Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
6.8.2008 13:20
bojda

XXX.XXX.43.75

Ahoj lidi. Chci poprosit o pomoc. zemřel mi můj kříženeček jezevčíka. Odešla s ním i všechna radost ze života. Byl to můj miláček. Máme ještě dobrmana, ale tenhle kříženeček motal i s ním kdy chtěl, přesto byli velcí kamarádi. Vím, že ho nenahradím, ale chtěla bych alespoň podobného pejska. Kdyby jste někdo ve svém okolí náhodou věděli o černém štěňátku křížence jezevčíka-pejskovi, byla bych moc vděčná.Jinak si asi vybrečím oči.Chtěla jsem si dát pauzu, ale moc se mi stýská po mazlení s ním.Posílám foto mého malého.

6.8.2008 13:48
michalasin

XXX.XXX.149.167

bojda napsal(a):
Ahoj lidi. Chci poprosit o pomoc. zemřel mi můj kříženeček jezevčíka. Odešla s ním i všechna radost ze života. Byl to můj miláček. Máme ještě dobrmana, ale tenhle kříženeček motal i s ním kdy chtěl, přesto byli velcí kamarádi. Vím, že ho nenahradím, ale chtěla bych alespoň podobného pejska. Kdyby jste někdo ve svém okolí náhodou věděli o černém štěňátku křížence jezevčíka-pejskovi, byla bych moc vděčná.Jinak si asi vybrečím oči.Chtěla jsem si dát pauzu, ale moc se mi stýská po mazlení s ním.Posílám foto mého malého.

ahoj to je mi líto, ale nevím odkud jsi, našla jsem inzerát na bazoši, vypadal podobně, tak kdyžtak jukni, stačí si dát do vyhledavače jezevč, nedávej tam slovo celé jen jak to je napsané, někdy se ty slova sklońují a nenajde to. Daruji fenečku a pejska křížence jezevčíka. Matka kokršpaněl otec jezevčík.Štěňata jsou stará dva měsíce. Jsou krátkosrstí celý černí. Maji kupírovaný ocásek. Budou malého vzrůstu. Moc milá.Do dobrých rukou.

Jméno:
Mail:
Telefon:

Lokalita:

Cena: Hana Machová
hanci.machovaseznam.cz
724452985

Královéhradecký kraj

1

6.8.2008 14:06
dejna

XXX.XXX.111.1

bojda napsal(a):

Taky jsem jeden našla:
Daruji štěně- Nabídka - [27.7. 2008] Smazat/Editovat/Topovat
Daruji štěně - kříženec kokršpaněla a jezevčíka.Je to pejsek černé barvy,narozený 18.6.2008.

Jméno:
Mail:
Telefon:

Lokalita:

Cena: Martina Hegerová
matu.matuseznam.cz
604833573

Hradec Králové

Zdarma

6.8.2008 14:09
dejna

XXX.XXX.111.1

dejna napsal(a):
Taky jsem jeden našla:
Daruji štěně- Nabídka - [27.7. 2008] Smazat/Editovat/Topovat
Daruji štěně - kříženec kokršpaněla a jezevčíka.Je to pejsek černé barvy,narozený 18.6.2008.

Jméno:
Mail:
Telefon:

Lokalita:

Cena: Martina Hegerová
matu.matuseznam.cz
604833573

Hradec Králové

Zdarma

Taky z Hradce. Tady ten je ale spíš trochu drsnosrstý a má ocásek.
Pak tady:
Daruji do dobrých rukou- Nabídka - [5.7. 2008] Smazat/Editovat/Topovat
Daruji do dobrých rukou štěně kříženec jezevčík s pražským krysaříkem,pouze pejsci. Odběr koncem července.

