Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
4.8.2008 14:44
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

Dobrý den, stále se poohlížím po nějaké firmě, která by svedla vyrobit obojek na zakázku, na kterém by byl buď kovový nebo vyražený (ale hezkým písmem, něco jako písmo Carpenter ICG) nápis - jméno. Ovšem chtěla bych nějaký opravdu hezký a vznešený, aby slušel bernské honičce.

4.8.2008 15:01
ambra

XXX.XXX.254.1

andelaskoloudova napsal(a):
Dobrý den, stále se poohlížím po nějaké firmě, která by svedla vyrobit obojek na zakázku, na kterém by byl buď kovový nebo vyražený (ale hezkým písmem, něco jako písmo Carpenter ICG) nápis - jméno. Ovšem chtěla bych nějaký opravdu hezký a vznešený, aby slušel bernské honičce.

Ahoj já se nikdy nezajímal ao nějaký speciální obojky, ale nejspíš bude chtít asi nějakej koženej nebo pod oboje aby to na něj šlo vyrazit. Tak se zkus zeptat v nějakém sedlářství třeba v tomhle http://www.kuze-sedlarstvi.cz/ možný by ti jej vyrobili. Ale vůbec nevím nikdy jsem nic podobnýho na psu neviděla.

4.8.2008 15:08
pinoha

XXX.XXX.69.167

Já mám slabost pro výrobky firmy Hofero, takže doporučuju www.hofero.cz
Nebo, když si zadáte v Googlu "obojky", tak na prvních dvou stránkách projděte firmy, které mají slovo obojky přímo v názvu stránek. (Shodou okolností jsme s kámoškou hledaly o víkendu, a jsou tam moc pěkné věci!)
Lucie

4.8.2008 17:54
corinka

XXX.XXX.89.238

pinoha napsal(a):
Já mám slabost pro výrobky firmy Hofero, takže doporučuju www.hofero.cz
Nebo, když si zadáte v Googlu "obojky", tak na prvních dvou stránkách projděte firmy, které mají slovo obojky přímo v názvu stránek. (Shodou okolností jsme s kámoškou hledaly o víkendu, a jsou tam moc pěkné věci!)
Lucie

Hofero-. Jsem s nimi víc než spokojená, nechala jsem si ušít na míru obojek s výstavním vodítkem pro asiata, ačkoliv se specializují na jiná plemena, paní byla velice ochotná, milá, vše potřebné se mnou probrala, můžu říct, že jsem byla velice mile překvapena, i po finanční stránce. Všechno mi udělali, jak jsem potřebovala, je to opravdu nádherný obojek a navíc udrží !!!!. Takže jsem si nechala ušít ještě jeden - pro kavkaze, opět s vodítkem, zase obrovská spokojenost. Termín dodání byl po mé prosbě snad do 8 dnů, abychom stihli ještě výstavu. Můžu jen vřele doporučit, jako Lucie. Soňa

4.8.2008 18:42
sabina

XXX.XXX.64.178

corinka napsal(a):
Hofero-. Jsem s nimi víc než spokojená, nechala jsem si ušít na míru obojek s výstavním vodítkem pro asiata, ačkoliv se specializují na jiná plemena, paní byla velice ochotná, milá, vše potřebné se mnou probrala, můžu říct, že jsem byla velice mile překvapena, i po finanční stránce. Všechno mi udělali, jak jsem potřebovala, je to opravdu nádherný obojek a navíc udrží !!!!. Takže jsem si nechala ušít ještě jeden - pro kavkaze, opět s vodítkem, zase obrovská spokojenost. Termín dodání byl po mé prosbě snad do 8 dnů, abychom stihli ještě výstavu. Můžu jen vřele doporučit, jako Lucie. Soňa

Taktéž doporučuji HOFERO !!!

Jakkoliv, cokoliv - mám pocit, že i nemožné je u nich možné

Jinak kamarádka si nechala na bernskou štěněčí slečnu v pitbullshopu našít jméno a taktéž velmi hezké. Na červený obojek stříbrné písmo.

