Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.8.2008 20:27
luisa

XXX.XXX.207.145

V sobotu 30.8. ve 14hod. se koná coursing v Radkové Lhotě. Více info na mailu

26.8.2008 21:27
michalasin

XXX.XXX.149.167

luisa napsal(a):

mi jedeeeeem

26.8.2008 21:29
luisa

XXX.XXX.207.145

michalasin napsal(a):
mi jedeeeeem

no super, ale s tebou přece počítám

26.8.2008 21:39
luisa

XXX.XXX.207.145

luisa napsal(a):
no super, ale s tebou přece počítám

Omlouvám se, ale info je na mailu jana@ceskypes.cz

26.8.2008 23:01
kerry

XXX.XXX.224.4

luisa napsal(a):
Omlouvám se, ale info je na mailu jana@ceskypes.cz

Ahoj,nevíte jestli se běhá i někde v okolí č.budějovic?díky!

27.8.2008 22:02
danan

XXX.XXX.180.54

michalasin napsal(a):
mi jedeeeeem

...my.....

28.8.2008 18:52
luisa

XXX.XXX.207.145

danan napsal(a):
...my.....

Tak je změna. Coursing v Radkové Lhotě začíná v 10hod.
Příští týden v sobotu 6.9. v 9hod.se bude běhat v Radslavicích
Přihlášky na mailu jana@ceskypes.cz

31.8.2008 19:41
luisa

XXX.XXX.207.145

luisa napsal(a):
Tak je změna. Coursing v Radkové Lhotě začíná v 10hod.
Příští týden v sobotu 6.9. v 9hod.se bude běhat v Radslavicích
Přihlášky na mailu jana@ceskypes.cz

Tak kdo jede do Radslavic? Více na www.ceskypes.cz

13.9.2008 18:46
luisa

XXX.XXX.207.145

luisa napsal(a):
Tak kdo jede do Radslavic? Více na www.ceskypes.cz

Už jsou vypsané další tréninky.
21.9. Kynologický klub Přerov, 14hod
11.10. Radslavice, 9hod
26.10. Radkova Lhota, 10hod

13.9.2008 19:06
bubllinka

XXX.XXX.41.152

luisa napsal(a):
Už jsou vypsané další tréninky.
21.9. Kynologický klub Přerov, 14hod
11.10. Radslavice, 9hod
26.10. Radkova Lhota, 10hod

A mohla by se zucastnit i rocni fenule RR, co jeste nikdy nebehala a chtela by teprve zacit???

13.9.2008 19:40
luisa

XXX.XXX.207.145

bubllinka napsal(a):
A mohla by se zucastnit i rocni fenule RR, co jeste nikdy nebehala a chtela by teprve zacit???

No jasně Proto se pořádají tréninky
Mrkni na www.ceskypes.cz, jsou tam propozice atd. Pokud budeš mít zájem, tak mail s přihláškou pošli na Luisa.L@seznam.cz
Vedůci je mimo republiku a já ji přihlášky budu přeposílat

14.9.2008 16:31
bubllinka

XXX.XXX.41.152

luisa napsal(a):
Mrkni na www.ceskypes.cz, jsou tam propozice atd. Pokud budeš mít zájem, tak mail s přihláškou pošli na Luisa.L@seznam.cz

Parada, prave jsem ti odeslala email.
Prijedeme jeste s jednou RR, 4 roky, ale ta uz je v coursingu profik
Moc se tesime! Zatim ahojky.

14.9.2008 17:34
luisa

XXX.XXX.207.145

bubllinka napsal(a):
Parada, prave jsem ti odeslala email.
Prijedeme jeste s jednou RR, 4 roky, ale ta uz je v coursingu profik
Moc se tesime! Zatim ahojky.

Pochopila jsem dobře, že chceš trénink 21.9.v Přerově? A ještě pokud chce běhat i druhá fenka, musí se přihlásit

15.9.2008 10:53
bubllinka

XXX.XXX.41.152

luisa napsal(a):
Pochopila jsem dobře, že chceš trénink 21.9.v Přerově? A ještě pokud chce běhat i druhá fenka, musí se přihlásit

Ano, ano, pochopila jsi dobre.
Jojo,kamoska se prihlasi Tesime se!
Akorat me ted napadlo, ze jsem ji poslala webovky a tam je email asi na tu vasi pani vedouci, jak jsi psala, tak mozna tu prihlasku poslala tam. Vadi to? Mam ji napsat email na tebe, nebo je to jedno? Dekujiiii.

