miirii
napsal(a):
Já myslím, že je to normální drsnosrstý jezevčík v barvě suchého listí. Jezevčíkovitý brakýř vypadá úplně jinak.
On je trochu větší než normální standardní jezevčík a má i o trochu vyšší nožky, matou mě ty jeho bílé znaky ( náprsenka, bílé konce tlapek ) jako malej měl jemnější chlupy a tmavý pruh na zádech složený s tmavě hnědých až černých chlupů a to samé na uších. Čím je starší tím je světlejší a má hrubší srst.
janna
napsal(a):
On je trochu větší než normální standardní jezevčík a má i o trochu vyšší nožky, matou mě ty jeho bílé znaky ( náprsenka, bílé konce tlapek ) jako malej měl jemnější chlupy a tmavý pruh na zádech složený s tmavě hnědých až černých chlupů a to samé na uších. Čím je starší tím je světlejší a má hrubší srst.
Koukni na tuhle adresu. Je tam hned nahoře jeden z nejlepších drsnosrtých trpaličích jezevčíků.
http://www.jezevcik.org/vystavy/2005/Praha_MVP05.htm
Ty u něj budeš mít asi přidané nějaké jiné plemeno, kvůli těm bílým znakům, ale základ bude nějaký jezevčík podobný tomuhle.
miirii
napsal(a):
Koukni na tuhle adresu. Je tam hned nahoře jeden z nejlepších drsnosrtých trpaličích jezevčíků.
http://www.jezevcik.org/vystavy/2005/Praha_MVP05.htm
Ty u něj budeš mít asi přidané nějaké jiné plemeno, kvůli těm bílým znakům, ale základ bude nějaký jezevčík podobný tomuhle.
Pane jo, to je celej náš Niki. Ještě náprsenka a delší nohy a jako by mu z kožichu vypadnul. Díky za typ "Jdem spát"
janna
napsal(a):
My měli taky většího jezevčíka (ale dlouhosrstýho, měl 12 kg - ale obézní nebyl) a byl čistokrevnej, to samý známí, ti měli zase drsnosrstýho. Že má bílí znaky, neznamená, že není čistokrevnej. Bílí znaky sice nejsou žádoucí, ale jsou přípustné ( v menší míře).
dejna
napsal(a):
My měli taky většího jezevčíka (ale dlouhosrstýho, měl 12 kg - ale obézní nebyl) a byl čistokrevnej, to samý známí, ti měli zase drsnosrstýho. Že má bílí znaky, neznamená, že není čistokrevnej. Bílí znaky sice nejsou žádoucí, ale jsou přípustné ( v menší míře).
Jsou tu krásní pesani ta dalmatinka je ok.posílám na čumendu jak poporostly naše naháčí miminka.
jana dante
napsal(a):
Dito, dík moc
Tak ještě jednu........protože andělů není nikdy dost
Ahoj, není zač. Dante má nádhernou hlavu! U nás ve městě mají jedna rodina dva barzoje a druhá tři. Jsou to opravdový aristokrati a vždycky mě uchvátěj. Na mě jsou ale moc hubený, já potřebuji psa poplácat a nebát se že se rozsype, takže to není pes pro mě, ale jsou to ušlechtilí psiskové!
pupino
napsal(a):
nádhera, moc krásnej Dante,líbí se mi tito pesani jak je stár?
Ahojky, Danťáčkovi jsou dva roky (22.5.2003) a je to opravdový poklad.......alespoň pro mě ano
Jinak oni barzoji křehce jenom vypadají, nejsou to žádný křehotinky.....alespoň by teda být neměli........poplácávají se úžasně, krásně to duní a vzhledem k hloubce hrudníku je místa na plácání až až
jana dante
napsal(a):
Ahojky, Danťáčkovi jsou dva roky (22.5.2003) a je to opravdový poklad.......alespoň pro mě ano
Jinak oni barzoji křehce jenom vypadají, nejsou to žádný křehotinky.....alespoň by teda být neměli........poplácávají se úžasně, krásně to duní a vzhledem k hloubce hrudníku je místa na plácání až až
A můžu se zeptat odkud ho máš? jestli to není náhodnou od nás z města. Těm štěnatům jsou taky tak nějak dva roky,(no ikdyž ty už jsou asi starší) Chovatelskou stanici neznám, takže pouze město. dík Dita
jana dante
napsal(a):
JE KRÁSNEJ,MÁ SUPER DLOUHEJ ČUMÁK A TO SE MI PRÁVĚ NA NĚM LÍBÍ.MÁ NAROZKY JAKO MOJE DCERA,TA JE JEN O TROŠKU STARŠÍ.
CO VÝSTAVY?
jana dante
napsal(a):
Prosím prosím ještě o nějakou fotku. Je tak nádhernej a navíc toto plemeno nevidíme každý den.
zdenca
napsal(a):
Prosím prosím ještě o nějakou fotku. Je tak nádhernej a navíc toto plemeno nevidíme každý den.
Každý pes je nádherný.............
Dante pochází od Šumperka z vesnice Bohdíkov.
Výstavy jsem dělali teprve tři - CAJC, V1 a V3. Známku výborný 1 jsem dostali bez CACe, protože rozhodčí prohlásil že je moc hubený Vždyť on zmohutní, na to je času vždycky dost, navíc barzoji se většinou tzv. udělají až kolem třetího roku......
Za tři týdny jedeme na speciálku do Náměšti (18.6.) a pak za dva týdny na MVP Brno Intercanis. Dante má zkoušky ZZO a ZOP a rozdělanou dostihovou a coursingovou licenci, ale hlavně je to můj milááášek
jana dante
napsal(a):
Každý pes je nádherný.............
Dante pochází od Šumperka z vesnice Bohdíkov.
Výstavy jsem dělali teprve tři - CAJC, V1 a V3. Známku výborný 1 jsem dostali bez CACe, protože rozhodčí prohlásil že je moc hubený Vždyť on zmohutní, na to je času vždycky dost, navíc barzoji se většinou tzv. udělají až kolem třetího roku......
Za tři týdny jedeme na speciálku do Náměšti (18.6.) a pak za dva týdny na MVP Brno Intercanis. Dante má zkoušky ZZO a ZOP a rozdělanou dostihovou a coursingovou licenci, ale hlavně je to můj milááášek
Není to daleko, ale nemáš ho od nás .tak ať jim to na výstavách "natřete"
impact
napsal(a):
Víš na sto pro, že je to kříženec boxera nebo je to jen typ??? Já jen, že jsem kdysy odchovala přesně takové štěně a taky se jmenovalo Max. Můžeš mi napsat věk a odkud je? Asi to nebude on, ale jen tak ze zvědavosti? Díky
Vím to stoprocentně, jeho máma je boxer, otec kříženec kokra. V říjnu mu budou 3 roky. Nevím odkud je přesně, už si to nepamatuju (dostala jsem ho od sestry na Vánoce), ale je odněkud od Brna, teď bydlí s náma na Třebíčsku. Známí mají jeho sestru Nelu, ale ta je tmavší a má na sobě míň bílých znaků.