Ahojky, sem tady nová na moderce pejsků, tak přidám i jednoho svého.
Jenny - NO, 1.1. oslavila 4. narozeniny, byla týraná, ale už se dala trošku do kupy, teď už vypadá k světu, ale podepsalo se to na psychice. Je to taková srababa, ale jinak mazel.
janamalik
napsal(a):
Jenny - NO, 1.1. oslavila 4. narozeniny, byla týraná, ale už se dala trošku do kupy, teď už vypadá k světu, ale podepsalo se to na psychice. Je to taková srababa, ale jinak mazel.
Je to takový můj medvídek
janamalik
napsal(a):
Já už mám holčinu trocha starší 11,5 roku
Malýmu sou též 4 roky
mata
napsal(a):
Já už mám holčinu trocha starší 11,5 roku
Malýmu sou též 4 roky
Mamina má doma taky ovčandu, našla ji moje Brita, Arga byla uvázaná u stromu na drátě!!!!!!! a klackem do ní rejpali tři cigáni!!!!!!!!!!! Tož sme s Brituškou "zakročili" a fenku zachránili - byla asi tři měsíce stará!!!!! No a dneska dělá mamině společnost - v dubnu jí bude 11 roků
mata
napsal(a):
Mamina má doma taky ovčandu, našla ji moje Brita, Arga byla uvázaná u stromu na drátě!!!!!!! a klackem do ní rejpali tři cigáni!!!!!!!!!!! Tož sme s Brituškou "zakročili" a fenku zachránili - byla asi tři měsíce stará!!!!! No a dneska dělá mamině společnost - v dubnu jí bude 11 roků
Jo a taky je vcelku bázlivá, dost nepředvídatelných reakcí a hodně citlivá, ale zlatá a naše
Tady je
mata
napsal(a):
Mě Jennynku prodala nějaká chovatelka, ale když mi jí přivezla, byla Jenny kost a kůže a děsně bázlivá. Vypadala hrozně, skoro se mi ani nelíbila, ale nedokázala jsem říct ne a vzala jsem si jí. Nevím, co tam s ní prováděli.Ale teď toho nelituju. Byl jí 1 rok, když jsem jí koupila, teď vypadá opravdu k světu, pěkně se jí leskne srst a konečně má i svaly.A neskutečně se umí mazlit
janamalik
napsal(a):
Mě Jennynku prodala nějaká chovatelka, ale když mi jí přivezla, byla Jenny kost a kůže a děsně bázlivá. Vypadala hrozně, skoro se mi ani nelíbila, ale nedokázala jsem říct ne a vzala jsem si jí. Nevím, co tam s ní prováděli.Ale teď toho nelituju. Byl jí 1 rok, když jsem jí koupila, teď vypadá opravdu k světu, pěkně se jí leskne srst a konečně má i svaly.A neskutečně se umí mazlit
To je fakt......Brituna je taková hrďula, ani jako štěně nebyla umazlená, ale Arča to je mazlidlo první třídy
Hlavně, že už má Jenny tebe.....já bych taky nedokázala říct ne.....dobře si udělala
Mně ani nepřijde nějak malá....naše feny mají 60 a 61 cm v kohoutku, což je normál. Ale máš ji fakt hezkou.....
Posílám ještě pro porovnání Britušu i Argušu
mata
napsal(a):
To je fakt......Brituna je taková hrďula, ani jako štěně nebyla umazlená, ale Arča to je mazlidlo první třídy
Hlavně, že už má Jenny tebe.....já bych taky nedokázala říct ne.....dobře si udělala
Mně ani nepřijde nějak malá....naše feny mají 60 a 61 cm v kohoutku, což je normál. Ale máš ji fakt hezkou.....
To je moc hezká fotka, nádherně koukají Já budu muset Jenny změřit, takhle nevim, kolik má v kohoutku,ale když jí srovnám s jinými NO s kterými jsme třeba chodily na procházky, tak byla o hodně menší.
mata
napsal(a):
Ještě Argušena
mata
napsal(a):
Ještě Argušena
Prdlajs nádherně koukají.........
Zrovna jsem je vyčesala a vyrajbovala jim ušiska, tak hlavně koukaly jak co nejrychlejáác prchnout, než si ještě něco vymyslím
mata
napsal(a):
Prdlajs nádherně koukají.........