Jméno:
Mail:
Telefon:

Lokalita:

Cena: Heinich Martin
heinichoviseznam.cz
736767372

Moravskoslezský kraj

Zdarma

6.8.2008 21:21
hlozi

XXX.XXX.42.220

dejna napsal(a):
Taky z Hradce. Tady ten je ale spíš trochu drsnosrstý a má ocásek.
Pak tady:
Daruji do dobrých rukou- Nabídka - [5.7. 2008] Smazat/Editovat/Topovat
Daruji do dobrých rukou štěně kříženec jezevčík s pražským krysaříkem,pouze pejsci. Odběr koncem července.

Jméno:
Mail:
Telefon:

Lokalita:

Cena: Heinich Martin
heinichoviseznam.cz
736767372

Moravskoslezský kraj

Zdarma

Pokud si z Prahy a okolí a měla bys zájem, tak mám doma tohle štěně..(viz foto). Je to pejsek, stáří asi 7 týdnů, kříženec asi jezevčíka...Povaha naprosto úžasná, pořád vrtí ocáskem, ničeho se nebojí, je velice komunikativní..Mam ho ode dneška odpoledne a je tu jako by tu by odvždycky...
Někdo nám hodil do práce (zverimex) tašku a zmizel..Po jejím otervření na nás koukalo 5 těhlech prcků..Čtyři už našli nový domov..Tenhle zůstal poslední..Zítra ho zase zkusim vzít do práce, jestli se neudá..Pokud bys měla zájem, musíš jednat rychle, já si ho doma nechat nemůžu...

6.8.2008 21:22
hlozi

XXX.XXX.42.220

hlozi napsal(a):
Pokud si z Prahy a okolí a měla bys zájem, tak mám doma tohle štěně..(viz foto). Je to pejsek, stáří asi 7 týdnů, kříženec asi jezevčíka...Povaha naprosto úžasná, pořád vrtí ocáskem, ničeho se nebojí, je velice komunikativní..Mam ho ode dneška odpoledne a je tu jako by tu by odvždycky...
Někdo nám hodil do práce (zverimex) tašku a zmizel..Po jejím otervření na nás koukalo 5 těhlech prcků..Čtyři už našli nový domov..Tenhle zůstal poslední..Zítra ho zase zkusim vzít do práce, jestli se neudá..Pokud bys měla zájem, musíš jednat rychle, já si ho doma nechat nemůžu...

a ještě jedna

7.8.2008 01:34
bojda

XXX.XXX.43.75

michalasin napsal(a):
ahoj to je mi líto, ale nevím odkud jsi, našla jsem inzerát na bazoši, vypadal podobně, tak kdyžtak jukni, stačí si dát do vyhledavače jezevč, nedávej tam slovo celé jen jak to je napsané, někdy se ty slova sklońují a nenajde to. Daruji fenečku a pejska křížence jezevčíka. Matka kokršpaněl otec jezevčík.Štěňata jsou stará dva měsíce. Jsou krátkosrstí celý černí. Maji kupírovaný ocásek. Budou malého vzrůstu. Moc milá.Do dobrých rukou.

Jméno:
Mail:
Telefon:

Lokalita:

Cena: Hana Machová
hanci.machovaseznam.cz
724452985

Královéhradecký kraj

1

Díky za typ lépe se to hledá a vyskočilo mi víc nabídek. Už je mi líp, vidím, že bych mohla uspět. Třeba ne hned, ale najdu ho. Oni čistokrevní jezevčíci nejsou zas tak velká výhra po stránce povahové i zdravotní. U těch kříženců už je to naředěné tak 50:50. Díky za pomoc

7.8.2008 01:41
bojda

XXX.XXX.43.75

hlozi napsal(a):

Už jsem Ti odpovídala, ale nejsem si jistá, jestli odpověď došla, nejsem tak zběhlá. Doufám i díky pomoci ostatních, že snad najdu toho svého. Přesto za nabídku moc děkuji. Jak se říká: Sdělená bolest-poloviční bolest. My pejskaři jsme prostě blázni, ale hezcí a ten, kdo má rád zvířata, má rád i lidi

Přidejte reakci

Přidat smajlík