Už tady zase dlouho nebyli a myslím, že je to škoda
Já jsem si teď pořídila kamošku k mojí fence, takže máme teď doma veselo. Jedete někdo na klubovku do Třebíče ?
Já tam jedu bonitovat moji starší fenu, ale ta mladší jede samozřejmě s námi.
Tady holky spolu
krai
napsal(a):
Já jsem si teď pořídila kamošku k mojí fence, takže máme teď doma veselo. Jedete někdo na klubovku do Třebíče ?
Tady holky spolu
Agent 007
krai
napsal(a):
Je to 20.září a začátek je v 9 hodin.
Jinak na propozice se můžete podívat na stránkách klubu www.klubchovatelunahacu.cz v sekci stáhněte si
krai
napsal(a):
Jinak na propozice se můžete podívat na stránkách klubu www.klubchovatelunahacu.cz v sekci stáhněte si
My jedeme na speciálku taky
aradek
napsal(a):
My jedeme na speciálku taky
Přidáváme se - peruánský naháč
Alfred Speedy Bohemia
helu
napsal(a):
Přidáváme se - peruánský naháč
Alfred Speedy Bohemia
Budeme na výstavě v Ml. Bol.
krai
napsal(a):
To se Vám tam sejde celý vrh, nebo štěňátka ještě nemají nové majitele ?
Ee, miminka mají momentálně 6 týdnů, takže zatím jsou doma a na výstavu se nechystají... Bude se vystavovat jejich maminka - Ch. Violka Powder od Chlpíků a taky jejich kamarád Ch. Arad Brno-Frost
aradek
napsal(a):
Ee, miminka mají momentálně 6 týdnů, takže zatím jsou doma a na výstavu se nechystají... Bude se vystavovat jejich maminka - Ch. Violka Powder od Chlpíků a taky jejich kamarád Ch. Arad Brno-Frost
Violka je moc krásná, když jsem sháněa štěňátko zavítala jsem i na Vaše stránky, ale chtěla jsem nahatou fenečku
krai
napsal(a):
Violka je moc krásná, když jsem sháněa štěňátko zavítala jsem i na Vaše stránky, ale chtěla jsem nahatou fenečku
Díky moc za pochvalu ;-) No, nahatou holčičku jsem chtěla taky, ale nezadařilo se... Samí kluci :-D Ale krásní jsou také. Psa si nechat nemůžu :-(
aradek
napsal(a):
Díky moc za pochvalu ;-) No, nahatou holčičku jsem chtěla taky, ale nezadařilo se... Samí kluci :-D Ale krásní jsou také. Psa si nechat nemůžu :-(
Jak to ? Však už pejsky máš ne ?
aradek
napsal(a):
No právě. proto mi přijde, že se psy je větší práce jak s fenou a hlavně, pokud chci chovat, an feně to jde jaksi snáz... Navíc s malým miminem chodit se psy na pořádnou procházku se pořádně nedá :-(
Tak to moje malá s procházkami nemá problém, máme ještě velké psy a ti když dojdem, tak padnou za vlast a malá mě ještě otravuje s aportkama.
Tady moje starší fenka s naším medvědem
krai
napsal(a):
Tak to moje malá s procházkami nemá problém, máme ještě velké psy a ti když dojdem, tak padnou za vlast a malá mě ještě otravuje s aportkama.
Tady moje starší fenka s naším medvědem
Kluci klidně ujdou 20 km, ale Violce se do toho nikdy nechce. Teď s kočárkem se ale chodí opravdu hodně špatně, to zvládám maximálně jednoho psa a stejně to není ono.
krai
napsal(a):
Aha, tak 20km teda nechodíme, teďs malou hodíme tak 5, ale za to zase v kopcích.
Tééda, to jsem myslela, že nás tady bude víc.
Už se nikdo nepřidá ?
krai
napsal(a):
Tééda, to jsem myslela, že nás tady bude víc.
Už se nikdo nepřidá ?