Zrovna jsem je vyčesala a vyrajbovala jim ušiska, tak hlavně koukaly jak co nejrychlejáác prchnout, než si ještě něco vymyslím
ahojda, přidávám sem nějaké new foto Jenuše
mata
napsal(a):
Ahojky, tak jak se má holka? Zima jí asi vyhovovala, viď? Koukám, že už máte po sněhu...
Ahojky, jo jo, je spokojená, zimu přežila dobře, tady už sníh není dlouho, krásně tu vyschly terény, tak se dá dobře chodit na procházky a teď o víkendu krásně svítilo sluníčko. Zaplat Bůh, jaro už je tu, doufám. Pozlobily trošku povodně, ne přímo u nás ale u babči
mata
napsal(a):
No jo, ty povodně otrávili život kde komu, my sme všude na kopcích, ale lidi pod náma plavali...
Nám sníh slezl nedávno, však už sem ho měla plný zuby...psiska ovšem byla jiného názoru Procházky nyní tzv. "probahňujem" a já furt peru a peru a peru a otírám psy a peru a.....
Už si Jenny měřila? Tady mi přijde dost vysoká....
mata
napsal(a):
Už si Jenny měřila? Tady mi přijde dost vysoká....
Jé vidiš, neměřila, tak až o víkendu, ale nezdá se mi, že by nějak vyrostla. Vidiš, možná tu budu mít i nějaká fota ze zimy, tak sem taky něco kopnu. U nás nikdy moc sněhu není, ale letos napadlo hodně, tak si to Jenny taky užívala, vyváděla jak blázen, lítala a skákala do hromad sněhu. Je to blázínek. Ty vaše taky tak dovádí???
janamalik
napsal(a):
Jé vidiš, neměřila, tak až o víkendu, ale nezdá se mi, že by nějak vyrostla. Vidiš, možná tu budu mít i nějaká fota ze zimy, tak sem taky něco kopnu. U nás nikdy moc sněhu není, ale letos napadlo hodně, tak si to Jenny taky užívala, vyváděla jak blázen, lítala a skákala do hromad sněhu. Je to blázínek. Ty vaše taky tak dovádí???
Tak jsem tak koukala a ty fota ze zimy tu nemám, tak příště
janamalik
napsal(a):
Taky taky, malej je pak obalenej sněhem naprosto celej a Brituša to z tlapek otřepe v obýváku Blbnou jako malý mimča, taky sem kdyžtak hodím nějaký fota
No určo ji změř, su zvědavá, fakt mi přijde nějak vytáhlejší...
mata
napsal(a):
Taky taky, malej je pak obalenej sněhem naprosto celej a Brituša to z tlapek otřepe v obýváku Blbnou jako malý mimča, taky sem kdyžtak hodím nějaký fota
No určo ji změř, su zvědavá, fakt mi přijde nějak vytáhlejší...
Nějaká fotečka
janamalik
napsal(a):
myslím tu druhou fotku. Já mám z té zimy taky jednu takovou nevinou, tak jí sem pak po víkendu hodim.
Hmm....tak to už se na tu tvou nevinnou fotečku móc těším...
Ona ta moje potvora je hééérečka na entou a tvářit se dokáže zcela nevinně, leč opak je pravdou.. Ale fotka vyjde v její prospěch, což je nejspíš i jejím účelem
mata
napsal(a):
Ona ta moje potvora je hééérečka na entou a tvářit se dokáže zcela nevinně, leč opak je pravdou.. Ale fotka vyjde v její prospěch, což je nejspíš i jejím účelem
Ještě jedna nevinná...
mata
napsal(a):
No pořád si jí prohlížím a je fakt úžasná, hérečka jedna Budu taky končit, je dost hodin a musím do hajan, zítra vstávám brzo
Tak pa pa pa a pozdravuj pejsáky!
mata
napsal(a):
Ještě jedna nevinná...
A jedna spinkací...po blbnutí ve sněhu sou peřinky pánečka to pravé ořechové
A už toho nechám
janamalik
napsal(a):
téda, ta víš jak mě pobavit, ta další je snad ještě lepší!!!!
tak tady jsou ta fota ze zimy
mata
napsal(a):
Ju, dobrou a dej Jenny pusku za ušiska
Přidávám to je Anuška:-)
janamalik
napsal(a):
No teda holky, bezva fotky! Ale su ráda, že sněhu už není....my už se jaříme...
mata
napsal(a):
No teda holky, bezva fotky! Ale su ráda, že sněhu už není....my už se jaříme...
mata
napsal(a):
Juju máte krásné hafíky, jak je máte staré?? A v jaké jsou kondici??