15.9.2008 17:00
luisa

XXX.XXX.207.145

bubllinka napsal(a):
Ano, ano, pochopila jsi dobre.
Jojo,kamoska se prihlasi Tesime se!
Akorat me ted napadlo, ze jsem ji poslala webovky a tam je email asi na tu vasi pani vedouci, jak jsi psala, tak mozna tu prihlasku poslala tam. Vadi to? Mam ji napsat email na tebe, nebo je to jedno? Dekujiiii.

To nevadí. Jen ji prostě neodpoví, neboť je v zahraničí bez netu. Ale přihlášená bude, může s tím počítat

16.9.2008 11:37
bubllinka

XXX.XXX.41.152

luisa napsal(a):
To nevadí. Jen ji prostě neodpoví, neboť je v zahraničí bez netu. Ale přihlášená bude, může s tím počítat

Super. A muj mail ti dosel? Prihlasovala jsem Fame z Korycanskych skal.
Doufam, ze vyjde predpoved a bude trosku slusne, uz toho deste mam plny zuby. A to predtim slibovali babi leto!!! Haha, to by me zajimalo, ktera babizna nam tohle teda poslala"

17.9.2008 08:16
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

luisa napsal(a):

jéé, takže pokud jsem poslala přihlášku na ten mail jana@ceskypes.cz, tak je to špatně, a mám ji poslat Tobě?

.... už jste někdy viděli Barzoje obranáře ... ?

17.9.2008 10:10
krokodyl

XXX.XXX.101.118

Inspektor Pišišvor napsal(a):
jéé, takže pokud jsem poslala přihlášku na ten mail jana@ceskypes.cz, tak je to špatně, a mám ji poslat Tobě?

.... už jste někdy viděli Barzoje obranáře ... ?

Je nějaký trénink coursingu v okolí Plzně. V blýzkém okolí. Mám na coursing zálusk, ale nevím jestli to mému hafanovi půjde.

17.9.2008 15:06
luisa

XXX.XXX.207.145

krokodyl napsal(a):
Je nějaký trénink coursingu v okolí Plzně. V blýzkém okolí. Mám na coursing zálusk, ale nevím jestli to mému hafanovi půjde.

Pro Ketty: vůbec to není špatně, jen vám teď nikdo neodpoví, tak se nedivte Přihlášení, ale budete

19.9.2008 09:33
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

luisa napsal(a):
Pro Ketty: vůbec to není špatně, jen vám teď nikdo neodpoví, tak se nedivte Přihlášení, ale budete

kde v Přerově ten trenink bude?

19.9.2008 14:51
luisa

XXX.XXX.207.145

kde v Přerově ten trenink bude?

Je to v kynologickém klubu. Zde je odkaz na stránky a je tam přímo mapa, jak se k nám dostanete http://www.kkprerov.cz/

19.9.2008 16:34
honey

XXX.XXX.138.182

luisa napsal(a):
Je to v kynologickém klubu. Zde je odkaz na stránky a je tam přímo mapa, jak se k nám dostanete http://www.kkprerov.cz/

Přihlásili jsme se na 11.10 do Radslavic u Přerova tak doufám, že e-mail v pohodě došel (posílala jsem na Luisa.L@seznam.cz)
Už se těšíme, jsem zvědavá jak to dopadne...

20.9.2008 10:49
luisa

XXX.XXX.207.145

honey napsal(a):
Přihlásili jsme se na 11.10 do Radslavic u Přerova tak doufám, že e-mail v pohodě došel (posílala jsem na Luisa.L@seznam.cz)
Už se těšíme, jsem zvědavá jak to dopadne...

Odpovídala jsem na mail, že je potřeba doplnit přihlášku. Jináč se s váma určo počítá

21.9.2008 09:01
luisa

XXX.XXX.207.145

luisa napsal(a):
Odpovídala jsem na mail, že je potřeba doplnit přihlášku. Jináč se s váma určo počítá

Prosím další přihlášky opět posílejte na mail jana@ceskypes.cz
Bylo to jen dočasné.Díky

23.9.2008 20:16
bubllinka

XXX.XXX.41.152

luisa napsal(a):
Prosím další přihlášky opět posílejte na mail jana@ceskypes.cz
Bylo to jen dočasné.Díky

Tak jsme byly v nedeli v Prerove a supeeeeer!!!
Co fotecky? Jsem slepa nebo jeste nejsou? Tim vas jako vubec nechci honit, ja jen jestli necucim nekde blbe

23.9.2008 21:16
luisa

XXX.XXX.207.145

bubllinka napsal(a):
Co fotecky? Jsem slepa nebo jeste nejsou? Tim vas jako vubec nechci honit, ja jen jestli necucim nekde blbe

Zatím ještě nejsou.

