V sobotu v podvečer se v Brně z předzahrádky ztratila fenka zlatého retr. Byla tam ještě se svou dcerou a dvěma kokřicema. Bohužel trpí epilepsií( která se jí objevila až po porodu) a bez prášků má záchvaty i několikrát denně. Na obojku má přívěsek se svým jménem Athea. Zatím víc nevím, jsou jí čtyři roky a úžasně hodná. Patří mé kamarádce a znám jí od malička.
hankaapes
napsal(a):
V sobotu v podvečer se v Brně z předzahrádky ztratila fenka zlatého retr. Byla tam ještě se svou dcerou a dvěma kokřicema. Bohužel trpí epilepsií( která se jí objevila až po porodu) a bez prášků má záchvaty i několikrát denně. Na obojku má přívěsek se svým jménem Athea. Zatím víc nevím, jsou jí čtyři roky a úžasně hodná. Patří mé kamarádce a znám jí od malička.
šmarjá, to je Libčina Athea? napiš, prosím, až budeš něco vědět, my jsme sice z Prahy. ale aspoň držíme palce!
hankaapes
napsal(a):
Ano, to libčina Athejka, jsem z toho hotová, my jsme taky z Prahy, takže jediné co můžu udělat je napsat to sem.
pokud by někdo viděl i podobnou fenku u lidí, u kterých jste jí neviděli, tak pošlu i číslo tetování a č.čipu. Posílám její fotky
hankaapes
napsal(a):
pokud by někdo viděl i podobnou fenku u lidí, u kterých jste jí neviděli, tak pošlu i číslo tetování a č.čipu. Posílám její fotky
A další
hankaapes
napsal(a):
jen posouvám, držím pěsti, ať se najde
hankaapes
napsal(a):
Díky, opravdu jsem ještě nepoznala tak milého a nekonfliktního psa. Říkám si, škoda, že jsme tam nebyli na návštěvě právě v tu dobu, můj pes by jí ukrást nenechal. Moc bych chtěla aby se našla.
Athejka se našla, Libka si pro ni už jede, je v pořádku, byla na Vysočině u lidí, co jí odvezli z Brna - všimli si letáku, prý:-).super zpráva!!!
maťa

XXX.XXX.31.114
hankaapes
napsal(a):
Super, bezva, bájo a úžo zpráva!!!! A dokonce byla u nás na Vysočině! A já zaúkolovala Mú, aby měla doma v Brně očka na šťopkách
Fakt krása, mám velikou radost a panička s Athejkou určo ještě větší
A příště hlídat, hlídat a hlídat a nepouštět z řemenu, i kdyby byla sebeposlušnější
maťa
napsal(a):
Super, bezva, bájo a úžo zpráva!!!! A dokonce byla u nás na Vysočině! A já zaúkolovala Mú, aby měla doma v Brně očka na šťopkách
A příště hlídat, hlídat a hlídat a nepouštět z řemenu, i kdyby byla sebeposlušnější
No teta já si myslím, že z předzahrádky neodešla sama, když tam zbytek psů zůstal...
maťa
napsal(a):
tak to je super