Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
25.7.2008 09:25
adrian

XXX.XXX.224.127

Nějak jsme se hluboko propadli. Přehodím sem to portrétní foto - no kdy se vám povedlo mít TŘI australáky na jedný fotce a nerozmazaný

25.7.2008 23:11
abbey

XXX.XXX.179.44

adrian napsal(a):
Nějak jsme se hluboko propadli. Přehodím sem to portrétní foto - no kdy se vám povedlo mít TŘI australáky na jedný fotce a nerozmazaný

Tak jsme právě ukončili příměstský tábor se psy a chystáme se na tábor do Svojanova. Ebča byla s Kačkou na karnevale za Havajskou tanečnici

25.7.2008 23:15
adrian

XXX.XXX.224.127

abbey napsal(a):
Tak jsme právě ukončili příměstský tábor se psy a chystáme se na tábor do Svojanova. Ebča byla s Kačkou na karnevale za Havajskou tanečnici

A to si Ebča nechala libit? Kačka nanejvýš nosí zelenou kamizolku s odrazkama do lesa, aby si ji nějakej akční myslivec nesplet s liškou A to vždycky u toho dělá hrozný ksichty!!!

26.7.2008 08:20
helvan1

XXX.XXX.202.25

abbey napsal(a):

Ty jo, havajská tanečnice je SUPER! Nemá obráceně plavky? Jak dlouho to vydržela než si to svlékla??

26.7.2008 13:15
adrian

XXX.XXX.224.127

helvan1 napsal(a):
Ty jo, havajská tanečnice je SUPER! Nemá obráceně plavky? Jak dlouho to vydržela než si to svlékla??

No to by mě právě taky zajímalo Zvlášť ty květiny na uchu

28.7.2008 15:38
ztracenka

XXX.XXX.219.118

adrian napsal(a):
No to by mě právě taky zajímalo Zvlášť ty květiny na uchu

Ebče to moc sluší, vážně vypadá jak domorodá tanečnice

Tak se taky hlásím zpět z výletu. Jela jsem s Aluškou na návštěvu ke kamarádce.. v pátek, v sobotu jsme se byly podívat na agi závody a moc se nám tam líbilo. Alu si vyzkoušela slalom, mini přeskok a kladinu. Musím říct, že vše zvládla na jedničku a nebýt tak šílené vedro, tak by snad vyzkoušela i další překážky.
Taky se potkala se ségrou Aldorkou... pořádně si holky vyhrály, Aldorka je o kousíneček menší a je taková mohutnější... zkrátka celý táta, za to Alu je spíš po mámě. Doufám, že kamarádka brzy fotečky zpracuje, aby jste se mohly kouknout, jak řádily ( a musím konstatovat, že geny nezapřou... obě jsou ničitelky, obě provokují kousáním do nohou a obě jsou hopsalky).
)Včera jsme byli na procházce v lese, kde jsme se dosytosti nacpali borůvkama. No a dneska ráno nás čekala cesta domů.
Tam i zpět jsme jely vlakem a musím říct, že Aluška se chovala jak vzorná dáma, vůbec s ní nebyly potíže.... jen to vedro nás docela mořilo.

Brut zůstal doma a byl s páníčkem na velkém celodenním výletě. Prý byl moc hodný, neustále vyhledával vodu a ráchal se v kdejaké kaluži

28.7.2008 19:52
helvan1

XXX.XXX.202.25

ztracenka napsal(a):
Ebče to moc sluší, vážně vypadá jak domorodá tanečnice

Tak se taky hlásím zpět z výletu. Jela jsem s Aluškou na návštěvu ke kamarádce.. v pátek, v sobotu jsme se byly podívat na agi závody a moc se nám tam líbilo. Alu si vyzkoušela slalom, mini přeskok a kladinu. Musím říct, že vše zvládla na jedničku a nebýt tak šílené vedro, tak by snad vyzkoušela i další překážky.
Taky se potkala se ségrou Aldorkou... pořádně si holky vyhrály, Aldorka je o kousíneček menší a je taková mohutnější... zkrátka celý táta, za to Alu je spíš po mámě. Doufám, že kamarádka brzy fotečky zpracuje, aby jste se mohly kouknout, jak řádily ( a musím konstatovat, že geny nezapřou... obě jsou ničitelky, obě provokují kousáním do nohou a obě jsou hopsalky).
)Včera jsme byli na procházce v lese, kde jsme se dosytosti nacpali borůvkama. No a dneska ráno nás čekala cesta domů.
Tam i zpět jsme jely vlakem a musím říct, že Aluška se chovala jak vzorná dáma, vůbec s ní nebyly potíže.... jen to vedro nás docela mořilo.

Brut zůstal doma a byl s páníčkem na velkém celodenním výletě. Prý byl moc hodný, neustále vyhledával vodu a ráchal se v kdejaké kaluži

Jani, už se těšíme v sobotu do Loun. I páníček jede. Diázek si sice zase natrhnul polštářek, ale do soboty by to snad mohlo být OK. Je to na pátém prstě, tak se to snad zahojí
Diázek se má taky blaženě. Furt jsme někde venku a už mu chystám dovču na srpen Budou to asi rakouské hory

28.7.2008 23:52
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
Jani, už se těšíme v sobotu do Loun. I páníček jede. Diázek si sice zase natrhnul polštářek, ale do soboty by to snad mohlo být OK. Je to na pátém prstě, tak se to snad zahojí
Diázek se má taky blaženě. Furt jsme někde venku a už mu chystám dovču na srpen Budou to asi rakouské hory

Tak Wami je hrozně rychlá a už má na rajčeti fotky Alušky a Aldorky.... jsou moc hezké ( teda spíš nádherné).
Tady je odkaz ( mezi lomítkem a Aldorka není mezera)
http://wami.rajce.idnes.cz/ Aldorka-a-Alurka/#album

Helčo, taky se těšíme, Aluška už dohárala a tak snad pojedeme v plné sestavě ( teda my dva a psi).
Koukám, že Diázek nezůstal své pověsti nic dlužen a opět má zranění , hlavně, ať se mu to pořádně zahojí.

29.7.2008 06:31
helvan1

XXX.XXX.202.25

ztracenka napsal(a):
Tak Wami je hrozně rychlá a už má na rajčeti fotky Alušky a Aldorky.... jsou moc hezké ( teda spíš nádherné).

Helčo, taky se těšíme, Aluška už dohárala a tak snad pojedeme v plné sestavě ( teda my dva a psi).
Koukám, že Diázek nezůstal své pověsti nic dlužen a opět má zranění , hlavně, ať se mu to pořádně zahojí.

Jani, Aldorka je nádherná. Strašně by se k Diázkovi hodila, má skoro stejné moncly. Kdo je ten australskej zrzek na fotkách?

29.7.2008 07:36
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):

Jani, holkám to na fotkách fakt strašně sluší. Fotečky jsou nádhernééééé A o tom ničení mi něco povídej. Se divím, že to ještě zvládáme. Nevím jak to Tokra furt dělá, ale každý den je na dvoře něco rozkousaného, roztahaného, zničeného.....zlatý Gwyneček, ten zničil jen jeden smetáček
Užijte si děvčata běhání (teda pesani ať si to užijí). Škoda že nejedeme taky, ale nějak v poslední době nic nestíháme.
Heli, modrá holčička s monclama je Aluška a ten zrzek australský je Aldorka

29.7.2008 09:32
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Jani, holkám to na fotkách fakt strašně sluší. Fotečky jsou nádhernééééé A o tom ničení mi něco povídej. Se divím, že to ještě zvládáme. Nevím jak to Tokra furt dělá, ale každý den je na dvoře něco rozkousaného, roztahaného, zničeného.....zlatý Gwyneček, ten zničil jen jeden smetáček
Užijte si děvčata běhání (teda pesani ať si to užijí). Škoda že nejedeme taky, ale nějak v poslední době nic nestíháme.
Heli, modrá holčička s monclama je Aluška a ten zrzek australský je Aldorka

Helčo, holky byly nádherné obě... a fakt jsme se dost nasmály, jak mají chvílema stejný výraz, stejně jedna druhou loví atd.
Jak píše Soňa ....Aldorka je červená, my máme Alušku
Aldorka má skvělou paničku, jen nás mrzí, že nebylo víc času na pokec a pořádné holčičí vyblbnutí. Ale zase na druhou stranu jsem viděla agi na vlastní oči, dozvěděla jsem se k tomu dost info a představ si, že jsem po proběhnutí 40 psů i věděla, kudy jim vede trať

Soni, Wami má pro focení psů cit a hlavně tak trochu víc předvídavosti na pohyb než spousta lidí co znám. Holky si řádění užily... ono na tom place bylo místama po kotníky vody a plno bláta... ještě, že mají tak skvělou srst
Já mám pár foteček z koupání, ale tam Aluška do vody nešla. Jak ještě dohárávala ( teda spíš už jen voněla), tak se moc líbila pejskům a byla z nich utahaná. Za to Aldorka plave jak ryba

O ničení mi nemluv.... u Wami nic nezlikvidovala, takže teď vypadám jak trouba, když jsem si stěžovala jakou mám doma ničitelku. Ale jen jsme přijely domů, tak se pustila do pelíšku a jako zákusek si přidala páníčkovu ponožku ( samozřejmě vytaženou ze špinavého prádla)

Jestli bude v Lounech takové vedro, jak to vypadá, tak se obávám, že psi budou mrtví ještě dřív než vlezou na dráhu

Soni, jak jste na tom příští víkend?

29.7.2008 10:19
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
Helčo, holky byly nádherné obě... a fakt jsme se dost nasmály, jak mají chvílema stejný výraz, stejně jedna druhou loví atd.
Jak píše Soňa ....Aldorka je červená, my máme Alušku
Aldorka má skvělou paničku, jen nás mrzí, že nebylo víc času na pokec a pořádné holčičí vyblbnutí. Ale zase na druhou stranu jsem viděla agi na vlastní oči, dozvěděla jsem se k tomu dost info a představ si, že jsem po proběhnutí 40 psů i věděla, kudy jim vede trať

Soni, Wami má pro focení psů cit a hlavně tak trochu víc předvídavosti na pohyb než spousta lidí co znám. Holky si řádění užily... ono na tom place bylo místama po kotníky vody a plno bláta... ještě, že mají tak skvělou srst
Já mám pár foteček z koupání, ale tam Aluška do vody nešla. Jak ještě dohárávala ( teda spíš už jen voněla), tak se moc líbila pejskům a byla z nich utahaná. Za to Aldorka plave jak ryba

O ničení mi nemluv.... u Wami nic nezlikvidovala, takže teď vypadám jak trouba, když jsem si stěžovala jakou mám doma ničitelku. Ale jen jsme přijely domů, tak se pustila do pelíšku a jako zákusek si přidala páníčkovu ponožku ( samozřejmě vytaženou ze špinavého prádla)

Jestli bude v Lounech takové vedro, jak to vypadá, tak se obávám, že psi budou mrtví ještě dřív než vlezou na dráhu

Soni, jak jste na tom příští víkend?