23.9.2008 21:27
bubllinka

XXX.XXX.41.152

luisa napsal(a):
Zatím ještě nejsou.

Vubec nic se nedeje, pockame si...

24.9.2008 14:08
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

bubllinka napsal(a):

no toto, a my jsme měli zato, že je akce zrušená pro nepřízeň počasí!
A kdy se tam bude zase běhat ... ?

24.9.2008 15:53
luisa

XXX.XXX.207.145

No zrušená byla, já tam taky nebyla. Ale jelikož přijeli někteří až z Brna a i přes takové počasí jaké bylo chtěli běhat, tak se dráha natáhla
Jináč další běhání je 11.10. v Radslavicích

24.9.2008 17:15
bubllinka

XXX.XXX.41.152

To jsme byly my, ti z Brna Pocasi bylo v pohode, sice trosku mokro,ale vubec neprselo. Den predtim jsme byly od RR-sportu ve Svitavach a tam se behalo primo v desti. A zadny drama Oproti tomu bylo pocasi v nedeli luxus!

24.9.2008 17:48
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

bubllinka napsal(a):
To jsme byly my, ti z Brna Pocasi bylo v pohode, sice trosku mokro,ale vubec neprselo. Den predtim jsme byly od RR-sportu ve Svitavach a tam se behalo primo v desti. A zadny drama Oproti tomu bylo pocasi v nedeli luxus!

no my jsme taky z Brna, ale volala jsem pořadatelům, jak to vypadá v Přerově, a bylo mi řečeno, že prší, tak jsme to nakonec vzdali, a pak nám stejně přišla SMS, že byla akce pro nepřízeň počasí zrušena.

24.9.2008 18:56
bubllinka

XXX.XXX.41.152

no my jsme taky z Brna, ale volala jsem pořadatelům, jak to vypadá v Přerově, a bylo mi řečeno, že prší, tak jsme to nakonec vzdali, a pak nám stejně přišla SMS, že byla akce pro nepřízeň počasí zrušena.

AHA, tak nam ani zadna SMS neprisla, po ceste jsme se trochu baly,ze jedeme zbytecne,ale nakonec OK. A bylo tam plno psu ze cvicaku, takze nakonec behalo tak 15 psu...

25.9.2008 21:33
luisa

XXX.XXX.207.145

Tak to jsme mluvili spolu Opravdu to bylo zrušené, ale jelikož ne všichni zavolali jestli se bude trénink konat, tak vedení jelo na místo, aby oznámilo, že se trénink ruší. Lidé co zde byli, chtěli nechat běhat své psiska i na vlastní nebezpečí.
Já jsem tam taky nebyla.
Pro Bublinku: osobně bych nenechala běhat svoje psiska v dešti coursing (reaguji na RR klub)

25.9.2008 22:23
malekuratko

XXX.XXX.178.82

luisa napsal(a):

Za Českého psa se omlouváme všem, kteří neměli možnost běhat. Počasí opravdu nebylo na běhání, proto jsme plánovali zrušení. Bohužel jsem neměla tel. na všechny účastníky, abych je informovala. Na místě nebyla tráva podmáčená, tudíž se dala postavit jednoduchá trať. Tak snad příště
Jana, Český pes

26.9.2008 09:21
bubllinka

XXX.XXX.41.152

malekuratko napsal(a):
Za Českého psa se omlouváme všem, kteří neměli možnost běhat. Počasí opravdu nebylo na běhání, proto jsme plánovali zrušení. Bohužel jsem neměla tel. na všechny účastníky, abych je informovala. Na místě nebyla tráva podmáčená, tudíž se dala postavit jednoduchá trať. Tak snad příště
Jana, Český pes

