RTW-Aira-lidi jsou bezcitne kurwy!!!! prominte,ale je mi do pláče

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
24.7.2008 10:23
aeiro

XXX.XXX.219.130

Dobry den!
Chtěla bych požádat o radu a o způsob jak dostat sveho psa zpět :'( je mi do pláče,co je mi....bekám ti jak male děcko!
Měla jsem fenku RTW(Airu) prodávala jsem jí,z VÁŽNÝCH rodiných důvodů,kdy moje mamka musela do nemocnice,kvůli velmi VÁŽNE nemoci,stále tam je :-(,odnesla to bohužel fenka :-(
Dala jsem inzerát,že prodám fenku RTW atd..že odběr SPĚCHÁ!..ozvala se mi paní,která,měla zájem a já jí psala jestli může dojet ihned,že to fakt spěchá a byla z daleka,tak jsem jí chtěla dát slevu!..jenomže ouhaaaa :-( z dámy se vyklubala pekná lidská bestie!!!!!!!!
Poslala jsem tetu,at Airinku proda,teta tedy fenku šla prodat stím,že jí paní zaplatí,ta zbalila Airu a odjela domů.spokojena,ušetřena atd....
Nechápala jsem a neřešila to...ale..........
Našla jsem inzerát,kde začala Airu prodávát za stupidních 1300kč,což je minimum,její ceny!..a mimo to jsem našla i jak prodávala štěně NO s PP jen za 4 tisíce,je to asi nějaká překupnice,či co??
Napsala,jsem jí at mi okamžitě Airinku vrátí a ona že ne,že zaplatila atd...ale nezaplatila nic!!!..nejsem debil!

K tomu všemu my začla spát hnusne e-maily typu:Aira byla zablešená,měla plno klíštat,má pořádnej předkus,napadla dítě a souseda atd...Aira byla krásně upravená,pravidelně návštěvy u veterináře-všechno,měla ona rodiče s PP,mohla mít PP,ale otce neuchovnily,jak tohle může napsat o méj fence?????

Co mám proti ní podnoknout PROSÍM :-(((((((((.....jsem bezmocná....MOC PROSÍM,jsou zde solidní lide co pomůžou?

24.7.2008 10:26
hankaapes

XXX.XXX.101.77

aeiro napsal(a):
Dobry den!
Chtěla bych požádat o radu a o způsob jak dostat sveho psa zpět :'( je mi do pláče,co je mi....bekám ti jak male děcko!
Měla jsem fenku RTW(Airu) prodávala jsem jí,z VÁŽNÝCH rodiných důvodů,kdy moje mamka musela do nemocnice,kvůli velmi VÁŽNE nemoci,stále tam je :-(,odnesla to bohužel fenka :-(
Dala jsem inzerát,že prodám fenku RTW atd..že odběr SPĚCHÁ!..ozvala se mi paní,která,měla zájem a já jí psala jestli může dojet ihned,že to fakt spěchá a byla z daleka,tak jsem jí chtěla dát slevu!..jenomže ouhaaaa :-( z dámy se vyklubala pekná lidská bestie!!!!!!!!
Poslala jsem tetu,at Airinku proda,teta tedy fenku šla prodat stím,že jí paní zaplatí,ta zbalila Airu a odjela domů.spokojena,ušetřena atd....
Našla jsem inzerát,kde začala Airu prodávát za stupidních 1300kč,což je minimum,její ceny!..a mimo to jsem našla i jak prodávala štěně NO s PP jen za 4 tisíce,je to asi nějaká překupnice,či co??
Napsala,jsem jí at mi okamžitě Airinku vrátí a ona že ne,že zaplatila atd...ale nezaplatila nic!!!..nejsem debil!

K tomu všemu my začla spát hnusne e-maily typu:Aira byla zablešená,měla plno klíštat,má pořádnej předkus,napadla dítě a souseda atd...Aira byla krásně upravená,pravidelně návštěvy u veterináře-všechno,měla ona rodiče s PP,mohla mít PP,ale otce neuchovnily,jak tohle může napsat o méj fence?????

Co mám proti ní podnoknout PROSÍM :-(((((((((.....jsem bezmocná....MOC PROSÍM,jsou zde solidní lide co pomůžou?

Má ta paní nějakou smlouvu v ruce? Jakýkoliv písemný doklad, že teď patří ta fenka jí?

24.7.2008 10:28
aeiro

XXX.XXX.219.130

hankaapes napsal(a):
Má ta paní nějakou smlouvu v ruce? Jakýkoliv písemný doklad, že teď patří ta fenka jí?

Ne nemá,bohužel jsem jí já debil,nemohla dát osobně já,ale teta a ta se v tom nevyzná,jinak bych jí dala na smlouvu

Uživatel s deaktivovaným účtem

24.7.2008 10:33

aeiro napsal(a):
Dobry den!

Obávám se, že jsi to zmastila dokonale. Svého milovaného psa jsi poslala prodat tetu, tedy ne majitele a neměla jsi sepsanou žádnou kupní smlouvu. Fena je bez PP. Jak budeš dokazovat její vlastnictví?
Vůbec nechápu to, co jsi provedla. Bohužel tím trpí a bude trpět fenka. Lidem, jako jsi Ty, bych naliskala.

hankaapes

XXX.XXX.101.77

aeiro napsal(a):
Ne nemá,bohužel jsem jí já debil,nemohla dát osobně já,ale teta a ta se v tom nevyzná,jinak bych jí dala na smlouvu

V tom případě bych nahlásila, že ti jí ona paní ukradla a pokusila bych se domluvit s policií což může být problém, a nebo jí odkoupit zpátky ( je to hnusný, ale ta ženská by ti jí měla prostě prodat). Je to hnusná situace, ale nic jiného mě nenapadá. Chce to jednat rychle než jí prodá bůhví kam.

karelko

XXX.XXX.121.186

aeiro napsal(a):
Dobry den!

Promiň, ale nechápu, jak tvoje teta mohla fenku předat tý zajemkyni a nevzít si peníze??? Smlouvu jsi měla tetě dát do ruky, zájemkyně ji měla podepsat zaplatit a pak si vzít pejska ne? teď s tím už bohužel těžko něco uděláš.