Já se přidám
elidor
napsal(a):
To je správná banda, doma se nezastavím, ale jsou super. A jsem to já.
malý zahir, je supr dáblík, je všude
elidor
napsal(a):
malý zahir, je supr dáblík, je všude
tenhle asi zůstane doma, pořád váháme, je moc hezký
elidor
napsal(a):
tenhle asi zůstane doma, pořád váháme, je moc hezký
a tenhle je nejhodnější, ale skrytý talent.
elidor
napsal(a):
a tenhle je nejhodnější, ale skrytý talent.
My si přivezli v pondělí tohoto krasavce.
bonifac
napsal(a):
My si přivezli v pondělí tohoto krasavce.
k tomuto chlupáči
bonifac
napsal(a):
k tomuto chlupáči
Vždyť to je polobrácha těch štěňátek nahoře K těm 20km... kluci to ujdou v horách, ale přijdou a leží jak zabití. Další den jim ale výstava nevadí
Praktikováno na Velké Fatře den před Banskou Bystricou... Violka ale tyto velké výlety ráda nemá, té se moc chodit nechce.
Fotky z těchto výletů jsou bohužel ještě na pc u rodičů :-(
krai
napsal(a):
Jo bylo, ja jsem teď nad inzerátama seděla asi půl roku a to denně, tak znám asi všechny štěňata , tady na toho krasavce jsem se taky dívala
No u nás to byla rychlá akce. Já chtěla původně naháčka pořizovat až příští rok, ale při pohledu na něj jsem neodolala a hlavně jsem musela narychlo ukecat pánečka. Musím říct, že je naprosto skvělej a s Bonym (amíkem) už jsou kamarádi.
bonifac
napsal(a):
No u nás to byla rychlá akce. Já chtěla původně naháčka pořizovat až příští rok, ale při pohledu na něj jsem neodolala a hlavně jsem musela narychlo ukecat pánečka. Musím říct, že je naprosto skvělej a s Bonym (amíkem) už jsou kamarádi.
Konečně máme i holčičku.
Dnes má 2. měsíce……
krai
napsal(a):
Tady holky spolu
přidávám taky foto našeho číňanka........ máme ho doma tři týdny a jsme nadšeni
jinak celou smečku tvoří ještě maltézáček a americká kokřice
krai
napsal(a):
Tady holky spolu
celá trojka
krai
napsal(a):
Tady holky spolu
......... no a poslední kde jsou jen kluci
tatianah
napsal(a):
......... no a poslední kde jsou jen kluci
já si číňanka pořídila naprosto náhodně, chtěla jsem parťáka k maltézáčkovi a kamarádka mne upozornila na číňanky....... no a pak jsem při prohlížení inzerátů uviděla foto našeho krasavce a byla to láska na první pohled........ druhý den ráno jsem si pro něj lela
teď bych si hned pořídila ještě dalšího, nebo hned několik naprosto mne uchvátil
tatianah
napsal(a):
já si číňanka pořídila naprosto náhodně, chtěla jsem parťáka k maltézáčkovi a kamarádka mne upozornila na číňanky....... no a pak jsem při prohlížení inzerátů uviděla foto našeho krasavce a byla to láska na první pohled........ druhý den ráno jsem si pro něj lela
teď bych si hned pořídila ještě dalšího, nebo hned několik naprosto mne uchvátil
U mě čekají na nové páníčky dvě nahaté krasavice....fotky s výcvikového tábora,který štěničky absolvovaly s námi tady:http://cinanek.rajce.idnes.cz/
vazdik
napsal(a):
U mě čekají na nové páníčky dvě nahaté krasavice....fotky s výcvikového tábora,který štěničky absolvovaly s námi tady:http://cinanek.rajce.idnes.cz/
Ahoj,
já přidávám fotky našich dětiček a dospělých.
black
napsal(a):
Ahoj,
já přidávám fotky našich dětiček a dospělých.
Další:-)
jani
napsal(a):
tak tedy i náš párek číňánků
Výsledky dění pod peřinou budou známy začátkem října 2008
krai
napsal(a):
Tady holky spolu
Přikládám nové foto. V úterý měl náš krasavec 4 měsíce...... roste jako z vody a je čím dál krásnější
krai
napsal(a):
Tady holky spolu
a ještě jedno foto