Já dlouho brousím zuby na podobný tomuto

www.hofero.cz

4.8.2008 19:05
sí

XXX.XXX.18.78

sabina napsal(a):
Taktéž doporučuji HOFERO !!!

Jakkoliv, cokoliv - mám pocit, že i nemožné je u nich možné

Jinak kamarádka si nechala na bernskou štěněčí slečnu v pitbullshopu našít jméno a taktéž velmi hezké. Na červený obojek stříbrné písmo.

Já dlouho brousím zuby na podobný tomuto

www.hofero.cz

My zas máme obojek od Magu, když dáte do vyhledávače MAG obojky účo to tam bude. Máme černý s krásným velkým jménem(máme taky velkého psa). Bohužel mi sem nejde dát fotka. Jsou moc kvalitní, znám od nich i "kšíry" a taky super!

4.8.2008 19:25
michalasin

XXX.XXX.149.167

sí napsal(a):
My zas máme obojek od Magu, když dáte do vyhledávače MAG obojky účo to tam bude. Máme černý s krásným velkým jménem(máme taky velkého psa). Bohužel mi sem nejde dát fotka. Jsou moc kvalitní, znám od nich i "kšíry" a taky super!

no a já už na ty obojky od Magu čekám přes týden a nic.

4.8.2008 19:35
sí

XXX.XXX.18.78

michalasin napsal(a):

Mě přišel celkem brzo, už si to nepamatuju přesně, ale myslím, že to víc jak týden nebylo. Určitě se dočkáte

4.8.2008 19:42
leluska

XXX.XXX.235.245

michalasin napsal(a):

kukam na stranky a ceny sou KDE?

4.8.2008 20:06
sabina

XXX.XXX.64.178

leluska napsal(a):
kukam na stranky a ceny sou KDE?

Ceny nemůžou být napsány, jelikož každý obojek jiná cena...jde to podle přání zákazníka....takže nemůžou být přiděleny cena za onen obojek...a pokud chcete přímo ten ...stačí zvednout telefon, nebo emailovat...a jeto.

Jsem s nimi spokojena. I od Magu obojek máme a je perfektní... čekala jsem cca 3 dny...obchod je v Jihlavě tuším...takže u nás to bylo brzy. Barva na přání a jeto !!!

4.8.2008 20:10
michalasin

XXX.XXX.149.167

sabina napsal(a):
Ceny nemůžou být napsány, jelikož každý obojek jiná cena...jde to podle přání zákazníka....takže nemůžou být přiděleny cena za onen obojek...a pokud chcete přímo ten ...stačí zvednout telefon, nebo emailovat...a jeto.

Jsem s nimi spokojena. I od Magu obojek máme a je perfektní... čekala jsem cca 3 dny...obchod je v Jihlavě tuším...takže u nás to bylo brzy. Barva na přání a jeto !!!

v tom případě se na mě vyprdli nebo co. minulí pondělí jsem potvrzovala objednávku a psala jsem až to počlou ať daj vědět mailem a doteď nic.

4.8.2008 20:14
sabina

XXX.XXX.64.178

michalasin napsal(a):
v tom případě se na mě vyprdli nebo co. minulí pondělí jsem potvrzovala objednávku a psala jsem až to počlou ať daj vědět mailem a doteď nic.

Tak třeba ještě neposlali - jestli jsi netrpělivá, ujisti se na telefoně.
Ikdyby to nepřišlo za týden....jsem si jista, že při jejich hordě práce je to pro ně občas velice těžký stíhat.

4.8.2008 20:14
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Tak třeba ještě neposlali - jestli jsi netrpělivá, ujisti se na telefoně.
Ikdyby to nepřišlo za týden....jsem si jista, že při jejich hordě práce je to pro ně občas velice těžký stíhat.

S obchodem MAG jsem komunikovala o barvě...a do dvou dnů jsem vždy měla odpověď....

4.8.2008 20:18
michalasin

XXX.XXX.149.167

sabina napsal(a):
S obchodem MAG jsem komunikovala o barvě...a do dvou dnů jsem vždy měla odpověď....

jsem se na to těším a nic, maj tam pěkný ještěrky, zavolám, jinak beru rogz dogz.