24.7.2008 10:40
eby

XXX.XXX.92.168

karelko napsal(a):
Promiň, ale nechápu, jak tvoje teta mohla fenku předat tý zajemkyni a nevzít si peníze??? Smlouvu jsi měla tetě dát do ruky, zájemkyně ji měla podepsat zaplatit a pak si vzít pejska ne? teď s tím už bohužel těžko něco uděláš.

pokud jí chceš na zpět tak popros kamarádku aby jí napsala jako zájemce a nabídla třeba 2tis - aby jí nalákala a neprodávala jí nikomu jinému. Ona nebude vědět že je to od tebe a fenku dostaneš. Sice zaplatíš, ale budeš jí mít u sebe.

24.7.2008 11:14
aeiro

XXX.XXX.64.90

eby napsal(a):
pokud jí chceš na zpět tak popros kamarádku aby jí napsala jako zájemce a nabídla třeba 2tis - aby jí nalákala a neprodávala jí nikomu jinému. Ona nebude vědět že je to od tebe a fenku dostaneš. Sice zaplatíš, ale budeš jí mít u sebe.

ale ona jí prodává jen za stupidních 1300kč,což je minimum! a tete jsem řekla,at nic neříka,že jí dá paní dá peníze za Airu,at jí dá kontakt,na další návštěvy atd...ale nedala nic,prostě se zbalila a odjela!
a platit za sveho psa odmítám!

24.7.2008 11:18

aeiro napsal(a):
ale ona jí prodává jen za stupidních 1300kč,což je minimum! a tete jsem řekla,at nic neříka,že jí dá paní dá peníze za Airu,at jí dá kontakt,na další návštěvy atd...ale nedala nic,prostě se zbalila a odjela!

To máš teda blbý... Všechno sis zavinila sama. Dobře Ti tak. Jen je mi líto fenky, které ses tak rychle zbavila. A kdyby Ti ta paní zaplatila, tak po Aiře ani nevzdechneš. Snad každý majitel psa musel v životě řešit svízelnou situaci, ať s nemocí, nebo se ztrátou zaměstnání, ale jen málokterý se zbavuje psa, a ještě takovým způsobem!

24.7.2008 11:20
danone

XXX.XXX.172.67

aeiro napsal(a):

Airo, co vlastně chceš?????
Nechceš si odkoupit vlastního psa, investovat do něj těch stupidních minimum 1300Kč...., protože platit za svého vlastního psa odmítáš....ale on vlastně už tvůj není, když ho tvá teta prodala (či darovala).

Jen mě napadá, není to zase nějaká habaďůra nudících se pubošů?

24.7.2008 11:21
aeiro

XXX.XXX.64.90

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To máš teda blbý... Všechno sis zavinila sama. Dobře Ti tak. Jen je mi líto fenky, které ses tak rychle zbavila. A kdyby Ti ta paní zaplatila, tak po Aiře ani nevzdechneš. Snad každý majitel psa musel v životě řešit svízelnou situaci, ať s nemocí, nebo se ztrátou zaměstnání, ale jen málokterý se zbavuje psa, a ještě takovým způsobem!

prominte,ale děláte si snad srandu ne? mě nešlo o peníze,ale jde mi o psa!..ktereho mám o 6-ti týdnu!..peníze jsem za Airu chtěle jen proto,abych měla jistotu,že jí někdo koupí a aspon si jí nechá...a zbavit sem se jí bohužel musela sorry,ale jinak to nešlo!

24.7.2008 11:22
aeiro

XXX.XXX.64.90

danone napsal(a):
Airo, co vlastně chceš?????
Nechceš si odkoupit vlastního psa, investovat do něj těch stupidních minimum 1300Kč...., protože platit za svého vlastního psa odmítáš....ale on vlastně už tvůj není, když ho tvá teta prodala (či darovala).

Jen mě napadá, není to zase nějaká habaďůra nudících se pubošů?

mno tak habadůra určitě ne,ale nemínim za sveho psa platit nic,ona jej má od nás zdarma a my za sveho psa,tím,že si jí vezmem zpátky,máme platit? taky stupidní

24.7.2008 11:26
danone

XXX.XXX.172.67

aeiro napsal(a):
mno tak habadůra určitě ne,ale nemínim za sveho psa platit nic,ona jej má od nás zdarma a my za sveho psa,tím,že si jí vezmem zpátky,máme platit? taky stupidní

Chcete svého psa dostat zpět nebo ne???? To si vážně myslíte, že paní, která k fence tak lehce přišla vám ji zase jen tak lehce dá zpět, protože máte pocit, že za ni měla zaplatit a nezaplatila????
Nechápu, že jste poslala tetu nevybavenou instrukcemi co má dělat, nebo pokud jste tetu instrukcemi vybavila, tak proč je nerespektovala??? Proč dala psa té paní jen tak, bez ničeho?
Mě to připadá, že vám nejde ani tak o fenu, jako o to, že jste za ni nedostala zaplaceno. Protože pokud ji chcete "zachránit", aby se nedostala do rukou někomu dalšímu nezodpovědnému, co jiného vám zbývá, než si ji zpětně koupit? Tím více, že v ruce nemáte žádnou smlouvu o prodeji psa.

24.7.2008 11:26

aeiro napsal(a):

A jak chceš Airu získat zpátky? Sama jsi to pokazila, fenu sis mohla nechat, vždy to jde nějak zařídit. Přece prodej psa není prodej jablek, abyste ji Ty, nebo teta, prodávaly na ulici člověku, kterého vidíš tři minuty, bez smlouvy, identifikace. Bylo to honem honem, aby byla Aira pryč, že...

24.7.2008 11:27
adrian

XXX.XXX.224.127

aeiro napsal(a):

Ty ovšem nebudeš platit za psa ale za svou blbost. A to je ještě levné poučení. Pokud Ti opravdu jde tak strašně o psa, tak těch pár stovek dáš. Pokud chceš jenom brečet, tak tady brečíš na špatném hrobě

24.7.2008 11:32
aeiro

XXX.XXX.64.90

A jak chceš Airu získat zpátky? Sama jsi to pokazila, fenu sis mohla nechat, vždy to jde nějak zařídit. Přece prodej psa není prodej jablek, abyste ji Ty, nebo teta, prodávaly na ulici člověku, kterého vidíš tři minuty, bez smlouvy, identifikace. Bylo to honem honem, aby byla Aira pryč, že...

