luisa
napsal(a):
V sobotu 30.8. ve 14hod. se koná coursing v Radkové Lhotě. Více info na mailu
mi jedeeeeem
luisa
napsal(a):
Tak je změna. Coursing v Radkové Lhotě začíná v 10hod.
Příští týden v sobotu 6.9. v 9hod.se bude běhat v Radslavicích
Přihlášky na mailu jana@ceskypes.cz
Tak kdo jede do Radslavic? Více na www.ceskypes.cz
luisa
napsal(a):
Tak kdo jede do Radslavic? Více na www.ceskypes.cz
Už jsou vypsané další tréninky.
21.9. Kynologický klub Přerov, 14hod
11.10. Radslavice, 9hod
26.10. Radkova Lhota, 10hod
luisa
napsal(a):
Už jsou vypsané další tréninky.
21.9. Kynologický klub Přerov, 14hod
11.10. Radslavice, 9hod
26.10. Radkova Lhota, 10hod
A mohla by se zucastnit i rocni fenule RR, co jeste nikdy nebehala a chtela by teprve zacit???
bubllinka
napsal(a):
A mohla by se zucastnit i rocni fenule RR, co jeste nikdy nebehala a chtela by teprve zacit???
No jasně Proto se pořádají tréninky
Mrkni na www.ceskypes.cz, jsou tam propozice atd. Pokud budeš mít zájem, tak mail s přihláškou pošli na Luisa.L@seznam.cz
Vedůci je mimo republiku a já ji přihlášky budu přeposílat
luisa
napsal(a):
Mrkni na www.ceskypes.cz, jsou tam propozice atd. Pokud budeš mít zájem, tak mail s přihláškou pošli na Luisa.L@seznam.cz
Parada, prave jsem ti odeslala email.
Prijedeme jeste s jednou RR, 4 roky, ale ta uz je v coursingu profik
Moc se tesime! Zatim ahojky.
bubllinka
napsal(a):
Parada, prave jsem ti odeslala email.
Prijedeme jeste s jednou RR, 4 roky, ale ta uz je v coursingu profik
Moc se tesime! Zatim ahojky.
Pochopila jsem dobře, že chceš trénink 21.9.v Přerově? A ještě pokud chce běhat i druhá fenka, musí se přihlásit
luisa
napsal(a):
Pochopila jsem dobře, že chceš trénink 21.9.v Přerově? A ještě pokud chce běhat i druhá fenka, musí se přihlásit
Ano, ano, pochopila jsi dobre.
Jojo,kamoska se prihlasi Tesime se!
Akorat me ted napadlo, ze jsem ji poslala webovky a tam je email asi na tu vasi pani vedouci, jak jsi psala, tak mozna tu prihlasku poslala tam. Vadi to? Mam ji napsat email na tebe, nebo je to jedno? Dekujiiii.
bubllinka
napsal(a):
Ano, ano, pochopila jsi dobre.
Jojo,kamoska se prihlasi Tesime se!
Akorat me ted napadlo, ze jsem ji poslala webovky a tam je email asi na tu vasi pani vedouci, jak jsi psala, tak mozna tu prihlasku poslala tam. Vadi to? Mam ji napsat email na tebe, nebo je to jedno? Dekujiiii.
To nevadí. Jen ji prostě neodpoví, neboť je v zahraničí bez netu. Ale přihlášená bude, může s tím počítat
luisa
napsal(a):
To nevadí. Jen ji prostě neodpoví, neboť je v zahraničí bez netu. Ale přihlášená bude, může s tím počítat
Super. A muj mail ti dosel? Prihlasovala jsem Fame z Korycanskych skal.
Doufam, ze vyjde predpoved a bude trosku slusne, uz toho deste mam plny zuby. A to predtim slibovali babi leto!!! Haha, to by me zajimalo, ktera babizna nam tohle teda poslala"
luisa
napsal(a):
jéé, takže pokud jsem poslala přihlášku na ten mail jana@ceskypes.cz, tak je to špatně, a mám ji poslat Tobě?
.... už jste někdy viděli Barzoje obranáře ... ?
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
jéé, takže pokud jsem poslala přihlášku na ten mail jana@ceskypes.cz, tak je to špatně, a mám ji poslat Tobě?
.... už jste někdy viděli Barzoje obranáře ... ?
Je nějaký trénink coursingu v okolí Plzně. V blýzkém okolí. Mám na coursing zálusk, ale nevím jestli to mému hafanovi půjde.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
kde v Přerově ten trenink bude?
Je to v kynologickém klubu. Zde je odkaz na stránky a je tam přímo mapa, jak se k nám dostanete http://www.kkprerov.cz/
luisa
napsal(a):
Je to v kynologickém klubu. Zde je odkaz na stránky a je tam přímo mapa, jak se k nám dostanete http://www.kkprerov.cz/
Přihlásili jsme se na 11.10 do Radslavic u Přerova tak doufám, že e-mail v pohodě došel (posílala jsem na Luisa.L@seznam.cz)
Už se těšíme, jsem zvědavá jak to dopadne...
