Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků

jiric

4.8.2008 17:58
jiric

XXX.XXX.57.4

Proč jsou lidi tak zlí...?
http://www.no vinky.cz/clanek/146470-video-muz-vy hodil-z-nuselskeho-mostu-dva-p sy.html - 3 mezery

4.8.2008 18:21
ssany

XXX.XXX.79.141

jiric napsal(a):
http://www.no vinky.cz/clanek/146470-video-muz-vy hodil-z-nuselskeho-mostu-dva-p sy.html - 3 mezery

Taky jsem se na to koukala a je to strašný Video jsem nevydržela ani do půlky A ten trest?? Je to směšný, že za tohle by měl dostat jen rok nebo pokutu, pokud jsem to četla správně!! a za útok na veřejného činitele 3 roky, i kdyby dostal 4 roky dohromady, tak by to nestačilo!!
Nedávno jsem četla v Psích kusech vyjádření psychiatra, a ten říkal, že kdo tohle dělá psům, může to brzy udělat lidem!!
Je to strašný, navíc když beru ohled na spoustu případů ohledně psů,které se teď vyrojily, např. tohle(vím, že je to už docela staré, ale mnou to dost otřáslo)
http://www.denik.cz/z_do mova/reznik_pes20080716.ht ml (2 mezery)

4.8.2008 18:24
muchomurka

XXX.XXX.46.114

jiric napsal(a):

fuj

4.8.2008 18:26
sabina

XXX.XXX.64.178

muchomurka napsal(a):
fuj

Nechutný...další k..k..t kterej je na palici !!! Trest je směšněj.to je jasné.

Předemnou takhle spadnou pes...tak se seskládám...a dlouho mě z toho asi nedostanou

4.8.2008 19:41
sí

XXX.XXX.18.78

sabina napsal(a):
Nechutný...další k..k..t kterej je na palici !!! Trest je směšněj.to je jasné.

Předemnou takhle spadnou pes...tak se seskládám...a dlouho mě z toho asi nedostanou

Ta svině to určitě uhraje na nepříčetnost. Je mi z toho na nic.

jiric

4.8.2008 19:44
jiric

XXX.XXX.57.4

sí napsal(a):
Ta svině to určitě uhraje na nepříčetnost. Je mi z toho na nic.

Chudák majitelka pejsků, snad neskončí na stejném oddělení jako on. Stát se to mě a potkat ho pak na chodbě, tak se neudržím...

4.8.2008 19:47
viki

XXX.XXX.240.195

jiric napsal(a):

Celkem mě to ranilo, sama mám bostonka doma, sou to starašně milí pejskové, nechápu jak může někdo něco takového udělat. KOnečně by měli soudci začít využívat zákona a takové lidi prostě zavírat.

Uživatel s deaktivovaným účtem

4.8.2008 19:51

jiric napsal(a):

nemaj bejt za týrání zvířete dva roky? Nebo si to s něčím pletu. Ale stejně, pokud to neuhraje na nepříčetnost (což je věc kterou bych já osobně z našeho práva vyškrtla, páč je to jen výmluva pro podobný bestie), tak dostane pár měsíců podmínku. Měl by dostat rok na tvrdo plus nucený práce, třeba v útulku.
Chudák ta jeho bejvalá. Stát se to mě tak jdu sedět za vraždu...

4.8.2008 20:24
rude

XXX.XXX.248.133

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
nemaj bejt za týrání zvířete dva roky? Nebo si to s něčím pletu. Ale stejně, pokud to neuhraje na nepříčetnost (což je věc kterou bych já osobně z našeho práva vyškrtla, páč je to jen výmluva pro podobný bestie), tak dostane pár měsíců podmínku. Měl by dostat rok na tvrdo plus nucený práce, třeba v útulku.
Chudák ta jeho bejvalá. Stát se to mě tak jdu sedět za vraždu...

taky jsem to dnes slyšela, na video koukat teda nebudu, zrovna jsem byla na cestě do prahy, tak se mi pěkně zvednul kufr!

