Ahoj, mám dotaz. Mám kříženku Jack Russela s foxterierem, je jí 10 měsíců a je moc šikovná, protože je to náš první pejsek, nechtěli jsme nic podcenit a chodíme s ní na cvičák. Cvičitelky ji tam moc chválí a ptali se nás, jestli bychom si s ni nechtěli složit zkoušky. Já bych se chtěla zeptat, jaké zajímavé kurzy se svým pejskem, nejlépe terierem děláte. Přemýšlěla jsem nad agility, ale také nad norováním (bez živých zvířat), napadá vás ještě něco?
Díky za odpovědi.
misha
napsal(a):
Ahoj, mám dotaz. Mám kříženku Jack Russela s foxterierem, je jí 10 měsíců a je moc šikovná, protože je to náš první pejsek, nechtěli jsme nic podcenit a chodíme s ní na cvičák. Cvičitelky ji tam moc chválí a ptali se nás, jestli bychom si s ni nechtěli složit zkoušky. Já bych se chtěla zeptat, jaké zajímavé kurzy se svým pejskem, nejlépe terierem děláte. Přemýšlěla jsem nad agility, ale také nad norováním (bez živých zvířat), napadá vás ještě něco?
Díky za odpovědi.
A co všestrannější zkoušky jako je ZZO, ZOP1, nebo zkouška malých plemen ZMMP či ZMP1?
eva nohelova
napsal(a):
A co všestrannější zkoušky jako je ZZO, ZOP1, nebo zkouška malých plemen ZMMP či ZMP1?
Je to můj první pejsek, vůbec se v těch zkouškách nevyznám, neexistuje nějaká brožurka?Jinak včera jsme byli opět na cvičáku a zkoušeli jsme tam překážky (kladinu, áčko a normální překážku), naši fenečku to moooc bavilo a přeskočila i překážku pro velký psy, lákala jsem ji na míček a to bylo radosti, tak teď hodně přemýšlím o agility. Ještě uvidíme.
misha
napsal(a):
Díky za odpovědi.
napadá mě klasický výcvik - zkoušky ZZO, ZOP, BH, ZMMP, pak ZPU1. Na http://www.gcz.cz/ZKOHloubetin VÝCVIK/SPORTOVNÍ VÝCVIK - jsou přehledy a obsahy zkoušek V norování se nevyznám, ale nějaký lovecký výcvik by šel i když zkoušky mohou skládat myslím jen psi s PP (napadá mě zkouška vloh teriérů). Pro teriéry je super flyball, trénuje se v Praze Letňanech, agility se trénuje už téměř všude, můžete zkusit i coursing. Možností je spousta.
misha
napsal(a):
Díky za odpovědi.
Norování může dělat akorát pes s PP, takže by tě ani na nácvit nevzali. A norování je vždy s živými zvířaty tedy liškou, pouze spolu nepřijdou do přímého kontaktu. Pes a liška jsou odděleny mřížkou.
miirii
napsal(a):
Norování může dělat akorát pes s PP, takže by tě ani na nácvit nevzali. A norování je vždy s živými zvířaty tedy liškou, pouze spolu nepřijdou do přímého kontaktu. Pes a liška jsou odděleny mřížkou.
Díky za rady. Takže norování rušim. Chtěla bych se ještě zeptat, kde se v Letňanech trénuje ten flyball. Je nějaký odkaz na webu?
misha
napsal(a):
Díky za rady. Takže norování rušim. Chtěla bych se ještě zeptat, kde se v Letňanech trénuje ten flyball. Je nějaký odkaz na webu?
každý čtvrtek od 19 hodin, kontaktujte Mílu Vrbovou, mvrbova@seznam.cz , tel. 274 777 234, mobil 776 211 188
www.propage.cz/flyball