Máte taky někdo doma raplíka a demoliční četu? Simba necelých 7 měsíců
zuzi
napsal(a):
hlídá klec s králíčkem
zuzi
napsal(a):
hlídá klec s králíčkem
jee uz jsem myslela ze tu jsem jedina
tohle je muj stenik mufik, dnes presne 2 mesice
kitty2thorpe
napsal(a):
jee uz jsem myslela ze tu jsem jedina
tohle je muj stenik mufik, dnes presne 2 mesice
Je nádhernej a podle těch krásných tlapek ho bude kus. Každopádně se nudit nebudete, boxeři jsou kapitola sama pro sebe.
Simba miluje našeho čtyřletého syna úplně fanaticky, nesmí se na něj ani zvýšit hlas, je mazel a zlatíčko, ale zároveň děsnej uragán a když ji nedej bože necháme doma samotnou, co má při ruce, to rozcupuje. Nechali sjme ji v domku, kde měla k dispozici dvůr a obrovskou zahradu, další čubu jako kamarádku, dům zamkli. Jenže.... nechali sjme pootevřené okno.
Otevřela si troubu, sežrala maso, rozcupovala chladící tašku, shodila a rozbila nádobí ze stolu. A jkdyž jsme přijeli, seděla s andělským výrazem na dvoře a vítala nás
zuzi
napsal(a):
Je nádhernej a podle těch krásných tlapek ho bude kus. Každopádně se nudit nebudete, boxeři jsou kapitola sama pro sebe.
Simba miluje našeho čtyřletého syna úplně fanaticky, nesmí se na něj ani zvýšit hlas, je mazel a zlatíčko, ale zároveň děsnej uragán a když ji nedej bože necháme doma samotnou, co má při ruce, to rozcupuje. Nechali sjme ji v domku, kde měla k dispozici dvůr a obrovskou zahradu, další čubu jako kamarádku, dům zamkli. Jenže.... nechali sjme pootevřené okno.
Otevřela si troubu, sežrala maso, rozcupovala chladící tašku, shodila a rozbila nádobí ze stolu. A jkdyž jsme přijeli, seděla s andělským výrazem na dvoře a vítala nás
jeeee jee no ja taky tusim ze se nudit nebudu...tad jsem s nim jeste doma, ale v patek frcim do prace, takze pomalu na samotu zvykam...dneska uz se poradne rozkoukal a na zahrade zacal nicit kytky ...kdyz jsem ho okrikla, bral to jako obrovskou zabavu a pelasil pryc, ale za okamzik tam byl zas
taky ma po jidle strasnou potrebu si hrat, ikdyz se ho snazim drzet v klidu kvuli torzi...
je pravda ze toho moc nesmi...no, jinak je to strasnej mazlivec a blazen - po tatinkovi
a ten je teda kus, ma kolem 40 kg!
tady muf s mysickou
kitty2thorpe
napsal(a):
jeeee jee no ja taky tusim ze se nudit nebudu...tad jsem s nim jeste doma, ale v patek frcim do prace, takze pomalu na samotu zvykam...dneska uz se poradne rozkoukal a na zahrade zacal nicit kytky ...kdyz jsem ho okrikla, bral to jako obrovskou zabavu a pelasil pryc, ale za okamzik tam byl zas
taky ma po jidle strasnou potrebu si hrat, ikdyz se ho snazim drzet v klidu kvuli torzi...
je pravda ze toho moc nesmi...no, jinak je to strasnej mazlivec a blazen - po tatinkovi
a ten je teda kus, ma kolem 40 kg!
tady muf s mysickou
Taky mám doma jednoho. Je to opravdu šílenec. Teď mu je rok a 4 měsíce, ale doma nic nezničil. Venku běhá jako torpédo. Miluje lidi, vodu, míčky. ....Ale jakmile přijdem domů, tak si lehne do pelíšku a je z něj anděl.
krokodyl
napsal(a):
Taky mám doma jednoho. Je to opravdu šílenec. Teď mu je rok a 4 měsíce, ale doma nic nezničil. Venku běhá jako torpédo. Miluje lidi, vodu, míčky. ....Ale jakmile přijdem domů, tak si lehne do pelíšku a je z něj anděl.