5.8.2008 09:58
brenton

XXX.XXX.83.64

viki napsal(a):
Celkem mě to ranilo, sama mám bostonka doma, sou to starašně milí pejskové, nechápu jak může někdo něco takového udělat. KOnečně by měli soudci začít využívat zákona a takové lidi prostě zavírat.

Souhlasím. Bostonky miluju, ale z finančních důvodů si na něj ještě budu muset počkat. Je to hnus, až jsem se u toho rozbrečela, ale nevěřím v potrestání. Vždycky, když se provalí týrání zvířat, zůstane nepostrestáno nebo je trest směšný.

5.8.2008 10:02
hankaapes

XXX.XXX.101.77

rude napsal(a):
taky jsem to dnes slyšela, na video koukat teda nebudu, zrovna jsem byla na cestě do prahy, tak se mi pěkně zvednul kufr!

Mě přijde, že je přece jedno o jaké plemeno šlo, ať shodí z mostu jakékoliv zvíře, jakéhokoliv psa, zaslouží potrestat, a to tak, že velmi.

5.8.2008 13:13

hankaapes napsal(a):
Mě přijde, že je přece jedno o jaké plemeno šlo, ať shodí z mostu jakékoliv zvíře, jakéhokoliv psa, zaslouží potrestat, a to tak, že velmi.

Ano, protože kdo nemá rád zvířata, nemá rád lidi. Co když to tento "člověk" udělá příště s dítětem?
Jinak je fajn, že tady diskuze zatím není smazaná, webmastere.

5.8.2008 13:58
katcha

XXX.XXX.5.253

jiric napsal(a):

Nechápu toho člověka na nemoderce, co se toho paka zastává. pokud je někdo duševně nemocný, nemá vůbec co jezdit autem apod., protože mu třeba přístě hrkne v kouli a nebude se mu líbit můj pes, se kterým stojím na přechodu nebo moje růžový kraťase a jen tak - protože je duševně nemocný nás přejede... Nejhorší na tom je, že věřím tomu, že ani duševně nemocný být nemusí - mám v okolí magora - je to přítelkyně mého kamaráda - a ta už mu rok a půl dělá ze života peklo - rozešli se a ona mu třeba vleze do bytu a rozstříhá mu nachvál všechno oblečení (které posléze zaplatí) atd. a věřím tomu, že kdyby tam měl psa, tak je schopna ho z pomsty, aby kamarádovi ublížila, taky zabít.. Prostě se třeba pohádali a borec se holce chtěl pomstít, tak jí vzal psy a hodil je z mostu. Nezlobte se na mě, ale nenacházím omluvu...

maťa

5.8.2008 14:01
maťa

XXX.XXX.31.114

jiric napsal(a):

Jj Katcho, souhlasím

Taky nevěřím tomu, že je duševně nemocný Ona totiž většina duševních nemocí se vůbec neobrací proti okolí, ale obvykle proti samotnému nemocnému

A takových "bláznů", jako je přítelkyně tvého kamaráda, znám víc, tomuhle se ale neříká duševní nemoc, nýbrž komplexy, nevyrovnanost, závist, pomstychtivost apod.

5.8.2008 14:11

maťa napsal(a):
Jj Katcho, souhlasím

Taky nevěřím tomu, že je duševně nemocný Ona totiž většina duševních nemocí se vůbec neobrací proti okolí, ale obvykle proti samotnému nemocnému

A takových "bláznů", jako je přítelkyně tvého kamaráda, znám víc, tomuhle se ale neříká duševní nemoc, nýbrž komplexy, nevyrovnanost, závist, pomstychtivost apod.

Udělat to mým psům, tak ho asi bez ohledu na následky shodím taky. A že bych to pak uhrála na nepříčetnost?