Uplně normálně tak jako ona,hele nic nechápete,mám matku v nemocni,která trpí těžkou leukemií,musela jsem za ní do nemocnice,ale zájemkyně,že už je na cestě,pak že už je na míste předání,tak jsem rychle zavoala tetě,jestli by mi mohla prodat Airu,že musím k mamce,řekla dobrá,daruješ jí,nebo za peníze? říkám za peníze,zdarma bych jí nedala a běžela jsem,šla pokecala sní o Aiře dala jí ju a čekala prej co ona,ale ona nic...prej naložila Airu a odjela domů...když teta přišla domů,řekla jsem kde mám peníze?..protože chci mít jistotu,zda jí bude mít a neprodá dál a je to tu...prodá!...to se dělá??? když povídala,jaký má zájem,že bude miláček rodiny atd...navíc si začla vymýšlet nesmysly typu,že pokousala dva lidi atd..což ona by nebyla v životě schopná..........řekla jsem dobrá,nechám jí Airu zdarna,určitš se bude mít faině,když měla takový zájem,ale bohužel není to tak a proto tedka chci vrátit SVEHO PSa TÍM ZPŮSOBEM jako ho získala ona!!!

24.7.2008 11:33
arsiela

XXX.XXX.211.145

aeiro napsal(a):
Dobry den!

Kapku to nechápu,ta paní si pro fenu nebyla u tebe?proč?Posílat někoho dalšího aby fenu prodal,je kapku divné.Jinak ohánět se tím,že dotyčná prodává NO s PP za 4 000 je mimo mísu,neb to není zas tak neobvyklá cena.To s tím nesouvisí.
Pokud nemáš nic písemně,tak opravdu můžeš jedině tak fenu odkoupit,nebo doufat,že ji koupí někdo kde se bude mít dobře.Nemáš jediný papír,kde bys měla předkupní právo,nic.Ta ženská ji může nabízet třeba zadarmo,když bude chtít a nic s tím nenaděláš.Bohužel.Máš nějaký důkaz,že ji týrá,něco co by bylo na žalobu?Pokud ne,tak asi opravdu smolka a jedině ji odkoupit.
Já měla smlouvu,právníka a stejně jsem ve finále musela taky psa odkoupit zpět,když jsem zjistila v jakých podmínkách je ani psaná smlouva mě nepomohla.Natož,když nemáš v ruce nic a ještě jsi ani fenu neprodávala vlastně ty.

24.7.2008 11:36
karelko

XXX.XXX.121.186

aeiro napsal(a):
Uplně normálně tak jako ona,hele nic nechápete,mám matku v nemocni,která trpí těžkou leukemií,musela jsem za ní do nemocnice,ale zájemkyně,že už je na cestě,pak že už je na míste předání,tak jsem rychle zavoala tetě,jestli by mi mohla prodat Airu,že musím k mamce,řekla dobrá,daruješ jí,nebo za peníze? říkám za peníze,zdarma bych jí nedala a běžela jsem,šla pokecala sní o Aiře dala jí ju a čekala prej co ona,ale ona nic...prej naložila Airu a odjela domů...když teta přišla domů,řekla jsem kde mám peníze?..protože chci mít jistotu,zda jí bude mít a neprodá dál a je to tu...prodá!...to se dělá??? když povídala,jaký má zájem,že bude miláček rodiny atd...navíc si začla vymýšlet nesmysly typu,že pokousala dva lidi atd..což ona by nebyla v životě schopná..........řekla jsem dobrá,nechám jí Airu zdarna,určitš se bude mít faině,když měla takový zájem,ale bohužel není to tak a proto tedka chci vrátit SVEHO PSa TÍM ZPŮSOBEM jako ho získala ona!!!

no tak to je bohužel ale bezvýchodná situace. v tom případě se jí přihlaš na inzerát, dej si s ní někde schůzku, psa si vyzvedni a rychle zdrhej ať jí nemusíš platit.Pak si ji znovu vesele prodávej dál, ale ošetři to smlouvou a pohlídej aby ti další zájemce zaplatil, když je tvoje teta asi nesvéprávna a neví, že když se něco prodává, tak se za to musí i zaplatit.

24.7.2008 11:36
aeiro

XXX.XXX.64.90

arsiela napsal(a):
Kapku to nechápu,ta paní si pro fenu nebyla u tebe?proč?Posílat někoho dalšího aby fenu prodal,je kapku divné.Jinak ohánět se tím,že dotyčná prodává NO s PP za 4 000 je mimo mísu,neb to není zas tak neobvyklá cena.To s tím nesouvisí.
Pokud nemáš nic písemně,tak opravdu můžeš jedině tak fenu odkoupit,nebo doufat,že ji koupí někdo kde se bude mít dobře.Nemáš jediný papír,kde bys měla předkupní právo,nic.Ta ženská ji může nabízet třeba zadarmo,když bude chtít a nic s tím nenaděláš.Bohužel.Máš nějaký důkaz,že ji týrá,něco co by bylo na žalobu?Pokud ne,tak asi opravdu smolka a jedině ji odkoupit.
Já měla smlouvu,právníka a stejně jsem ve finále musela taky psa odkoupit zpět,když jsem zjistila v jakých podmínkách je ani psaná smlouva mě nepomohla.Natož,když nemáš v ruce nic a ještě jsi ani fenu neprodávala vlastně ty.

byla si pro ní u mě,ale já tam nebyla,máte to psane všechno výše

24.7.2008 11:51
jolana

XXX.XXX.34.2

aeiro napsal(a):
Dobry den!

A teď, i kdyby se ti fenka nakrásně vrátila, už se o ní budeš moci starat?
Už pominuly "vážné důvody" proč, jsi dávala pejska pryč?

24.7.2008 11:53

aeiro napsal(a):
Dobry den!

a máš aspoň očkovák? Jestli jo, tak bych to prostě nahlásila jako krádež...

24.7.2008 11:54
aeiro

XXX.XXX.64.90

jolana napsal(a):
A teď, i kdyby se ti fenka nakrásně vrátila, už se o ní budeš moci starat?
Už pominuly "vážné důvody" proč, jsi dávala pejska pryč?

ne nepominuly,ale nabídla se kamarádka,která má zahradu atd..že by mi jí pohlídala na dobu neurčitou,a mě by bylo jedno jí Airu i klidně nechta,znám jí jak sve boty,ne jak tu pitku,co Airu prodává a momentálně pro zajímavost,raději smazala už všechny inzeráty ohledně Airy! a proč jsem jí davala pryč,je psane výše........