Tady jestě když byl miminko.
krokodyl
napsal(a):
........
no ten je roztomilej! a to hnedy ousko...jeeee....
a odkud jste? my z brna
koukala jsem na diskuzi cz-pes, tam je docela rozsireny forum o boxerech...ale me se tam nedari dostat...at jdou ti lidi sem sakra
kitty2thorpe
napsal(a):
no ten je roztomilej! a to hnedy ousko...jeeee....
a odkud jste? my z brna
koukala jsem na diskuzi cz-pes, tam je docela rozsireny forum o boxerech...ale me se tam nedari dostat...at jdou ti lidi sem sakra
Jsme z Plzně. Boxer je opravdu super plemeno. Je temperamentní a miluje všechno. Člověk se s ním nenudí.
krokodyl
napsal(a):
Jsme z Plzně. Boxer je opravdu super plemeno. Je temperamentní a miluje všechno. Člověk se s ním nenudí.
jeee plzen, mesto piva
a hlavne moje rodne mesto!
od mych 3 let bydlime v brne, ale v plzni mame cast rodiny. musim ale rict ze plzen je krasne mesto, podle me jedno z nejhezcich v cr
takze se nekdy treba potkame, .. treba na bolevaaaaku
kitty2thorpe
napsal(a):
jeee plzen, mesto piva
a hlavne moje rodne mesto!
od mych 3 let bydlime v brne, ale v plzni mame cast rodiny. musim ale rict ze plzen je krasne mesto, podle me jedno z nejhezcich v cr
takze se nekdy treba potkame, .. treba na bolevaaaaku
Nemá chybu, bílí boxeři se mi moc líbí Lepšího psa k dětem než je boxer jsem nezažila, Simba se s naším čtyřletým hyperaktivním synem krásně doplňuje
zuzi
napsal(a):
Nemá chybu, bílí boxeři se mi moc líbí Lepšího psa k dětem než je boxer jsem nezažila, Simba se s naším čtyřletým hyperaktivním synem krásně doplňuje
rekonstuujeme barák, oba pomáhají
zuzi
napsal(a):
Vikynka 8let
ykiv
napsal(a):
Vikynka 8let
....Anie 5 měsíců.jsou to nej plemeno co znám. Jo a jinak jsme z Plzne jihu..
ykiv
napsal(a):
....Anie 5 měsíců.jsou to nej plemeno co znám. Jo a jinak jsme z Plzne jihu..
tak posouvam, at nejsme tak vzadu copak delate braskove boxici? ten muj dneska strasne chrapal
zuzi
napsal(a):
Simba nezahálí, o víkend zůstala na zahradě a dvoře běhat s druhou čubou a pokusila se skrz okenní rám prožrat do baráku, děs běs Ale jinak je to miláček
posouvam, jakpak se mate vsichni? mufiho muzu fotit jen kdyz je v klidu
kitty2thorpe
napsal(a):
posouvam, jakpak se mate vsichni? mufiho muzu fotit jen kdyz je v klidu
Máme se dobře.
krokodyl
napsal(a):
........
konecne mam u sebe fotak
z dnesni prochazky
kitty2thorpe
napsal(a):
konecne mam u sebe fotak
z dnesni prochazky
a jeste jedna ...abyste si nemysleli ze mam doma priseru
kitty2thorpe
napsal(a):
a jeste jedna ...abyste si nemysleli ze mam doma priseru
tady je pár dní po tom co sme si ji privezly
kubeska
napsal(a):
tady je pár dní po tom co sme si ji privezly
mimi ,,,
kubeska
napsal(a):
cca 2 roky
Taky máme příšeru. Jsou strašně srandovní když běží.
krokodyl
napsal(a):
Taky máme příšeru. Jsou strašně srandovní když běží.
A ještě jedna když byl sníh.
kitty2thorpe
napsal(a):
tady jeden kukuc
Jé, ti jsou krásní!!! Já měla kdysi taky boxera. Zlatého povahou i barvou. Jmenoval se Brit a v 8 letech jsme ho museli nechat uspat kvůli rakovině. Když byla holka mimino (to už je 25 let) lehával u jejího kočáru a nikdo cizí se k němu nesměl přiblížit. Honil i kohouta, když přišel hodně blízko
cameo
napsal(a):
Jé, ti jsou krásní!!! Já měla kdysi taky boxera. Zlatého povahou i barvou. Jmenoval se Brit a v 8 letech jsme ho museli nechat uspat kvůli rakovině. Když byla holka mimino (to už je 25 let) lehával u jejího kočáru a nikdo cizí se k němu nesměl přiblížit. Honil i kohouta, když přišel hodně blízko
no jo, jsou to zlaticka kdyby tak zili cely zivot s nami...
kitty2thorpe
napsal(a):
no jo, jsou to zlaticka kdyby tak zili cely zivot s nami...