Ještě Aník
mata
napsal(a):
Moje feňule má 11,5 roků a kondice je fajn, jen nás trápí trošku časté záněty ušisek a nyní i nějaké kožní problémy, ale zatím zvládáme
Papillonovi sou 4 roky....kondičku má dobrou až moc!!!!
No moja má 4 roky, kondice dobrá, někdy bych řekla, že je až moc hyperaktivní. Jinak už se taky jaříme, dnes jsem jí vzala k babušce na výlet, prohnala tam kocoura, tak bylo o zábavu postaráno
janamalik
napsal(a):
No, přiznám barvu, ne, ale teď jsem vlítla pro metr a naměřila jsem jí, ale děsně se hrbila, změřila jsem 59 cm Musela jsem jí chuděru vytáhnout z boudy
Tak vidíš! Není malá, tím spíš, pokud se kroutila Takže už se neboj, že máš malou holčinu, na výstavách sou strašný ovčáci, třebas maj v kohoutku 63 cm, ale zadek spadenej až na zem....brrr
mata
napsal(a):
Tak vidíš! Není malá, tím spíš, pokud se kroutila Takže už se neboj, že máš malou holčinu, na výstavách sou strašný ovčáci, třebas maj v kohoutku 63 cm, ale zadek spadenej až na zem....brrr
No, ale kolikrát když porovnávám jiné ovčandy, které třeba potkáme na procházce, tak je podstatně menší.Ale,jak se říká, co je malé, to je hezké. Máš pravdu v tom, že někteří ovčáci na výstavách vypadají fakt děsně. No, ale to je věc názoru, že jo. My si vystačíme s těma našema ušatcema
mata
napsal(a):
Stejně se pořád nemůžu vynadívat na tu tvoji nesmělou fotku, dej si jí fakt za rámeček, je super.
janamalik
napsal(a):
No, ale kolikrát když porovnávám jiné ovčandy, které třeba potkáme na procházce, tak je podstatně menší.Ale,jak se říká, co je malé, to je hezké. Máš pravdu v tom, že někteří ovčáci na výstavách vypadají fakt děsně. No, ale to je věc názoru, že jo. My si vystačíme s těma našema ušatcema
Přesně tak, ušatý ovčandy sou nejhezčí a nejlepší!! Mimochodem, Brituška taky nebyla na procházkách největší, potkal-li se nějaký ovčoun, ovšem všichni mi říkali, jak má hezkej a chytrej pohled a sebevědomej postoj....
....taky obvykle všechny ty ovčáky přechytračila!
A Sandro, tys nám nenapsala, kolik je tvé holce a v jaké je kondici??? Sme taky zvědavé, že Jani?
mata
napsal(a):
Přesně tak, ušatý ovčandy sou nejhezčí a nejlepší!! Mimochodem, Brituška taky nebyla na procházkách největší, potkal-li se nějaký ovčoun, ovšem všichni mi říkali, jak má hezkej a chytrej pohled a sebevědomej postoj....
....taky obvykle všechny ty ovčáky přechytračila!
A Sandro, tys nám nenapsala, kolik je tvé holce a v jaké je kondici??? Sme taky zvědavé, že Jani?
To jo, nenapsala, akorát já budu muset za chvílu už končit, zítra vstávámMusim k doktorovi - blee. Je fakt, že Jenny je taky docela dost chytrá, asi na tom fakt něco bude, že čím větší uši, tím mazanější holka
janamalik
napsal(a):
To jo, nenapsala, akorát já budu muset za chvílu už končit, zítra vstávámMusim k doktorovi - blee. Je fakt, že Jenny je taky docela dost chytrá, asi na tom fakt něco bude, že čím větší uši, tím mazanější holka
Hmm...i já se za chvílu odporoučím, su nějaká oblblá to jarní únavou
Třebas se ještě Sandřiny odpovědi dočkáme......
janamalik
napsal(a):
Táák jsem zas tu a přidávám úplně new fota a myslím, že se hodně povedla
UŠOUNEK JENNY
janamalik
napsal(a):
Táák jsem zas tu a přidávám úplně new fota a myslím, že se hodně povedla
UŠOUNEK JENNY
.......Hajííí......
janamalik
napsal(a):
Na procházce - řádění ve vodě
a poslední detailík
mata
napsal(a):
No Jančo, bezva fotky!!! Jenny se musí mít báječně!
