Věčná témata na ifauně :o)

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
1.8.2008 12:53
impact

XXX.XXX.202.38

Taky jste si všimli toho, že některá témata na ifauně jsou věčná, stále dokola propíraná, aniž by se tady lidi dobrali výsledku?

Viz například debaty o tom, zda psa s PP či bez PP. A nebo debaty o tom, zda krmit kvalitní granule a syrové či vařené maso. A nebo taky o tom, zda jsou více agresivní a neposlušní malí psi a nebo ti velcí. A též o tom, zda na ulici spíš napadne malý pes velkého nebo naopak.

Proč si myslíte, že se tady tyto debaty vedou stále dokola?

Myslíte si, že tyto debaty mají smysl a že budou někdy rozumně ukončeny?

maťa

1.8.2008 12:57
maťa

XXX.XXX.31.114

impact napsal(a):

Taky jste si všimli toho, že některá témata na ifauně jsou věčná, stále dokola propíraná, aniž by se tady lidi dobrali výsledku?

Viz například debaty o tom, zda psa s PP či bez PP. A nebo debaty o tom, zda krmit kvalitní granule a syrové či vařené maso. A nebo taky o tom, zda jsou více agresivní a neposlušní malí psi a nebo ti velcí. A též o tom, zda na ulici spíš napadne malý pes velkého nebo naopak.

Tak to semka zkopčím z nemoderky :

Rozumně ukončeny nikdy nebudou, neb většina lidí si nepřipustí, že je každého věc, co a jak bude dělat, jak bude žít atd. atp. většina si myslí, že jen oni to děljí správně a mají pravdu Ale to už je o lidech...

Za další, přibývá pejskařů, lidi sbírají info, a tak se to propírá furt dokola

Taky se získávají nové zkušenosti a znalosti, takže někdo před 3 roky měl zkušenost jinou, než dnes atp.

Prostě a jednoduše, takovej je život!

1.8.2008 13:02
impact

XXX.XXX.202.38

maťa napsal(a):
Tak to semka zkopčím z nemoderky :

Rozumně ukončeny nikdy nebudou, neb většina lidí si nepřipustí, že je každého věc, co a jak bude dělat, jak bude žít atd. atp. většina si myslí, že jen oni to děljí správně a mají pravdu Ale to už je o lidech...

Za další, přibývá pejskařů, lidi sbírají info, a tak se to propírá furt dokola

Taky se získávají nové zkušenosti a znalosti, takže někdo před 3 roky měl zkušenost jinou, než dnes atp.

Prostě a jednoduše, takovej je život!

Rozumně ukončeny nikdy nebudou, neb většina lidí si nepřipustí, že je každého věc, co a jak bude dělat, jak bude žít atd. atp. většina si myslí, že jen oni to děljí správně a mají pravdu ....

Hezky řečeno.

1.8.2008 13:04

impact napsal(a):
Rozumně ukončeny nikdy nebudou, neb většina lidí si nepřipustí, že je každého věc, co a jak bude dělat, jak bude žít atd. atp. většina si myslí, že jen oni to děljí správně a mají pravdu ....

Hezky řečeno.

Krásně řečeno Souhlasím, je to každýho věc

1.8.2008 13:26
zandule

XXX.XXX.16.204

hladice napsal(a):
Krásně řečeno Souhlasím, je to každýho věc

1/ Věčných témat je spousta a to nejen těch kynologických.
2/ Svůj smysl mají - pomáhají zájemcům poznat diskutovaný problém z různých zorných úhlů, a utvořit si tak vlastní názor. Je to i forma osvěty.
3/ A proč by měly mít takové debaty vůbec nějaký konec? A "rozumný" - co za něj považujete? Diskuze je výměna názorů, nemusí nutně končit přijetím jednoho názoru, jedné obecně platné pravdy... Nic není jen černé nebo bílé.

Apropo, jaký je smysl tohoto založeného fóra a jaký rozumný závěr očekáváte?

1.8.2008 16:39
impact

XXX.XXX.178.82

zandule napsal(a):
1/ Věčných témat je spousta a to nejen těch kynologických.
2/ Svůj smysl mají - pomáhají zájemcům poznat diskutovaný problém z různých zorných úhlů, a utvořit si tak vlastní názor. Je to i forma osvěty.
3/ A proč by měly mít takové debaty vůbec nějaký konec? A "rozumný" - co za něj považujete? Diskuze je výměna názorů, nemusí nutně končit přijetím jednoho názoru, jedné obecně platné pravdy... Nic není jen černé nebo bílé.

