zanda
napsal(a):
Dobrý den,mému psovi byla diagnostikovaná kostní cysta, chirurgický zákrok moc nedoporučují, mohl by se natrvalo poškodit kloub. Máte někdo zkušenost s léčbou?
Ono hodně záleží na původu té cysty! Kde se tam vzala. Může být vývojová, nebo následek nějakého zánětlivého procesu, nádorová... A podle toho se liší léčba. Pochybuju, že Vám tady někdo fundovaně poradí, to je příliš specifická věc! Váš veterinář by měl vědět nejvíc (eventuelně konzultujte i u jiných odborníků), a s ním byste se především měla radit.
Lucie
zanda
napsal(a):
Dobrý den,mému psovi byla diagnostikovaná kostní cysta, chirurgický zákrok moc nedoporučují, mohl by se natrvalo poškodit kloub. Máte někdo zkušenost s léčbou?
já to mám u psa také diagnostikované,také se chirurgický zákrok nedoporučuje ,mám vyšetření krevního obrazu,ten je v pořádku a dneska jedu znova na kontrolu ,jezdím na kliniku Horoměřice.Můj vet je ortoped a odborník ,ale myslím že každý pes to má jinak. Víc poradit nemohu ,ten další příspěk to píše proč.
zuzanda
napsal(a):
já to mám u psa také diagnostikované,také se chirurgický zákrok nedoporučuje ,mám vyšetření krevního obrazu,ten je v pořádku a dneska jedu znova na kontrolu ,jezdím na kliniku Horoměřice.Můj vet je ortoped a odborník ,ale myslím že každý pes to má jinak. Víc poradit nemohu ,ten další příspěk to píše proč.
Nemyslela jsem tím radu, jaké klasické léky podávat....prostě jsem to asi blbě napsala. Veterináš mi poradil ať zkusím alternativní medicínu, myslela jsem, že někdo bude mít nějaké zkušenosti v tomto ohledu s homeopatiky atd.....