P.S. Pro toho chytráka, co kdysi napsal na nemoderku, že ty červený kalhoty mám vyprat: pořiď si napřed brejle, ať víš, vo co go, a pak můžeš chytračit!!!
mata
napsal(a):
No Jančo, bezva fotky!!! Jenny se musí mít báječně!
P.S. Pro toho chytráka, co kdysi napsal na nemoderku, že ty červený kalhoty mám vyprat: pořiď si napřed brejle, ať víš, vo co go, a pak můžeš chytračit!!!
To ti napsal, to ani nevim, no to je chytrák. Já mám ještě spoustu těch fotek, ale nechci to tu zas nějak přeplnit. Jinak díky za pochvalu, snažila jsem se. Venku je konečně pěkně a já miluju jaro na focení. Mám strašně ráda barvy, hlavně tu zelenou a pak rozkvetlé pampelišky a stromy, to ještě teprve bude. To pak lítám s foťákem na krku úplně všude, jelikož momentky jsou samozřejmě vždy nejlepší. Ale Jenny se na focení úmí tvářit teda taky dokonale
mata
napsal(a):
Ta tvoje první na schodech je taky dobrá, hlavně papilík má ty ušiska taky pěkná. Já měla kamarádku, ta měla taky papiliona, hnědobílého, obskočil jí čivavu, no štěňátka byla zajímavá. Ona měla vůbec takový zajímavý chov, měla asi 2 afgánské chrty, nějaké westíky, čivavy, papíka pak i jednu ovčandu a k tomu 15 koní. No zvěřinec neuvěřitelnej. Teď se ale přestěhovala, tak jsem s ní dlouho nemluvila.
janamalik
napsal(a):
To ti napsal, to ani nevim, no to je chytrák. Já mám ještě spoustu těch fotek, ale nechci to tu zas nějak přeplnit. Jinak díky za pochvalu, snažila jsem se. Venku je konečně pěkně a já miluju jaro na focení. Mám strašně ráda barvy, hlavně tu zelenou a pak rozkvetlé pampelišky a stromy, to ještě teprve bude. To pak lítám s foťákem na krku úplně všude, jelikož momentky jsou samozřejmě vždy nejlepší. Ale Jenny se na focení úmí tvářit teda taky dokonale
Ještě přidám jednu válecí
janamalik
napsal(a):
Ahoj, můžu se k vám taky zapojit do diskuze? Mám sice jiného hafa, labradorku, ale hyperaktivita jí nechybí
Na fotce je braná zespodu, takže vypadá trošičku zvláštně
jessie
napsal(a):
Ahoj, můžu se k vám taky zapojit do diskuze? Mám sice jiného hafa, labradorku, ale hyperaktivita jí nechybí
Na fotce je braná zespodu, takže vypadá trošičku zvláštně
Čím víc "pejsků" se zapojí, tím lépe
Jani, jen k tomu focení....taky fotím furt a poráád, ale psy, psy a zase psy Sem tam se proberu, bliknu nějakou krajinku, či jiné zvířectvo, no a pak zase upadám do svého...
Labradoři jsou hyperaktivní, to je fakt, pokud je lidi nepřekrmí a nejsou kuličky.... Jakpak je stará, holka labradorská? Vypadá fakt zvláštně, ale ono to focení zespodu má svoje kouzlo....
mata
napsal(a):
Jani, jen k tomu focení....taky fotím furt a poráád, ale psy, psy a zase psy Sem tam se proberu, bliknu nějakou krajinku, či jiné zvířectvo, no a pak zase upadám do svého...
Labradoři jsou hyperaktivní, to je fakt, pokud je lidi nepřekrmí a nejsou kuličky.... Jakpak je stará, holka labradorská? Vypadá fakt zvláštně, ale ono to focení zespodu má svoje kouzlo....
Je to šídlo, ale ještě štěndo. Sice odrostlé ( 14 měsíců ) , ale pořád jo, hlavně chováním. Snažím se najít lepší fotku...