Jani, určitě dobře Co jsem se koukala do plánovaných akcí, tak zatím tam nic nemáme. Myslíš že by proběhla návštěva? To by bylo fajn.... Už se na Alušku moc těším (no a na vás samo taky )

29.7.2008 11:28
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Jani, určitě dobře Co jsem se koukala do plánovaných akcí, tak zatím tam nic nemáme. Myslíš že by proběhla návštěva? To by bylo fajn.... Už se na Alušku moc těším (no a na vás samo taky )

Soni, přemýšlím, jak to udělat... v sobotu jedeme do Rudný na Mistrovství, tak jsem zatím vymyslela pokračování směr dolů k tetě a spojili by jsme to s návštěvou u vás. Jen netuším, co na to Martin .... domluvím se s ním a cinknu. Taky se na vás těším

29.7.2008 11:33
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
Soni, přemýšlím, jak to udělat... v sobotu jedeme do Rudný na Mistrovství, tak jsem zatím vymyslela pokračování směr dolů k tetě a spojili by jsme to s návštěvou u vás. Jen netuším, co na to Martin .... domluvím se s ním a cinknu. Taky se na vás těším

To by bylo bezva. Tak se domluv doma a pak dej vědět, jak jste to vymysleli, ju?

29.7.2008 11:56
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
To by bylo bezva. Tak se domluv doma a pak dej vědět, jak jste to vymysleli, ju?

Určitě

Za chvíli dám na stránky fotky z agi závodů, koupání psů a procházky... jen upozorňuju, že z agi je víc fotek lidí než psů, protože psí jsou hodně rozmazané ( holt foťák nestíhá)

29.7.2008 12:49
ztracenka

XXX.XXX.219.118

ztracenka napsal(a):
Určitě

Za chvíli dám na stránky fotky z agi závodů, koupání psů a procházky... jen upozorňuju, že z agi je víc fotek lidí než psů, protože psí jsou hodně rozmazané ( holt foťák nestíhá)

Tak tady jsou moje fotečky z víkendu( před závody a výlet není mezera)

http://brut.rajce.idnes.cz/ Zavody_v_agility_Horni_Sucha,_koupani_a _vylet_na_Girovou/#100_3270.jpg

30.7.2008 12:40
ztracenka

XXX.XXX.219.118

ztracenka napsal(a):
Tak tady jsou moje fotečky z víkendu( před závody a výlet není mezera)

http://brut.rajce.idnes.cz/ Zavody_v_agility_Horni_Sucha,_koupani_a _vylet_na_Girovou/#100_3270.jpg

Soni, tak zatím to vypadá, že z Rudný pojedeme k vám dolů .... ještě nevím, jestli by jsme se zastavili cestou k tetě v sobotu nebo až v neděli. Ten můj chlap má odpolední a tak s ním večer není moc velká domluva ( hlavně v tom vedru, co teď je)

30.7.2008 12:56
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
Soni, tak zatím to vypadá, že z Rudný pojedeme k vám dolů .... ještě nevím, jestli by jsme se zastavili cestou k tetě v sobotu nebo až v neděli. Ten můj chlap má odpolední a tak s ním večer není moc velká domluva ( hlavně v tom vedru, co teď je)

Jani, v pohodě. Pak dej vědět na mail či SMSkou, kdy dorazíte.... V neděli ráno mám cvičák, ale odpoledne by to už šlo. Na večer (sobota i neděle) chodíme zase cvičit Tai chi, takže spíš to naplánovat na odpoledne......no uvidíte, jak vám to bude vycházet. Už se na vás všechny moc těším!!!

30.7.2008 13:30
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Jani, v pohodě. Pak dej vědět na mail či SMSkou, kdy dorazíte.... V neděli ráno mám cvičák, ale odpoledne by to už šlo. Na večer (sobota i neděle) chodíme zase cvičit Tai chi, takže spíš to naplánovat na odpoledne......no uvidíte, jak vám to bude vycházet. Už se na vás všechny moc těším!!!

Určitě dám vědět smskou .... myslím, že v sobotu je plánované ukončení kolem třetí hodiny, než se dostaneme dolů, tak to jsou další minimálně tři...t.j. nějaká šestá ....spíš bych to viděla na tu neděli odpoledne. Taky se moc těšíme ( samozřejmě potichoučku aby jsme nic nezakřikli) !

30.7.2008 20:10
marketas

XXX.XXX.218.48

adrian napsal(a):

nevím, jestli jste postřehli ten článek v novinák o nejagresivnějších psech, mě furt na vesnici lidi říkají že mám nejagresivnější plemeno. Každému musim vysvětlovat co jsou australáci zač. no už mě to nebaví. Ten můj než by někoho pokousal, to se kněmu spíš rozběhne a olíže ho od hlavy až k patě on má rád lidi.

Opravdu nevím, kdo to moh napsat snad jen člověk co australáky nesnáší.

30.7.2008 22:33
ztracenka

XXX.XXX.219.118

marketas napsal(a):
nevím, jestli jste postřehli ten článek v novinák o nejagresivnějších psech, mě furt na vesnici lidi říkají že mám nejagresivnější plemeno. Každému musim vysvětlovat co jsou australáci zač. no už mě to nebaví. Ten můj než by někoho pokousal, to se kněmu spíš rozběhne a olíže ho od hlavy až k patě on má rád lidi.

O žádném článku nevím ... nečtu jiné zprávy než z netu. Kde mělo co vyjít?

Naši psi sice nikoho radostně neolížou ( pokud ho neznají), ale jinak tě naprosto chápu

31.7.2008 12:54
helvan1

XXX.XXX.121.237

marketas napsal(a):

marketas: Ježiši, jakej článek??? V jakých novinách??? Můžeš ho naskenovat??

31.7.2008 20:44
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):
marketas: Ježiši, jakej článek??? V jakých novinách??? Můžeš ho naskenovat??

taky by mě zajímal ten článek...

31.7.2008 20:46
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

adrian napsal(a):

Musím se pochlubit fotečkou ACHERON OD DORRINKY
Myslím že je moc povedenej, teda až na ten ocásek

31.7.2008 20:46
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Musím se pochlubit fotečkou ACHERON OD DORRINKY
Myslím že je moc povedenej, teda až na ten ocásek

a hlavička

31.7.2008 20:50
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
a hlavička

Jinak léto trávíme odpočinkově a sem tam pracovně - trénujeme hlavně agility, klasiku si necháváme až na chladnější počasí.
Jezdíme po výstavách a čekám až se bude Jessi hárat aby jsme zadělaly na první miminka po Bubboušovi.
Austrálie krásně roste a jak píšete o ničení na to ona je taky super třída, zničí co má v dosahu, dnes teda i to co má v neodsahu Vytrhala muškáty z truhlíku a metr a půl nad zemí, včera rozkousala kabel od čerpadla - na kolik kousků to jsem ani nepočítala. A tak prostě deně ničí a ničí, já to ani neřeším

Už se těším až se zas někde potkáme a pokecáme

31.7.2008 21:49
ztracenka

XXX.XXX.219.118

oddorrinky napsal(a):
Jinak léto trávíme odpočinkově a sem tam pracovně - trénujeme hlavně agility, klasiku si necháváme až na chladnější počasí.
Jezdíme po výstavách a čekám až se bude Jessi hárat aby jsme zadělaly na první miminka po Bubboušovi.
Austrálie krásně roste a jak píšete o ničení na to ona je taky super třída, zničí co má v dosahu, dnes teda i to co má v neodsahu Vytrhala muškáty z truhlíku a metr a půl nad zemí, včera rozkousala kabel od čerpadla - na kolik kousků to jsem ani nepočítala. A tak prostě deně ničí a ničí, já to ani neřeším

Už se těším až se zas někde potkáme a pokecáme

Míšo, hezký kluk ... co má s ocáskem? Se mi zdá v pořádku....

Já Alušky ničení řeším, jinak bych neměla v čem chodit.... naštěstí jsem na trhu nakoupila za 10,- - 20,- kaček spoustu plyšáků, tak má co demolovat ... chudák Brut přišel o oblíbený kopačák a hrozně u něj smutnil, navíc se Aluška naučila spát přitisknutá na něj a on před ní nemá kam utéct, tak trpí

1.8.2008 07:29
buzzy

XXX.XXX.209.191

ztracenka napsal(a):

Já Alušky ničení řeším, jinak bych neměla v čem chodit.... naštěstí jsem na trhu nakoupila za 10,- - 20,- kaček spoustu plyšáků, tak má co demolovat ... chudák Brut přišel o oblíbený kopačák a hrozně u něj smutnil, navíc se Aluška naučila spát přitisknutá na něj a on před ní nemá kam utéct, tak trpí

Ahojky,tak si jdu opět pro radu! Čím krmíte ? Buzzyna dostává odmala syrové maso,zeleninu,rejži,rybí olej,mořskou řasu a do toho vitamíny a ted ten gelacan fast a ač jí toho dávám fakt minimální množství- maličkou hrstičku ráno a večer je budu upřímná- tlustá jak vepř! Vím že australáci jsou mohutnější ale skoro už jí ani nenahmatám žebra a ty spíčky se na ní pěkně vlní...Nechápu po čem je tak tlustá protože žrádla má fakt minimálně a pohybu taky dost. Co stím nevíte? Přece jí nebudu dávat najíst polévkovou lžíci ráno a večer? To se mi zdá dost šílené vzhledem k tomu že je šíleně žravá a kdyby mohla sežere toho tuny....

1.8.2008 08:19
ztracenka

XXX.XXX.219.118

buzzy napsal(a):
Ahojky,tak si jdu opět pro radu! Čím krmíte ? Buzzyna dostává odmala syrové maso,zeleninu,rejži,rybí olej,mořskou řasu a do toho vitamíny a ted ten gelacan fast a ač jí toho dávám fakt minimální množství- maličkou hrstičku ráno a večer je budu upřímná- tlustá jak vepř! Vím že australáci jsou mohutnější ale skoro už jí ani nenahmatám žebra a ty spíčky se na ní pěkně vlní...Nechápu po čem je tak tlustá protože žrádla má fakt minimálně a pohybu taky dost. Co stím nevíte? Přece jí nebudu dávat najíst polévkovou lžíci ráno a večer? To se mi zdá dost šílené vzhledem k tomu že je šíleně žravá a kdyby mohla sežere toho tuny....

Já mám doma taky hrozné popelnice , ale naštěstí hubené ... krmím granulema, masem, rýží, těstovinama, ovocem, zeleninou, přidávám bylinky, sýry, jogurty, pacholíčky, tvaroh, vejce .... prostě baští se u nás téměř všechno, jen už nepřidávám žádné další vitamíny ani preparáty
Naštěstí nemají ani jeden problém s váhou ..... teď mně napadá, jakým masem krmíš? Možná by stálo za to zkusit na pár dní drůbeží ( bez kůže) a vynechat vepřové.

1.8.2008 08:55
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

ztracenka napsal(a):

Ocásek máme hodně nahoru, i Austrálie, teď nechci urážet tatínka Experta - je to super pejsek, ale myslím že tohle předává on...
Hlavně že mají všichni super povahy, tohle je jen exteriérová vada

Evo já taky krmím syrovým masem a taky musím brzdit, Austy i Jessi jsou jak malé prasátka Taky bych zkusila nějaké dietnější maso (drůbeží, krůtí) bez přílohy.

1.8.2008 11:40
ztracenka

XXX.XXX.219.118

oddorrinky napsal(a):
Ocásek máme hodně nahoru, i Austrálie, teď nechci urážet tatínka Experta - je to super pejsek, ale myslím že tohle předává on...

Evo já taky krmím syrovým masem a taky musím brzdit, Austy i Jessi jsou jak malé prasátka Taky bych zkusila nějaké dietnější maso (drůbeží, krůtí) bez přílohy.