24.7.2008 11:55
aeiro

XXX.XXX.64.90

cervka napsal(a):
a máš aspoň očkovák? Jestli jo, tak bych to prostě nahlásila jako krádež...

ne nemám očkovák,mám je fotky Airy od mala a chovatele,který ví,že jí prodal mě a ví,že jsem jí já musela prodat,ale jěště jsem mu o tomhle raději nenapsala

24.7.2008 11:56
eby

XXX.XXX.103.39

aeiro napsal(a):

a teď už na ní čas máš? Kdyby za ní pani zaplatila a teď jí taky prodávala tak by jsi jí taky chtěla zpět? A v tomto případě by jsi zaplatila? Nevim ale pokud bych byla v bezvýchodné situaci a musela dát psa pryč tak bych si pečlivě vybírala nové majitele. S nima bych se domluvila na schůzce aby se mi nestalo, že přijedou když nebudu doma protože bych je určitě chtěla vidět osobně a promluvit si s nima. No a pokud bych se z těch problémů dostala a zjistila, že psa nový majitelé prodávají tak bych zaplatila cokoliv abych svého psa dostala nazpět. Tohle jednání mi přijde jak z trucu - pani nezaplatila a teď jí prodává. Nezaplatila tak nezaplatim taky

24.7.2008 12:02
karelko

XXX.XXX.121.186

aeiro napsal(a):
ne nemám očkovák,mám je fotky Airy od mala a chovatele,který ví,že jí prodal mě a ví,že jsem jí já musela prodat,ale jěště jsem mu o tomhle raději nenapsala

ty jsi ten očkovák dala nový majitelce při prodeji? Nebo nebyl vůbec vystaven?A máš na tu majitelku aspoň telefon, jméno nebo adresu?

24.7.2008 12:05
aeiro

XXX.XXX.64.90

karelko napsal(a):
ty jsi ten očkovák dala nový majitelce při prodeji? Nebo nebyl vůbec vystaven?A máš na tu majitelku aspoň telefon, jméno nebo adresu?

ona očkovák,je snad samozřejmost,dá majitely a mám jmeno,telefon a e-mail a kde bydlí!

24.7.2008 12:06
bertazcerta

XXX.XXX.91.50

aeiro napsal(a):

No děvče, sice se částečně dovedu vžít do tvojí těžké situace, kdy jsi mohla být bezradná z nemoci maminky a dalších na to navazujících okolností, ale toto jsi totálně posr*ala. Když pominu to, že jsi svou fenku slíbila první bábě která se ozvala, kterou jsi znala jen z telefonu nebo možná mejlu (omlouvám se jeslti se pletu), tak navíc jsi ani nebyla u jejího "prodeje", prostě ti někdo zavolá že už jede, ty zrovna nemáš čas, tak si zavoláš nějakou neschopnou tetku a dáš jí nějaký rychlý instrukce, honem honem už aby byl pes pryč. A teď ji najednou chceš zpátky??!! Proč jako? Abys ji mohla prodávat zas někomu jinýmu, aby pes putoval z jednoho konce republiky na druhej a zas a znova... nebylo by teda lepší aby jí ta bába prodala rovnou někomu, kdo o ni bude mít už konečnej zájem??? Protože tomu teda jaksi nerozumím, ty ses dřív o psa starat nemohla a teď by to najednou šlo??!! Já osobně když už bych udělala tu blbost jako ty a věděla jistě že ta ženská je podvodnice, tak bych těch ubohých 1300,- raději oželela a fenku zachránila, hrdost nehrdost, prachy neprachy. Kdybych k tomu psovi měla takovej vztah tak to prostě neřeším a jednám! A přitom pro mě 1300 Kč znamená osminu mé měsíční výplaty!! Ale raději bych je oželela než aby chudáka psa koupil třeba někdo se šikmýma očima...

24.7.2008 12:13
bertazcerta

XXX.XXX.91.50

aeiro napsal(a):
ona očkovák,je snad samozřejmost,dá majitely a mám jmeno,telefon a e-mail a kde bydlí!

A tos před tím tu kamarádku co se teď nabídla neznala, nebo co???

24.7.2008 12:14
aeiro

XXX.XXX.64.90

bertazcerta napsal(a):
A tos před tím tu kamarádku co se teď nabídla neznala, nebo co???

ne,neměla jsem na ní kontakt a nebydlela v okolí,momentálně se přistěhovala kousek od nás na barák s přítelem

24.7.2008 13:01

aeiro napsal(a):

A máš to opravdu? Nejsou to falešné údaje? Prověřila sis adresu?

24.7.2008 13:24
nova

XXX.XXX.178.20

A máš to opravdu? Nejsou to falešné údaje? Prověřila sis adresu?

Nechápu nadpis, kterým je nadepsán Váš příspěvek, které lidi tím myslíte? Pominu nynější majitelku psa, ale nechápu Vás, je pro Vás částka tak neskutečná, že nemůžete psa , ke kterému máte citovou vazbu odkoupit? já bych se vykašlala na nějaké principy, když ho má zdarma , tak ho odkupovat nebudu.......Udělala bych vše pro to, aby byl co nejdřív zpět. Zamyslete se sama nad sebou a uvědomte si, že pes je zodpovědnost a ne hračka pro děti.

24.7.2008 13:32
holly

XXX.XXX.119.206

nova napsal(a):
Nechápu nadpis, kterým je nadepsán Váš příspěvek, které lidi tím myslíte? Pominu nynější majitelku psa, ale nechápu Vás, je pro Vás částka tak neskutečná, že nemůžete psa , ke kterému máte citovou vazbu odkoupit? já bych se vykašlala na nějaké principy, když ho má zdarma , tak ho odkupovat nebudu.......Udělala bych vše pro to, aby byl co nejdřív zpět. Zamyslete se sama nad sebou a uvědomte si, že pes je zodpovědnost a ne hračka pro děti.

Tak to celé nechápu - proč dáváte SVÉHO psa pryč, když onemocněla vaše matka?? Nemůžete se o něj starat sama?? A jak vám může být líto dát 1300,- za svoji vlastní blbost? Já to vidím tak, že vás štve, že z toho žádné peníze nebyly a chcete fenu zpět a prodat ji znovu za peníze.... Buď pořádně vysvětlete, o co vám vlastně jde, nebo jděte s touhle debatou někam.....