Apropo, jaký je smysl tohoto založeného fóra a jaký rozumný závěr očekáváte?

Co očekávám? Přece to, aby si každý sáhl do svého svědomí a popřemýšlel si, jestli fakt tyhle debaty mají smysl...

1.8.2008 17:44
sabina

XXX.XXX.64.178

impact napsal(a):
Co očekávám? Přece to, aby si každý sáhl do svého svědomí a popřemýšlel si, jestli fakt tyhle debaty mají smysl...

Nemají a nikdy mít nebudou, protože každý je jiný. A jinak vychovávaný, z jiného kraje, od jiných lidí a s jiným smyslem pro život.

1.8.2008 19:13
dejna

XXX.XXX.111.1

impact napsal(a):

Pokud podle tebe nemají smysl, tak proč do bich přispíváš? Podle mě smysl mají, ptž se tak třeba někdo dozví něco, co nevěděl nebo si to neuvědomoval.

1.8.2008 19:14
dejna

XXX.XXX.111.1

dejna napsal(a):
Pokud podle tebe nemají smysl, tak proč do bich přispíváš? Podle mě smysl mají, ptž se tak třeba někdo dozví něco, co nevěděl nebo si to neuvědomoval.

Oprava: nich.

1.8.2008 19:17
impact

XXX.XXX.178.82

dejna napsal(a):

Pokud podle tebe nemají smysl

Řekla jsem něco takového? Kde? Ukázat prosím....

Zase do mě reješ?

1.8.2008 19:40
dejna

XXX.XXX.111.1

impact napsal(a):

Zase do mě reješ?

Jak ty na mě, tak já na tebe. Když mě, snad jen proto, že nemám stejný názor, pořád označuješ za nechápavou. A když se nad tím pozastavuješ, tak podle tebe asi smysl nemají, no ňhi?

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.8.2008 19:58

dejna napsal(a):
Jak ty na mě, tak já na tebe. Když mě, snad jen proto, že nemám stejný názor, pořád označuješ za nechápavou. A když se nad tím pozastavuješ, tak podle tebe asi smysl nemají, no ňhi?

Impact musí mít vždycky pravdu, a pokud s ní někdo její názor nesdílí tak je hned zle.
Poradit umí dobře, to se jí odepřít nedá, ale s neskutečnou oblibou někoho pořád napadá, a snaží se vnutit jen ten svůj názor.

A hlavně vůbec nechápu tohle téma. To vypadá, že se zase potřebuje navodit ,,vostrý,, téma, aby tu bylo co probírat.
Tohle téma je přesně na úrovni věčně otloukaných PP či bez PP atd....

Hádky a bránění a obhajování impact. To už tu ale několikrát taky bylo.

1.8.2008 23:04
ambraa

XXX.XXX.12.143

impact napsal(a):

Zase do mě reješ?

hele impact ty neznáš to starý usloví Chybama se člověk učí., tak od toho jsou tu ty diskuze víš? Aby se ostatní jak ty říkáš nechápavý něco přiučili. A je jenom na nich jestli se přiučej dobrý nebo špatný nebo to budou ignorovat a bude se to mlít pořád do kola. Ikdyž teda nevím ,jak ses učila třeba ty výjmenovaný slova, ale já je mlela furt dokola až jsem je uměla. Tak třeba i ti ostatní pochopí, naučí se něco nového, zjistí nové poznatky, napíšou sem svoje zkušenosti, zážitky, problémy, popvídají si atd. doufám, že nemusím pokračovat, abych to tu celý nezapsala jenom já a mohli se vyjádřit i ostatní. Třeba se zase něco novýho všichni dovíme a třeba se něco novýho dovíš aji ty. Jinak teda nevím, kde bys vzala všechno co víš, kdyby nebylo lidí co chtějí něco ostatním zdělit ať už je to napsané v knize, na netu, slyšíš to od známých, v rádiu, televizi atd.
Takže ať si každej vybere co chce......a taky si šáhne do toho svědomí, ale do svojeho prosím jo?

2.8.2008 00:24
lucka88

XXX.XXX.215.235

impact napsal(a):

Impact
Vypadá to, že máš pocit, že debaty o věčných tématech na ifauně nemají smysl..