Tak takhle jsem ocásek nestudovala

Holky, držte nám zítra palce... Brut i Diázek zítra poběží závod, tak aby vše proběhlo bez potíží a kluci na dráze nedělali blbosti .... Aluška bude zkoušet první trénink

1.8.2008 19:25
buzzy

XXX.XXX.209.191

oddorrinky napsal(a):

No já dávám bud kuřecí- nebo hovězí hrubomletý, taky jsem uvažovala jen maso ale zase nehci štěněci ve vývinu dávat jen čistej protein...to by asi bejt nemělo..no zkusím koupit krůtí a do toho jen zeleninu a uvidíme..snad zhubne.. už jsem i uvažoval o granulích pro tlusté psy....

2.8.2008 08:41
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

adrian napsal(a):

Přeju ať se Vám vydaří coursing!

My dnes máme opět celodenní výcvik agility, tak budem taky trávit den pracovně
Akorát mě Austy začíná opravdu štvát s tou svou láskou ke všem lidem a psům, zdrhne z parkuru, oběhne celej cvičák, každému skočí do ksichtu a olíže ho, to samé se psy a pak se teprve vrátí za paničkou Zatím to furt nechávám běžet, je to malé střelené děcko, snad se časem umoudří, kdyby jste měli nějakou radu co s tím uvítám Tohle jsem zatím nikdy nemusela řešit, takže nevím...

Už má holka 9 měsíců tak se moc těším na první výstavy v mladých, první náš čeká už za 14dní v Bratislavě

2.8.2008 13:38
marketas

XXX.XXX.218.48

ztracenka napsal(a):
O žádném článku nevím ... nečtu jiné zprávy než z netu. Kde mělo co vyjít?

Naši psi sice nikoho radostně neolížou ( pokud ho neznají), ale jinak tě naprosto chápu

Taky jsem ho neviděla ale pry v blesku a na prvním místě jako nejagresivnější pes byl jezevčík a na třetím australák. (jezevčici jsou pry agresivni znám psy co pokousali i vlastního pána, ale nebudu soudit bo jsme jezevčika nemeli)

Ted mi všichni tvrdí jak mam nejagresivnějšího psa. I lidi co mají bojová plemena se mi smejou do obličeje.

2.8.2008 13:42
marketas

XXX.XXX.218.48

marketas napsal(a):
Taky jsem ho neviděla ale pry v blesku a na prvním místě jako nejagresivnější pes byl jezevčík a na třetím australák. (jezevčici jsou pry agresivni znám psy co pokousali i vlastního pána, ale nebudu soudit bo jsme jezevčika nemeli)

Ted mi všichni tvrdí jak mam nejagresivnějšího psa. I lidi co mají bojová plemena se mi smejou do obličeje.

Amigo (Adelong)

nenosí ocásek nahoře maximálně do výše zadečku když snim radostně mává

Hlava

2.8.2008 13:44
marketas

XXX.XXX.218.48

marketas napsal(a):

A takhle lidaji

2.8.2008 13:46
marketas

XXX.XXX.218.48

marketas napsal(a):

A jak se raduje a vrti ocaskem sklopi i usicka asi takhle

2.8.2008 13:49
marketas

XXX.XXX.218.48

marketas napsal(a):
A takhle lidaji

SORRY překlep HLÍDAJÍ

2.8.2008 14:05
zirrael

XXX.XXX.111.151

oddorrinky napsal(a):
Přeju ať se Vám vydaří coursing!

My dnes máme opět celodenní výcvik agility, tak budem taky trávit den pracovně
Akorát mě Austy začíná opravdu štvát s tou svou láskou ke všem lidem a psům, zdrhne z parkuru, oběhne celej cvičák, každému skočí do ksichtu a olíže ho, to samé se psy a pak se teprve vrátí za paničkou Zatím to furt nechávám běžet, je to malé střelené děcko, snad se časem umoudří, kdyby jste měli nějakou radu co s tím uvítám Tohle jsem zatím nikdy nemusela řešit, takže nevím...

Už má holka 9 měsíců tak se moc těším na první výstavy v mladých, první náš čeká už za 14dní v Bratislavě

Zase se vám po dlouhé době trochu vmísím do debaty s reakcí na onen článek v blesku. Ten samý průzkum co byl zveřejněný jsem kdysi četla v jedné knížce o psech (docela známého a důvěryhodného autora, takže žádné kraviny), jenomže to byl průzkum tuším z ameriky a ještě k tomu to nebylo o agresivitě ale o tom že lidé vyplňovali dotazníky jaký pes je kdy kousnul. Takže v blesku úplně vytržené z kontextu.
Já si výsledek průzkumu vysvětluju takhle - stačí si vzpomenout, k čemu byli australáci vyšlechtění.......sice australana doma nemám, ale mám šeltiáka, a ten si taky rád vybije svoje přirozené pudy hravým kousáním do nohou, takže předpokládám že u ACD to bude to samé, akorát že s větší tlamou a větší razancí .....a každý už si pokračování domyslí.....
Docela by mně zajímalo, kolik je zaznamenáno pokousání australanem tady v ČR....u tak neobvyklého plemene by mně nepřekvapilo kdyby nebylo žádné.

Jinak všem co si pamatují - snad vše dobře dopadne a brzy k nám do smečky přibude australské štěnisko

2.8.2008 15:04
adrian

XXX.XXX.224.127

zirrael napsal(a):
Zase se vám po dlouhé době trochu vmísím do debaty s reakcí na onen článek v blesku. Ten samý průzkum co byl zveřejněný jsem kdysi četla v jedné knížce o psech (docela známého a důvěryhodného autora, takže žádné kraviny), jenomže to byl průzkum tuším z ameriky a ještě k tomu to nebylo o agresivitě ale o tom že lidé vyplňovali dotazníky jaký pes je kdy kousnul. Takže v blesku úplně vytržené z kontextu.
Já si výsledek průzkumu vysvětluju takhle - stačí si vzpomenout, k čemu byli australáci vyšlechtění.......sice australana doma nemám, ale mám šeltiáka, a ten si taky rád vybije svoje přirozené pudy hravým kousáním do nohou, takže předpokládám že u ACD to bude to samé, akorát že s větší tlamou a větší razancí .....a každý už si pokračování domyslí.....
Docela by mně zajímalo, kolik je zaznamenáno pokousání australanem tady v ČR....u tak neobvyklého plemene by mně nepřekvapilo kdyby nebylo žádné.

Jinak všem co si pamatují - snad vše dobře dopadne a brzy k nám do smečky přibude australské štěnisko

Jo, asi tak nějak to bude, i když Kačka většinou cizí lidi pohání upřeným pohledem nebo do nich jen strká (přibraly jsme kamarády na výlet a ona do \"stáda\" občas zahrnula i okolojdoucí turisty). Ale nikdy v tom nebyl zub, jen je obíhala a koukala. Na svém dvoře cizí lidi vyštěkává, dost ošklivě, ale nezažila jsem, že by někoho napadla, a to už jsou jí dva, takže je dospělá a koná svou práci
Jinak podle našich statistik je na prvním místě pořád NO, pak kokr a na třetím jezevčík, i když to jsou absolutní čísla - psů těchhle plemen je u nás nejvíc, zajímalo by mě, kolik by to bylo v procentech - jako z 10 NO kousne 1 nebo víc nebo míň? Víbůh. Tohle už nikdo nepočítá. A podle mě se do čela dneska už silně tlačí retrívři - docela mě překvapilo, kolik agresivních labíků teď potkáváme.
Jenže těchhle psů je moc, do těch se špatně naváží, že jo To je snazší smlsnout si na někom, koho ani neznáme a moc toho o něm nevíme.
Jinak přejeme Zirrael hezké štěňátko! Jen ať je nás víc, pak si na nás taky nikdo netroufne!!!

2.8.2008 15:07
adrian

XXX.XXX.224.127

zirrael napsal(a):

Jo a taky by mě ještě moc zajímalo, kolik těch pokousání je při hře, kdy pes nechtě škrtne zubem, a kolik je skutečných útoků s úmyslem kousnout a ublížit!

2.8.2008 20:49
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

marketas napsal(a):
A jak se raduje a vrti ocaskem sklopi i usicka asi takhle

Ahojky Markéto!

To je super že Amigo nosí ocásek jak má - asi dědil po mamince, oni to nezdědí všichni, ale jen někteří, ale o tom je chov o překvapeních - ať už dobrých nebo špatných a s tím musí chovatel počítat a příště se chyb pokud možno vyvarovat

Jinak je z Amiga moc hezkej kluk Jak jste pokročili s ukazováním zoubků a kdy se chystáte na výstavu? myslím že v září je krajská v Dolním Benešově...

4.8.2008 11:20
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

adrian napsal(a):

tak jak dopadl courisng???

4.8.2008 11:39
ztracenka

XXX.XXX.219.118

oddorrinky napsal(a):
tak jak dopadl courisng???

Konečně mám chvilku klidu a můžu psát

Coursing v Lounech byl úžasný. Sešlo se tam 7 australáků .... 5 modrých a 2 červení. Závod běžel jen Brut s Diázkem, licenci zkoušeli Sue a Dodo z Blue Heeleru a trénink ostatní tři.

Brut s Diazem běželi první kolo každý sám, ve druhém ovšem nastoupili spolu a musím říct, že hezčí běh jsem od nich nikdy neviděla. Opravdu se oba moc snažili a běželi "jak o závod" , ani jednou se nepokusili do sebe pustit a doběhli naprosto super. Celkově vyhrál Diázek o bodík před Brutem... ovšem největší radost jsme s Helčou stejně měly z jejich běhu.

Aluška zkoušela tréninkové běhy ( zatím jen sama) a běžela jak kamzík, moc se jí "lovení" střapečku líbilo, takže máme doma budoucí závodnici

Naštěstí i vyšlo počasí, sice ráno trochu pršelo, ale pak vysvitlo sluníčko a udělalo se vedro.... taky o jídlo bylo postaráno, bylo dobré a ne moc drahé, takže jsme si den krásně užili.

4.8.2008 15:12
helvan1

XXX.XXX.202.25

ztracenka napsal(a):
Konečně mám chvilku klidu a můžu psát

Coursing v Lounech byl úžasný. Sešlo se tam 7 australáků .... 5 modrých a 2 červení. Závod běžel jen Brut s Diázkem, licenci zkoušeli Sue a Dodo z Blue Heeleru a trénink ostatní tři.

Brut s Diazem běželi první kolo každý sám, ve druhém ovšem nastoupili spolu a musím říct, že hezčí běh jsem od nich nikdy neviděla. Opravdu se oba moc snažili a běželi "jak o závod" , ani jednou se nepokusili do sebe pustit a doběhli naprosto super. Celkově vyhrál Diázek o bodík před Brutem... ovšem největší radost jsme s Helčou stejně měly z jejich běhu.

Aluška zkoušela tréninkové běhy ( zatím jen sama) a běžela jak kamzík, moc se jí "lovení" střapečku líbilo, takže máme doma budoucí závodnici

Naštěstí i vyšlo počasí, sice ráno trochu pršelo, ale pak vysvitlo sluníčko a udělalo se vedro.... taky o jídlo bylo postaráno, bylo dobré a ne moc drahé, takže jsme si den krásně užili.

coursing byl skvělej a z toho druhého běhu mám opravdu radost. Páníček fotografoval u rozhodčích a zaslechl jak je oba chválili, že běží nádherně.. Den byl vydařenej a strašně ráda jsem si se všema pokecala. Akorát fotky a povídání asi hned tak nebudou, jelikož jsem v posteli. Byla jsem dneska u doktorky a někde jsem pochytila gastritidu. A tak, když koukám jen chvíli na počítač, tak se mi zvedá žaludek, takže snad ke konci týdne V neděli máme závody ve flyballu, tak snad to bude už dobré.

