Levné granule v Kauflandu v Kroměříži...

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.8.2008 11:35
impact

XXX.XXX.178.82

Info je to asi hlavně pro lidi z KM a blízkého okolí. Teď mi volala mamka, že byli v Kaufu v KM a jak je tam prej nějakej zveráč vevnitř, tak tam maj superakci na Acanu a další dva druhy granulí. Prej 15kg pytel za normální cenu plus druhej zdarma... Který jsou ty další duhy máti neví, ptž se v tom nevyzná. Viděla jen Acanu, tak si na mě vzpomněla.

Tak třá se to někomu z vás šikne, zajet tam mrknout.

2.8.2008 12:09
honey

XXX.XXX.138.182

impact napsal(a):
Info je to asi hlavně pro lidi z KM a blízkého okolí. Teď mi volala mamka, že byli v Kaufu v KM a jak je tam prej nějakej zveráč vevnitř, tak tam maj superakci na Acanu a další dva druhy granulí. Prej 15kg pytel za normální cenu plus druhej zdarma... Který jsou ty další duhy máti neví, ptž se v tom nevyzná. Viděla jen Acanu, tak si na mě vzpomněla.

Díky, pojedeme dneska nakoupit tak se tam určitě stavíme. Ještě to řeknu všem známým :D

2.8.2008 12:15
impact

XXX.XXX.178.82

honey napsal(a):
Díky, pojedeme dneska nakoupit tak se tam určitě stavíme. Ještě to řeknu všem známým :D

Jasné, pošli to dál. A kdyžtak sem aji písni podrobnosti. Víš co, máti není pejskař, tže těch podrobností moc nevěděla. Resp. nevěděla, co je důležitý z těch podrobností vědět. I třá jaký jsou ty další druhy v té superakci a taky jakou maj ty grancle trvanlivost. Aby to nebyl nějakej výprodej - hurá, ale zkrmte to do 14ti dnů.

2.8.2008 12:32
emiel

XXX.XXX.238.16

impact napsal(a):
Jasné, pošli to dál. A kdyžtak sem aji písni podrobnosti. Víš co, máti není pejskař, tže těch podrobností moc nevěděla. Resp. nevěděla, co je důležitý z těch podrobností vědět. I třá jaký jsou ty další druhy v té superakci a taky jakou maj ty grancle trvanlivost. Aby to nebyl nějakej výprodej - hurá, ale zkrmte to do 14ti dnů.

Je v Kromerizi ten zverac v kauflandu taky Zverokruh? Zatim jsem v kauflandech narazila jen na zverokruh a akce na krmivo tam podle letaku je - ale Calibra:
http://www.zverokruh-shop.cz/ admin/pic_prev.php?pic=upload/dir/19/2etapa.jpg
ale mame cestu kolem, tak kouknem:)

2.8.2008 13:24
impact

XXX.XXX.178.82

emiel napsal(a):
Je v Kromerizi ten zverac v kauflandu taky Zverokruh? Zatim jsem v kauflandech narazila jen na zverokruh a akce na krmivo tam podle letaku je - ale Calibra:

Aaaaaa, tož to nefím, jestli máti místo Adult nečetla Acana.

Tož kdyžtak mrkni a hoď echo.

2.8.2008 13:40
impact

XXX.XXX.178.82

emiel napsal(a):

Čéče, tak teď jsem to koumala a fakt je to Zvěrokruh a akce je na Calibru.

2.8.2008 20:54
zzana

XXX.XXX.163.104

impact napsal(a):

tak jsem byla v Kaufu a na dveřích zvěrokruhu maj napsaný akce CALIBRA 1+1 zdarma

3.8.2008 09:31
impact

XXX.XXX.178.82

zzana napsal(a):
tak jsem byla v Kaufu a na dveřích zvěrokruhu maj napsaný akce CALIBRA 1+1 zdarma

A je tam Calibra Adult, ni? A máti to přečetla jako Acana. Musím jí doporučit brýle.

3.8.2008 15:47
zzana

XXX.XXX.163.104

zzana napsal(a):

jo je tam Calibra adult, brýle by možná byly dobrý

5.8.2008 19:03
luciasek

XXX.XXX.8.71

impact napsal(a):

Díky za tip, už máme doma 4 pytle. Mají pouze dva druhy, adult a adult large breed . Akce je prý do konce týdne.