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
no toto, a my jsme měli zato, že je akce zrušená pro nepřízeň počasí!
A kdy se tam bude zase běhat ... ?
No zrušená byla, já tam taky nebyla. Ale jelikož přijeli někteří až z Brna a i přes takové počasí jaké bylo chtěli běhat, tak se dráha natáhla
Jináč další běhání je 11.10. v Radslavicích
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
no toto, a my jsme měli zato, že je akce zrušená pro nepřízeň počasí!
A kdy se tam bude zase běhat ... ?
To jsme byly my, ti z Brna Pocasi bylo v pohode, sice trosku mokro,ale vubec neprselo. Den predtim jsme byly od RR-sportu ve Svitavach a tam se behalo primo v desti. A zadny drama
Oproti tomu bylo pocasi v nedeli luxus!
bubllinka
napsal(a):
To jsme byly my, ti z Brna Pocasi bylo v pohode, sice trosku mokro,ale vubec neprselo. Den predtim jsme byly od RR-sportu ve Svitavach a tam se behalo primo v desti. A zadny drama
Oproti tomu bylo pocasi v nedeli luxus!
no my jsme taky z Brna, ale volala jsem pořadatelům, jak to vypadá v Přerově, a bylo mi řečeno, že prší, tak jsme to nakonec vzdali, a pak nám stejně přišla SMS, že byla akce pro nepřízeň počasí zrušena.
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
no my jsme taky z Brna, ale volala jsem pořadatelům, jak to vypadá v Přerově, a bylo mi řečeno, že prší, tak jsme to nakonec vzdali, a pak nám stejně přišla SMS, že byla akce pro nepřízeň počasí zrušena.
AHA, tak nam ani zadna SMS neprisla, po ceste jsme se trochu baly,ze jedeme zbytecne,ale nakonec OK. A bylo tam plno psu ze cvicaku, takze nakonec behalo tak 15 psu...
Inspektor Pišišvor
napsal(a):
Tak to jsme mluvili spolu Opravdu to bylo zrušené, ale jelikož ne všichni zavolali jestli se bude trénink konat, tak vedení jelo na místo, aby oznámilo, že se trénink ruší. Lidé co zde byli, chtěli nechat běhat své psiska i na vlastní nebezpečí.
Já jsem tam taky nebyla.
Pro Bublinku: osobně bych nenechala běhat svoje psiska v dešti coursing (reaguji na RR klub)
luisa
napsal(a):
Za Českého psa se omlouváme všem, kteří neměli možnost běhat. Počasí opravdu nebylo na běhání, proto jsme plánovali zrušení. Bohužel jsem neměla tel. na všechny účastníky, abych je informovala. Na místě nebyla tráva podmáčená, tudíž se dala postavit jednoduchá trať. Tak snad příště
Jana, Český pes
malekuratko
napsal(a):
Za Českého psa se omlouváme všem, kteří neměli možnost běhat. Počasí opravdu nebylo na běhání, proto jsme plánovali zrušení. Bohužel jsem neměla tel. na všechny účastníky, abych je informovala. Na místě nebyla tráva podmáčená, tudíž se dala postavit jednoduchá trať. Tak snad příště
Jana, Český pes
Bylo to uplne v pohode a jsme moc radi,ze se behani nezrusilo.
LUISA: Tak ja jsem celkem duverovala poradatelum, kteri jsou zkuseni coursingari a kdyz rekli,ze v tomto se behat da, ze povrch neni rozmaceny,tudiz nijak nebezpecny, tak proc ne. Vsak v tu sobotu se behalo Mistrovstvi Slezska a prselo tam jeste vic nez nam... a taky se odbehalo a nikomu se nic nestalo
luisa
napsal(a):
Zdravim pri sobotnim popoledni fotecky z nedelniho coursingu jsou na webu http://foto.ceskypes.cz/thumbnails.php?album=40
pokud si chcete fotky stahnou, neni problem, jen prosim uvedte zdroj, pokud chcete fotku v orig. velikosti kvuli tisku, pisnete mi mejla, nejak se domluvime...
jinak planujeme vikendovku v Beskydech... vice na http://ceskypes.cz/
dal bysme radi ob tyden behali pobliz Brna, takze pokud nekdo vite o moznostech, kde se da... sem s nima jana@ceskypes.cz
jinak se mejte krasne, za Českeho psa Jana
malekuratko
napsal(a):
Zdravim pri sobotnim popoledni fotecky z nedelniho coursingu jsou na webu http://foto.ceskypes.cz/thumbnails.php?album=40
pokud si chcete fotky stahnou, neni problem, jen prosim uvedte zdroj, pokud chcete fotku v orig. velikosti kvuli tisku, pisnete mi mejla, nejak se domluvime...
