Ahojte vážení, jen bych se chtěla zeptat, jestli někdo nvíte, co by to mohlo být za rostlinku. Jde o to, že naše fenka ji cca před 3mi dny začala zběsila pojídat a vypadá, jako by už na ní byla závislá (jde si kousnout uprostřed hry apod.;) Pro jistotu jsme ji vytrhli, ale stejně by mě to zajímalo..díky předem za odpovědi
zboza3aj
napsal(a):
Ahojte vážení, jen bych se chtěla zeptat, jestli někdo nvíte, co by to mohlo být za rostlinku. Jde o to, že naše fenka ji cca před 3mi dny začala zběsila pojídat a vypadá, jako by už na ní byla závislá (jde si kousnout uprostřed hry apod.;) Pro jistotu jsme ji vytrhli, ale stejně by mě to zajímalo..díky předem za odpovědi
další foto
zboza3aj
napsal(a):
děkuji za odpověď, dívala jsem se na jeho obrázky, ale na tento hvozdík to moc nevypadá..ta naše rostlinka má žluté kvítky..
Připomíná mi to trošku zlatobýl kanadský..
zboza3aj
napsal(a):
Spíš mi přijde, že okusování té rostliny má jiný vznam, jakoby náhradní chování.
xverus
napsal(a):
Připomíná mi to trošku zlatobýl kanadský..
to je pravděpodobnější, ten zlatobýl..neokusovala jej jenom fenka (BSP, 1 rok), ale i štěndo na návštěvě..fence tak chutnala, ze kdyz jsme rostlinku vytrhli a hodili na smetak za plot, tak tam sedela smutne po ni koukala.Pak se sla presvedcit, jestli jsme vytrhli opravdu vse