24.7.2008 13:38
aeiro

XXX.XXX.64.90

holly napsal(a):
Tak to celé nechápu - proč dáváte SVÉHO psa pryč, když onemocněla vaše matka?? Nemůžete se o něj starat sama?? A jak vám může být líto dát 1300,- za svoji vlastní blbost? Já to vidím tak, že vás štve, že z toho žádné peníze nebyly a chcete fenu zpět a prodat ji znovu za peníze.... Buď pořádně vysvětlete, o co vám vlastně jde, nebo jděte s touhle debatou někam.....

Vy jděte někam-nechápete to,tak se do toho laskavě neserte, a mám na ní správně udaje,všechno! nic není falešneho!

24.7.2008 13:40
aeiro

XXX.XXX.64.90

aeiro napsal(a):
Vy jděte někam-nechápete to,tak se do toho laskavě neserte, a mám na ní správně udaje,všechno! nic není falešneho!

a pracuji na tom,abych jí měla zpět a dál jí prodat nechci!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! už to pochopte a nenavážejte furt na prodej meho psa§...už mám kámošku,která je schopná se oní starat na dobu neurčitou!!!!!!!!!!!!!!!!

24.7.2008 13:42

aeiro napsal(a):

Co se rozčiluješ? Vlastní blbostí jsi fenu dostala do rukou překupnice. Prodávala jsi milovanou fenku tak překotně, že jsi u toho ani nechtěla být, ani jsi nechtěla kupující vidět... A nejvíc Tě štve, že je nabízena k prodeji, a Ty z toho nemá ani korunu. Taky mám čím dál větší pocit, že Ti jde jen o peníze a ne o Airu. A když Ti to tu někdo na rovinu napíše, tak se čertíš.

24.7.2008 13:43
michalasin

XXX.XXX.149.167

aeiro napsal(a):

myslím si že vám tady chce hodně lidí říct ať si prostě feňuli za tu cenu ubohých 1300 kč koupíte zpátky, pokud vám ji paní prodá, je to to nejmenší co pro ni můžete udělat, už tak z toho bude chudera mimo.

24.7.2008 13:44
aeiro

XXX.XXX.64.90

Co se rozčiluješ? Vlastní blbostí jsi fenu dostala do rukou překupnice. Prodávala jsi milovanou fenku tak překotně, že jsi u toho ani nechtěla být, ani jsi nechtěla kupující vidět... A nejvíc Tě štve, že je nabízena k prodeji, a Ty z toho nemá ani korunu. Taky mám čím dál větší pocit, že Ti jde jen o peníze a ne o Airu. A když Ti to tu někdo na rovinu napíše, tak se čertíš.

já sem,ale u toho být nemohla,hele fakt nic nechápete,tak laskavě-pohov! a mám právo se rozčilovat,když tady píšete same chujoviny

24.7.2008 13:45
dark

XXX.XXX.16.101

nova napsal(a):

Kruci,vem 1300,- do kapsy a jed si pro ni. Jinak tu muzes nadavat akorat na sebe!
Hodnota nasich milacku,ktere opravdu milujeme je nevycislitelna!!! Kdyby bylo treba sla bych i zebrat at mam svoji "obludku" u sebe v bezpeci

24.7.2008 13:46

aeiro napsal(a):
já sem,ale u toho být nemohla,hele fakt nic nechápete,tak laskavě-pohov! a mám právo se rozčilovat,když tady píšete same chujoviny

Víš, to je výmluva. Když prodáváš tvora, který by měl být Tvým nejlepším přítelem, tak to pochopí snad i nemocná maminka, že prostě ten den do nemocnice dorazíš později, nebo až další den.

24.7.2008 13:47
aeiro

XXX.XXX.64.90

michalasin napsal(a):
myslím si že vám tady chce hodně lidí říct ať si prostě feňuli za tu cenu ubohých 1300 kč koupíte zpátky, pokud vám ji paní prodá, je to to nejmenší co pro ni můžete udělat, už tak z toho bude chudera mimo.

nebooojte stane se tak a policie jí nemine

24.7.2008 13:49
aeiro

XXX.XXX.64.90

dark napsal(a):
Kruci,vem 1300,- do kapsy a jed si pro ni. Jinak tu muzes nadavat akorat na sebe!
Hodnota nasich milacku,ktere opravdu milujeme je nevycislitelna!!! Kdyby bylo treba sla bych i zebrat at mam svoji "obludku" u sebe v bezpeci

a mám si ty peníze momentálně vykouzlit?...momentálně u sebe tolik nemám

24.7.2008 13:49
michalasin

XXX.XXX.149.167

dark napsal(a):

souhlasím se Sylvou, myslím si že 1300 fakt není na bankrot, jestli máte možnost feňuli mít zpátky, tak bych neváhala. nevím nad čím furt přemýšlíte! vypadá to, že vás fakt štvou ty peníze a ne feňule.

24.7.2008 13:50

aeiro napsal(a):
nebooojte stane se tak a policie jí nemine

Koho nemine policie - kupující? Za co? Že Ti za Airu nezaplatila? Máš důkaz? Máš kupní smlouvu? Nemáš v ruce vůbec nic. Odkup Airu, pokud o ni fakt stojíš. A zamysli se nad sebou.

24.7.2008 13:52

aeiro napsal(a):
a mám si ty peníze momentálně vykouzlit?...momentálně u sebe tolik nemám

Když nemáš peníze, a nemůžeš si u někoho půjčit, tak se budeš muset smířit s tím, že jsi o Airu přišla pouze svou blbostí. To je škoda hlavně pro Airu, kdo ví, co ji čeká.

24.7.2008 13:53
aeiro

XXX.XXX.64.90

michalasin napsal(a):
souhlasím se Sylvou, myslím si že 1300 fakt není na bankrot, jestli máte možnost feňuli mít zpátky, tak bych neváhala. nevím nad čím furt přemýšlíte! vypadá to, že vás fakt štvou ty peníze a ne feňule.

hele řeší se to-stačí????!!!!!!

24.7.2008 14:02
aeiro

XXX.XXX.64.90

aeiro napsal(a):
hele řeší se to-stačí????!!!!!!