4.8.2008 20:27
sabina

XXX.XXX.64.178

michalasin napsal(a):
jsem se na to těším a nic, maj tam pěkný ještěrky, zavolám, jinak beru rogz dogz.

Ty taky vřele doporučuju
Milujem je...jsou perfektní jak nápadem...tak jsou bomba do vody.

4.8.2008 20:30
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
Ty taky vřele doporučuju
Milujem je...jsou perfektní jak nápadem...tak jsou bomba do vody.

A nakonec i ty od ManMatu jsou exklusive

Máme postroj

4.8.2008 20:50
michalasin

XXX.XXX.149.167

sabina napsal(a):
A nakonec i ty od ManMatu jsou exklusive

Máme postroj

no já kdyžtak vezmu ten polostahovák z bazárku oranžový na toho mamuta mojeho přerostlího

4.8.2008 20:54
michalasin

XXX.XXX.149.167

michalasin napsal(a):
no já kdyžtak vezmu ten polostahovák z bazárku oranžový na toho mamuta mojeho přerostlího

jo no jsem to tam nenapsala, dříve jsem milovala kožený věcičky na psa, jsou krásný, ale zjistila jsem že už jedině ten nylon, deně chodíme plavat a pěkně ničíme kůži, takže už jedině nylon a musíme obnovit výbavu, no vůbec mi to nedošlo že to kožený odrovnám.

4.8.2008 21:04
pitimiti

XXX.XXX.1.189

michalasin napsal(a):
jo no jsem to tam nenapsala, dříve jsem milovala kožený věcičky na psa, jsou krásný, ale zjistila jsem že už jedině ten nylon, deně chodíme plavat a pěkně ničíme kůži, takže už jedině nylon a musíme obnovit výbavu, no vůbec mi to nedošlo že to kožený odrovnám.

Kožený obojky chce mazat, mazat, mazat a mazat.. Hlavně když se stále máčí. Jedině tak vydrží. Ale přiznám se že taky když jdeme plavat beru obyčejný řetízky a kožený obojky necháváme na jiné né tak mokré procházky
Jinak jsem taky schopná nějaké ty kožené "věcičky" na přání a na míru ušít

4.8.2008 21:09
lucka88

XXX.XXX.215.235

corinka napsal(a):

Ahojky,
a jak se tam pohybují ceny? A šli by dát fotky?
Lucka

5.8.2008 16:31
lucka88

XXX.XXX.215.235

pitimiti napsal(a):
Kožený obojky chce mazat, mazat, mazat a mazat.. Hlavně když se stále máčí. Jedině tak vydrží. Ale přiznám se že taky když jdeme plavat beru obyčejný řetízky a kožený obojky necháváme na jiné né tak mokré procházky
Jinak jsem taky schopná nějaké ty kožené "věcičky" na přání a na míru ušít

Ahoj,
ušít i s těma kovovýma cvočkama ? Zatím jen zjišťuju-mám štěně a kupovat mu každý dva měsíce nový by asi nebylo ekonomické.. Kdyžtak sem hoď nějaké foto s návrhem ceny

5.8.2008 16:46
pitimiti

XXX.XXX.1.189

lucka88 napsal(a):
Ahoj,
ušít i s těma kovovýma cvočkama ? Zatím jen zjišťuju-mám štěně a kupovat mu každý dva měsíce nový by asi nebylo ekonomické.. Kdyžtak sem hoď nějaké foto s návrhem ceny

Záleží na přání a domluvě. "Cvočky" tam určitě jdou dát, stejně tak jméno jen se domluvit na způsobu. S cenou je to takhle horší, záleží na tom jak by byl obojek velký, široký, pokud by tam měly být nějaké ty ozdobné nýtky (cvočky) případně kovový šítek se jménem, ... je toho spousta. Samozřejmě pokud by byly nějaké omezené možnosti tak se výrobek ceně může přizpůsobit Záleží kolik do toho chce páníček "vrazit"
Fotky nějaké mám ale není toho moc a většinou jsem zatím dělala jen kožené prošívané obojky právě bez nýtků - ozdobné jen šitím + případně nějaké to jméno.