Jj xichtiky ty oni umí
kitty2thorpe
napsal(a):
a jedna spinkaci
taky máme, ted jí sou dva měsíce a máme jí týden....a ja to ďas...sem zvědavá, jaká bude, měla jsem dogu, boxer bude asi větší šílenec
kockamalvina
napsal(a):
taky máme, ted jí sou dva měsíce a máme jí týden....a ja to ďas...sem zvědavá, jaká bude, měla jsem dogu, boxer bude asi větší šílenec
jmenuje se pula a chrápe jak starej chlap
kockamalvina
napsal(a):
jmenuje se pula a chrápe jak starej chlap
jee ta je nadherna!!! ja se ted divala na fotky toho naseho kdyz jsme si ho privezli jak byl malinkej.. ty stenatka rostou jako z vody
my vcera vecer potkali krizenku boxera, tak si hrali az jsem se bala ze si ukousnou hlavu
kitty2thorpe
napsal(a):
jee ta je nadherna!!! ja se ted divala na fotky toho naseho kdyz jsme si ho privezli jak byl malinkej.. ty stenatka rostou jako z vody
my vcera vecer potkali krizenku boxera, tak si hrali az jsem se bala ze si ukousnou hlavu
a taky se nam podarilo sednout si do zvejky to vam nepreju zazit
...nakonec jsme to museli ostrihat
tak snad to brzo doroste
kitty2thorpe
napsal(a):
a taky se nam podarilo sednout si do zvejky to vam nepreju zazit
...nakonec jsme to museli ostrihat
tak snad to brzo doroste
kubeska
napsal(a):
Kez by se nase Twiggyna taky bavila s kazdym pejskem ,,, divila sem se kdyz si hrala s kamosky stenetem
kubeska
napsal(a):
Kez by se nase Twiggyna taky bavila s kazdym pejskem ,,, divila sem se kdyz si hrala s kamosky stenetem
zuzi
napsal(a):
tak tohle je moje skoro už tříměsíční Tinda alias Tina :) a její první návštěva u mě v práci a už to málem odnesla rybička už začíná chytat boxeří móresy...
lucintta
napsal(a):
tak tohle je moje skoro už tříměsíční Tinda alias Tina :) a její první návštěva u mě v práci a už to málem odnesla rybička už začíná chytat boxeří móresy...
Ahoj tak tu boxíci nějak zapadli. Tady posílam jedno dvouročníku rapla. Přidá se někdo?
jimmo
napsal(a):
Ahoj tak tu boxíci nějak zapadli. Tady posílam jedno dvouročníku rapla. Přidá se někdo?
Sou to drštičky
jimmo
napsal(a):
Sou to drštičky
Kvalita ifauny opět nezklamala
Joo klacky, ty máme rádi...
zuzi
napsal(a):
Tak jedna podzimní...
ykiv
napsal(a):
A jedna ničitelská...
To sem ráda, že se někdo přidal. Koukám že máš rovnou dvě placatý držtičky. To musíš mít doma veselo, nám stačí jeden takovej komik
Tady vypadá jako chrt
jimmo
napsal(a):
To sem ráda, že se někdo přidal. Koukám že máš rovnou dvě placatý držtičky. To musíš mít doma veselo, nám stačí jeden takovej komik
Tady vypadá jako chrt
Učili sme psisko skákat přes nohu. A vypadá jako když je nakopnutej
jimmo
napsal(a):
Učili sme psisko skákat přes nohu. A vypadá jako když je nakopnutej
Už poslední.
Tady musel zahlídnout minimálně lítající talíř
jimmo
napsal(a):
Už poslední.
Tady musel zahlídnout minimálně lítající talíř
Jj mám dvě boxerky a kavalírku a takže pěkně veselo.Vikynce je 8,5 roku a ta bílá je Anie a je jí 8 měsíců.Jsou to ďáblice neunavitelný ale je s nima sranda a navíc boxer je moje srdeční záležitost na celej život...
ykiv
napsal(a):
Jj mám dvě boxerky a kavalírku a takže pěkně veselo.Vikynce je 8,5 roku a ta bílá je Anie a je jí 8 měsíců.Jsou to ďáblice neunavitelný ale je s nima sranda a navíc boxer je moje srdeční záležitost na celej život...