Fenka má obrovský předkus, byla zablešenávčera a ještě jsme ji vytahovali klíštata. Pokousala maleho kluka, napadla souseda

jak tohle mohla napsat o fence,nechápu,byla předáná uplně čistá,upravená vše o.k.

24.7.2008 14:05
holly

XXX.XXX.119.206

aeiro napsal(a):
Fenka má obrovský předkus, byla zablešenávčera a ještě jsme ji vytahovali klíštata. Pokousala maleho kluka, napadla souseda

jak tohle mohla napsat o fence,nechápu,byla předáná uplně čistá,upravená vše o.k.

a vy v zadání píšete, že 1300,- je stupidní minimum její ceny.....a teď je to pro vás neřešitelná suma.......

24.7.2008 14:06
danan

XXX.XXX.180.54

aeiro napsal(a):

Seš dočista blbá. Přečetla jsem si všechny Tvoje odpovědi, ale fakt Tě nechápu. Připadneš mi jako náctiletá pipka, které sebrali hračku. Fakt ubohý všechno, co tu píšeš. A když Ti lidi radí, tak je napadáš a posíláš někam. Jdi tam sama, a přestaň tu prudit.
Pokud o tu fenu fakt stojíš, což mi nepřipadá, tak ji odkoupíš zpět a nebudeš hledět na nějaký peníze. Pokud je Tvůj miláček, je její hodnota nevyčíslitelná! Ale asi to tak není....
....ale asi je jednodušší sedět u komplu a psát tu kraviny, než něco dělat. Lovu zdar

24.7.2008 14:06

aeiro napsal(a):

Přestaň, kdybys ji neprodávala, nic teď neřešíš. Zavinila sis to sama, nejhorší je, že to odnese Aira. Ale co když jí u někoho jiného bude nakonec líp? Co když se dostane k někomu, kdo se jí nebude chtít zbavit, i když jeho životní situace nebude zrovna příznivá?

24.7.2008 14:08

aeiro napsal(a):
Dobry den!

hele já nechápu jednu věc....když nemáš peníze na to, abys odkoupila psa zpět, kde chceš vzít na krmení?

24.7.2008 19:41
lupus4

XXX.XXX.72.222

cervka napsal(a):
hele já nechápu jednu věc....když nemáš peníze na to, abys odkoupila psa zpět, kde chceš vzít na krmení?

Jako bezcitná ku.va mě přijde zadavatelka, kdyby teta přinesla umrněnejch 1 300,- tak by tu asi neplakala feně bude asi kdekoli jinde líp...

24.7.2008 20:48
kajuska

XXX.XXX.78.107

lupus4 napsal(a):
Jako bezcitná ku.va mě přijde zadavatelka, kdyby teta přinesla umrněnejch 1 300,- tak by tu asi neplakala feně bude asi kdekoli jinde líp...

Pokud jsi tetě řekla, že fenku prodáváš, tak nechápu proč dovolila paní s fenkou odjet. Měli jste snad domluvenou cenu a tak myslím, že tetě není deset, aby nevěděla jak probíhá prodej. Když viděla, že je paní nějaká divná a bez čehokoliv naložila fenu, nezaplatila a nebyla toho názoru, že fenku můžete kdykoliv vidět, tak teta neměla fenku paní dávat. A myslím, že v dnešní době není problém, aby ti teta zavolala a domluvila se s tebou přes telefon. Píšeš tady,že teď fenku prodává za stupidních 1300Kč, tak když chceš fenu zpět, tak si ji za těch 1300Kč kup a nemusíš nic řešit, v životě stratíš víc, než nějakých 1300Kč. Kdyby ti fena za to stála a měla jsi jí opravdu ráda, záleželo ti na ní, tak neváháš a okamžitě fenku kupuješ zpět, i když ti nová majítelka za fenku nic nedala (což je ale tvá chyba). Z toho co tu píšeš, tak to vypadá, že ti jde jen o peníze. A pokud fenku nemůžeš mít doma, tak ji odkup zpět a pak jí můžeš vybrat daleko lepší rodinu (pokud se ti nová majitelka nelíbí)

24.7.2008 21:10
conny

XXX.XXX.64.198

kajuska napsal(a):
Pokud jsi tetě řekla, že fenku prodáváš, tak nechápu proč dovolila paní s fenkou odjet. Měli jste snad domluvenou cenu a tak myslím, že tetě není deset, aby nevěděla jak probíhá prodej. Když viděla, že je paní nějaká divná a bez čehokoliv naložila fenu, nezaplatila a nebyla toho názoru, že fenku můžete kdykoliv vidět, tak teta neměla fenku paní dávat. A myslím, že v dnešní době není problém, aby ti teta zavolala a domluvila se s tebou přes telefon. Píšeš tady,že teď fenku prodává za stupidních 1300Kč, tak když chceš fenu zpět, tak si ji za těch 1300Kč kup a nemusíš nic řešit, v životě stratíš víc, než nějakých 1300Kč. Kdyby ti fena za to stála a měla jsi jí opravdu ráda, záleželo ti na ní, tak neváháš a okamžitě fenku kupuješ zpět, i když ti nová majítelka za fenku nic nedala (což je ale tvá chyba). Z toho co tu píšeš, tak to vypadá, že ti jde jen o peníze. A pokud fenku nemůžeš mít doma, tak ji odkup zpět a pak jí můžeš vybrat daleko lepší rodinu (pokud se ti nová majitelka nelíbí)

Hele, já stejně jako plno dalších lidí prostě nechápu, proč si ty peníze od někoho nepůjčíš, když chci psa kterého miluju tak za něj dám cokoli, ne jen blbých 1300Kč... A nechoď tady s tím, že nikdo nic nechápe... Všichni víme o co šlo, ale přiznej si že to byla jen tvoje blbost...

25.7.2008 01:50
aeiro

XXX.XXX.219.130

conny napsal(a):
Hele, já stejně jako plno dalších lidí prostě nechápu, proč si ty peníze od někoho nepůjčíš, když chci psa kterého miluju tak za něj dám cokoli, ne jen blbých 1300Kč... A nechoď tady s tím, že nikdo nic nechápe... Všichni víme o co šlo, ale přiznej si že to byla jen tvoje blbost...