5.8.2008 14:12
evicka

XXX.XXX.59.26

katcha napsal(a):
Nechápu toho člověka na nemoderce, co se toho paka zastává. pokud je někdo duševně nemocný, nemá vůbec co jezdit autem apod., protože mu třeba přístě hrkne v kouli a nebude se mu líbit můj pes, se kterým stojím na přechodu nebo moje růžový kraťase a jen tak - protože je duševně nemocný nás přejede... Nejhorší na tom je, že věřím tomu, že ani duševně nemocný být nemusí - mám v okolí magora - je to přítelkyně mého kamaráda - a ta už mu rok a půl dělá ze života peklo - rozešli se a ona mu třeba vleze do bytu a rozstříhá mu nachvál všechno oblečení (které posléze zaplatí) atd. a věřím tomu, že kdyby tam měl psa, tak je schopna ho z pomsty, aby kamarádovi ublížila, taky zabít.. Prostě se třeba pohádali a borec se holce chtěl pomstít, tak jí vzal psy a hodil je z mostu. Nezlobte se na mě, ale nenacházím omluvu...

Aha, to jsem asi já. No, nechápete, to nevadí. taky jsem tam mockrát opakovala, že se ho nezastává. Jenom to, že potrestání není v případě nemoci řešení. Pokud teda nemocný je. A k tomu řidičáku a tak. Duševní nemoc se nemusí léta nijak projevovat. Najednou přijde a je - ve 20, 30...letech, kdykoli a u kohokoli. A obrací se i proti okolí. Například dneska jste zdraví, máte řidičák. Zítra vás přepadne ataka duševní choroby. Třeba uslyšíte hlasy, budete mít halucinace, bludy...a zaútočíte. Dřív, než stačí někdo zasáhnout. Nepřeju to nikomu z vás. Opakuju, že o tomto konkrétním případě vím to, co všichni, takže v podstatě nic. I proto bych se neodvážila soudit a navrhovat tresty včetně toho nejvyššíhpo. Už rozumíte? Není to obhajoba toho, kdo to udělal.

5.8.2008 15:52
hankaapes

XXX.XXX.101.77

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
Udělat to mým psům, tak ho asi bez ohledu na následky shodím taky. A že bych to pak uhrála na nepříčetnost?

V případě, že by to někdo udělal mému psovi, tak dotyčného zabiju a ani bych si nemusela nepříčetnost vymýšlet, nepříčetná bych opravdu byla.

5.8.2008 16:08
conny

XXX.XXX.64.198

hankaapes napsal(a):
V případě, že by to někdo udělal mému psovi, tak dotyčného zabiju a ani bych si nemusela nepříčetnost vymýšlet, nepříčetná bych opravdu byla.

Nejúžasnější je, že když pes pokouše člověka, tak ho zabijou... A když člověk zabije psa tak dostane jen blbou pokutu...

5.8.2008 16:43
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

jiric napsal(a):

Já tedy hlavně nechápu, jaké prase mohlo takovou dobu natáčet ty mrtvolky dvou pejsků a to, že to vůbec mohou dát do televize...

5.8.2008 18:28
atika

XXX.XXX.213.155

andelaskoloudova napsal(a):
Já tedy hlavně nechápu, jaké prase mohlo takovou dobu natáčet ty mrtvolky dvou pejsků a to, že to vůbec mohou dát do televize...

Já si myslím, ře je potřeba podobné hnusky natáčet a ukazovat i když se na to strašně nerada dívám. Jenže je spousta lidí hlavně nepejskařů, kteří dokud to neuvidí co se děje, tak je ani nenapadne jak některá zvířata u svých pánů trpí. Medializace postupně může vést (i když bohužel velice pomalu) k většímu tlaku veřejnosti na zpřísnění trestů za týrání. Když se lidi nebudou ozývat, tak se tím nikdo zabývat nebude. A aby se lidi ozývali, tak o tom musí vědět a bohužel tu hrůzu musí vidět, Některým věcem se špatně věří, když se o tom jenom slyší.