Jinak stále fotíme také jen psa, a protože máme jen jednoho, blízcí příbuzní u prohlížení fotek na DVD usínají
mata
napsal(a):
já jinak fotím všechno možné, taky krajinku, občas lidi ( většinou z rodiny, jelikož máme v rodině malá děcka), ale jinak ze všeho nejradši taky pejsky a pak koně, to je taková moje druhá vášeň. Přidávám fotku, ale raději jen jednu, jelikož tady je to o pejscích a koníci sem moc nepatří
janamalik
napsal(a):
Tá je taky pěkná, jo jo, čím víc pesánků, tím líp
Jenny je taky krásná, líbí se mi hlavina, krásný uši
janamalik
napsal(a):
Tá je taky pěkná, jo jo, čím víc pesánků, tím líp
Jessie, s tím usínáním příbuzných u fotek si mě rozesmála!
Je docela hrůza, když po mne někdo chce fotku a já vesele zjistím, že ji prostě nemám, ač čítač mám fotkama zahlcenej....jenže ne svejma!
No tak to je ještě štěndo....si z toho nic nedělej, až zestárne, bude ZASE štěndo, takže to máš takový 2 v 1
mata
napsal(a):
Je docela hrůza, když po mne někdo chce fotku a já vesele zjistím, že ji prostě nemám, ač čítač mám fotkama zahlcenej....jenže ne svejma!
No tak to je ještě štěndo....si z toho nic nedělej, až zestárne, bude ZASE štěndo, takže to máš takový 2 v 1
Děkujeme, alespoň, že v tom nejsem sama. Jessie jsme si kupovali coby "flegmatické štěně", takže máme, co jsme si zasloužili.
jinak s těma fotkama jsme to samé. Byla jsem minulý týden v Anglii a co jsem kupodivu fotila? Místní labradory a občas tedy Tower Bridge
Ten koník je super.
mata
napsal(a):
No taky jsem k tomu chtěla napsat, že mě pobavila s těmi příbuznými. To jo, já mám taky plno fotek a všechny jen se zvířátkama.
No úplná pravda, až zestárne bude taky štěndo, tohle pozoruju i u mého dědy, občas mi totiž připadá jak malej Jára. Tohle je asi všude, jak u pejsáků, tak i u lidí
mata
napsal(a):
Hrďule Brituška
mata
napsal(a):
Jakpak se jmenuje Papillonek?(doufám, že se to tak píše)
janamalik
napsal(a):
No taky jsem k tomu chtěla napsat, že mě pobavila s těmi příbuznými. To jo, já mám taky plno fotek a všechny jen se zvířátkama.
No úplná pravda, až zestárne bude taky štěndo, tohle pozoruju i u mého dědy, občas mi totiž připadá jak malej Jára. Tohle je asi všude, jak u pejsáků, tak i u lidí
Tak tady je hezký to s dědou!
Krásnej pohled Jenninky
mata
napsal(a):
Hrďule Brituška
Další hrďule By mě zajímalo, jestli se ta holka umí vůbec tvářit obyčejně?
janamalik
napsal(a):
A jakej byl Tower Bridge??? To je většinou tak, já jsem Jenny koupila, že táta řekl, že po dobrmanovi chce nějakého dalšího hlídače, jenže byla zima, takže připadal v úvahu ovčák. No a ten náš hlídač by zloděje tak maximálně ulízal k smrti
jessie
napsal(a):
Jakpak se jmenuje Papillonek?(doufám, že se to tak píše)
Papillon je Gerry a jsou mu 4 roky.... Britušce bude na podzim 12 let
Jo ty pelíšky mám doma, jak na běžícím pásu, vždycky, když má falešku, tak je rozcupuje....zařvalo jich už dost... Sem dobrej zákazník různých firem, prodávající pelíšky...
Tady Batulek papá...
mata
napsal(a):
Papillon je Gerry a jsou mu 4 roky.... Britušce bude na podzim 12 let
Jo ty pelíšky mám doma, jak na běžícím pásu, vždycky, když má falešku, tak je rozcupuje....zařvalo jich už dost... Sem dobrej zákazník různých firem, prodávající pelíšky...
Tady Batulek papá...
jo jo, nevinná ona je a moc!
Hlavně, když po ní něco chci, tak to je strááášně neviňoučká a hluchoučká
Létající motýl a Britulka....
mata
napsal(a):
jo jo, nevinná ona je a moc!
Hlavně, když po ní něco chci, tak to je strááášně neviňoučká a hluchoučká
Létající motýl a Britulka....
Hodíš mi ten tenisák, nebo ne???
mata
napsal(a):
Hodíš mi ten tenisák, nebo ne???
