Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
2.9.2008 10:29
hankaapes

XXX.XXX.101.77

V sobotu v podvečer se v Brně z předzahrádky ztratila fenka zlatého retr. Byla tam ještě se svou dcerou a dvěma kokřicema. Bohužel trpí epilepsií( která se jí objevila až po porodu) a bez prášků má záchvaty i několikrát denně. Na obojku má přívěsek se svým jménem Athea. Zatím víc nevím, jsou jí čtyři roky a úžasně hodná. Patří mé kamarádce a znám jí od malička.

2.9.2008 10:45
luciekol

XXX.XXX.234.216

hankaapes napsal(a):
V sobotu v podvečer se v Brně z předzahrádky ztratila fenka zlatého retr. Byla tam ještě se svou dcerou a dvěma kokřicema. Bohužel trpí epilepsií( která se jí objevila až po porodu) a bez prášků má záchvaty i několikrát denně. Na obojku má přívěsek se svým jménem Athea. Zatím víc nevím, jsou jí čtyři roky a úžasně hodná. Patří mé kamarádce a znám jí od malička.

šmarjá, to je Libčina Athea? napiš, prosím, až budeš něco vědět, my jsme sice z Prahy. ale aspoň držíme palce!

2.9.2008 11:17
hankaapes

XXX.XXX.101.77

luciekol napsal(a):
šmarjá, to je Libčina Athea? napiš, prosím, až budeš něco vědět, my jsme sice z Prahy. ale aspoň držíme palce!

Ano, to libčina Athejka, jsem z toho hotová, my jsme taky z Prahy, takže jediné co můžu udělat je napsat to sem.

2.9.2008 14:25
hankaapes

XXX.XXX.101.77

hankaapes napsal(a):
Ano, to libčina Athejka, jsem z toho hotová, my jsme taky z Prahy, takže jediné co můžu udělat je napsat to sem.

pokud by někdo viděl i podobnou fenku u lidí, u kterých jste jí neviděli, tak pošlu i číslo tetování a č.čipu. Posílám její fotky

2.9.2008 14:25
hankaapes

XXX.XXX.101.77

hankaapes napsal(a):
pokud by někdo viděl i podobnou fenku u lidí, u kterých jste jí neviděli, tak pošlu i číslo tetování a č.čipu. Posílám její fotky

A další

2.9.2008 15:39
hankaapes

XXX.XXX.101.77

hankaapes napsal(a):
A další

Další podrobnost, ztratila se v Brně-Líšni, nedaleko Semtex Culture, probíhal tam hudební festival, takže je možné, že jí někdo odcizil. Odměna za nalezení je 3 000 Kč.

2.9.2008 23:04
lee

XXX.XXX.85.202

hankaapes napsal(a):

jen posouvám, držím pěsti, ať se najde

3.9.2008 09:49
hankaapes

XXX.XXX.101.77

lee napsal(a):
jen posouvám, držím pěsti, ať se najde

Díky, opravdu jsem ještě nepoznala tak milého a nekonfliktního psa. Říkám si, škoda, že jsme tam nebyli na návštěvě právě v tu dobu, můj pes by jí ukrást nenechal. Moc bych chtěla aby se našla.

3.9.2008 17:48
luciekol

XXX.XXX.79.36

hankaapes napsal(a):
Díky, opravdu jsem ještě nepoznala tak milého a nekonfliktního psa. Říkám si, škoda, že jsme tam nebyli na návštěvě právě v tu dobu, můj pes by jí ukrást nenechal. Moc bych chtěla aby se našla.

Athejka se našla, Libka si pro ni už jede, je v pořádku, byla na Vysočině u lidí, co jí odvezli z Brna - všimli si letáku, prý:-).super zpráva!!!

maťa

3.9.2008 18:55
maťa

XXX.XXX.31.114

hankaapes napsal(a):

Super, bezva, bájo a úžo zpráva!!!! A dokonce byla u nás na Vysočině! A já zaúkolovala Mú, aby měla doma v Brně očka na šťopkách

Fakt krása, mám velikou radost a panička s Athejkou určo ještě větší

A příště hlídat, hlídat a hlídat a nepouštět z řemenu, i kdyby byla sebeposlušnější

3.9.2008 19:28
impact

XXX.XXX.178.82

maťa napsal(a):
Super, bezva, bájo a úžo zpráva!!!! A dokonce byla u nás na Vysočině! A já zaúkolovala Mú, aby měla doma v Brně očka na šťopkách

A příště hlídat, hlídat a hlídat a nepouštět z řemenu, i kdyby byla sebeposlušnější

No teta já si myslím, že z předzahrádky neodešla sama, když tam zbytek psů zůstal...

4.9.2008 10:51
hankaapes

XXX.XXX.101.77

impact napsal(a):
No teta já si myslím, že z předzahrádky neodešla sama, když tam zbytek psů zůstal...

Teprve teď mi jde net, takže píšu později. Byla u hodných lidí, jejich děti jí říkali Nelinka a neměla ani jednou záchvat epilepsie, byla spokojená. Tak huráá

4.9.2008 12:12
lee

XXX.XXX.176.142

maťa napsal(a):

tak to je super

Přidejte reakci

Přidat smajlík