4.8.2008 15:50
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
coursing byl skvělej a z toho druhého běhu mám opravdu radost. Páníček fotografoval u rozhodčích a zaslechl jak je oba chválili, že běží nádherně.. Den byl vydařenej a strašně ráda jsem si se všema pokecala. Akorát fotky a povídání asi hned tak nebudou, jelikož jsem v posteli. Byla jsem dneska u doktorky a někde jsem pochytila gastritidu. A tak, když koukám jen chvíli na počítač, tak se mi zvedá žaludek, takže snad ke konci týdne V neděli máme závody ve flyballu, tak snad to bude už dobré.

Helčo, držíme palce, ať jsi brzy fit... raději koukej ležet a nabírat sílu, však jí budeš potřebovat... podbrej Diázka a ať kouká paničku hlídat

4.8.2008 16:23
helvan1

XXX.XXX.202.25

ztracenka napsal(a):
Helčo, držíme palce, ať jsi brzy fit... raději koukej ležet a nabírat sílu, však jí budeš potřebovat... podbrej Diázka a ať kouká paničku hlídat

Díky Jani, nikdy bych nevěřila, že sníst banán bude nadlidský výkon. Alespoň je to dobrá dietka

4.8.2008 19:29
kaskada

XXX.XXX.208.82

helvan1 napsal(a):
Díky Jani, nikdy bych nevěřila, že sníst banán bude nadlidský výkon. Alespoň je to dobrá dietka

Tenhle krásný pejsek z Prahy stále hledá nový domov, nejraději někomu se zájmem o výcvik. Ned je moc šikovný a má skvělý základ pro všestranný výcvik. Oba rodiče mají také zkoušky.
Nejdřív jedna fotky z výcviku.....
Zájemcům předám kontakt na majitelku.

4.8.2008 19:31
kaskada

XXX.XXX.208.82

kaskada napsal(a):
Tenhle krásný pejsek z Prahy stále hledá nový domov, nejraději někomu se zájmem o výcvik. Ned je moc šikovný a má skvělý základ pro všestranný výcvik. Oba rodiče mají také zkoušky.

Takhle hezký je v postoji. Bude střední výšky a síly kostry, je výborně socializovaný, přátelký, zvyklý v bytě.

4.8.2008 19:41
kaskada

XXX.XXX.208.82

kaskada napsal(a):
Takhle hezký je v postoji. Bude střední výšky a síly kostry, je výborně socializovaný, přátelký, zvyklý v bytě.

BONITACE ACD ( a ostatních málopočetných plemen začleněných v KCHMPP) proběhne 23.8.2008 od 10 hodin v prostorách ZKO Pardubice Svítkov.

Všichni příznivci ACD jsou zváni.

Po ukončení bonitací proběhne členská schůze sekce ACD, AUO, BOC a SIP. Přijeďte v co nejhojnějším počtu a řekněte si své nebo se ptejte na vše, co vás v souvislosti s klubem a plemenem zajímá.

4.8.2008 19:49
kaskada

XXX.XXX.208.82

kaskada napsal(a):

Nedíkova mamka:

5.8.2008 09:19
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):

Hlavně léčení neuspěchej, ať se pak s následky nepotýkáš, kdo ví jak dlouho... hezky v klidu a jen tak jak to půjde

Já má děsnou rýmu, bolí mihlava a kdejaký kloub v těle, tak jsem si na dnešek naordinovala povalování v posteli s horkým čajíkem a pocením .

5.8.2008 10:10
ztracenka

XXX.XXX.219.118

ztracenka napsal(a):
Hlavně léčení neuspěchej, ať se pak s následky nepotýkáš, kdo ví jak dlouho... hezky v klidu a jen tak jak to půjde

Já má děsnou rýmu, bolí mihlava a kdejaký kloub v těle, tak jsem si na dnešek naordinovala povalování v posteli s horkým čajíkem a pocením .

... jezdí tu někdo na mezinárodky do Polska?
Potřebuji vyplnit přihlášku a nějak jsem se ztratila hned v začátku. Dám sem odkaz a prosím, jestli mi někdo bude schopný vysvětlit první dvě kolonky ( od rasy už se zase chytám) a pak část kde je napsáno "Dog name, Kennel name"
A ještě jeden dotaz... posíláte zároveň kopii průkazu původu, jako se to dělá u nás?
Moc děkuji za radu

5.8.2008 10:10
ztracenka

XXX.XXX.219.118

ztracenka napsal(a):
... jezdí tu někdo na mezinárodky do Polska?
Potřebuji vyplnit přihlášku a nějak jsem se ztratila hned v začátku. Dám sem odkaz a prosím, jestli mi někdo bude schopný vysvětlit první dvě kolonky ( od rasy už se zase chytám) a pak část kde je napsáno "Dog name, Kennel name"
A ještě jeden dotaz... posíláte zároveň kopii průkazu původu, jako se to dělá u nás?
Moc děkuji za radu

Jsem samozřejmě zapomněla na ten odkaz

http://zapis.ovh.org/wr2008.php

5.8.2008 10:34
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

ztracenka napsal(a):
Jsem samozřejmě zapomněla na ten odkaz

http://zapis.ovh.org/wr2008.php

Jani!

Takže začnu druhou kolonkou - tam nepíšeš nic to je jen pro psy z Polska - číslo nějakého jejich klubu či co.

V první kolonce máš 3 kolonky, do první nic - zas jen pro polské psy, do druhé bych napsala číslo zápisu - celé CMKU/ACD/... a do té třetí CMKU - jako kynologická organizace.

A pošli jim meilem i rodokmen, ten posílám vždy a je to tam dokonce i napsané!

když budeš chtít ještě něco poradit napiš

Jedeš s Aluškou?

5.8.2008 13:17
ztracenka

XXX.XXX.219.118

oddorrinky napsal(a):
Jani!

Takže začnu druhou kolonkou - tam nepíšeš nic to je jen pro psy z Polska - číslo nějakého jejich klubu či co.

V první kolonce máš 3 kolonky, do první nic - zas jen pro polské psy, do druhé bych napsala číslo zápisu - celé CMKU/ACD/... a do té třetí CMKU - jako kynologická organizace.

A pošli jim meilem i rodokmen, ten posílám vždy a je to tam dokonce i napsané!

když budeš chtít ještě něco poradit napiš

Jedeš s Aluškou?

Míšo, moc děkuji
Ještě mám dotaz... jak je tam "Przydomek/Kennnel name", tak tam píšu co? Když nad tím je jméno psa ......
a pak ještě u Hodowca/Breeder píšu jméno chovatele a chov. stanici?

Jj, jedu s Aluškou... teda snad, jestli zvládnu vyplnit přihlášku

5.8.2008 13:27
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

ztracenka napsal(a):
Míšo, moc děkuji
Ještě mám dotaz... jak je tam "Przydomek/Kennnel name", tak tam píšu co? Když nad tím je jméno psa ......
a pak ještě u Hodowca/Breeder píšu jméno chovatele a chov. stanici?

Jj, jedu s Aluškou... teda snad, jestli zvládnu vyplnit přihlášku

kennel name je chovatelská stanice - takže ŠUMÍCÍ KŘÍDLA a jméno psa píšeš jen ALURA.

Breeder je chovatel, takže jen jméno chovatele, jetsli je tam i adresa tak i adresu. A stanici tam nepíšeš!

Jak to budeš mít vyplněné tak si to zkus uložit a pošly mi to na meil já ti to omrknu jestli je to dobře...

Já jsem uvažovala že pojedu s Bubbou a s čivavkou, ale každej je v jinej den a jen s jedním psem se mi nechce tak ještě uvidím!

5.8.2008 14:33
ztracenka

XXX.XXX.219.118

oddorrinky napsal(a):
kennel name je chovatelská stanice - takže ŠUMÍCÍ KŘÍDLA a jméno psa píšeš jen ALURA.

Breeder je chovatel, takže jen jméno chovatele, jetsli je tam i adresa tak i adresu. A stanici tam nepíšeš!

Jak to budeš mít vyplněné tak si to zkus uložit a pošly mi to na meil já ti to omrknu jestli je to dobře...

Já jsem uvažovala že pojedu s Bubbou a s čivavkou, ale každej je v jinej den a jen s jedním psem se mi nechce tak ještě uvidím!

Ještě jednou moc děkuji, už mám vyplněno a pro jistotu posílám pro kontrolu ( mám i vytištěno, abych v případě dalších výstav věděla, co a jak... jestli teda vůbec nějaké budou)

5.8.2008 17:40
ztracenka

XXX.XXX.219.118

ztracenka napsal(a):
Ještě jednou moc děkuji, už mám vyplněno a pro jistotu posílám pro kontrolu ( mám i vytištěno, abych v případě dalších výstav věděla, co a jak... jestli teda vůbec nějaké budou)

Tak jsem asi našla ten , co byl v Blesku a o australácích tam není ani slovo ( nedalo mi to, takže od včerejška pročítám všechny články o psech, co vyšly měsíc zpětně).
Dám sem pár odkazů a koukněte se sami

http://www.blesk.cz/clanek/93645/ jezevcici-jsou-nejagresivnejsi-psi-plemeno.html

http://www.blesk.cz/clanek/95615/ bojovi-psi-mazlicci-nebo-zabijaci.html

5.8.2008 20:49
marketas

XXX.XXX.218.48

buzzy napsal(a):

Ja krmim granulema, vařím maso hlavně kuřeci a ktomu vločky těstoviny rýži hodně zeleniny a ovoce dávám jak si beru já každy jednu třetinu ja , Arny i Amigo.

Taky občas ještě přidám tvaroh s ovocem.

a musím se přiznat, že ač se snažim jak chci žebra taky nenahmatám, ale obezní neni, vždy když chci ubrat stravu tak se radim s veterinářkou a ta říká že vůbec nejsou obezni a že jim nemusím ubírat. Já zas říkám:Jen ať se mají dobře, ale ať jim to neškodí.

No a australak Amigo si obere na zahrádce na co má chuť občas jablíčko hlavně kytky jako růže ty požírá a vůbec mu nevadí trny, tam vybere ze starého pařezu termity a mravence, tam vyžral mamce cibule tulipánu a papriky ty nestací ani dorůst, jediné co mu asi nejede jsou rajčata br kyselé, ale stejně je musí ukrást. (už chápu, proč jsou nejlepší pro přežití v buši

5.8.2008 21:09
marketas

XXX.XXX.218.48

oddorrinky napsal(a):
Ahojky Markéto!

To je super že Amigo nosí ocásek jak má - asi dědil po mamince, oni to nezdědí všichni, ale jen někteří, ale o tom je chov o překvapeních - ať už dobrých nebo špatných a s tím musí chovatel počítat a příště se chyb pokud možno vyvarovat

Jinak je z Amiga moc hezkej kluk Jak jste pokročili s ukazováním zoubků a kdy se chystáte na výstavu? myslím že v září je krajská v Dolním Benešově...

No sotva jsem to napsala a byli jsme na procházce tak ho nachvíli zvedl, ale to s nim mamka dělala šaškárny jinak to nedělá.