Tak a už těch fotek nechám, nebo ten čítač zavařím...
Gerry žužlal klacek a Batýsek hlídal....
mata
napsal(a):
Gerry je báječná pomůcka, jak co nejrychleji zešedivět Tolik příšerné hyperaktivity sem nikdy nezažila!!!
Ještě štěstí, že sme na něj s Brituškou dvě....
Tak z tou hyperaktivitou musím souhlasit. Musela jsem vyletět, aby se Jessie nepočurala doma. A potkali jsme malýho motýlka - Filutku. posílám foto.
jessie
napsal(a):
Tak z tou hyperaktivitou musím souhlasit. Musela jsem vyletět, aby se Jessie nepočurala doma. A potkali jsme malýho motýlka - Filutku. posílám foto.
Náš Benny je hyperaktivní hlavně u vody. Tam je z nej uplne jinej clovek (pardon- pes).
benny
napsal(a):
Náš Benny je hyperaktivní hlavně u vody. Tam je z nej uplne jinej clovek (pardon- pes).
A jeste jedna.
benny
napsal(a):
Cestou je velmi nedockavy...
Tak to je dobrý...........Gerryho ta hyperaktivita zase přejde právě a jen u vody, či když venku prší
Se asi přestěhuju do Irska a bude po hyperaktivitě
Beník je hezkej Sousedi maj též černýho, ale jaksi se mu nevěnují, chudinkovi malýmu.....měli zůstat u těch trpasličích pudlů
mata
napsal(a):
Tak to je dobrý...........Gerryho ta hyperaktivita zase přejde právě a jen u vody, či když venku prší
Se asi přestěhuju do Irska a bude po hyperaktivitě
Beník je hezkej Sousedi maj též černýho, ale jaksi se mu nevěnují, chudinkovi malýmu.....měli zůstat u těch trpasličích pudlů
tak ja taky přidám jednoho neposedného pejska ve vodě,co je teďka hezký počasí ani jinam nechodíme
amanite
napsal(a):
tak ja taky přidám jednoho neposedného pejska ve vodě,co je teďka hezký počasí ani jinam nechodíme
a tady ještě jedna na suchu,musel sedět,jinak bych ho nevyfotila
jessie
napsal(a):
Páni, je krásnej. Můžu mít takovou, trošku až blbou otázku, to je labík?
To bylo myšlené na černého koupacího se pesana. Můžu se prosím zeptat, kdo máte dva psy......pokud jsou odmala spolu, jančí pořád nebo se "okoukají" a potom se perou atd.
Přemýšlím o psím kamarádovi pro Jessie, ale nerada bych dva gladiátory...
S kámoškou Emmou....
jessie
napsal(a):
To bylo myšlené na černého koupacího se pesana. Můžu se prosím zeptat, kdo máte dva psy......pokud jsou odmala spolu, jančí pořád nebo se "okoukají" a potom se perou atd.
S kámoškou Emmou....
Dva psi jsou lepší, než dvě feny, i když výjimky jsiu všude. Já měla vše, dva psy, byli v poho, nijak nejančili, jen ten mladší odkoukal od staršího pár lotrovinek Svého času jsme měli i 4 feny, různé velikosti a stáří, snášely se hůř, než psi, dvě si nesedly vůbec a furt se musely hlídat. Ale v lotrovinkách držely při sobě, stejně jako ve rvačkách - ty byly jen dvě a né vinnou našich fen
Pes a fena jsou taky v poho, musí se s tím člověk naučit žít a jde to. Takže kamaráda jen doporučuju
jessie
napsal(a):
S kámoškou Emmou....
Jasne, je to cistokrevnej labik, je mu rok a mesic. Takhle vypada normalne...
benny
napsal(a):
Ahoj Maťo a Jano a ostatní též
Omlouvám se za spožděnou odpověď. Tak Anny je 9 let, je v nejlepší kondici, aktivní, temperamtní (až moc), bez jakýkoliv zdravotních problémů. Každý den chodíme na dlouhé procházky a teď plavat, kdy nosí petláhev, plavání ji moc baví.
Posílám foto.
A co Vaši psíci?? Jak se máte??
anuse
napsal(a):
Ahoj Maťo a Jano a ostatní též
Omlouvám se za spožděnou odpověď. Tak Anny je 9 let, je v nejlepší kondici, aktivní, temperamtní (až moc), bez jakýkoliv zdravotních problémů. Každý den chodíme na dlouhé procházky a teď plavat, kdy nosí petláhev, plavání ji moc baví.