Tady stahovací obojek černý s bílým prošitím ale asi tady fotky nebudou moc vidět - něco mám na stránkách http://www.peet-corso.cz/C zech/special-tvorba-kuze.htm případně ještě další můžu poslat e-mailem - lenkaryt@email.cz, nemám na stránkách vše co mám nafocené.

5.8.2008 16:48
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Záleží na přání a domluvě. "Cvočky" tam určitě jdou dát, stejně tak jméno jen se domluvit na způsobu. S cenou je to takhle horší, záleží na tom jak by byl obojek velký, široký, pokud by tam měly být nějaké ty ozdobné nýtky (cvočky) případně kovový šítek se jménem, ... je toho spousta. Samozřejmě pokud by byly nějaké omezené možnosti tak se výrobek ceně může přizpůsobit Záleží kolik do toho chce páníček "vrazit"
Fotky nějaké mám ale není toho moc a většinou jsem zatím dělala jen kožené prošívané obojky právě bez nýtků - ozdobné jen šitím + případně nějaké to jméno.

Tady stahovací obojek černý s bílým prošitím ale asi tady fotky nebudou moc vidět - něco mám na stránkách http://www.peet-corso.cz/C zech/special-tvorba-kuze.htm případně ještě další můžu poslat e-mailem - lenkaryt@email.cz, nemám na stránkách vše co mám nafocené.

Tady stejný typ jako ten první jen v jiné barvě a se jmény.

5.8.2008 16:52
pitimiti

XXX.XXX.1.189

pitimiti napsal(a):
Tady stejný typ jako ten první jen v jiné barvě a se jmény.

A tady zas trochu jiný stahovák.
Ale jak jsem psala obojky můžu udělat i klidně úplně jiné dle přání

6.8.2008 14:55
sunin

XXX.XXX.125.87

lucka88 napsal(a):
Ahojky,
a jak se tam pohybují ceny? A šli by dát fotky?
Lucka

K tem MAG obojkum....Ja cekala sice 3tydny ale stalo to za to,mame taky obojek se jmenem,mam ho na dobrmana ale brachovi udelali delku i sirku na maleho krizenecka jezevcika.Vypadaji pekne a vydrzi.
Přikládám foto druheho obojku od MAGU mam jich vic a jsem fakt spokojena.

8.8.2008 21:17
michalasin

XXX.XXX.149.167

sunin napsal(a):
K tem MAG obojkum....Ja cekala sice 3tydny ale stalo to za to,mame taky obojek se jmenem,mam ho na dobrmana ale brachovi udelali delku i sirku na maleho krizenecka jezevcika.Vypadaji pekne a vydrzi.
Přikládám foto druheho obojku od MAGU mam jich vic a jsem fakt spokojena.

tak už mi to od Magu přišlo, ale nevychytali mě, takže v pondělí to jdu vyzvednout na poštu, jsem natěšená a zvědavá, tak sem dám potom foto jak to kůlukům sluší

9.8.2008 11:23
sabina

XXX.XXX.64.178

michalasin napsal(a):
tak už mi to od Magu přišlo, ale nevychytali mě, takže v pondělí to jdu vyzvednout na poštu, jsem natěšená a zvědavá, tak sem dám potom foto jak to kůlukům sluší

určitě dej

9.8.2008 14:18
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
určitě dej

jeden kožený

Pes mi poslední dobou hodně zhubnul...takže je mu nyní trochu větší

9.8.2008 14:21
sabina

XXX.XXX.64.178

sabina napsal(a):
jeden kožený

Pes mi poslední dobou hodně zhubnul...takže je mu nyní trochu větší

Byl v obchodě již nejakou dobu...tak ho majitelka zlevnila z 1200 na 300
Tak jsme si řekla, fakt směšná cena...a šla jsem do něj - ikdyž nebyl potřeba

Je fakt bomba - krásná, jemná kůže - perfektně ohebná

9.8.2008 16:33
lucka88

XXX.XXX.215.235

sabina napsal(a):
Byl v obchodě již nejakou dobu...tak ho majitelka zlevnila z 1200 na 300
Tak jsme si řekla, fakt směšná cena...a šla jsem do něj - ikdyž nebyl potřeba

Je fakt bomba - krásná, jemná kůže - perfektně ohebná

Fakt dobrý .. A pesan vypadá taky spokojeně..
V jakým obchodě ?