Já bych se spíš ptala jaký smysl má řešit smysl těchto debat

2.8.2008 10:34

impact napsal(a):

tak to udělej jako první hlavně ty
katka

2.8.2008 10:48

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
tak to udělej jako první hlavně ty
katka

to bylo pro impact zapomněla jsem to připsat

2.8.2008 11:33
impact

XXX.XXX.178.82

impact napsal(a):

Ano, toto je typická ifauna. K tématu nemáme co říct, tak aspoň rejeme jak to jde.

Jinak děkuji těm pár normálním za normální názor. Bohužel ti, na které to bylo mířeno, to stejně nepochopili.

2.8.2008 19:38
dejna

XXX.XXX.111.1

impact napsal(a):
Ano, toto je typická ifauna. K tématu nemáme co říct, tak aspoň rejeme jak to jde.

Jinak děkuji těm pár normálním za normální názor. Bohužel ti, na které to bylo mířeno, to stejně nepochopili.

Ti, na které to bylo mířeno, to pochopili. A co se týká rytí, měla by sis do svědomí sáhnout prvně ty. Nedokážeš překousnout, že někdo má jinej názor než je ten tvůj, podle tebe jedinej správnej, tak aspoň reješ a ještě tady na to téma rozdmýcháváš novou diskuzi. A obohať si slovní zásobu, ty nechápavá.

6.8.2008 19:47

dejna napsal(a):
Ti, na které to bylo mířeno, to pochopili. A co se týká rytí, měla by sis do svědomí sáhnout prvně ty. Nedokážeš překousnout, že někdo má jinej názor než je ten tvůj, podle tebe jedinej správnej, tak aspoň reješ a ještě tady na to téma rozdmýcháváš novou diskuzi. A obohať si slovní zásobu, ty nechápavá.

Myslím si, že věčná témata mají smysl, protože se mohou objevit např.nové granule, ale co určitě smysl nemá, jsou věčné hádky, které se tady vyskytují.

6.8.2008 21:10
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Myslím si, že věčná témata mají smysl, protože se mohou objevit např.nové granule, ale co určitě smysl nemá, jsou věčné hádky, které se tady vyskytují.

jsem ráda, že tyto diskuze jsou. Vybírám si témata, která mě zajímají a většinou se dozvím skvělé novinky, nebo úplné blbosti, ale velká výhoda je v tom, že se nemusím zúčastnit, nebo rovnou dělat něco jiného. Takže tímto děkuji vám, co jste mě přivedli na nápad dávat psovi echinaceu, pangamin, co jste mě poradili, jak dostat psa puberťáka do auta, když se mu nechce a ještě spoustu užitečných fintiček, kterak na psa.

6.8.2008 22:54
sunin

XXX.XXX.125.87

hankaapes napsal(a):
jsem ráda, že tyto diskuze jsou. Vybírám si témata, která mě zajímají a většinou se dozvím skvělé novinky, nebo úplné blbosti, ale velká výhoda je v tom, že se nemusím zúčastnit, nebo rovnou dělat něco jiného. Takže tímto děkuji vám, co jste mě přivedli na nápad dávat psovi echinaceu, pangamin, co jste mě poradili, jak dostat psa puberťáka do auta, když se mu nechce a ještě spoustu užitečných fintiček, kterak na psa.

Myslim si ze i kdyz ty vecna temata jsou neustale nedokoncena,jsou potreba pac co clovek to nazor a ty se meni nejen vekem ale i zkusenostma a neni na skodu si neco treba i nekolikrat zopakovat,navic verim ze se tyto temata nikdy neuzavrou protoze i kdyz se lide ruzneho nazoru shodnou vzdy prijde nekdo s dalsim nazorem nebo pripominkou a diskuze se rozjede nanovo.
A take radeji zalozim nove tema i kdyz uz nekolikrat probirane protoze kdyz si najdu starsi diskuzi mam pocit ze je to "uz moc dluho" a ani ja nepisi ke starym prispevkum.

For Impact: ty jsi z Brna ze? nekona se tu naka akce s pitakama??ja mam sice bojaveho dobrmana ale vetsinu kamaradu mame pitaky a hledame spolecne dalsi,protoze malo z tech oststnich psich kamaradu jinych plemen nam staci,jo holt dormani temperament je kumst a s pitak ma tez vydrz.
sunin@email.cz

Přidejte reakci

Přidat smajlík