Jsem na prášky .o(( Za hodinu než jsem se vrátili z nákupu Simba zabila čtyři slepice, ne zakousla, prostě umordovala hrou. Vyrvala prkno u kurníku a byla tam Malej brečel jak zjednanej a já měla chuť ji roztrhnout
zuzi
napsal(a):
Jsem na prášky .o(( Za hodinu než jsem se vrátili z nákupu Simba zabila čtyři slepice, ne zakousla, prostě umordovala hrou. Vyrvala prkno u kurníku a byla tam Malej brečel jak zjednanej a já měla chuť ji roztrhnout
To věřim, že máš doma veselo. Já mám doma ještě jednochu retrívřího důchodce, když porovnám s boxerem, tak je to opravdu úúúplně něco jiného. Boxeři jsou prostě super, s nima se člověk opravdu nenudí.
Jezismarja, rovnou 4 umordovala. Ale docela bych věřila, že ten náš by to udělal taky, on dycky těma packama máchá....třeba i na malý psy.
jimmo
napsal(a):
To věřim, že máš doma veselo. Já mám doma ještě jednochu retrívřího důchodce, když porovnám s boxerem, tak je to opravdu úúúplně něco jiného. Boxeři jsou prostě super, s nima se člověk opravdu nenudí.
Jezismarja, rovnou 4 umordovala. Ale docela bych věřila, že ten náš by to udělal taky, on dycky těma packama máchá....třeba i na malý psy.
ahojte vsichni, nas muf uz bude mit 5 mesicu, koukam je docela podobnej na toho tvyho boxika, jimmo
kolik mu je?? pridavam taky nejaky fotecky...
prvni: vyrusen pri jidle
kitty2thorpe
napsal(a):
ahojte vsichni, nas muf uz bude mit 5 mesicu, koukam je docela podobnej na toho tvyho boxika, jimmo
kolik mu je?? pridavam taky nejaky fotecky...
prvni: vyrusen pri jidle
portret
kitty2thorpe
napsal(a):
a kdyz jsme byli nemocni...
to je pula, necelý 4 měsíce
kockamalvina
napsal(a):
a ještě pula
To je fakt, taky na to koukám, že jsou si podobný, akorát ten tvůj mufj má flíček na frňáčku. Jimmymu jsou dva roky, je ale zakrslej....protoze je, ale bez PP, tak se tomu vůbec nedivíme
Pula je krásný štěňátko, tak taky hodim jednu "štěněčí"...
jimmo
napsal(a):
To je fakt, taky na to koukám, že jsou si podobný, akorát ten tvůj mufj má flíček na frňáčku. Jimmymu jsou dva roky, je ale zakrslej....protoze je, ale bez PP, tak se tomu vůbec nedivíme
Pula je krásný štěňátko, tak taky hodim jednu "štěněčí"...
Twiggy- 2,5 roku.... Miluju ty jejich drštičky a jak se umí krásně zatvářit
Zanetahc
napsal(a):
Twiggy- 2,5 roku.... Miluju ty jejich drštičky a jak se umí krásně zatvářit
když jí něco vyruší ze spánku
Zanetahc
napsal(a):
když jí něco vyruší ze spánku
Jsou to opravdu super psi.
krokodyl
napsal(a):
Jsou to opravdu super psi.
pula je fakt nadherna, tak me napada, jestlipak nepotrebuje nahubek? my doted meli jeden kovovy na maleho knirace ktery mu sedel, ale uz jsme z neho vyrostli...tak kdyby ho chtel nekdo odkoupit
hlaste se
jinak tohle jsou fotky z dneska
kitty2thorpe
napsal(a):
pula je fakt nadherna, tak me napada, jestlipak nepotrebuje nahubek? my doted meli jeden kovovy na maleho knirace ktery mu sedel, ale uz jsme z neho vyrostli...tak kdyby ho chtel nekdo odkoupit
hlaste se
jinak tohle jsou fotky z dneska
tohle byl vyskok
zuzi
napsal(a):
Bruno, 4 roky
kinta
napsal(a):
Jj, pochopila jsem poněkud později. Pravda je, že dle inteligence ve výrazu jsou rozhodně blízcí příbuzní. Ale to jsou všichni boxíci !!
