Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.7.2008 11:30
nehezacka

XXX.XXX.71.55

ahoj,jsem tu nová a zajímalo by mě,jestli tu není někdo z okolí Mostu na společné prochajdy.Mám 7měsíčního NO,p.krysařici,křížence a 7letou středoasiatku.Simona

15.7.2008 13:10
besi

XXX.XXX.134.45

nehezacka napsal(a):
ahoj,jsem tu nová a zajímalo by mě,jestli tu není někdo z okolí Mostu na společné prochajdy.Mám 7měsíčního NO,p.krysařici,křížence a 7letou středoasiatku.Simona

AHojky, já mám šídlo v Lomu. No to je super, že jsem konečně na někoho narazila! MOc bych uvítala společnou procházku

15.7.2008 15:04
nehezacka

XXX.XXX.71.55

besi napsal(a):
AHojky, já mám šídlo v Lomu. No to je super, že jsem konečně na někoho narazila! MOc bych uvítala společnou procházku

ahoj,asi blbá otázka.Lom je jak daleko?Já pocházím z Jižní Moravy tak to tady moc neznám.My bydlíme v Braňanech.

15.7.2008 23:02
besi

XXX.XXX.134.45

nehezacka napsal(a):
ahoj,asi blbá otázka.Lom je jak daleko?Já pocházím z Jižní Moravy tak to tady moc neznám.My bydlíme v Braňanech.

NO Braňany jsou tak 5 km (nevím přesně) od Lomu :) není to daleko :)

16.7.2008 11:51
nehezacka

XXX.XXX.71.55

besi napsal(a):
NO Braňany jsou tak 5 km (nevím přesně) od Lomu :) není to daleko :)

ahoj,mohli by jsme se domluvit přes tel.na nějaké seznamovací vychajdě?jsi pojízdná?jak máš starou tu předpokládám fenku?

16.7.2008 11:54
nehezacka

XXX.XXX.71.55

nehezacka napsal(a):
ahoj,mohli by jsme se domluvit přes tel.na nějaké seznamovací vychajdě?jsi pojízdná?jak máš starou tu předpokládám fenku?

to zvíře je tam omylem.nééé,že bych takovou kočku nebrala:-))))

16.7.2008 16:38
m arky

XXX.XXX.70.130

nehezacka napsal(a):

ahojky já jsem z Oseka to je kousíček od Lomu a mám malího ďáblíka argentínskou dogu(5mesícu)

16.7.2008 16:40
besi

XXX.XXX.134.45

nehezacka napsal(a):

Besince je rok. Pojízdná jsem, takže není problém v Braňanech to moc neznám, ale jestli tam máte nějaký pěkný cestičky, tak klidně dorazím akorát to buď vidím na příští týden a nebo až v srpnu, odjíždím totiž na dovču... a nebo pak někdy jindy, jsem moc ráda že jsem konečně na někoho natrefila :)

16.7.2008 20:00
nehezacka

XXX.XXX.71.55

besi napsal(a):
Besince je rok. Pojízdná jsem, takže není problém v Braňanech to moc neznám, ale jestli tam máte nějaký pěkný cestičky, tak klidně dorazím akorát to buď vidím na příští týden a nebo až v srpnu, odjíždím totiž na dovču... a nebo pak někdy jindy, jsem moc ráda že jsem konečně na někoho natrefila :)

tak to budu ráda.ten můj pošuk(Bak) je nevyběhaný a jak každé štěně střeštěný.tak napíšu tel.číslo a můžete mi napsat.jsem doma.tel:721402492ať se domluvíme.Simona

18.7.2008 07:53
nehezacka

XXX.XXX.71.55

nehezacka napsal(a):
tak to budu ráda.ten můj pošuk(Bak) je nevyběhaný a jak každé štěně střeštěný.tak napíšu tel.číslo a můžete mi napsat.jsem doma.tel:721402492ať se domluvíme.Simona

Pro marky:ahoj,ty pojízdná jsi?mohli by jsme se domluvit.
pro obě:máte teda zájem,na společnou procházku?odpovíte některá??

19.7.2008 09:08
besi

XXX.XXX.134.45

nehezacka napsal(a):
Pro marky:ahoj,ty pojízdná jsi?mohli by jsme se domluvit.
pro obě:máte teda zájem,na společnou procházku?odpovíte některá??

Omouvám se, ael měla jsem celý týden odpolední, takže jsem neměla čas odepsat. Jinak o procházku zájem mám, ale nedokážu říct kdy. Teď v týdnu bych mohla v pátek, tak kolem půl 4. A jinak až po dovolený. Ale určitě s Váma někdy počítám

20.7.2008 20:26
zelviosa

XXX.XXX.52.1

besi napsal(a):
Omouvám se, ael měla jsem celý týden odpolední, takže jsem neměla čas odepsat. Jinak o procházku zájem mám, ale nedokážu říct kdy. Teď v týdnu bych mohla v pátek, tak kolem půl 4. A jinak až po dovolený. Ale určitě s Váma někdy počítám

Ahoj,já jsem přímo z Mostu,lae jsem pojízdná tak klidně můžu dorazit,ráda bych se také s fenou RTW prošla,ale je to postarší dáma (9let) tak když by nevadilo,ráda se přidám ;-) Lucka

21.7.2008 19:19
besi

XXX.XXX.134.45

nehezacka napsal(a):

Tak co mostečáci, jak se vám to hodí v pátek odpoledne?

21.7.2008 20:05
nehezacka

XXX.XXX.71.55

besi napsal(a):
Tak co mostečáci, jak se vám to hodí v pátek odpoledne?