No zuby se snažíme z toho boku to při hře jde dobře ale na tu tlamičku si pořád nenechá sáhnout.

Už konečně půjdem na ten cvičák, jak nám doporučila ta chovatelka australáka z Frýdku.
Bavila jsem se s holkama co tam chodí od nás a jsou plně spokojeny, prý je tam prýma parta a nejsou tak přísní na ty psy jako v ostravě hold na vesnici (Stařič) je asi jiný přístup k těm psům a hlavně jich nemají tolik. A co je vidět na těch psech co tam chodí tak jsou dobře cvičeni.

O chybách taky už vím své a snažím se je vylučovat z výchovy co byly chyby u Dona (to byl náš ovčák mě bylo 9 takže chyby dělal otec) jsem se snažila vychytat u Arnyho(labrador) a co byly chyby i u Arnyho se snažím vychytávat u Amiga no a samozřejmě chyby u Arnyho a Amigovy výchovy vychytávám pořád, jen se mi u Amiga nedaří odstranit tu jeno majetnickou povahu, Prostě nic arnymu nepujči všechno je jeho i paničky jsou jeho.

A taky se mi ještě se přiznám občas stane, že zapomenu na to, že australák se musí trestat jinak než ostatní plemena. Včera jsem ho při tom jeho žárlivém ataku na Arnyho chytla za srst tak jak to dělají feny a on se okamžitě šel vyvztekat na Arnym kousl ho do ucha (u toho labroše to přímo vybízí má je dole chudák) a vůbec nechtěl pustit to ještě nikdy neudělal. Tak jsem ho chytla bez násilí sevřela do náruče otevřela hubu aby ho pustil, mamka vzala nachvíli arnyho na schody, a až se nám malý uklidnil(chvíli jsem taky myslela, že jednu schytám, ale naštěstí si nedovolil, ještě aby hned by byl zavřeny do uklidnění) no a pak byli zase jak dva kamarádi a přetavovali se s provazem.

Takže si teď furt opakuju : prvni naštvaný pohled, to většinou zabere, pak slovo koš a jak ani to nepomůže, tak chytnout, nasadit koš a chvíli ho nechat uraženého(on koš nesnáší) a je po vzteku

7.8.2008 23:09
ztracenka

XXX.XXX.219.118

ztracenka napsal(a):
Tak jsem asi našla ten , co byl v Blesku a o australácích tam není ani slovo ( nedalo mi to, takže od včerejška pročítám všechny články o psech, co vyšly měsíc zpětně).
Dám sem pár odkazů a koukněte se sami

http://www.blesk.cz/clanek/93645/ jezevcici-jsou-nejagresivnejsi-psi-plemeno.html

http://www.blesk.cz/clanek/95615/ bojovi-psi-mazlicci-nebo-zabijaci.html

Koukám, že nám téma zapadlo

Dneska jsme byli s Brutem a Aluškou u vody a malá krásně plave
Musíme jí házet klacík, jinak se ráchá u břehu a loví kačenky ( nejraději malá káčátka )

8.8.2008 09:25
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

ztracenka napsal(a):
Koukám, že nám téma zapadlo

Dneska jsme byli s Brutem a Aluškou u vody a malá krásně plave
Musíme jí házet klacík, jinak se ráchá u břehu a loví kačenky ( nejraději malá káčátka )

No nějak to tu vázne :-)

Australie taky nejraději skáče u břehu jak střelená, prostě mileje lítání vodou a jak jí to cáká kolem to je žůůžo

Budu si kupovat novej foťák, starej už mi skoro nefotí... A to čekáme každým dnem hříbátko, ach jo nevím čím ho zdokumentuju.

Kdo má typ na dobrej foťák pro amatéry budu ráda

8.8.2008 11:04
ztracenka

XXX.XXX.219.118

oddorrinky napsal(a):
No nějak to tu vázne :-)

Australie taky nejraději skáče u břehu jak střelená, prostě mileje lítání vodou a jak jí to cáká kolem to je žůůžo

Budu si kupovat novej foťák, starej už mi skoro nefotí... A to čekáme každým dnem hříbátko, ach jo nevím čím ho zdokumentuju.

Kdo má typ na dobrej foťák pro amatéry budu ráda

My máme foťáky dva... jeden je Kodak EasyShare DX 6490 a druhý je Fuji zrcadlovka. Martin fotí jen na zrcadlovku a moc si chválí kvalitu fotek, já a děti používáme Kodak... ten je na běžné focení dobrý, jen rychlý pohyb ( třeba v běhu) moc nestíhá a navíc musíš mít trochu předvídavosti

Jé, hříbátko... já chci taky nějaký

Brut je vodní pes, už jsme rezignovali a necháváme ho koupat po libosti ( jen vybíráme vodu, aby nebyla nějak znečištěná) a Aluška bude jedno a to samé. Včera se sama vrhla za klackem do hloubky a do proudu ( teda proud je při tom malém množství vody jen tak tak) a plavala jak ryba

Konečně jsem dopsala článek o Lounech a přidala fotky, teď ještě musím dodělat druhé album, kde budou i fotky plovací a hrací

http://brut.rajce.idnes.cz/ Coursing_Louny_2.8.2008/

8.8.2008 11:39
helvan1

XXX.XXX.202.25

ztracenka napsal(a):
My máme foťáky dva... jeden je Kodak EasyShare DX 6490 a druhý je Fuji zrcadlovka. Martin fotí jen na zrcadlovku a moc si chválí kvalitu fotek, já a děti používáme Kodak... ten je na běžné focení dobrý, jen rychlý pohyb ( třeba v běhu) moc nestíhá a navíc musíš mít trochu předvídavosti

Jé, hříbátko... já chci taky nějaký

Brut je vodní pes, už jsme rezignovali a necháváme ho koupat po libosti ( jen vybíráme vodu, aby nebyla nějak znečištěná) a Aluška bude jedno a to samé. Včera se sama vrhla za klackem do hloubky a do proudu ( teda proud je při tom malém množství vody jen tak tak) a plavala jak ryba

Konečně jsem dopsala článek o Lounech a přidala fotky, teď ještě musím dodělat druhé album, kde budou i fotky plovací a hrací

http://brut.rajce.idnes.cz/ Coursing_Louny_2.8.2008/

Ahojky, naše fotky ze závodů v Lounech zde:
http://diaz.rajce.idnes.cz/coursing_Louny_2008/

8.8.2008 11:47
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
Ahojky, naše fotky ze závodů v Lounech zde:
http://diaz.rajce.idnes.cz/coursing_Louny_2008/

Helčo, jak je?

ještě druhý odkaz na zbytek fotek
http://brut.rajce.idnes.cz/ Louny_.._lide%2C_hry%2C_koupani/

8.8.2008 12:10
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

ztracenka napsal(a):
Helčo, jak je?

ahoj Helčo!

Poraď taky nějakej foťák ať mám z čeho vybírat!

8.8.2008 15:19
helvan1

XXX.XXX.202.25

ztracenka napsal(a):
Helčo, jak je?

Jani, už je líp. Sice mně furt ještě bolí žaludek, ale už je to lepší. Fakt dobrá dietka...

Míšo, co se týče foťáku, tak vzhledem k tomu, že pracuji ve Fujifilmu, tak můžu doporučovat jedinou značku. To si dělám srandu. Určitě nekupuj Olympus ani Panasonic. Drž se klasických fotobrandů Canon, Nikon nebo Fuji. Pokud by si chtěla něco z našeho sortimentu, není problém dodat za supr cenu. Mám totiž foťáky, které se půjčují třeba na recenze novinářům nebo se vrátí ze servisu. Pokud by si chtěla, jukni na www.fujifilm.cz a vyber si, který by se ti líbil a pokud ho budeme mít, tak ti dám na něho výbornou cenu. Záruka je na ně standartně 2 roky a fotoaparát téměř nedotčený. Samozřejmě si můžeš koupit i úplně nový, akorát ta sleva nebude tak velká. Nemůžu posloužit v oblasti zrcadlovek, v tom stojí Fujifilm za prd, protože má jediný model, který je dost drahý a navíc ho už nemám.
Jinak obecně řečeno, pokud chceš fotit pejsky v akci (což určitě chceš), tak se obávám, že klasický kompaktík ti na to stačit nebude. Chtělo by to alespoň ultrazoom. Osobně ho doporučuji, protože nemusíš měnit objektivy (neprasíš chip) a délka ultrazoom objektivu je až 200mm. Což je paráda. Ale pokud máš průměrný objektiv, je ti stejně zrcadlovka na dvě věci, protože i snímky jsou průměrné.

8.8.2008 20:54
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

helvan1 napsal(a):
Jani, už je líp. Sice mně furt ještě bolí žaludek, ale už je to lepší. Fakt dobrá dietka...

Míšo, co se týče foťáku, tak vzhledem k tomu, že pracuji ve Fujifilmu, tak můžu doporučovat jedinou značku. To si dělám srandu. Určitě nekupuj Olympus ani Panasonic. Drž se klasických fotobrandů Canon, Nikon nebo Fuji. Pokud by si chtěla něco z našeho sortimentu, není problém dodat za supr cenu. Mám totiž foťáky, které se půjčují třeba na recenze novinářům nebo se vrátí ze servisu. Pokud by si chtěla, jukni na www.fujifilm.cz a vyber si, který by se ti líbil a pokud ho budeme mít, tak ti dám na něho výbornou cenu. Záruka je na ně standartně 2 roky a fotoaparát téměř nedotčený. Samozřejmě si můžeš koupit i úplně nový, akorát ta sleva nebude tak velká. Nemůžu posloužit v oblasti zrcadlovek, v tom stojí Fujifilm za prd, protože má jediný model, který je dost drahý a navíc ho už nemám.
Jinak obecně řečeno, pokud chceš fotit pejsky v akci (což určitě chceš), tak se obávám, že klasický kompaktík ti na to stačit nebude. Chtělo by to alespoň ultrazoom. Osobně ho doporučuji, protože nemusíš měnit objektivy (neprasíš chip) a délka ultrazoom objektivu je až 200mm. Což je paráda. Ale pokud máš průměrný objektiv, je ti stejně zrcadlovka na dvě věci, protože i snímky jsou průměrné.

helčo díky moc! Určitě mrknu
Zrcadlovku nemám v plánu, určitě bych ji nevyužila a myslím že je pro mě zbytečná! A klasickej jednoduchej foťáček taky ne! Takže taková polozrcadlovka je ideální řešení a kdyby byla za supr cenu není co řešit

8.8.2008 21:22
zirrael

XXX.XXX.111.151

oddorrinky napsal(a):
helčo díky moc! Určitě mrknu
Zrcadlovku nemám v plánu, určitě bych ji nevyužila a myslím že je pro mě zbytečná! A klasickej jednoduchej foťáček taky ne! Takže taková polozrcadlovka je ideální řešení a kdyby byla za supr cenu není co řešit

Trochu se vám zas nenápadně vmísím do debaty

Míšo, jako foťák naprosto doporučuju snad cokoliv od Canonu, máme jich v rodině několik a fotí naprosto super, já nejradši fotím Canonem powershot .....přesně číslo si nepamatuju - rodiče ho teď mají na dovolené, ale každopádně už je to starší typ, takže už stejně přesně ten onen asi nebude k sehnání, ale je to z těch jednodušších. Je to foťáček, se kterým si poradí i amatér, je malinký a skladný a fotí nádherně. Táta má ještě jeden od Canonu, a to už je přecijen vymakanější mašinka a mně to přijde až moc zbytečně složitě i když kvalita obrázků taky perfektní
A přítel si nedávno pořídil Fujifilm Finepix S8000fd nebo 8100, ted si nejsem jistá, ale taky fajn, fotí v krásné kvalitě a dobře ostří i pohyb - což je na focení pejsků fajn. Přišel mi tehdy hodně fajn za dobrou cenu. Ale mám s ním problém, že se mi na něm nedaří nastavit světlo, jaké bych si představovala, všechny fotky mi přijdou dost světlé a tak jako do běla, já mám u fotek raději takové to zabarvení trochu "do žluta" nebo jak to říct.......ale to je problém spíš toho, že s tím foťákem neumím a jsem líná se v tom pořádně porejpat.