Prominte,že jsem nepsala-byli jsme řešit!!! je mi líto lidi,vidím,že jste dobří společenský diskuzní lide,ale vyřešilo se to uplně jinak...Aira už je zase zpátky u nás!!!!!!!!!!!!!!!§
Tedy snad,pokud se to zlepší,jinak jde ke kamarádce,u ktere,ale mám jistotu,že se bude mít fajn,podejd by ne,bydlí přes ulici!

poznámka: Aira,přišla domů,celá špinavá,mokrá(chápu od deště,ale měla jí v bytě)...začla jěště stím,že je to sku*vený pes,který kouše atd....navíc jí musela asi mlátit,či co? fena-jelikož měla nebojácnou povahu,se totálně změnila,ale jsem ráda,že je to za náma!

25.7.2008 09:14
holly

XXX.XXX.119.206

aeiro napsal(a):
Prominte,že jsem nepsala-byli jsme řešit!!! je mi líto lidi,vidím,že jste dobří společenský diskuzní lide,ale vyřešilo se to uplně jinak...Aira už je zase zpátky u nás!!!!!!!!!!!!!!!§
Tedy snad,pokud se to zlepší,jinak jde ke kamarádce,u ktere,ale mám jistotu,že se bude mít fajn,podejd by ne,bydlí přes ulici!

poznámka: Aira,přišla domů,celá špinavá,mokrá(chápu od deště,ale měla jí v bytě)...začla jěště stím,že je to sku*vený pes,který kouše atd....navíc jí musela asi mlátit,či co? fena-jelikož měla nebojácnou povahu,se totálně změnila,ale jsem ráda,že je to za náma!

fenečka si skutečně může gratulovat k paničce, jako jsi ty...........

25.7.2008 10:24
cervka

XXX.XXX.54.37

aeiro napsal(a):

možná se totiž fenka bojí, že ji zas budeš chtít někomu prodat za směšný peníz....

25.7.2008 11:33
kajuska

XXX.XXX.24.36

cervka napsal(a):
možná se totiž fenka bojí, že ji zas budeš chtít někomu prodat za směšný peníz....

Jak jsi teda dostala fenku zpět? Zaplatila jsi za ni nebo pomohly výhružky? Pokud sis pro fenu byla tak jsi asi viděla kde ji má paní ubytovanou, takže z toho můžeš posoudit proč byla mokrá či špinavá, pokud ji měla v bytě, tak pochybuju, že byla mokrá, pokud byla venku, tak to může být i důvod toho, že několik dní prší a fenka byla třeba puštěná na zahradě, tohle sis však všechno mohla zjistit. Zajímá mě jak jsi ji teda dostala zpět?

25.7.2008 17:11
aeiro

XXX.XXX.219.130

kajuska napsal(a):
Jak jsi teda dostala fenku zpět? Zaplatila jsi za ni nebo pomohly výhružky? Pokud sis pro fenu byla tak jsi asi viděla kde ji má paní ubytovanou, takže z toho můžeš posoudit proč byla mokrá či špinavá, pokud ji měla v bytě, tak pochybuju, že byla mokrá, pokud byla venku, tak to může být i důvod toho, že několik dní prší a fenka byla třeba puštěná na zahradě, tohle sis však všechno mohla zjistit. Zajímá mě jak jsi ji teda dostala zpět?

Za fenku jsem jí zaplatila a fenku měla doma v bytě,spolu s dětmi!..jinak fenku měla v bytě,v jakemsi kunbále či co,vypadalo to jako by vyklidila špajz a fenu tam nechala přenocovat na dece,snad jí tam i zavírala,jinak si to nedovedu vysvětlit,protože mě osobně by v bytě špinavej a mokrej pes vadíl(utřela bych ho),navíc když si fenu brala byla seznámena stím,že dětem nic nedělá,vyrustala s malími od mala,a říkala,že jí pokousala děcka atd..nebudu to už řešit tady,ale jinde,jste banda ,co uní jen buzerovat a nepomoct!...to vidím všude jako i diskuze ''štěnátka'' taky tam jenom valíte do člověka,který se snaží prodat štěnda atd..ale není to jen u ní mějte se

25.7.2008 18:43
makki

XXX.XXX.1.106

aeiro napsal(a):
Dobry den!

Je to nakonec všechno o tom, že človak má "nejdříve mířit, a pak střílet", jinak si nese následky svých činů sám. Platí to za normálního stavu, a o to více v těch těžkých dobách. Když to neudělá, doplatí na to předně sám, případně se s ním sveze někdo nevinný. Lidé jsou různí, ale nelze za svou blbost prioritně obviňovat jiného člověka. Něco nelze předvídat, ale lecos jde dopředu odhadnout.

26.7.2008 14:33
zelviosa

XXX.XXX.52.1

makki napsal(a):
Je to nakonec všechno o tom, že človak má "nejdříve mířit, a pak střílet", jinak si nese následky svých činů sám. Platí to za normálního stavu, a o to více v těch těžkých dobách. Když to neudělá, doplatí na to předně sám, případně se s ním sveze někdo nevinný. Lidé jsou různí, ale nelze za svou blbost prioritně obviňovat jiného člověka. Něco nelze předvídat, ale lecos jde dopředu odhadnout.

Sorry,lae nechceš dát raději fendulu pryč??
Nechci rýpat,ale na začátku jsi psala,jak je to složité atd.a najednou to zvládáš??

Promiň,ale z lidí jako jsi ty se mi zvedá kýbl
Jdu pohladit svou fenu RTW a říct jí že jí mám ráda

26.7.2008 23:02
marcelajessy

XXX.XXX.157.89

zelviosa napsal(a):
Nechci rýpat,ale na začátku jsi psala,jak je to složité atd.a najednou to zvládáš??

Sleduji tuhle diskuzi od doby kdy začala a původně jsem se nechtěla zapojovat. Zezačátku jsem majitelku Airy na jednu stranu chápala - těžká situace atd.... Ale postupem času se mi z jejích reakcí, přízpěvků a jednání dělá opravdu zle. Svého psa nadevše miluji a považuji ho za rovnoceného člena rodiny (upozorňuji že to neni rozmazlený kabelkáč - nic proti nim). NIKDY bych ho nedarovala, neprodala ani se ho jakým koliv jiným způsobem zbavila. Bude to znít pro mnohé divně ale je to pro mě úplně to samé jak kdybych měla prodat, darovat nebo se zbavit kterého koliv člana rodiny - máma, táta, sestra. Ano, takhle miluji svého psa!!! Je na tom něco špatného?
A vy když se ho zbavíte, chcete ho zpět a nestojí Vám ani za ubohých 1 300,-!!!!!!??????? Bože muj, co jste to za páníčka???

