Koupání kolem Hradce Králové

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
11.7.2008 15:27
evicka

XXX.XXX.59.26

Hezký den! Prosím, pokud je tu někdo z Hradce Králové, uvítám tipy, kam se chodíte koupat s pejsky, kde se to může. Díky. Eva.

11.7.2008 15:34
greiz

XXX.XXX.176.18

evicka napsal(a):
Hezký den! Prosím, pokud je tu někdo z Hradce Králové, uvítám tipy, kam se chodíte koupat s pejsky, kde se to může. Díky. Eva.

My chodíme na stříbrňák, nikdy to nikomu nevadilo.

11.7.2008 16:09
dcverunka

XXX.XXX.176.253

greiz napsal(a):
My chodíme na stříbrňák, nikdy to nikomu nevadilo.

Tam není zákaz psů ?? Jinak my jezdíme na Opaťák nebo na Lagunu ( písák v Bělči) ,ale až večer, když tam není moc lidí .. taky ba mě zajímalo, kam se dá poblíž HK jet ...

11.7.2008 16:12
evicka

XXX.XXX.59.26

dcverunka napsal(a):
Tam není zákaz psů ?? Jinak my jezdíme na Opaťák nebo na Lagunu ( písák v Bělči) ,ale až večer, když tam není moc lidí .. taky ba mě zajímalo, kam se dá poblíž HK jet ...

No právě, skoro všude je zákaz, ačkoli tomu moc nerozumím, protože bych skoro řekla, že pes se chová ve vodě čistotnějc než leckterej člověk.

11.7.2008 16:17
dcverunka

XXX.XXX.176.253

evicka napsal(a):
No právě, skoro všude je zákaz, ačkoli tomu moc nerozumím, protože bych skoro řekla, že pes se chová ve vodě čistotnějc než leckterej člověk.

To je pravda :-) Já mám dva a o to je to těžší,lidi divně koukají, přitom mám vodomily a ten starší si ničeho než vody a míčku nevšímá .. dá se to ještě na Biřičce,ale tam bych se já nekoupala, je to tam docela špinavý .. :-( Podle mě,kde není vyloženě cedule se zákazem psů,tak tam tereicky můžou ..

11.7.2008 16:26
evicka

XXX.XXX.59.26

dcverunka napsal(a):
To je pravda :-) Já mám dva a o to je to těžší,lidi divně koukají, přitom mám vodomily a ten starší si ničeho než vody a míčku nevšímá .. dá se to ještě na Biřičce,ale tam bych se já nekoupala, je to tam docela špinavý .. :-( Podle mě,kde není vyloženě cedule se zákazem psů,tak tam tereicky můžou ..

Koukaj, to je pravda teda, já mám tři, fundláka, křížence fundláka a křížence jezevčíka. Taky nikoho neobtěžujou, ale je to těžký, na jednu stranu to chápu, ale taky se chci někde vykoupat

11.7.2008 16:40
dcverunka

XXX.XXX.176.253

evicka napsal(a):
Koukaj, to je pravda teda, já mám tři, fundláka, křížence fundláka a křížence jezevčíka. Taky nikoho neobtěžujou, ale je to těžký, na jednu stranu to chápu, ale taky se chci někde vykoupat

U Bělče je to supr koupání,ale je to tak jet tam kolem 18 večer, to se vylidňuje a i s parkováním je to tam lepší

11.7.2008 16:41
dcverunka

XXX.XXX.176.253

dcverunka napsal(a):
U Bělče je to supr koupání,ale je to tak jet tam kolem 18 večer, to se vylidňuje a i s parkováním je to tam lepší

Jedna z Bělče ..

11.7.2008 16:57
evicka

XXX.XXX.59.26

dcverunka napsal(a):
Jedna z Bělče ..

Díky za tip! Tak třeba se tam někdy potkáme!

13.7.2008 22:21
dagmar

XXX.XXX.60.63

evicka napsal(a):
Díky za tip! Tak třeba se tam někdy potkáme!

My jezdíme směrem na Svinary až dozadu, je tam novější písák, ještě loni tam bagrovali - je docela velký.
A také za letištěm u panelárny je dobré koupání, čistá voda, jezdíme tam už léta.

14.7.2008 10:15
klawdie

XXX.XXX.94.254

dagmar napsal(a):
My jezdíme směrem na Svinary až dozadu, je tam novější písák, ještě loni tam bagrovali - je docela velký.
A také za letištěm u panelárny je dobré koupání, čistá voda, jezdíme tam už léta.

TAky na bagráku v Třebši nebo na biřičce, my tam chodíme s konma ač ale nekteří frflají, mají smůlu, naopak ti lidé tam nemají co dělat, probírali jsme to s hajným i s policijí, samozřejmě lidi neomezujeme a chodíme stranou jak s konmi tak se psi., nebo na druhou stranu od lesa, tam chodí koupat pejsky spoustu lidí...nebo taky rybník Roudnička, cikán, tam se lidi nekoupou vubec je ale vyjimečně problém že se potkáte s rybáři...

Přidejte reakci

Přidat smajlík