Bylo to uplne v pohode a jsme moc radi,ze se behani nezrusilo.
LUISA: Tak ja jsem celkem duverovala poradatelum, kteri jsou zkuseni coursingari a kdyz rekli,ze v tomto se behat da, ze povrch neni rozmaceny,tudiz nijak nebezpecny, tak proc ne. Vsak v tu sobotu se behalo Mistrovstvi Slezska a prselo tam jeste vic nez nam... a taky se odbehalo a nikomu se nic nestalo

27.9.2008 14:02
malekuratko

XXX.XXX.178.82

luisa napsal(a):

Zdravim pri sobotnim popoledni fotecky z nedelniho coursingu jsou na webu http://foto.ceskypes.cz/thumbnails.php?album=40
pokud si chcete fotky stahnou, neni problem, jen prosim uvedte zdroj, pokud chcete fotku v orig. velikosti kvuli tisku, pisnete mi mejla, nejak se domluvime...
jinak planujeme vikendovku v Beskydech... vice na http://ceskypes.cz/
dal bysme radi ob tyden behali pobliz Brna, takze pokud nekdo vite o moznostech, kde se da... sem s nima jana@ceskypes.cz
jinak se mejte krasne, za Českeho psa Jana

28.9.2008 10:10
bubllinka

XXX.XXX.41.152

malekuratko napsal(a):
Zdravim pri sobotnim popoledni fotecky z nedelniho coursingu jsou na webu http://foto.ceskypes.cz/thumbnails.php?album=40
pokud si chcete fotky stahnou, neni problem, jen prosim uvedte zdroj, pokud chcete fotku v orig. velikosti kvuli tisku, pisnete mi mejla, nejak se domluvime...
dal bysme radi ob tyden behali pobliz Brna, takze pokud nekdo vite o moznostech, kde se da... sem s nima jana@ceskypes.cz

My moc dekujeme za nadherny fotky i moznost si zabehat. Report si muzete precist zde, jeste jednou diky, za super foto!!! Hanka a RR Fame.
www.fame.webnode.cz

5.10.2008 21:54
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

malekuratko napsal(a):

pokud jde o Brno, tak bych mohla zařídit závodiště v Brně na Dvorskách (koňské, ale už se tam kdysi běhalo) - takže kdyby byl zájem

8.10.2008 14:04
malekuratko

XXX.XXX.200.248

pokud jde o Brno, tak bych mohla zařídit závodiště v Brně na Dvorskách (koňské, ale už se tam kdysi běhalo) - takže kdyby byl zájem

to by bylo supr

8.10.2008 14:37
Inspektor Pišišvor

XXX.XXX.113.187

malekuratko napsal(a):
to by bylo supr

asi před 1/2 rokem jsem se bavila s majitelem tohoto závodiště, jestli by tam nešlo udělat nějaký coursing, a on říkal, že proti tomu nic nemá. Navíc má přímo na dráze občerstvení, a je tam tribuna, takže i diváci si můžou přijít na své
Na tomto odkazu jsou nějaké fotky:
http://www.brno-dostih y.wz.cz/index1.php?adresa=draha.php (bez mezer)

9.10.2008 15:36
malekuratko

XXX.XXX.200.252

malekuratko napsal(a):

ČESKÝ PES pořádá víkendovou akci v Beskydech, součásti je sobotní závod HON NA LIŠKU
jendá se čistě o klubový závod, mohou se účastnit všechna plemena, bez ohledu na ubytování a účasti celé víkendové akce, ubytovaní mají samozřejmě rezervována místa
informace na
jana@ceskypes.cz
www.ceskypes.cz

15.11.2008 10:19
luisa

XXX.XXX.207.145

malekuratko napsal(a):
ČESKÝ PES pořádá víkendovou akci v Beskydech, součásti je sobotní závod HON NA LIŠKU
jendá se čistě o klubový závod, mohou se účastnit všechna plemena, bez ohledu na ubytování a účasti celé víkendové akce, ubytovaní mají samozřejmě rezervována místa
informace na
jana@ceskypes.cz
www.ceskypes.cz

Dnes 15.11. ve 14hod. se koná trénink coursingu v KK Přerov
Sice to píšu pozdě, ale přece

atýska

15.11.2008 10:49
atýska

XXX.XXX.100.238

luisa napsal(a):

Nevíte, jestli se v blízké době bude konat nějaká coursing akce v okolí Benešova či Prahy? Má dvouletou borderku a htěli bychom to vyzkoušet... Popř. nevíte nějaké stránky, kde je seznam míst, kde se trénuje???
Předem moc děkuju