dal bysme radi ob tyden behali pobliz Brna, takze pokud nekdo vite o moznostech, kde se da... sem s nima jana@ceskypes.cz
My moc dekujeme za nadherny fotky i moznost si zabehat. Report si muzete precist zde, jeste jednou diky, za super foto!!! Hanka a RR Fame.
www.fame.webnode.cz
malekuratko
napsal(a):
pokud jde o Brno, tak bych mohla zařídit závodiště v Brně na Dvorskách (koňské, ale už se tam kdysi běhalo) - takže kdyby byl zájem
malekuratko
napsal(a):
to by bylo supr
asi před 1/2 rokem jsem se bavila s majitelem tohoto závodiště, jestli by tam nešlo udělat nějaký coursing, a on říkal, že proti tomu nic nemá. Navíc má přímo na dráze občerstvení, a je tam tribuna, takže i diváci si můžou přijít na své
Na tomto odkazu jsou nějaké fotky:
http://www.brno-dostih y.wz.cz/index1.php?adresa=draha.php (bez mezer)
malekuratko
napsal(a):
ČESKÝ PES pořádá víkendovou akci v Beskydech, součásti je sobotní závod HON NA LIŠKU
jendá se čistě o klubový závod, mohou se účastnit všechna plemena, bez ohledu na ubytování a účasti celé víkendové akce, ubytovaní mají samozřejmě rezervována místa
informace na
jana@ceskypes.cz
www.ceskypes.cz
malekuratko
napsal(a):
ČESKÝ PES pořádá víkendovou akci v Beskydech, součásti je sobotní závod HON NA LIŠKU
jendá se čistě o klubový závod, mohou se účastnit všechna plemena, bez ohledu na ubytování a účasti celé víkendové akce, ubytovaní mají samozřejmě rezervována místa
informace na
jana@ceskypes.cz
www.ceskypes.cz
Dnes 15.11. ve 14hod. se koná trénink coursingu v KK Přerov
Sice to píšu pozdě, ale přece
atýska

XXX.XXX.100.238
luisa
napsal(a):
Nevíte, jestli se v blízké době bude konat nějaká coursing akce v okolí Benešova či Prahy? Má dvouletou borderku a htěli bychom to vyzkoušet... Popř. nevíte nějaké stránky, kde je seznam míst, kde se trénuje???
Předem moc děkuju
atýska
napsal(a):
Nevíte, jestli se v blízké době bude konat nějaká coursing akce v okolí Benešova či Prahy? Má dvouletou borderku a htěli bychom to vyzkoušet... Popř. nevíte nějaké stránky, kde je seznam míst, kde se trénuje???
Předem moc děkuju
Ahoj, dívala jsem se na ceskypes.cz a jsou tam jen fotky. Na tu hlavní stránku s rozpisem tréninků se nemůžu dostat. Nevíte někdo, kdy mají být nejbližší tréninky? Nebo se ted kvůli zimě netrénuje?
Díky moc :)
honey
napsal(a):
Ahoj, dívala jsem se na ceskypes.cz a jsou tam jen fotky. Na tu hlavní stránku s rozpisem tréninků se nemůžu dostat. Nevíte někdo, kdy mají být nejbližší tréninky? Nebo se ted kvůli zimě netrénuje?
Ahoj, zrovna zítra jsou tréninky a licence v Kralupech. Ale už mají nejspíš plno.
koukej na www.coursingcz.info Zhruba jednou do měsíce mají tréninky.
honey
napsal(a):
Stránky mají v rekonstrukci. Nejbližší termín bude nejspíš až v lednu. Můžeš zkusit napsat na mail Jana@ceskypes.cz
luisa
napsal(a):
Stránky mají v rekonstrukci. Nejbližší termín bude nejspíš až v lednu. Můžeš zkusit napsat na mail Jana@ceskypes.cz
Dne 8.2. od 12hod. se bude konat první letošní coursing v Přerově. Více infa na www.ceskypes.cz
zboza3aj
napsal(a):
Tož my bychom si to konečně taky chtěli vyzkoušet, je k tomu nějaký prospekt?!
Umí pes běhat ??
Jestli jo v podstatě nic jiného nepotřebuješ
memmory
napsal(a):
Umí pes běhat ??
Jestli jo v podstatě nic jiného nepotřebuješ
No,běhají mi oba po všech čtyřech,rádi provozují paracoursing za kočkamaa to velmi spolehlivě. ,Tak jestli toto stačí
Kde to tam nejdeme?
zboza3aj
napsal(a):
samozřejmě najdeme
Alčo pojeď. Jede i Motucha s Pixlou, Top.elenka (tak, a teď jsem zapomněla, jak se jmenuje její pes ), Ejka s Matesem, prostě všicí ze srazů.
Mrkni sem, regni se a přihlaš se - http://zkracovatko.cz/a8b
Jo a jinak máš mejl na seznamu? Jestli jo, tak mi plkáme tam na foru JRT - http://zkracovatko.cz/a8a