Http://www.bull-v-nouzi.estranky.cz/

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
27.2.2006 13:18

Koukněte na nové stránečky. Kdyby měl někdo zájem pomoci a nebo chtěl nějakého pejska, napište na bull.v.nouzi@seznam.cz

1.3.2006 11:32

impact napsal(a):

Koukněte na nové stránečky. Kdyby měl někdo zájem pomoci a nebo chtěl nějakého pejska, napište na bull.v.nouzi@seznam.cz

2.3.2006 14:51

impact napsal(a):

Založila jsem novou rubriku "Naši internetoví kamarádi", takže pokud tam chcete někdo zveřejnit svoje "bully", pošlete mi jeich fotky a něco o nich na mejl bull.v.nouzi@seznam.cz

2.3.2006 16:14

impact napsal(a):

Jak tak vyhledávám a vkládám ovčáky na stránky: www.ovcak-v-nouzi.estranky.cz narazila jsem v útulku v Hodoníně na tohohle krasavce, nehodil by se Ti na stránky? Píšou, že je to kříženec bulteriéra, no nevím - ale nějaký bull v něm bude určitě. Je prostě nádherný...:

2.3.2006 16:26

katty napsal(a):
Jak tak vyhledávám a vkládám ovčáky na stránky: www.ovcak-v-nouzi.estranky.cz narazila jsem v útulku v Hodoníně na tohohle krasavce, nehodil by se Ti na stránky? Píšou, že je to kříženec bulteriéra, no nevím - ale nějaký bull v něm bude určitě. Je prostě nádherný...:

Spousty NO jsem vyděla v útulku v Ostravě, www.mpostrava.cz

2.3.2006 16:32

jannah napsal(a):
Spousty NO jsem vyděla v útulku v Ostravě, www.mpostrava.cz

Dík , taky na ně dojde, ale bude to chvíli trvat..je jich moc a moc...

3.3.2006 10:21

katty napsal(a):

Tohle byl jeden z prvních "obyvatelů" :-)
Je nádhernej. Nemít doma Mafa, tak už je můj.

Přidejte reakci

Přidat smajlík