zlatoušek, je to miláček rodiny ...
mystique
napsal(a):
Tohle je můj zlatoušek, je to miláček rodiny ...
Moje zlatíčko, holka Miki, 5 měsíce stará, křížená nečistokrevného maltezáčka a čistokrevného jezevčíka
ciccci
napsal(a):
Toto je náše zlatíčko Jessynky
deaf lukas
napsal(a):
Moje zlatíčko, holka Miki, 5 měsíce stará, křížená nečistokrevného maltezáčka a čistokrevného jezevčíka
2 letý welsch terier Alda.Není to zrovna žádné zlatíčko, ale já ho mám ráda.
vargo
napsal(a):
2 letý welsch terier Alda.Není to zrovna žádné zlatíčko, ale já ho mám ráda.
Ještě jedna
vargo
napsal(a):
Aldovo nejoblíbenější poloha
A poslední fotečka, no není srandovní
vargo
napsal(a):
A poslední fotečka, no není srandovní
A ještě jeden domácí pejsek.8 letý německý drátosrstý ohař Hero.
vargo
napsal(a):
A ještě jeden domácí pejsek.8 letý německý drátosrstý ohař Hero.
Je roztomilej
vargo
napsal(a):
Škoda, že tam nemá třeba koťátka
A tohle jefotečka z dnešního rána
ciccci
napsal(a):
Náš Filipek, těžké vybrat jenom jednu fotku :) další na: www.kattty.unas.cz
Letos nám už bylo 11 let, ale pořád se máme čile k světu, nejraději bychom pořád řádili :D uličník jeden malej.
kattty
napsal(a):
Náš Filipek, těžké vybrat jenom jednu fotku :) další na: www.kattty.unas.cz
Letos nám už bylo 11 let, ale pořád se máme čile k světu, nejraději bychom pořád řádili :D uličník jeden malej.
takhle naše Bejbinka odpočívá po obídku
beruna
napsal(a):
takhle naše Bejbinka odpočívá po obídku
Anglický setr Argo ze Štítarského lesa, 6 měsíců
vevi
napsal(a):
Anglický setr Argo ze Štítarského lesa, 6 měsíců
Gejša+Chedrik
moje zlatička
ciccci
napsal(a):
Bono, 3 roky
ciccci
napsal(a):
a dalsia
ciccci
napsal(a):
a posledna...
marca
napsal(a):
Tak se přidám.Bella,3 roky:)
Betynka,6 let,Westíík.jinak ta nahore je slovenský čuvač.
marca
napsal(a):
Betynka,6 let,Westíík.jinak ta nahore je slovenský čuvač.
Cirda.Už neni mezi náma.Skvělej pejsek.Rotvajler,8 let.
marca
napsal(a):
Tak se přidám.Bella,3 roky:)
JEšte jedna zimní.To je kožíšek
marca
napsal(a):
JEšte jedna zimní.To je kožíšek
moji dva při dnesnim foceni