8.8.2008 21:39
ztracenka

XXX.XXX.219.118

zirrael napsal(a):

Míšo, jako foťák naprosto doporučuju snad cokoliv od Canonu, máme jich v rodině několik a fotí naprosto super, já nejradši fotím Canonem powershot .....přesně číslo si nepamatuju - rodiče ho teď mají na dovolené, ale každopádně už je to starší typ, takže už stejně přesně ten onen asi nebude k sehnání, ale je to z těch jednodušších. Je to foťáček, se kterým si poradí i amatér, je malinký a skladný a fotí nádherně. Táta má ještě jeden od Canonu, a to už je přecijen vymakanější mašinka a mně to přijde až moc zbytečně složitě i když kvalita obrázků taky perfektní
A přítel si nedávno pořídil Fujifilm Finepix S8000fd nebo 8100, ted si nejsem jistá, ale taky fajn, fotí v krásné kvalitě a dobře ostří i pohyb - což je na focení pejsků fajn. Přišel mi tehdy hodně fajn za dobrou cenu. Ale mám s ním problém, že se mi na něm nedaří nastavit světlo, jaké bych si představovala, všechny fotky mi přijdou dost světlé a tak jako do běla, já mám u fotek raději takové to zabarvení trochu "do žluta" nebo jak to říct.......ale to je problém spíš toho, že s tím foťákem neumím a jsem líná se v tom pořádně porejpat.

Přeji Vám všem hezký víkend, hodně sluníčka, hodné pejsky a uvidíme se v pondělí večer nebo v úterý ráno.
Jdu spát, vstávám chvilku po jedné, aby jsme vyjeli včas, u Hradce je stále objížďka, tak to budeme mít do přejímky tip ťop.

9.8.2008 08:49
helvan1

XXX.XXX.202.25

zirrael napsal(a):

Zirrael: zkus nastavovat "světlo" přes ISO nastavení. Čím vyšší ISO, tím větší citlivost na světlo (jako u filmu). To znamená, ISO 1600 třeba na večerní fotky a ISO 100 při jasném sluníčku. Anebo potom nastavovat závěrku na nížší časy...

Míšo: myslím, že tvoje rozhodnutí je naprosto rozumné. Dneska si všichni kupují zrcadlovky a přitom potenciál nevyužijí ani omylem. Přitom ultrazoomy ti nabízí dobrý kompromis. Úplně malý kompakt bych asi nebrala. Jak psala Zirrael, ta S8100 je relativně levný a dobrý foťák. Pokud by si chtěla dobrý ultrazoom, tak výborná je ta S100, ale už je relativně složitá...

9.8.2008 15:06
zirrael

XXX.XXX.111.151

helvan1 napsal(a):
Zirrael: zkus nastavovat "světlo" přes ISO nastavení. Čím vyšší ISO, tím větší citlivost na světlo (jako u filmu). To znamená, ISO 1600 třeba na večerní fotky a ISO 100 při jasném sluníčku. Anebo potom nastavovat závěrku na nížší časy...

Míšo: myslím, že tvoje rozhodnutí je naprosto rozumné. Dneska si všichni kupují zrcadlovky a přitom potenciál nevyužijí ani omylem. Přitom ultrazoomy ti nabízí dobrý kompromis. Úplně malý kompakt bych asi nebrala. Jak psala Zirrael, ta S8100 je relativně levný a dobrý foťák. Pokud by si chtěla dobrý ultrazoom, tak výborná je ta S100, ale už je relativně složitá...

helvan : Děkuju ! Vyzkouším, tohle by mohlo být ono. Holt se v těch foťácích až tolik neorientuju, tak mně to samotnou nenapadlo
To je úžasné co vše se člověk na psí diskuzi dozví

12.8.2008 11:57
ztracenka

XXX.XXX.219.118

zirrael napsal(a):
helvan : Děkuju ! Vyzkouším, tohle by mohlo být ono. Holt se v těch foťácích až tolik neorientuju, tak mně to samotnou nenapadlo
To je úžasné co vše se člověk na psí diskuzi dozví

Všechny zdravím... včera jsme přijeli až v noci, takže jsem naprosto urvaná odpadla.

V sobotu jsme absolvovali skvělé závody v Rudné, i s přírodníma překážkama a Brut se moc snažil... ovšem to by nebyl on, kdyby nehodil pořádnou držtičku a neuděla na dráze salto. V první chvíli jsem si myslela, že se nezvedne, ale vyskočil a upaloval za střapcem jak o život. Aluška si stejnou trať vyzkoušela v tréninku a moc se jí líbila... běžela jak srnka a střapeček lovila přímo ukázkově.

V neděli jsme se jeli podívat k Soně za Tokyškem a Gwynem. Alu s Tokrou pořádně řádili, pak se k nim přidal na chvíli i Gwyn, ale koupat se šel jen Brut a oba prcci.
Fotky a povídání o skvělé neděli dám co nejdřív na stránky....

Včera už jsme jeli domů, ale s několika mezi zastávkama, kdy jsme Alušku s Brutem totálně odrovnali.

Soni, ještě jednou moc a moc děkujeme a těš se na fotky, opravdu jsou nádherné.... jedna z nejlepších je z vrbiček

12.8.2008 12:32
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
Všechny zdravím... včera jsme přijeli až v noci, takže jsem naprosto urvaná odpadla.

V sobotu jsme absolvovali skvělé závody v Rudné, i s přírodníma překážkama a Brut se moc snažil... ovšem to by nebyl on, kdyby nehodil pořádnou držtičku a neuděla na dráze salto. V první chvíli jsem si myslela, že se nezvedne, ale vyskočil a upaloval za střapcem jak o život. Aluška si stejnou trať vyzkoušela v tréninku a moc se jí líbila... běžela jak srnka a střapeček lovila přímo ukázkově.

V neděli jsme se jeli podívat k Soně za Tokyškem a Gwynem. Alu s Tokrou pořádně řádili, pak se k nim přidal na chvíli i Gwyn, ale koupat se šel jen Brut a oba prcci.
Fotky a povídání o skvělé neděli dám co nejdřív na stránky....

Včera už jsme jeli domů, ale s několika mezi zastávkama, kdy jsme Alušku s Brutem totálně odrovnali.

Soni, ještě jednou moc a moc děkujeme a těš se na fotky, opravdu jsou nádherné.... jedna z nejlepších je z vrbiček

Ahoj Jani, návštěva byla super, akorát škoda, že byla tak rychle ukončena naším odjezdem. Ale i tak jsme si to myslím parádně užili a psiska taky.
Jinak právě vyplňuji přihlášku na speciální výstavu do MB. Tak jsem zvědavá, kolik ACD a Tokrových sourozenců se tam sejde.

Ještě pro vysvětlenou ostatním - fotka z vrbiček - když se byli psiska koupat, tak Alušku zajímal jen klacík - skákala parádní šipky a Bruta zase zajímal jen Tokra. Nedal mu chvilku pokoj a chudáček prcek se před ním chodil schovávat do vrbiček, které byli z poloviny ve vodě. Ten Tokrův výraz, kdy seděl ve vodě namáčklý na větvích bych vám přála viděl Už se těším na fotečky

12.8.2008 13:28
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Ahoj Jani, návštěva byla super, akorát škoda, že byla tak rychle ukončena naším odjezdem. Ale i tak jsme si to myslím parádně užili a psiska taky.
Jinak právě vyplňuji přihlášku na speciální výstavu do MB. Tak jsem zvědavá, kolik ACD a Tokrových sourozenců se tam sejde.

Ještě pro vysvětlenou ostatním - fotka z vrbiček - když se byli psiska koupat, tak Alušku zajímal jen klacík - skákala parádní šipky a Bruta zase zajímal jen Tokra. Nedal mu chvilku pokoj a chudáček prcek se před ním chodil schovávat do vrbiček, které byli z poloviny ve vodě. Ten Tokrův výraz, kdy seděl ve vodě namáčklý na větvích bych vám přála viděl Už se těším na fotečky

Soni, opravdu byla návštěva super a ukončení? Jsme Vám akorát zkomplikovali rodinné sekání... příště budu jukat na hodinky, teď jsem vůbec nevěřila, že odpoledne tak rychle uteklo. Užili jsme si jak my, tak psiska... jen tak mimochodem... musela jsem dát sandály do pračky, kaolit vůbec nechtěl dolů a Brut s Aluškou chrněli celou noc jak mimina

Míšo, na cz-psu je dotaz, co je nového s Koukalovou + nějaká informace na LB, tak tam kdyžtak jukni

14.8.2008 08:38
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
Soni, opravdu byla návštěva super a ukončení? Jsme Vám akorát zkomplikovali rodinné sekání... příště budu jukat na hodinky, teď jsem vůbec nevěřila, že odpoledne tak rychle uteklo. Užili jsme si jak my, tak psiska... jen tak mimochodem... musela jsem dát sandály do pračky, kaolit vůbec nechtěl dolů a Brut s Aluškou chrněli celou noc jak mimina

Míšo, na cz-psu je dotaz, co je nového s Koukalovou + nějaká informace na LB, tak tam kdyžtak jukni

Jani, jak to vypadá s fotečkama? Jsem strááááášně zvědavá

14.8.2008 09:01
proxima

XXX.XXX.85.1

adrian napsal(a):

Ahojky holky,
prosím kdy je ten sras australajdů???A to je sraz ACD a AO???A kde to je??

A kontakt na paní co to pořádá prosím...

Jinak Aronek byl s náma na čundru cca 160km na koních,takže jsme ho konečně utahali..Ale držel se dobře,a to naběhal určitě dvakrát tolik co my najeli..

14.8.2008 09:12
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Jani, jak to vypadá s fotečkama? Jsem strááááášně zvědavá

Soni, fotečky jdu právě cpát na rajče.... Martin je sice stáhl, ale dal do jiné složky ve své pracovní části, kam se nedostanu, takže proto to zdržení. Za chvíli sem dám odkaz... je jich docela dost, tak na rajče hodím jen část a u nás budeš mít vypálené cdéčko se všema fotkama

14.8.2008 09:16
ztracenka

XXX.XXX.219.118

proxima napsal(a):
Ahojky holky,

Jinak Aronek byl s náma na čundru cca 160km na koních,takže jsme ho konečně utahali..Ale držel se dobře,a to naběhal určitě dvakrát tolik co my najeli..

