Info je to asi hlavně pro lidi z KM a blízkého okolí. Teď mi volala mamka, že byli v Kaufu v KM a jak je tam prej nějakej zveráč vevnitř, tak tam maj superakci na Acanu a další dva druhy granulí. Prej 15kg pytel za normální cenu plus druhej zdarma... Který jsou ty další duhy máti neví, ptž se v tom nevyzná. Viděla jen Acanu, tak si na mě vzpomněla.
Tak třá se to někomu z vás šikne, zajet tam mrknout.
impact
napsal(a):
Info je to asi hlavně pro lidi z KM a blízkého okolí. Teď mi volala mamka, že byli v Kaufu v KM a jak je tam prej nějakej zveráč vevnitř, tak tam maj superakci na Acanu a další dva druhy granulí. Prej 15kg pytel za normální cenu plus druhej zdarma... Který jsou ty další duhy máti neví, ptž se v tom nevyzná. Viděla jen Acanu, tak si na mě vzpomněla.
Díky, pojedeme dneska nakoupit tak se tam určitě stavíme. Ještě to řeknu všem známým :D
honey
napsal(a):
Díky, pojedeme dneska nakoupit tak se tam určitě stavíme. Ještě to řeknu všem známým :D
Jasné, pošli to dál. A kdyžtak sem aji písni podrobnosti. Víš co, máti není pejskař, tže těch podrobností moc nevěděla. Resp. nevěděla, co je důležitý z těch podrobností vědět. I třá jaký jsou ty další druhy v té superakci a taky jakou maj ty grancle trvanlivost. Aby to nebyl nějakej výprodej - hurá, ale zkrmte to do 14ti dnů.
impact
napsal(a):
Jasné, pošli to dál. A kdyžtak sem aji písni podrobnosti. Víš co, máti není pejskař, tže těch podrobností moc nevěděla. Resp. nevěděla, co je důležitý z těch podrobností vědět. I třá jaký jsou ty další druhy v té superakci a taky jakou maj ty grancle trvanlivost. Aby to nebyl nějakej výprodej - hurá, ale zkrmte to do 14ti dnů.
Je v Kromerizi ten zverac v kauflandu taky Zverokruh? Zatim jsem v kauflandech narazila jen na zverokruh a akce na krmivo tam podle letaku je - ale Calibra:
http://www.zverokruh-shop.cz/ admin/pic_prev.php?pic=upload/dir/19/2etapa.jpg
ale mame cestu kolem, tak kouknem:)
emiel
napsal(a):
Je v Kromerizi ten zverac v kauflandu taky Zverokruh? Zatim jsem v kauflandech narazila jen na zverokruh a akce na krmivo tam podle letaku je - ale Calibra:
Aaaaaa, tož to nefím, jestli máti místo Adult nečetla Acana.
Tož kdyžtak mrkni a hoď echo.
emiel
napsal(a):
Čéče, tak teď jsem to koumala a fakt je to Zvěrokruh a akce je na Calibru.
impact
napsal(a):
tak jsem byla v Kaufu a na dveřích zvěrokruhu maj napsaný akce CALIBRA 1+1 zdarma
impact
napsal(a):
Díky za tip, už máme doma 4 pytle. Mají pouze dva druhy, adult a adult large breed . Akce je prý do konce týdne.
impact
napsal(a):
V plzni je akce až od 8.8.
Calibru nekrmím, ale svému psu granulky čas od času střídám.
Chci se tedy zeptat, jaké je dávkování Calibry adult pro cca 35 Kg psa?
Uvažuju, že až prijdou do akce, tak je taky zajedu koupit.
Za kolik jste ten 15 kg pytel kupovali ve Zvěrokruhu vy?
rachel
napsal(a):
V plzni je akce až od 8.8.
Calibru nekrmím, ale svému psu granulky čas od času střídám.
Chci se tedy zeptat, jaké je dávkování Calibry adult pro cca 35 Kg psa?
Uvažuju, že až prijdou do akce, tak je taky zajedu koupit.
Za kolik jste ten 15 kg pytel kupovali ve Zvěrokruhu vy?
Předem děkuji za brzkou odpověď
Potvrzuji v Kauflandu mají granule navíc v akci docela často (viz. https://www.letakomat.cz/kaufland/). Sami tam taky kupujeme 10 kg, takže můžu jen doporučit. :).
LeniSs
napsal(a):
Potvrzuji v Kauflandu mají granule navíc v akci docela často (viz. https://www.letakomat.cz/kaufland/). Sami tam taky kupujeme 10 kg, takže můžu jen doporučit. :).
Prosím? Vy kupujete granule v supermarketu a ještě se tím chlubíte?
polárka.15
napsal(a):
Prosím? Vy kupujete granule v supermarketu a ještě se tím chlubíte?
To je zas jen vkladatel nevyžádané reklamy. Vytáhne staré vlákno vhodného tématu a vloží reklamní odkaz, za který dostane zaplaceno. Je to tu každou chvíli, od čištění koberců po letáky hypermarketů.
LájošM
napsal(a):
To je zas jen vkladatel nevyžádané reklamy. Vytáhne staré vlákno vhodného tématu a vloží reklamní odkaz, za který dostane zaplaceno. Je to tu každou chvíli, od čištění koberců po letáky hypermarketů.
Tak to mi uteklo... ale na druhou stranu, když vidím, kolik lidí kupuje granule v Lidlu, tak se nedivím ničemu...
LeniSs
napsal(a):
Než granule z kauflandu, to vezmu raději psa za stodolu a zastřelím ho. Bude to mít za sebou a nebude se trápit.
Uživatel s deaktivovaným účtem

Ono je třeba nejdřív si přečíst zadání, nejedná se o granule z Kaufu, ale o granule Acana z obchodu, který se nachází v areálu Kaufu.
Uživatel s deaktivovaným účtem

sisi58
napsal(a):
Má reakce byla na příspěvek LeniSs. Co napsala zadavatelka v roce 2008, už není relevantní.
To nebylo myšleno na vás, ale na tu osobu, co psala, že granule z Kaufu doporučuje.