26.12.2008 18:09
honey

XXX.XXX.138.182

atýska napsal(a):
Nevíte, jestli se v blízké době bude konat nějaká coursing akce v okolí Benešova či Prahy? Má dvouletou borderku a htěli bychom to vyzkoušet... Popř. nevíte nějaké stránky, kde je seznam míst, kde se trénuje???
Předem moc děkuju

Ahoj, dívala jsem se na ceskypes.cz a jsou tam jen fotky. Na tu hlavní stránku s rozpisem tréninků se nemůžu dostat. Nevíte někdo, kdy mají být nejbližší tréninky? Nebo se ted kvůli zimě netrénuje?
Díky moc :)

27.12.2008 08:47
helvan1

XXX.XXX.202.25

honey napsal(a):
Ahoj, dívala jsem se na ceskypes.cz a jsou tam jen fotky. Na tu hlavní stránku s rozpisem tréninků se nemůžu dostat. Nevíte někdo, kdy mají být nejbližší tréninky? Nebo se ted kvůli zimě netrénuje?

Ahoj, zrovna zítra jsou tréninky a licence v Kralupech. Ale už mají nejspíš plno.

koukej na www.coursingcz.info Zhruba jednou do měsíce mají tréninky.

28.12.2008 21:38
luisa

XXX.XXX.207.145

honey napsal(a):

Stránky mají v rekonstrukci. Nejbližší termín bude nejspíš až v lednu. Můžeš zkusit napsat na mail Jana@ceskypes.cz

2.2.2009 16:04
luisa

XXX.XXX.207.145

luisa napsal(a):
Stránky mají v rekonstrukci. Nejbližší termín bude nejspíš až v lednu. Můžeš zkusit napsat na mail Jana@ceskypes.cz

Dne 8.2. od 12hod. se bude konat první letošní coursing v Přerově. Více infa na www.ceskypes.cz

16.3.2009 20:19
luisa

XXX.XXX.207.145

luisa napsal(a):
Dne 8.2. od 12hod. se bude konat první letošní coursing v Přerově. Více infa na www.ceskypes.cz

Dne 24.-26.4. se koná víkendovka ve Slavětíně u Slavonic. Nechcete se přidat???

2.12.2009 12:05
impact

XXX.XXX.209.78

luisa napsal(a):

Jedete někdo 12. 12. do Radslavic?

2.12.2009 12:52
memmory

XXX.XXX.66.227

impact napsal(a):

2.12.2009 13:18
zboza3aj

XXX.XXX.198.62

impact napsal(a):

Tož my bychom si to konečně taky chtěli vyzkoušet, je k tomu nějaký prospekt?!

2.12.2009 13:19
memmory

XXX.XXX.66.227

zboza3aj napsal(a):
Tož my bychom si to konečně taky chtěli vyzkoušet, je k tomu nějaký prospekt?!

Umí pes běhat ??
Jestli jo v podstatě nic jiného nepotřebuješ

2.12.2009 13:30
zboza3aj

XXX.XXX.198.62

memmory napsal(a):
Umí pes běhat ??
Jestli jo v podstatě nic jiného nepotřebuješ

No,běhají mi oba po všech čtyřech,rádi provozují paracoursing za kočkamaa to velmi spolehlivě. ,Tak jestli toto stačí Kde to tam nejdeme?

2.12.2009 13:31
zboza3aj

XXX.XXX.198.62

zboza3aj napsal(a):
No,běhají mi oba po všech čtyřech,rádi provozují paracoursing za kočkamaa to velmi spolehlivě. ,Tak jestli toto stačí Kde to tam nejdeme?

samozřejmě najdeme

2.12.2009 13:58
impact

XXX.XXX.209.78

zboza3aj napsal(a):
samozřejmě najdeme

Alčo pojeď. Jede i Motucha s Pixlou, Top.elenka (tak, a teď jsem zapomněla, jak se jmenuje její pes ), Ejka s Matesem, prostě všicí ze srazů.

Mrkni sem, regni se a přihlaš se - http://zkracovatko.cz/a8b

Jo a jinak máš mejl na seznamu? Jestli jo, tak mi plkáme tam na foru JRT - http://zkracovatko.cz/a8a

Přidejte reakci

Přidat smajlík