9.8.2008 16:42
sabina

XXX.XXX.64.178

lucka88 napsal(a):
Fakt dobrý .. A pesan vypadá taky spokojeně..
V jakým obchodě ?

V Jihlavském myslím - zooproduktu? Už netuším - je to obchůdek v hypernově. Fakt luxus. Obojků měly asi 5 a nikdo je nechtěl...líbili se nám s kamarádkou vždycky...ale 1200 ani nápad...jednou jsem ji přijela navštívit po roce a půl a ono šup...prej stojí 300,- no tak to bylo jasné .--- jj dělá tam pana důležitého

10.8.2008 14:06
sí

XXX.XXX.18.78

sabina napsal(a):
V Jihlavském myslím - zooproduktu? Už netuším - je to obchůdek v hypernově. Fakt luxus. Obojků měly asi 5 a nikdo je nechtěl...líbili se nám s kamarádkou vždycky...ale 1200 ani nápad...jednou jsem ji přijela navštívit po roce a půl a ono šup...prej stojí 300,- no tak to bylo jasné .--- jj dělá tam pana důležitého

HOFERO - no já jsem asi tatar. Zaujal mě na jejich stránkách náhubek, ale nikde tam nemůžu najít podrobné info a jestli se dají věci objednat přes internet? Poradíte?

10.8.2008 14:51
pinoha

XXX.XXX.252.250

sí napsal(a):
HOFERO - no já jsem asi tatar. Zaujal mě na jejich stránkách náhubek, ale nikde tam nemůžu najít podrobné info a jestli se dají věci objednat přes internet? Poradíte?

Přes internet objednat lze, jediná nevýhoda je vyšší poštovné. Napište mail se svými požadavky a představami a paní Hofírková Vám odpoví (včetně informací o ceně, době dodání...). Nebo zavolejte.
Lucie

10.8.2008 21:53
lucka88

XXX.XXX.215.235

pinoha napsal(a):
Přes internet objednat lze, jediná nevýhoda je vyšší poštovné. Napište mail se svými požadavky a představami a paní Hofírková Vám odpoví (včetně informací o ceně, době dodání...). Nebo zavolejte.
Lucie

Takže to je i kamenný obchod? ..že tam mají i otevírací dobu..
Nebo je ta adresa v kontaktu adresa skladu/ výdejny?

11.8.2008 09:29
pinoha

XXX.XXX.69.167

lucka88 napsal(a):
Takže to je i kamenný obchod? ..že tam mají i otevírací dobu..
Nebo je ta adresa v kontaktu adresa skladu/ výdejny?

Kamenný obchod určitě mají! A pak mají zřejmě nějakou dílnu, kde šijou ty atypické "speciality". Mně paní Hofírková nabízela vyzvednutí v obchodě, nebo zaslání na dobírku. Určitě se s ní domluvíte, je moc ochotná a příjemná. Na maily odpovídá nejpozději následující den.
Lucie

14.8.2008 13:01
michalasin

XXX.XXX.149.167

pinoha napsal(a):
Kamenný obchod určitě mají! A pak mají zřejmě nějakou dílnu, kde šijou ty atypické "speciality". Mně paní Hofírková nabízela vyzvednutí v obchodě, nebo zaslání na dobírku. Určitě se s ní domluvíte, je moc ochotná a příjemná. Na maily odpovídá nejpozději následující den.
Lucie

jsem na to ůplně zapoměla, tak obojky a vodítko od Magu mám už doma. pasují perfektně, max spokojenost, až na to že jsem měla strach že na mě fakt zapoměli, takže doporučuju, jsou krásné, robustní a praktické a psíkům sluší, i cena byla bomba.

