Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.7.2008 11:51
lill

XXX.XXX.66.50

Chtěla bych se zeptat, jak řešíte malé pejsky a cestování na kole - jestli je necháte koukat z batohu na zádech, nebo máte na ně na kole košík, nebo to řešíte ještě jinak? Děkuju za nápady jak to řešit ;-)

21.7.2008 12:12
terted

XXX.XXX.194.206

lill napsal(a):
Chtěla bych se zeptat, jak řešíte malé pejsky a cestování na kole - jestli je necháte koukat z batohu na zádech, nebo máte na ně na kole košík, nebo to řešíte ještě jinak? Děkuju za nápady jak to řešit ;-)

já mám košík vzadu na nosiči - Tedík (trpasličí pinč) má kšírky, za které ho tam přivážu (na 2 místech), aby nemohl vypadnout...když jsem ten košík kupovala, bylo mi řečeno, že je lepší košík dozadu, protože se lépe jede - v předu je to velká zátěž, navíc manželka prodavače tak z kola spadla, protože pes se pohnul a strhnul jí řidítka...

kdyžtak se koukni na www.trpaslicipinc.wbs.cz někde je tam na kole v košíku vyfocený

21.7.2008 12:16
krai

XXX.XXX.178.246

lill napsal(a):

No podle toho, kde s pejskem budete jezdit. Ja osobne vozim svoji fenku v batohu, protoze si nedokazu dost dobre predstavit, ze bych ji na horskem kole nechala drncat v kosiku. Ale pokud jezdite jen po silnicich, tak proc ne kosik, i kdyz zkusenosti s tim nemam.

21.7.2008 12:42
petas

XXX.XXX.156.34

krai napsal(a):
No podle toho, kde s pejskem budete jezdit. Ja osobne vozim svoji fenku v batohu, protoze si nedokazu dost dobre predstavit, ze bych ji na horskem kole nechala drncat v kosiku. Ale pokud jezdite jen po silnicich, tak proc ne kosik, i kdyz zkusenosti s tim nemam.

Já mám toy pudla a vozí se v košíku.Akorát mám košík vepředu...abych na psa neustále viděla...asi bych s ebála ho dát do košíku dozadu!!!Jinak má postrojek a budto je přivázaný nebo jen sedí beze vseho,podle situace...radsi aby vyskocil nez aby se uskrtit...

24.7.2008 09:39
conty

XXX.XXX.12.159

petas napsal(a):
Já mám toy pudla a vozí se v košíku.Akorát mám košík vepředu...abych na psa neustále viděla...asi bych s ebála ho dát do košíku dozadu!!!Jinak má postrojek a budto je přivázaný nebo jen sedí beze vseho,podle situace...radsi aby vyskocil nez aby se uskrtit...

Můj pes na kole nejezdí.Běží vedle něho.No,má skoro 30kg,tak bych jej asi ani neuvezla,ale klidně uběhne i víc než 10km.

24.7.2008 10:01
efka

XXX.XXX.131.253

conty napsal(a):
Můj pes na kole nejezdí.Běží vedle něho.No,má skoro 30kg,tak bych jej asi ani neuvezla,ale klidně uběhne i víc než 10km.

Ups... co je to pro pejska 10km ? Moje potvůrka má 18kg a uběhne vedle kola i 40km (víc jsem nezkoušela, ale věřim, že pokud bych to zvládla já, tak ona zvládne taky... samozřejmě na vhodném povrchu) Možnosti trénovaných pejsků jsou neskutečné - paní od které jsem kupovala držák na psa na kolo (tzv. Springer) jezdila s dalmatínem 70-80km...

Přidejte reakci

Přidat smajlík