5.8.2008 19:39
impact

XXX.XXX.178.82

luciasek napsal(a):
Díky za tip, už máme doma 4 pytle. Mají pouze dva druhy, adult a adult large breed . Akce je prý do konce týdne.

Fákt? No to jsem ráda, že se to někomu šiklo, i když to nakonec nebyla Acana.

6.8.2008 11:12
rachel

XXX.XXX.90.128

impact napsal(a):

V plzni je akce až od 8.8.

Calibru nekrmím, ale svému psu granulky čas od času střídám.
Chci se tedy zeptat, jaké je dávkování Calibry adult pro cca 35 Kg psa?

Uvažuju, že až prijdou do akce, tak je taky zajedu koupit.
Za kolik jste ten 15 kg pytel kupovali ve Zvěrokruhu vy?

6.8.2008 11:18
rachel

XXX.XXX.90.128

rachel napsal(a):

V plzni je akce až od 8.8.

Calibru nekrmím, ale svému psu granulky čas od času střídám.
Chci se tedy zeptat, jaké je dávkování Calibry adult pro cca 35 Kg psa?

Uvažuju, že až prijdou do akce, tak je taky zajedu koupit.
Za kolik jste ten 15 kg pytel kupovali ve Zvěrokruhu vy?

Předem děkuji za brzkou odpověď

31.1.2018 21:01
LeniSs

XXX.XXX.241.182

Potvrzuji v Kauflandu mají granule navíc v akci docela často (viz. https://www.letakomat.cz/kaufland/). Sami tam taky kupujeme 10 kg, takže můžu jen doporučit. :).

1.2.2018 07:42
polárka.15

XXX.XXX.45.253

LeniSs napsal(a):
Potvrzuji v Kauflandu mají granule navíc v akci docela často (viz. https://www.letakomat.cz/kaufland/). Sami tam taky kupujeme 10 kg, takže můžu jen doporučit. :).

Prosím? Vy kupujete granule v supermarketu a ještě se tím chlubíte?

1.2.2018 07:48
LájošM

XXX.XXX.14.251

polárka.15 napsal(a):
Prosím? Vy kupujete granule v supermarketu a ještě se tím chlubíte?

To je zas jen vkladatel nevyžádané reklamy. Vytáhne staré vlákno vhodného tématu a vloží reklamní odkaz, za který dostane zaplaceno. Je to tu každou chvíli, od čištění koberců po letáky hypermarketů.

1.2.2018 08:00
polárka.15

XXX.XXX.45.253

LájošM napsal(a):
To je zas jen vkladatel nevyžádané reklamy. Vytáhne staré vlákno vhodného tématu a vloží reklamní odkaz, za který dostane zaplaceno. Je to tu každou chvíli, od čištění koberců po letáky hypermarketů.

Tak to mi uteklo... ale na druhou stranu, když vidím, kolik lidí kupuje granule v Lidlu, tak se nedivím ničemu...

1.2.2018 08:21
sisi58

XXX.XXX.191.1

LeniSs napsal(a):

Než granule z kauflandu, to vezmu raději psa za stodolu a zastřelím ho. Bude to mít za sebou a nebude se trápit.

Uživatel s deaktivovaným účtem

1.2.2018 14:07

Ono je třeba nejdřív si přečíst zadání, nejedná se o granule z Kaufu, ale o granule Acana z obchodu, který se nachází v areálu Kaufu.

1.2.2018 14:58
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Ono je třeba nejdřív si přečíst zadání, nejedná se o granule z Kaufu, ale o granule Acana z obchodu, který se nachází v areálu Kaufu.

Má reakce byla na příspěvek LeniSs. Co napsala zadavatelka v roce 2008, už není relevantní.

1.2.2018 16:13

sisi58 napsal(a):
Má reakce byla na příspěvek LeniSs. Co napsala zadavatelka v roce 2008, už není relevantní.

To nebylo myšleno na vás, ale na tu osobu, co psala, že granule z Kaufu doporučuje.

1.2.2018 17:24
sisi58

XXX.XXX.191.1

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
To nebylo myšleno na vás, ale na tu osobu, co psala, že granule z Kaufu doporučuje.

Ok.

3.2.2018 23:00
pan Brouček

XXX.XXX.79.12

Teda holky, s váma je ale prdell. Jednou se tady uklovete.

Přidejte reakci

Přidat smajlík