Když na ty všechny krásný boxíky koukám, nedá mi to nenapsat...Taky jsem kdysi boxerku měla a musím říct, že na Ritušku nikdy nezapomenu. Bohužel už není mezi námi a bohužel mám její fotečku už jen v rámečku na stole, která mi ji stále připomíná, proto vám ji sem nemůžu ani poslat. Všechny fotky, co jsem měla v compu mi můj skvělý bratr stratil se zálohovaným diskem:(, takže nemám bohužel žádnou...Ritunka byla nejspíš hluchá ( nebyla bílá, ale zlatá, proto je to velmi zvláštní ), ale nereagovala na běžné zvuky, na své jméno atd.., v té době, je to cca 10 let zpátky jsme nevěděli o možnosti vyšetření jejího sluchu...( nebylo nám to u veta ani nabídnuto a net v té době snad ani nebyl ), shodou okolností, psí slečna, co máme ted, je také hluchá..., ale u té už to víme 100%, jedná se však o kříženku dalmatina, což je celkem jasné, proč je hluchá. Je mi to hold asi souzeno Každopádně všem boxíkům hodně pevného zdraví a dlouhých let:)
mikeyla
napsal(a):
Když na ty všechny krásný boxíky koukám, nedá mi to nenapsat...Taky jsem kdysi boxerku měla a musím říct, že na Ritušku nikdy nezapomenu. Bohužel už není mezi námi a bohužel mám její fotečku už jen v rámečku na stole, která mi ji stále připomíná, proto vám ji sem nemůžu ani poslat. Všechny fotky, co jsem měla v compu mi můj skvělý bratr stratil se zálohovaným diskem:(, takže nemám bohužel žádnou...Ritunka byla nejspíš hluchá ( nebyla bílá, ale zlatá, proto je to velmi zvláštní ), ale nereagovala na běžné zvuky, na své jméno atd.., v té době, je to cca 10 let zpátky jsme nevěděli o možnosti vyšetření jejího sluchu...( nebylo nám to u veta ani nabídnuto a net v té době snad ani nebyl ), shodou okolností, psí slečna, co máme ted, je také hluchá..., ale u té už to víme 100%, jedná se však o kříženku dalmatina, což je celkem jasné, proč je hluchá. Je mi to hold asi souzeno Každopádně všem boxíkům hodně pevného zdraví a dlouhých let:)
posouvám a přidávám nějaké zimní boxí fotky
kitty2thorpe
napsal(a):
posouvám a přidávám nějaké zimní boxí fotky
v zapalu hry
kitty2thorpe
napsal(a):
v zapalu hry
Tak se musím podělit o zážitek, Simba se nám ztratila, celou noc a dva dny trávila někde venku, já naběhala x desítek kilometrů, vybrečela si oči, vyřvala plíce, šílené. Druhý den seděla za vratama a tvářila se, jako bych se jí zaběhla já To štěstí že je zase doma je nepopsatelné, takhle se vzpamatovávala z podchlazení a natažené packy.
zuzi
napsal(a):
Tak se musím podělit o zážitek, Simba se nám ztratila, celou noc a dva dny trávila někde venku, já naběhala x desítek kilometrů, vybrečela si oči, vyřvala plíce, šílené. Druhý den seděla za vratama a tvářila se, jako bych se jí zaběhla já To štěstí že je zase doma je nepopsatelné, takhle se vzpamatovávala z podchlazení a natažené packy.
kitty2thorpe
napsal(a):
tohle byl vyskok
pula by určo potřebovala košík, ale zatim sme nenašli, kterej by jí sedl. za kolik? my sme z prahy, ale třeba by šlo poslat poštou....a přidávám pulu na sněhu
kockamalvina
napsal(a):
pula by určo potřebovala košík, ale zatim sme nenašli, kterej by jí sedl. za kolik? my sme z prahy, ale třeba by šlo poslat poštou....a přidávám pulu na sněhu
a pula po sněhové procházce...
kitty2thorpe
napsal(a):
trosku nas posouvam, kampak ste se vsichni podeli??
Ze zimní procházky na sněhu..
kockamalvina
napsal(a):
pula v krabici
pula v krabici spí...chudinka sirotek, asi nemá pelech
kockamalvina
napsal(a):
pula v krabici spí...chudinka sirotek, asi nemá pelech
Máme doma nový přírůstek
kitty2thorpe
napsal(a):
jezis to je krasny stenatko! je to fenka nebo pejsek? ja zatim bohuzel nemam zadny novy fotky mufa....ale uz mame 9 mesicuuuu!!!!