Jdu pohladit svoji feňuly RR a říct jí že jí mam moc ráda a NIKDY jí neopustím!!!!!!!!!!!!!!

26.7.2008 23:06
rebus

XXX.XXX.71.78

zelviosa napsal(a):

Nic strasnejsiho jsem jeste necetl. Pokud je tohle vsechno pravda a ne jen vyplod choreho mozku, pak je mi lito psa a Vy se jdete lecit. Cela tahle saskarna, nema logiku. Tluce se to vsechno paty pres devaty. Vubec v tom neni nic rozumneho a vlastne bych byl rad, kdyby to byly jen kecy, to kvuli pejskovi. Pokud vsak vubec nejaky takovy existuje a neni to jen vase bezbreha fantazie. Richard

27.7.2008 08:27
deojosazules

XXX.XXX.215.190

rebus napsal(a):
Nic strasnejsiho jsem jeste necetl. Pokud je tohle vsechno pravda a ne jen vyplod choreho mozku, pak je mi lito psa a Vy se jdete lecit. Cela tahle saskarna, nema logiku. Tluce se to vsechno paty pres devaty. Vubec v tom neni nic rozumneho a vlastne bych byl rad, kdyby to byly jen kecy, to kvuli pejskovi. Pokud vsak vubec nejaky takovy existuje a neni to jen vase bezbreha fantazie. Richard

Lépe bych to nenapsala, též mi to přijde spíše jako výplod chorého mozku a jen doufám, že to tak opravdu je (už i pravopis o majiteli něco vypovídá)

27.7.2008 12:21
stepanka68

XXX.XXX.218.71

deojosazules napsal(a):
Lépe bych to nenapsala, též mi to přijde spíše jako výplod chorého mozku a jen doufám, že to tak opravdu je (už i pravopis o majiteli něco vypovídá)

Nechtěla jsem se vyjadřovat-ale z paničky chudáka Airy se mi opravdu zvedá kýbl.Doufám,že se chudák čuba dostane k někomu hodnému-její panička je regulérní pavlačovka.Jdu pohladit svých 5 pesů a slíbit jim,že kdyby měli bydlet v garsoně,tak vždy se mnou....

27.7.2008 15:44
luucka

XXX.XXX.200.115

stepanka68 napsal(a):
Nechtěla jsem se vyjadřovat-ale z paničky chudáka Airy se mi opravdu zvedá kýbl.Doufám,že se chudák čuba dostane k někomu hodnému-její panička je regulérní pavlačovka.Jdu pohladit svých 5 pesů a slíbit jim,že kdyby měli bydlet v garsoně,tak vždy se mnou....

Mě spíše přijde, že je zadavatelka ještě dítě nebo dospívající dívka, která stále bydlí u rodiny a sama nevydělává. Pes je sice třeba její, ale prodej hodně závisel na rozhodnutí rodičů... Napovídá tomu jak vyjadřování, tak i fakt, že psa nakonec ,,prodala" teta a i to, že zadavatelka neměla oněch 1300 Kč, aby psa mohla koupit zpět.
Také její omlouvání se tím, že psa chtěla prodat za nějaký ten peníz a tím mu zajistit jistou a bezpečnou budoucnost je trochu naivní. Ta peněžní částka je totiž tak směšná, že by s ní bez problému mohl souhlasit právě i množitel, který by pak na feně mohl mnohonásobně vydělat na štěňatech.
A tím jak se stav její matky zlepšíl se u rodiny domohla odkoupení pse zpět.
Toť můj názor, podle stylu příspěvků zadavatelky si myslím, že to určitě nepsala dospělá osoba. Jestli se mýlím, tak to potěš pán bůh...

28.7.2008 15:40
aarinka

XXX.XXX.100.183

aeiro napsal(a):
Dobry den!

Souhlasím s většinou, jedná se o dopis malé slečny, která přecenila svoje síly ohledně všech souvisejících starostí se psem. To je jedna možnost, ale přikláním se k názoru, že se jedná o nevhodý humor. Pokud je to však pravda, za hloupost se platí a považuji ji za sobce, který si něco pořídí a když už to nechce, zahodí to.

28.7.2008 16:11
kalliope

XXX.XXX.235.85

aarinka napsal(a):
Souhlasím s většinou, jedná se o dopis malé slečny, která přecenila svoje síly ohledně všech souvisejících starostí se psem. To je jedna možnost, ale přikláním se k názoru, že se jedná o nevhodý humor. Pokud je to však pravda, za hloupost se platí a považuji ji za sobce, který si něco pořídí a když už to nechce, zahodí to.

NEDÁ MI A MUSÍM NA TUTO DISKUSI REAGOVAT.

1. zbavit se psa pro nemoc v rodině - dá se to pochopit, někdy se vyskytne taková životní situace, že prostě není zbytí.

2. neprověřit si budoucího majitele psa - toto udělá DEBIL

3. prodat vlastního psa někde za pochodu "na nádraží" - prodávající je DEBIL

4. prodat psa bez kupní smlouvy a jakýchkoli jiných identifikačních údajů - toto udělá opět jen DEBIL

5. poslat na prodej psa nějakýho loulu z rodiny, který jak vidno asi neumí počítat ani do pěti - toto udělá zas a jenom DEBIL

6. neochota vykoupit vlastního psa, pokud se mi ZÁZRAKEM tato možnost naskytne, i kdyby to bylo za 5. tisíc - tak toto udělá opětovně jenom DEBIL a člověk, jež ke svýmu psovi nemá absolutně žádný vztah

7. z celého Vašeho příspěvku mám bohužel dojem, že je Vám Váš pes ukradený, protože kdyby to tak nebylo, prodej fenky by rozhodně neproběhl tak jak proběhl a hlavně byste nelamentovala nad tim, že máte za vlastního psa dát 1.300,-Kč.

Příště si kupující pořádně proklepněte a apište kvalitní, jednoznačnou kupní smlouvu s právem odkupu.

Přidejte reakci

Přidat smajlík