Nevíte, co to je za rostlinku?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
20.7.2008 17:55
zboza3aj

XXX.XXX.32.148

Ahojte vážení, jen bych se chtěla zeptat, jestli někdo nvíte, co by to mohlo být za rostlinku. Jde o to, že naše fenka ji cca před 3mi dny začala zběsila pojídat a vypadá, jako by už na ní byla závislá (jde si kousnout uprostřed hry apod.;) Pro jistotu jsme ji vytrhli, ale stejně by mě to zajímalo..díky předem za odpovědi

20.7.2008 18:00
zboza3aj

XXX.XXX.32.148

zboza3aj napsal(a):
Ahojte vážení, jen bych se chtěla zeptat, jestli někdo nvíte, co by to mohlo být za rostlinku. Jde o to, že naše fenka ji cca před 3mi dny začala zběsila pojídat a vypadá, jako by už na ní byla závislá (jde si kousnout uprostřed hry apod.;) Pro jistotu jsme ji vytrhli, ale stejně by mě to zajímalo..díky předem za odpovědi

další foto

21.7.2008 07:59
jirinajanickova

XXX.XXX.99.226

zboza3aj napsal(a):
další foto

Mně to připadá jako hvozdík bradatý, ale ten by v této době kvetl nebo byl těsně po odkvětu.

21.7.2008 08:24
zboza3aj

XXX.XXX.0.52

jirinajanickova napsal(a):
Mně to připadá jako hvozdík bradatý, ale ten by v této době kvetl nebo byl těsně po odkvětu.

děkuji za odpověď, dívala jsem se na jeho obrázky, ale na tento hvozdík to moc nevypadá..ta naše rostlinka má žluté kvítky..

21.7.2008 09:45
xverus

XXX.XXX.188.66

zboza3aj napsal(a):
děkuji za odpověď, dívala jsem se na jeho obrázky, ale na tento hvozdík to moc nevypadá..ta naše rostlinka má žluté kvítky..

Připomíná mi to trošku zlatobýl kanadský..

21.7.2008 10:10
mucholabka

XXX.XXX.30.80

zboza3aj napsal(a):

Spíš mi přijde, že okusování té rostliny má jiný vznam, jakoby náhradní chování.

21.7.2008 12:52
zboza3aj

XXX.XXX.0.52

xverus napsal(a):
Připomíná mi to trošku zlatobýl kanadský..

to je pravděpodobnější, ten zlatobýl..neokusovala jej jenom fenka (BSP, 1 rok), ale i štěndo na návštěvě..fence tak chutnala, ze kdyz jsme rostlinku vytrhli a hodili na smetak za plot, tak tam sedela smutne po ni koukala.Pak se sla presvedcit, jestli jsme vytrhli opravdu vse

21.7.2008 13:21
janaa

XXX.XXX.211.33

mucholabka napsal(a):
Spíš mi přijde, že okusování té rostliny má jiný vznam, jakoby náhradní chování.

Zlatobýl je léčivka. Pesani ví,co dělají

Přidejte reakci

Přidat smajlík