Jezdíme na hromadný venčení.
zanetahc

XXX.XXX.163.84
cicinka
napsal(a):
Pardon, Zlaté Hemy
Twiggy v tvrdém spánku po prochajdě:o)
zanetahc

XXX.XXX.163.84
cicinka
napsal(a):
Pejsek - Garp ze Zlaté Hamy, hrozný zlatíčko
pravá boxerka
zanetahc

XXX.XXX.163.84
zanetahc

XXX.XXX.163.84
zanetahc
napsal(a):
omlouvám se, blbě jsem to uložila....
zuzi
napsal(a):
Bruno - týraný
zanetahc

XXX.XXX.163.84
kinta
napsal(a):
A otrávený
tak nám to nějak zapadlo:( Twiggouš ze včerejší prochajdy
zanetahc

XXX.XXX.163.84
zanetahc
napsal(a):
tak nám to nějak zapadlo:( Twiggouš ze včerejší prochajdy
zanetahc

XXX.XXX.163.84
cicinka
napsal(a):
Garpík nám roste jako z vody..4 měsíce - 15kg
Pochlubte se s těmi Vašimi zlatíčky a pošlete sem nějaký fotečky at nám ty raplíci nezaniknou
POzdrav od Twiggy
zanetahc
napsal(a):
Pochlubte se s těmi Vašimi zlatíčky a pošlete sem nějaký fotečky at nám ty raplíci nezaniknou
POzdrav od Twiggy
Byla by škoda kdyby to zaniklo
krokodyl
napsal(a):
Byla by škoda kdyby to zaniklo
Měl jsem narozeniny !!
zanetahc

XXX.XXX.163.84
kockamalvina
napsal(a):
nesnáší hárací kalhotky...
ahojte, zdravime taky, uz je nam skoro 10 mesicu! a radi koukame z okna
kitty2thorpe
napsal(a):
ahojte, zdravime taky, uz je nam skoro 10 mesicu! a radi koukame z okna
zanetahc

XXX.XXX.163.84
kockamalvina
napsal(a):
nesnáší hárací kalhotky...
Naše Twiggy taky ne
zanetahc
napsal(a):
Naše Twiggy taky ne
no nejsou úžasní http://www.super.cz/ vtipky/14735-pes-na-trampoline.html
(mezera před vtipky)
ykiv
napsal(a):
no nejsou úžasní http://www.super.cz/ vtipky/14735-pes-na-trampoline.html
(mezera před vtipky)
Ať nám nezapadnou..Pořád se tu řeší granule,ale málokdy s ohledem na rasu a tak mě napadlo, co třeba napsat čím krmíte vy svoje boxery?My krmíme novou Acanu a prckovi leze, jen se nám zdá pořád samá ruka samá noha, takový hubeňoučký, tak bych byla ráda za tip na granule, po kterých se nám trošku víc osvalí..Nebo to patří k věku a nabere později?Díky za rady..
cicinka
napsal(a):
Ať nám nezapadnou..Pořád se tu řeší granule,ale málokdy s ohledem na rasu a tak mě napadlo, co třeba napsat čím krmíte vy svoje boxery?My krmíme novou Acanu a prckovi leze, jen se nám zdá pořád samá ruka samá noha, takový hubeňoučký, tak bych byla ráda za tip na granule, po kterých se nám trošku víc osvalí..Nebo to patří k věku a nabere později?Díky za rady..
Ještě jedna ze šarvátek s kámošem..
cicinka
napsal(a):
Ještě jedna ze šarvátek s kámošem..
Haló, je tu někdo?
cicinka
napsal(a):
Haló, je tu někdo?
Ahoj,já sice nemám boxera,ale CC, ale i tak..Teri,četla jsem si Tvůj dotaz a my taky krmíme novou Acanou,předtím ProPlan.Už od mimina je Tony taky samá ,,ruka-noha",tak už mu teď asi měsíc vařím maso (kuřecí,hovězí-toho ne moc,ryby) kuřecí srdíčka, žaludky,prostě,co zrovna dostanu koupit.A nabírá úplně suprově!Ráno má samotný granule, večer plnou dávku granulí+maso..Šmakuje mu to a svědčí!Jinak,tímhle ti nabere,ale nasvalit se musí pohybem!Tak hodně štěstí a omluva,že jsem vám sem tak vlezla..
jablunka
napsal(a):
a poslední.
Jeden týraný Paninu si halt nevybereš.
kinta
napsal(a):
Jeden týraný Paninu si halt nevybereš.
Tak nás dneska píchla včelka..