14.8.2008 13:02
michalasin

XXX.XXX.149.167

michalasin napsal(a):
jsem na to ůplně zapoměla, tak obojky a vodítko od Magu mám už doma. pasují perfektně, max spokojenost, až na to že jsem měla strach že na mě fakt zapoměli, takže doporučuju, jsou krásné, robustní a praktické a psíkům sluší, i cena byla bomba.

fuj tady se to škaredě zobrazuje, jinak jsou nádherné

14.8.2008 13:04
michalasin

XXX.XXX.149.167

michalasin napsal(a):
fuj tady se to škaredě zobrazuje, jinak jsou nádherné

14.8.2008 13:06
michalasin

XXX.XXX.149.167

michalasin napsal(a):

a ještě funďa a už končím

14.8.2008 15:01
mauii

XXX.XXX.134.53

michalasin napsal(a):
a ještě funďa a už končím

fakt pěkné já si tam ted taky pro pitovou objednala obojek, vodítko a peška. psali, že to přijde do 14ti dnů, tak jsem zvědavá. po jaké době to dorazilo vám?

14.8.2008 18:54
michalasin

XXX.XXX.149.167

mauii napsal(a):
fakt pěkné já si tam ted taky pro pitovou objednala obojek, vodítko a peška. psali, že to přijde do 14ti dnů, tak jsem zvědavá. po jaké době to dorazilo vám?

asi po deseti dnech, ale ani nedali vědět mailem že to odeslali ale cena byla, překvapivě nízká, za ty dva obojky a to ten jeden je 70 cm a vodítko jsem dala 526 kč i s dobírkou, což je hodně slušná cena, jsem spokojená

14.8.2008 21:30
mauii

XXX.XXX.134.53

michalasin napsal(a):
asi po deseti dnech, ale ani nedali vědět mailem že to odeslali ale cena byla, překvapivě nízká, za ty dva obojky a to ten jeden je 70 cm a vodítko jsem dala 526 kč i s dobírkou, což je hodně slušná cena, jsem spokojená

no jsem zvědavá na ten náš obojek.. já objednala taky polostahovací, ale červený.. pak dám fotku, jak vypadá na psovi..

14.8.2008 21:31
michalasin

XXX.XXX.149.167

mauii napsal(a):
no jsem zvědavá na ten náš obojek.. já objednala taky polostahovací, ale červený.. pak dám fotku, jak vypadá na psovi..

jojo určitě dej, máme šíři 4 cm , ale tady se to nějak hnusně zobrazuje

23.3.2015 22:42
milannn

XXX.XXX.90.222

pitimiti napsal(a):
A tady zas trochu jiný stahovák.
Ale jak jsem psala obojky můžu udělat i klidně úplně jiné dle přání

Ty obojky vypadají skvěle. Pokud by jste byla ochotná ušít něco většího (SAO), mohla by jste mi prosím napsat na email: m.l@email.cz, kde by jsme potom dohodli podrobnosti?
Děkuji.

23.3.2015 22:55
umpa.lumpa

XXX.XXX.195.92

milannn napsal(a):
Ty obojky vypadají skvěle. Pokud by jste byla ochotná ušít něco většího (SAO), mohla by jste mi prosím napsat na email: m.l@email.cz, kde by jsme potom dohodli podrobnosti?
Děkuji.

Diskuze je z roku 2008 a tento nick má poslední příspěvek na ifauně z roku 2011. Opravdu si myslíte, že to tady objeví? A nebylo by třeba vhodnější ji kontaktovat na uvedených webovkách nebo mejlu?

23.3.2015 23:37
milannn

XXX.XXX.90.222

umpa.lumpa napsal(a):
Diskuze je z roku 2008 a tento nick má poslední příspěvek na ifauně z roku 2011. Opravdu si myslíte, že to tady objeví? A nebylo by třeba vhodnější ji kontaktovat na uvedených webovkách nebo mejlu?

Ano, moje chyba, nevšiml jsem si. Diskuse je aktuální a já jsem mrknul na příspěvek, aniž bych kontroloval datum, to máte pravdu. Ovšem váš "chytrý" a ironický příspěvek nemá daleko ke spamu.

29.8.2016 17:10
Jira1

XXX.XXX.210.249

Ahoj zkus www.kingdog.cz v zakázkové výrobě toho mají docela hodně a mají to hezké.:) udělají vše podle zadání.

Přidejte reakci

Přidat smajlík