Štěňata retrívrů zdarma

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
21.8.2008 22:16
nova

XXX.XXX.31.171

Toto mně přišlo na mail, slíbila jsem , že pomůžu. Prosím, nekomentujte způsob nabídky. Vím, že je to citové vydírání, ale jde o ty mrňousy.Kopíruju:

# # # Nemá někdo zájem o štěně?
# # # Hledají se vážní zájemci o štěňata Golden Retriver.
# # # Narodilo se jich tolik, že nejspíš budou uspána.
# # # V případě zájmu budou štěňata předána zcela zdarma.
volejte 736 752 507

21.8.2008 22:18
nova

XXX.XXX.31.171

nova napsal(a):
Toto mně přišlo na mail, slíbila jsem , že pomůžu. Prosím, nekomentujte způsob nabídky. Vím, že je to citové vydírání, ale jde o ty mrňousy.Kopíruju:

volejte 736 752 507

Tady jsou fotky

21.8.2008 22:19
sajma

XXX.XXX.144.98

nova napsal(a):

volejte 736 752 507

odkud jsou?

lucie x

21.8.2008 22:21
lucie x

XXX.XXX.40.28

sajma napsal(a):
odkud jsou?

To je hoax, ne?? A už pěkně starý..

21.8.2008 22:24
nova

XXX.XXX.31.171

lucie x napsal(a):
To je hoax, ne?? A už pěkně starý..

Zadavatelka -já totiž mám taky pocit, že jsem to kdysi četla. Dnes mi kvůli tomu volala kamarádka, že jí to přišlo od jiné kamarádky.Obě psy milujem, tak jsme se snažily pomoci. No radši se ve prospěch psů angažovat než to nechat být. Jsem starší ročník, co je to hoax?

21.8.2008 22:26
zuzanda

XXX.XXX.64.179

nova napsal(a):
Zadavatelka -já totiž mám taky pocit, že jsem to kdysi četla. Dnes mi kvůli tomu volala kamarádka, že jí to přišlo od jiné kamarádky.Obě psy milujem, tak jsme se snažily pomoci. No radši se ve prospěch psů angažovat než to nechat být. Jsem starší ročník, co je to hoax?

poplašná zpráva mě to přišlo asi před 3 roky

lucie x

21.8.2008 22:26
lucie x

XXX.XXX.40.28

nova napsal(a):

Pokud je to to, co si myslím, že to je. Tak po zavolání na to číslo vám pán řekne, že žádná štěňata retrívrů nemá, natož nezadává a že si z něj asi jen někdo udělal srandu..

Hoax = podvodné a řetězové e-maily, poplašné zprávy..

21.8.2008 22:31
nova

XXX.XXX.31.171

lucie x napsal(a):
Pokud je to to, co si myslím, že to je. Tak po zavolání na to číslo vám pán řekne, že žádná štěňata retrívrů nemá, natož nezadává a že si z něj asi jen někdo udělal srandu..

Hoax = podvodné a řetězové e-maily, poplašné zprávy..

to tedy pána lituju. Každopádně díííííííííííííííík.Škoda, že ten příspěvek nemůžu smazat.

21.8.2008 22:39
evinka01

XXX.XXX.57.45

nova napsal(a):
to tedy pána lituju. Každopádně díííííííííííííííík.Škoda, že ten příspěvek nemůžu smazat.

www.hoax.cz
stránka, kde je databáze poplašných, neauktuálních a podobných řetězových zpráv spolu s vysvětlením proč jsou nepravdivé nebo neaktuální

22.8.2008 04:58
mumie

XXX.XXX.121.162

evinka01 napsal(a):
www.hoax.cz
stránka, kde je databáze poplašných, neauktuálních a podobných řetězových zpráv spolu s vysvětlením proč jsou nepravdivé nebo neaktuální

A je to tady opět !. Asi před půl rokem tohle proběhlo po netu, týkalo se to mého souseda, takže opět - je to hoax!

22.8.2008 06:27
nova

XXX.XXX.6.112

mumie napsal(a):
A je to tady opět !. Asi před půl rokem tohle proběhlo po netu, týkalo se to mého souseda, takže opět - je to hoax!

Zadavatelka: zjistila jsem , že tento hoax je starý 5 let.. Vzhledem k tomu, jak se lidé chovají ke zvířatům - viz fotky bulíka z Jarošova, utýraná zvířata apodob. ,tak by mě nenapadlo, že se jedná o poplašnou zprávu,protože "lidé" jsou schopni všeho. Prosím, už nereagujte,atˇse to posune co nedál.Dík

Přidejte reakci

Přidat smajlík