Ahoj,bohužel manžel jezdí po 16 hodině z práce,tak v půl 4se mi to moc nehodí.buď dopoledne a nebo po 17 hodině.jsem taky pojízdná,tak se snad nějak všechny domluvíme.Simona

22.7.2008 06:37
m arky

XXX.XXX.70.130

nehezacka napsal(a):
Ahoj,bohužel manžel jezdí po 16 hodině z práce,tak v půl 4se mi to moc nehodí.buď dopoledne a nebo po 17 hodině.jsem taky pojízdná,tak se snad nějak všechny domluvíme.Simona

já jsem taky pojízdná, no v pátek v pul 4 akorát končím v práci, me by se to taky hodilo až kolem ty 17h

22.7.2008 09:23
nehezacka

XXX.XXX.71.55

m arky napsal(a):
já jsem taky pojízdná, no v pátek v pul 4 akorát končím v práci, me by se to taky hodilo až kolem ty 17h

Tak pokud to bude vyhovovat všem,tak se domluvíme.budu jen ráda.manžel pohlídá syna(ještě to neví) a uděláme testovací procházku pokud nebude pršet.Simona

22.7.2008 19:43
besi

XXX.XXX.134.45

nehezacka napsal(a):
Tak pokud to bude vyhovovat všem,tak se domluvíme.budu jen ráda.manžel pohlídá syna(ještě to neví) a uděláme testovací procházku pokud nebude pršet.Simona

Super tak já se přizpůsobím :) Dojedu si kolem 4 pro Besinku do Lomu a pak můžu dojet... a máte nějaký návrh kam půjdeme? Co ty Braňany jak to tam vypadá

23.7.2008 11:31
nehezacka

XXX.XXX.71.55

besi napsal(a):
Super tak já se přizpůsobím :) Dojedu si kolem 4 pro Besinku do Lomu a pak můžu dojet... a máte nějaký návrh kam půjdeme? Co ty Braňany jak to tam vypadá

No,v Braňanech znám jen jednu cestu a při tomhle počasí budem asi vypadat jak čuňátka.Pokud neva,tak se sejdem nahoře u hřbitova.je tam i parkoviště a já tam i bydlím.cesta nic moc ale dojdem k vodě.

23.7.2008 14:26
besi

XXX.XXX.134.45

nehezacka napsal(a):
No,v Braňanech znám jen jednu cestu a při tomhle počasí budem asi vypadat jak čuňátka.Pokud neva,tak se sejdem nahoře u hřbitova.je tam i parkoviště a já tam i bydlím.cesta nic moc ale dojdem k vodě.

Na hřbitově v Braňanech? Já teda nevím jak ostatní, ale já to moc v Braňanech neznám tak jestli by byl nějaký popis vesnice, tak bych byla moc ráda

23.7.2008 19:14
nehezacka

XXX.XXX.71.55

besi napsal(a):
Na hřbitově v Braňanech? Já teda nevím jak ostatní, ale já to moc v Braňanech neznám tak jestli by byl nějaký popis vesnice, tak bych byla moc ráda

Když přijedeš do Braňan,tak nikam neodbočuješ,ale po hlavní jedeš do kopce a na pravé straně je hřbitov.Pro(nevím jméno )z Mostu:ty pojedeš po hlavní a na křižovatce doleva.snad to pochopíte.není to těžké.přinejhorším se zeptáte na hřbitov

24.7.2008 19:51
nehezacka

XXX.XXX.71.55

nehezacka napsal(a):
Když přijedeš do Braňan,tak nikam neodbočuješ,ale po hlavní jedeš do kopce a na pravé straně je hřbitov.Pro(nevím jméno )z Mostu:ty pojedeš po hlavní a na křižovatce doleva.snad to pochopíte.není to těžké.přinejhorším se zeptáte na hřbitov

jestli bude zítra takové hnusné počasí,tak to rušíme OK?

24.7.2008 20:51
besi

XXX.XXX.134.45

nehezacka napsal(a):
jestli bude zítra takové hnusné počasí,tak to rušíme OK?

JJ s tím počítám, dneska byla příšerně :/ opsala jsem si číslo, tak kdyžtak napíšu nebo zavolám:)

24.7.2008 22:33
nehezacka

XXX.XXX.71.55

besi napsal(a):
JJ s tím počítám, dneska byla příšerně :/ opsala jsem si číslo, tak kdyžtak napíšu nebo zavolám:)

Haloóó´,Marky a Lucko co Vy?nějak se neozíváte.vy nejdete?

26.7.2008 14:36
zelviosa

XXX.XXX.52.1

nehezacka napsal(a):
Haloóó´,Marky a Lucko co Vy?nějak se neozíváte.vy nejdete?

Ahoj holky,jsme drobet zasapali V pátek jsme se sem vůbec nedostali,tak kdy dáme jiný termín?
Kdyby náhodou tak na mě můj tel:775 976 269 anebo mejl Lucistrnad@seznam.cz anebo lucie.strnadova@ue.cz tam mě najdete na 100% a pak dozaríme Ještě jednou se omlouváme za výpadek ...

30.7.2008 19:41
nehezacka

XXX.XXX.71.55

zelviosa napsal(a):
Ahoj holky,jsme drobet zasapali V pátek jsme se sem vůbec nedostali,tak kdy dáme jiný termín?
Kdyby náhodou tak na mě můj tel:775 976 269 anebo mejl Lucistrnad@seznam.cz anebo lucie.strnadova@ue.cz tam mě najdete na 100% a pak dozaríme Ještě jednou se omlouváme za výpadek ...

Pro Marky:jestli ještě chceš s námi na vychajdu tak napiš na tel.číslo.Simona

Přidejte reakci

Přidat smajlík