Myslíš sraz leopardů a australáků? Tak ten se koná 24.-26.10 v plemenářském podniku Albertovec ( kousek od Kravař), pořádá ho Catahoula club... bližší info najdeš na http://www.catahoula.info/

14.8.2008 09:16
helvan1

XXX.XXX.121.237

proxima napsal(a):
Ahojky holky,

Proximo: tady je odkaz na srazík Je to sraz ACD a Lousianských leopardích psů.
www.catah oula.info/cz/index.php?id=pozva nka&np=&menu=menu5

14.8.2008 10:08
ztracenka

XXX.XXX.219.118

ztracenka napsal(a):
Soni, fotečky jdu právě cpát na rajče.... Martin je sice stáhl, ale dal do jiné složky ve své pracovní části, kam se nedostanu, takže proto to zdržení. Za chvíli sem dám odkaz... je jich docela dost, tak na rajče hodím jen část a u nás budeš mít vypálené cdéčko se všema fotkama

Tak první várka fotek z Mistrovství Moravy je tu

http://brut.rajce.idnes.cz/ Mistrovstvi_Moravy_9.8.2008/

14.8.2008 11:00
ztracenka

XXX.XXX.219.118

ztracenka napsal(a):
Tak první várka fotek z Mistrovství Moravy je tu

http://brut.rajce.idnes.cz/ Mistrovstvi_Moravy_9.8.2008/

Konečně jsou tu fotky s Tokyškem, Gwynem, Aluškou a Brutem

http://brut.rajce.idnes.cz/ Navsteva_v_Unanove/

14.8.2008 12:13
sonja

XXX.XXX.98.152

ztracenka napsal(a):
Konečně jsou tu fotky s Tokyškem, Gwynem, Aluškou a Brutem

http://brut.rajce.idnes.cz/ Navsteva_v_Unanove/

Jani, fotečky jsou super
A Tokra ve vrbičkách nemá chybu. Jak říkal Milan, když to viděl - Uši sklopené, ocas stažený, v očích hrůzu, ale zuby vyceněné. To je celej on

14.8.2008 12:16
sonja

XXX.XXX.98.152

proxima napsal(a):
Ahojky holky,

Proximo - sraz jak psaly holky je ACD a leopardů. Ale může se zúčastnit i jiné plemeno.

14.8.2008 12:17
ztracenka

XXX.XXX.219.118

sonja napsal(a):
Jani, fotečky jsou super
A Tokra ve vrbičkách nemá chybu. Jak říkal Milan, když to viděl - Uši sklopené, ocas stažený, v očích hrůzu, ale zuby vyceněné. To je celej on

Soni a to jsem vybrala z toho množství fotek jen některé... fakt se moc povedly a musím říct, že už si pár lidí spletlo Tokyška s Aluškou
Tokyšek ve vrbičkách se nám taky moc líbí ... holka ho litovala, prý chudák proti Brutovi neměl šanci

17.8.2008 09:59
helvan1

XXX.XXX.202.25

adrian napsal(a):

Holky, v ČB útulku je ACD s PP. Neznáte ho někdo???

http://www.c-bude jovice.cz/CZ/03/Dogs/Shelter/20080813-001.htm

17.8.2008 10:37
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
Holky, v ČB útulku je ACD s PP. Neznáte ho někdo???

http://www.c-bude jovice.cz/CZ/03/Dogs/Shelter/20080813-001.htm

Helčo, psala jsem v pátek Kaskádě.. prý je to kříženec a není z jejich odchovu.
Jestli teda jde o tohoto psa ... http://www.volny.cz/utulek.amira/ , odkaz na něj mi napsala na stránky Alča od leopardů
Koukla jsem na odkaz, co jsi sem dala, ale píší tam jen čistokrevný a ne s pp, což by mohl být jeden z mnoha bezpapíráků, který tu máme

17.8.2008 11:01
helvan1

XXX.XXX.202.25

ztracenka napsal(a):
Helčo, psala jsem v pátek Kaskádě.. prý je to kříženec a není z jejich odchovu.
Jestli teda jde o tohoto psa ... http://www.volny.cz/utulek.amira/ , odkaz na něj mi napsala na stránky Alča od leopardů
Koukla jsem na odkaz, co jsi sem dala, ale píší tam jen čistokrevný a ne s pp, což by mohl být jeden z mnoha bezpapíráků, který tu máme

jo, jo, máš pravdu, není s pp a je to ten stejný...

17.8.2008 14:07
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
jo, jo, máš pravdu, není s pp a je to ten stejný...

bohužel je těch bezpapíráků poměrně hodně

Tak se s Vámi loučím, konečně nemám horečky, takže odjíždíme na chatu. Už se těším a myslím, že Brut s Aluškou taktéž

Míšo, moc děkuji za pomoc s Polskem, odpověď přišla, tak snad bude vše v pořádku

17.8.2008 20:59
buzzy

XXX.XXX.209.191

ztracenka napsal(a):
bohužel je těch bezpapíráků poměrně hodně

Tak se s Vámi loučím, konečně nemám horečky, takže odjíždíme na chatu. Už se těším a myslím, že Brut s Aluškou taktéž

Míšo, moc děkuji za pomoc s Polskem, odpověď přišla, tak snad bude vše v pořádku

Ahojky,zdravím po delší době. Nějak ted nestíhám,vrátila jsem z mateřské zpět do práce a je toho moc..tak aspoň pár foteček z dnešního tréninku. Kousali jsme poprvé na kůži,koukala na to trochu divně a chtěla svůj měkkoučký červený hadůrek trochu bojujeme se zákusy- je na ní fakt znát že acd je štípač a má neustále snahu brát hadr jen předníma...tak se všichni mějte

17.8.2008 21:00
buzzy

XXX.XXX.209.191

buzzy napsal(a):
Ahojky,zdravím po delší době. Nějak ted nestíhám,vrátila jsem z mateřské zpět do práce a je toho moc..tak aspoň pár foteček z dnešního tréninku. Kousali jsme poprvé na kůži,koukala na to trochu divně a chtěla svůj měkkoučký červený hadůrek trochu bojujeme se zákusy- je na ní fakt znát že acd je štípač a má neustále snahu brát hadr jen předníma...tak se všichni mějte

ještě jedna

17.8.2008 21:01
buzzy

XXX.XXX.209.191

buzzy napsal(a):
ještě jedna

a ještě

17.8.2008 21:01
buzzy

XXX.XXX.209.191

buzzy napsal(a):
a ještě

a poslední

18.8.2008 18:38
kaskada

XXX.XXX.208.82

buzzy napsal(a):
a poslední

Super, malá je šikulka!!!

18.8.2008 18:39
kaskada

XXX.XXX.208.82

kaskada napsal(a):
Super, malá je šikulka!!!

Nemáte někdo tip na ubytování se psem v Budapešti?

21.8.2008 21:10
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

adrian napsal(a):

Nějak to tady vázne... všichni asi užívají volna co?

Dnes ráno se nám narodil krásnej hnědej hřebeček! Jmenuje se SID VICIOUS - po zpěvákovi ze Sex pistols

21.8.2008 21:11
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

adrian napsal(a):

a taky mám doma konečně nového čivaváka - jsem se na něj ale načekala

21.8.2008 21:39
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

kaskada napsal(a):
Nemáte někdo tip na ubytování se psem v Budapešti?

zjistím kde jsme ubytovaní a dám vědět!

22.8.2008 07:24
jesterka

XXX.XXX.104.57

oddorrinky napsal(a):
a taky mám doma konečně nového čivaváka - jsem se na něj ale načekala

Ahoj Miso, moc Te zdravim..oba dva nove prirustky moc pekne....jinak Cairo se jeste porad zlepsuje kazdym dnem a zacina byt spravne australsky divoky, tak jsem nadsena, davam si s nim dlouhe dogtrekkove trasy a je to parada.....I ostatni damy od ACD zdravim...mejte se pekne..Wendula

22.8.2008 09:51
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

adrian napsal(a):

Přidám pár fotek ze včerejší kousačky. Mám jich více a jsou super, tak jen nějaké zbytek bude na stránkách

22.8.2008 09:52
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
Přidám pár fotek ze včerejší kousačky. Mám jich více a jsou super, tak jen nějaké zbytek bude na stránkách

hopsálek australský

22.8.2008 09:52
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
hopsálek australský

22.8.2008 09:55
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):

na stránkách to pak líp vynikne, tady se to v té velikosti ztrácí...

jeden portrét

22.8.2008 09:56
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
na stránkách to pak líp vynikne, tady se to v té velikosti ztrácí...

jeden portrét

a jedna maliňačka - tak to snad jednou bude zvládat i Austy

22.8.2008 12:57
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

oddorrinky napsal(a):
a jedna maliňačka - tak to snad jednou bude zvládat i Austy

Kdo chce mrknout na další fotky maliňačky a australačky tak tady v novinkách

www.oddorrinky.estranky.cz/stranka/novinky_news

22.8.2008 22:04
abbey

XXX.XXX.179.44

oddorrinky napsal(a):
Kdo chce mrknout na další fotky maliňačky a australačky tak tady v novinkách

www.oddorrinky.estranky.cz/stranka/novinky_news

Ahoj Míšo. Supr fotečky!!! Že by už byl nový foťák??? Jaký jsi nakonec vybrala? Zítra máme ve Zlíně agility závody , tak jsem na holky zvědavá. To zas bude disků Pěkný víkend všem.

26.8.2008 15:23
sonja

XXX.XXX.98.152

abbey napsal(a):
Ahoj Míšo. Supr fotečky!!! Že by už byl nový foťák??? Jaký jsi nakonec vybrala? Zítra máme ve Zlíně agility závody , tak jsem na holky zvědavá. To zas bude disků Pěkný víkend všem.

Nějak se propadáme. Holky, kdepak všechny jste!!?
Míšo fotečky jsou opravdu parádní Pochvala fotografovi, je to super. Taky by se mi líbilo mít tak pěkně nafocené kluky.
Abbey jak dopadly agi závody???

26.8.2008 19:52
abbey

XXX.XXX.179.44

sonja napsal(a):
Nějak se propadáme. Holky, kdepak všechny jste!!?
Míšo fotečky jsou opravdu parádní Pochvala fotografovi, je to super. Taky by se mi líbilo mít tak pěkně nafocené kluky.
Abbey jak dopadly agi závody???

Jestli ona si z nás nedělá Ebča prču ??? Opět 2krát disklá , ale 1krát dokonce dokončila!!! Úspěch Více fotek ze závodů najdete na mých stránkách v aktualizacích.
www.abbey.estranky.cz

26.8.2008 19:57
abbey

XXX.XXX.179.44

abbey napsal(a):
Jestli ona si z nás nedělá Ebča prču ??? Opět 2krát disklá , ale 1krát dokonce dokončila!!! Úspěch Více fotek ze závodů najdete na mých stránkách v aktualizacích.
www.abbey.estranky.cz

Fotečka z dovči z pískovny v Klikově. Lepší jak u moře

26.8.2008 19:59
abbey

XXX.XXX.179.44

abbey napsal(a):
Fotečka z dovči z pískovny v Klikově. Lepší jak u moře

A ještě jedna s talířem.

26.8.2008 20:04
abbey

XXX.XXX.179.44

abbey napsal(a):
A ještě jedna s talířem.

A jedna odpočinková fotečka

28.8.2008 16:52
adrian

XXX.XXX.224.127

abbey napsal(a):
A jedna odpočinková fotečka

jedna trochu akční, pravda, mírně mázlá, ale fotil táta Kačenka s bráchou

30.8.2008 18:19
kaskada

XXX.XXX.208.82

adrian napsal(a):
jedna trochu akční, pravda, mírně mázlá, ale fotil táta Kačenka s bráchou

Zprávy z Mladé Boleslavi

Kačenky a Butche sestra - Jezina ( Jezabelle) dnes porazila v závěrečném souboji Lupinku a získala CACIB !!!! Dokonce i nad fenou šampionkou.

