pomoc pro týranou fenu RTW

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
29.8.2008 20:58
marcho

XXX.XXX.219.130

marmon napsal(a):
více na www.organizace-ruf.wbs.cz/POMOC_PEJSKOVI.html

Chudák hafan

29.8.2008 21:28
melody

XXX.XXX.217.186

marmon napsal(a):

Organizace není oficiálně vedená!!!

Nezlobte se,ale na mě to působí poněkud podivně

Uživatel s deaktivovaným účtem

29.8.2008 21:37
Uživatel s deaktivovaným účtem

marmon napsal(a):

chudák fenka. Přeju jí hodně štěstí, ať tohle přežije. Na druhou stranu musím souhlasit s tím, že to nepůsobí nijak důvěryhodně, když neschválená organizace žebrá peníze na operaci fenky která pak zůstane jednomu z členů organizace. Minimálně by se hodil odhad ceny operace, plus informace k jakým účelům budou použity případné přebytky z vybraných peněz.

29.8.2008 22:30
luucka

XXX.XXX.200.115

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):
chudák fenka. Přeju jí hodně štěstí, ať tohle přežije. Na druhou stranu musím souhlasit s tím, že to nepůsobí nijak důvěryhodně, když neschválená organizace žebrá peníze na operaci fenky která pak zůstane jednomu z členů organizace. Minimálně by se hodil odhad ceny operace, plus informace k jakým účelům budou použity případné přebytky z vybraných peněz.

Fenky je mi opravdu líto a přeji jí, aby se uzdravila a našla si hodného páníčka.
Ale také se mi to zdá dosti podivné. Na stránkách útulku není o této stránce ani zmíňka, což je dost zvláštní, že by na to neupozrnili.... Pokud chce někdo pomoci, zkusila bych zkontaktovat samotný útulek a zeptat se co a jak. Tohle se mi zdá trochu podezdřelé...

29.8.2008 22:38
marmon

XXX.XXX.152.250

Uživatel s deaktivovaným účtem napsal(a):

Je pravda, že organizace není prozatím schválená. Byla založena proto, že se u nás na chebsku krmí vietnamci psím masem a státní orgány nás neustále přesvědčují,
že se nedá prokázat týrání psa, před jeho konzumací a tak to není trestný čin. Ale asi zapomněli, že pes není jatečné zvíře a může ho usmrtit jen vet a to z důvodu nemoci nebo agresivity. Peníze na fenku sbirá organice z důvodu toho, že je to městský útulek . Žádnému členu organice fenka nezůstane, jedná se o pooperační péči, kterou není dost dobře možné zajistit i přes úžasnou péči p.Lokinkové v kotci útulku.
Podrobnější informace o zdravotním stavu Peggy budou známy přístí týden.
Ještě na závěr, pokud by se daný člen rozhodl, že si Peggy nechá, určitě to bude lepší než ji zase umístit v útulku.

29.8.2008 22:55
melody

XXX.XXX.217.186

marmon napsal(a):
Je pravda, že organizace není prozatím schválená. Byla založena proto, že se u nás na chebsku krmí vietnamci psím masem a státní orgány nás neustále přesvědčují,
že se nedá prokázat týrání psa, před jeho konzumací a tak to není trestný čin. Ale asi zapomněli, že pes není jatečné zvíře a může ho usmrtit jen vet a to z důvodu nemoci nebo agresivity. Peníze na fenku sbirá organice z důvodu toho, že je to městský útulek . Žádnému členu organice fenka nezůstane, jedná se o pooperační péči, kterou není dost dobře možné zajistit i přes úžasnou péči p.Lokinkové v kotci útulku.
Podrobnější informace o zdravotním stavu Peggy budou známy přístí týden.
Ještě na závěr, pokud by se daný člen rozhodl, že si Peggy nechá, určitě to bude lepší než ji zase umístit v útulku.

Na udaných stránkách nemáte v kontaktech uvedeny ani adresy hlavních budoucích zakladatelů a už vybíráte za členství vlastně neexistují organizace,asi to nechápu,ale zdá se mi,že je toto jednání protiprávní.
Tak se nejprve oficielně založte a pak žádejte lidi o peníze.
Pokud potřebujete rady právníka doporučuji požádat městský úřad-určitě tam někoho mají kdo vám poradí.
Kdo je vaší záštitou pro pomoc týrané fence?
Kdo se za vás může zaručit? Ten útulek města? Tedy o vás bude vědět a o č.účtu obecní či městský úřad?
Nezlobte se,ale takhle se to nedá dělat,působí to opravdu podivně.
Sama jsem vybírala pro útulek=zapečetěná průhledná pokladnice(pečetě dodal MÚ i s podpisy),pokud by byl účet tak pod vedením též MÚ-s určitým variabilním symbolem.
Na všechno se podepisují stohy a stohy papírů pokud je to vedeno pečlivě.

Přidejte reakci

Přidat smajlík