5.8.2008 19:06
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

atika napsal(a):
Já si myslím, ře je potřeba podobné hnusky natáčet a ukazovat i když se na to strašně nerada dívám. Jenže je spousta lidí hlavně nepejskařů, kteří dokud to neuvidí co se děje, tak je ani nenapadne jak některá zvířata u svých pánů trpí. Medializace postupně může vést (i když bohužel velice pomalu) k většímu tlaku veřejnosti na zpřísnění trestů za týrání. Když se lidi nebudou ozývat, tak se tím nikdo zabývat nebude. A aby se lidi ozývali, tak o tom musí vědět a bohužel tu hrůzu musí vidět, Některým věcem se špatně věří, když se o tom jenom slyší.

Sice souhlasím, že medializace je důležitá, ale vzhledem k tomu, že na televizi se dívají i děti a k internetu mají již přístup naprosto běžně... Nevím, nepříjde mi to vhodné a ani uctivé vzhledem k těm pejskům a jejich majitelce.

6.8.2008 11:17
rachel

XXX.XXX.90.128

Sice souhlasím, že medializace je důležitá, ale vzhledem k tomu, že na televizi se dívají i děti a k internetu mají již přístup naprosto běžně... Nevím, nepříjde mi to vhodné a ani uctivé vzhledem k těm pejskům a jejich majitelce.

Právě, že když to ty děti uvidí, tak si uvědomí, že jsou lidi hov*ada. Něco jiného je, když dítě vidí, jak pito*mci umlátí kočku a je to pro ně strašně velká sranda.
A něco jiného je, když vidí záběry jako byly tyto. Bez komentáře a nebo komentář typu, "lidské bes*tie...". Nebojte, děti mají ke zvířatům převážně dobrý vztah.

6.8.2008 12:21
andelaskoloudova

XXX.XXX.55.18

rachel napsal(a):

Právě, že když to ty děti uvidí, tak si uvědomí, že jsou lidi hov*ada. Něco jiného je, když dítě vidí, jak pito*mci umlátí kočku a je to pro ně strašně velká sranda.
A něco jiného je, když vidí záběry jako byly tyto. Bez komentáře a nebo komentář typu, "lidské bes*tie...". Nebojte, děti mají ke zvířatům převážně dobrý vztah.

Já bych svým dětem tohle neukázala, nikdy. Lepší je vychovávat k tomu, aby veděly, že ke zvířatům mají mít úctu a mají se k nim chovat vždy s láskou... Svým dětem rozhodně nebudu ukazovat mrtvé psy se slovy ,,takhle ne". To jim radši ukážu, jak se lidé s pejsky mazlí, jak je krmí a jak jsou k nim hodní a budu je učit, že ,,takhle ano".

7.8.2008 08:14
brenton

XXX.XXX.85.220

Já bych svým dětem tohle neukázala, nikdy. Lepší je vychovávat k tomu, aby veděly, že ke zvířatům mají mít úctu a mají se k nim chovat vždy s láskou... Svým dětem rozhodně nebudu ukazovat mrtvé psy se slovy ,,takhle ne". To jim radši ukážu, jak se lidé s pejsky mazlí, jak je krmí a jak jsou k nim hodní a budu je učit, že ,,takhle ano".

Já si teda také myslím, že je správné toto ukazovat, že to veřejnost vidí od toho zprávy jsou. Dítě tedy nemám, ale na zprávy bych dítě určitě nenechala koukat, protože jsou pro dospělé a ne pro děti. I když také mi to není příjemné a když slyším, že se něco stalo, preventivně se nedívám. Ale bohužel těm chudáčkům už to nepomůže. Škoda, že nezveřejňují jména těch zrůd co tohle dělaj.

Přidejte reakci

Přidat smajlík