Pro ostatní: posuzoval P. Broukal

PSI
mladí
Antwerp od Dorrinky - V2
Ask červený drak z Husovy tvrze - CAJC ( moc pěkný pes )
Bon Jovi from mad max - nepřijeli

mezitřída
Able kazari Toyo-ken - V2, r.CAC
Astal la vista babe Asocjacja - CAC

otevřená
Bastian gold floren - V3
Cerberus Elbrus blue Heeler - nenastoupil
Flash shaggy Cinderella´s ranch - CAC, r.CACIB
Hobart Bullit star - V2,r.CAC

šampioni
Ch. Aberdeen red Camden dog - CAC, CACIB, BOB
Ch. Quinkin Astra canina - V2, r.CAC ( Polský pes s českými předky)

FENY
štěně
Clair kazari Toyo-ken - VN

mezitřída
Aginella blue Green ranch - V2,r.CAC
Miss Aussie Cidabro - CAC, r.CACIB

otevřená
Coco indiana gold floren - V2,r.CAC
Georgina z Lodice - V3
Jezabelle Red Cidabro - CAC, CACIB

šampionka
Ch. Babeta red sky Cinderella´s ranch - CAC

1.9.2008 09:30
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

kaskada napsal(a):
Zprávy z Mladé Boleslavi

Kačenky a Butche sestra - Jezina ( Jezabelle) dnes porazila v závěrečném souboji Lupinku a získala CACIB !!!! Dokonce i nad fenou šampionkou.

Pro ostatní: posuzoval P. Broukal

PSI
mladí
Antwerp od Dorrinky - V2
Ask červený drak z Husovy tvrze - CAJC ( moc pěkný pes )
Bon Jovi from mad max - nepřijeli

mezitřída
Able kazari Toyo-ken - V2, r.CAC
Astal la vista babe Asocjacja - CAC

otevřená
Bastian gold floren - V3
Cerberus Elbrus blue Heeler - nenastoupil
Flash shaggy Cinderella´s ranch - CAC, r.CACIB
Hobart Bullit star - V2,r.CAC

šampioni
Ch. Aberdeen red Camden dog - CAC, CACIB, BOB
Ch. Quinkin Astra canina - V2, r.CAC ( Polský pes s českými předky)

FENY
štěně
Clair kazari Toyo-ken - VN

mezitřída
Aginella blue Green ranch - V2,r.CAC
Miss Aussie Cidabro - CAC, r.CACIB

otevřená
Coco indiana gold floren - V2,r.CAC
Georgina z Lodice - V3
Jezabelle Red Cidabro - CAC, CACIB

šampionka
Ch. Babeta red sky Cinderella´s ranch - CAC

Díky moc za výsledky

My jsme trávily víkend na 2x CACIB Debrecen v Maďarsku - Jessi získala 2x CACIB, 2xBOB ale co je nejdůležitější získala potřebný CACIB po roku od prvního a splnila podmínky pro udělení titulu INTERCHAMPION!!!

A navíc se v sobotu začala hárat, takže budou miminka (snad)

1.9.2008 13:01
ztracenka

XXX.XXX.219.118

oddorrinky napsal(a):
Díky moc za výsledky

My jsme trávily víkend na 2x CACIB Debrecen v Maďarsku - Jessi získala 2x CACIB, 2xBOB ale co je nejdůležitější získala potřebný CACIB po roku od prvního a splnila podmínky pro udělení titulu INTERCHAMPION!!!

Hlásím, že už jsme doma a hned bych nejraději odjela zpátky.
Psi jsou totálně umordovaní, takže dospávají a já můžu honem poklízet a prát.
Aluška je super plavec a lovec veverek, Brut se pro změnu honil za imaginárníma zvířatama. Až bude trochu času, tak na stránky hodím povídání a taky nějaké fotky.... moc jich není, spíš jsem se pokoušela natočit jejich honičky, bitky a plavecké závody.

1.9.2008 14:05
kaskada

XXX.XXX.208.82

oddorrinky napsal(a):
Díky moc za výsledky

Míšo, velká gratulace!!!

Můžeš mi písnout, kdo posuzoval a popř. jací dalčí ACD tam ještě byli?

1.9.2008 14:08
kaskada

XXX.XXX.208.82

kaskada napsal(a):
Míšo, velká gratulace!!!

Můžeš mi písnout, kdo posuzoval a popř. jací dalčí ACD tam ještě byli?

Naše holky - Lupina DKK 0/0 a DLK 0/0, Káča ( Kathleeen) DKK 0/0, tímto mají obě splněno do chovu.

1.9.2008 14:39
oddorrinky

XXX.XXX.31.4

kaskada napsal(a):
Naše holky - Lupina DKK 0/0 a DLK 0/0, Káča ( Kathleeen) DKK 0/0, tímto mají obě splněno do chovu.

super výsledky!
a perfektní fotka!!!

1.9.2008 20:16
helvan1

XXX.XXX.202.25

oddorrinky napsal(a):
super výsledky!
a perfektní fotka!!!

Ahoj děvčata, tak se hlásíme po delší odmlce. Byli jsme v Rakousku na dovče a Diázek si to úplně maximálně užil. Vrátili jsme se dneska večer a předpokládám, že do středy o něm nebudeme vědět. Lezli jsme po horách skoro celý týden a všechno bolelo nás, ale asi i Diázka. Vždycky ráno se snad 10 min ut jen protahoval. Tady je pár foteček jako zákusek, zbytek bude na webu co nevidět. Zatím pa Helena a Diázek

1.9.2008 20:16
helvan1

XXX.XXX.202.25

helvan1 napsal(a):
Ahoj děvčata, tak se hlásíme po delší odmlce. Byli jsme v Rakousku na dovče a Diázek si to úplně maximálně užil. Vrátili jsme se dneska večer a předpokládám, že do středy o něm nebudeme vědět. Lezli jsme po horách skoro celý týden a všechno bolelo nás, ale asi i Diázka. Vždycky ráno se snad 10 min ut jen protahoval. Tady je pár foteček jako zákusek, zbytek bude na webu co nevidět. Zatím pa Helena a Diázek

a další

1.9.2008 20:18
helvan1

XXX.XXX.202.25

helvan1 napsal(a):
a další

A jedna na sedačkové lanovce... Myslím, že jsem měla větší bobky jak Diázek. Zvládnul to na jedničku s hvězdičkou.

2.9.2008 09:15
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
A jedna na sedačkové lanovce... Myslím, že jsem měla větší bobky jak Diázek. Zvládnul to na jedničku s hvězdičkou.

Helčo, super fotky.... Diázek je jako vždy šikulka , na tý lanovce vypadá, že si jízdu naplno užívá
Už se těším na povídání a další fotky

2.9.2008 12:29
helvan1

XXX.XXX.121.237

ztracenka napsal(a):
Helčo, super fotky.... Diázek je jako vždy šikulka , na tý lanovce vypadá, že si jízdu naplno užívá
Už se těším na povídání a další fotky

upřímně řečeno si to moc neužíval. Docela se bál a držel se mě jako klíště. Ale naštěstí nevyváděl a tak jsem ho držela za postroj a neustále na něho mluvila. V kabinkových lanovkách je naprostý suverén, ale na sedačkové byl trochu nesvůj.

2.9.2008 15:25
helvan1

XXX.XXX.121.237

helvan1 napsal(a):
upřímně řečeno si to moc neužíval. Docela se bál a držel se mě jako klíště. Ale naštěstí nevyváděl a tak jsem ho držela za postroj a neustále na něho mluvila. V kabinkových lanovkách je naprostý suverén, ale na sedačkové byl trochu nesvůj.

Ahoj holky, nevíte o někom, kdo by si chtěl k sobě vzít jednoho malýho zlobivýho Australáčka? Naši kamarádi bohužel zjistili, že na něho nemají čas a pes se jim trochu vymknul z ruky Bude potřebovat pevné vedení, aby se trochu usměrnil. Je to papírák Ferlin Husky z Lodice.

2.9.2008 19:17
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
Ahoj holky, nevíte o někom, kdo by si chtěl k sobě vzít jednoho malýho zlobivýho Australáčka? Naši kamarádi bohužel zjistili, že na něho nemají čas a pes se jim trochu vymknul z ruky Bude potřebovat pevné vedení, aby se trochu usměrnil. Je to papírák Ferlin Husky z Lodice.

Helčo, nevím, zkusím se pozeptat po známých. Většina lidí z našeho okolí sice australáčky obdivuje, ale vyloženě domů by je nechtěli... prý jim stačí vidět Bruta s Aluškou ( nějak tomu nerozumím, vždyť to jsou vyložená zlatíčka)
Dneska mi přišel e-mail s odkazem na prodej štěníka a myslím, že jde o brášku Alušky a Tokyška.....beru to dle znaků na očích a přibližného věku, jen doufám, že se pletu

2.9.2008 19:28
helvan1

XXX.XXX.202.25

ztracenka napsal(a):
Helčo, nevím, zkusím se pozeptat po známých. Většina lidí z našeho okolí sice australáčky obdivuje, ale vyloženě domů by je nechtěli... prý jim stačí vidět Bruta s Aluškou ( nějak tomu nerozumím, vždyť to jsou vyložená zlatíčka)
Dneska mi přišel e-mail s odkazem na prodej štěníka a myslím, že jde o brášku Alušky a Tokyška.....beru to dle znaků na očích a přibližného věku, jen doufám, že se pletu

Nikdy bych nevěřila, že ACD mohou být tak problematickým plemenem. Čím dál víc zjišťuju, že je to jen o tom s tím psem něco dělat a brát ho jako opravdou součást rodiny.

Obávám se Jani, že těch případů nechtěných pejsků bude čím dál víc Dej vědět, co si zjistila o štěndu, Helenu to asi nepotěší...

2.9.2008 20:24
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
Nikdy bych nevěřila, že ACD mohou být tak problematickým plemenem. Čím dál víc zjišťuju, že je to jen o tom s tím psem něco dělat a brát ho jako opravdou součást rodiny.

Obávám se Jani, že těch případů nechtěných pejsků bude čím dál víc Dej vědět, co si zjistila o štěndu, Helenu to asi nepotěší...

Heleně jsem mailík přeposlala, tak jsem zvědavá, co na inzerát řekne. Fakt doufám, že to není Alušky bráška....

Taky se obávám, že jich bude čím dál víc, protože si je pořizují lidi, co s nima nic nedělají, nerozumí jim a místo aby se zeptali nebo se alespoň snažili, tak se jich prostě zbaví. Myslím, že za chvíli budou i v útulcích a to nejen občas jeden chudák.....

3.9.2008 09:17
ztracenka

XXX.XXX.219.118

ztracenka napsal(a):
Heleně jsem mailík přeposlala, tak jsem zvědavá, co na inzerát řekne. Fakt doufám, že to není Alušky bráška....

Taky se obávám, že jich bude čím dál víc, protože si je pořizují lidi, co s nima nic nedělají, nerozumí jim a místo aby se zeptali nebo se alespoň snažili, tak se jich prostě zbaví. Myslím, že za chvíli budou i v útulcích a to nejen občas jeden chudák.....

Helčo, není to bráška Alušky..... uffff, se mi ulevilo

Přidejte reakci

Přidat smajlík