Posílám foto.
A co Vaši psíci?? Jak se máte??
Ještě Anny.
mata
napsal(a):
Dva psi jsou lepší, než dvě feny, i když výjimky jsiu všude. Já měla vše, dva psy, byli v poho, nijak nejančili, jen ten mladší odkoukal od staršího pár lotrovinek Svého času jsme měli i 4 feny, různé velikosti a stáří, snášely se hůř, než psi, dvě si nesedly vůbec a furt se musely hlídat. Ale v lotrovinkách držely při sobě, stejně jako ve rvačkách - ty byly jen dvě a né vinnou našich fen
Pes a fena jsou taky v poho, musí se s tím člověk naučit žít a jde to. Takže kamaráda jen doporučuju
Moc děkuju za názor, budeme uvažovat o labradoří slečně, chtěla jsem pejska, ale vzhledem k tomu, že máme sice zahradu, ale není nijaká možnost jí přepažit, nechtěla bych, aby došlo k omylnému krytí v budoucnosti. Moc díky za rady.
benny
napsal(a):
Páni, krásnej. Já jsem to nepostřehla z vody. Já mám fenku, žlutou. Taky je tohle takovej aktivka nebo flegmouš?
S kámoškou Bellou
jessie
napsal(a):
Jé, není to ta Anny z estránek? Jestli jo, pěkný webík
Báro, děkuji za pochvalu. Ano, naše webové stránky jsou www.anikdog.estranky.cz
jessie
napsal(a):
Páni, krásnej. Já jsem to nepostřehla z vody. Já mám fenku, žlutou. Taky je tohle takovej aktivka nebo flegmouš?
S kámoškou Bellou
No to se dost tezko hodnoti. Preci jenom je to jeste stenatko. Rekl bych, ze je cim dal lepsi. Ted se nam objevily neprijemne "dominantni" projevy, nemuzu s nim projit kolem jineho psa, aniz by s nim nechtel zmerit sve zapasnicke schopnosti. Prece jen ma nejakych 44 kilo a kdyz vyrazi, tak to se mnou docela zamava. Je skvelej na blbnuti, zboznuje vodu. Ted s nim pujdeme zase na cvicak (dvojmesicni kurz). Jeden jsme absolvovali jiz minuly rok a moc ho to bavilo.
benny
napsal(a):
No to se dost tezko hodnoti. Preci jenom je to jeste stenatko. Rekl bych, ze je cim dal lepsi. Ted se nam objevily neprijemne "dominantni" projevy, nemuzu s nim projit kolem jineho psa, aniz by s nim nechtel zmerit sve zapasnicke schopnosti. Prece jen ma nejakych 44 kilo a kdyz vyrazi, tak to se mnou docela zamava. Je skvelej na blbnuti, zboznuje vodu. Ted s nim pujdeme zase na cvicak (dvojmesicni kurz). Jeden jsme absolvovali jiz minuly rok a moc ho to bavilo.
Ahojky Sandro Tak to máte dobrej věk, Brituša byla do 11 let v poho, ale teď se to najednou všechno nějak přetočilo......strašně rychle!
No snad bude líp.....
Buď ráda, že máš feňulu tak zdravou, je to to nejdůležitější....moc jí přeju, aby jí to vydrželo co nejdéle!
Máte všichni hezký pesany, osobně teda labradory nijak neprožívám - stejně jako ovčáky - ale to bude asi tím, že ty co znám, stojí za hááá....za což samo nemůžou, je to vinna majitelů
anuse
napsal(a):
Jinak chválím pejska, máte web??
Díky, já chválím též
Máme www.jessik.wz.cz, ale jsem amatér, takže se postupně doplní a zlepší - snad.
Další kamarád
benny
napsal(a):
Já mám taktéž ještě štěndo, je jí 14 měsíců, s posloucháním je to horší. je to můj první pes, takže to podle toho vypadá. Do 4 měsíců jsme jí rozmazlovali a teď doháníme. Ale jde to, na volno poslouchá, na vodítku už celkem taky, občas "zavlaju za psem", ale jde to. Vodu taky miluje, při každý příležitosti je tam. Jinak na cvičák taky chodíme, nebo spíše teď chvíli ne, ale zase budeme. Máme za sebou 10 hodin základního výcviku, cca 2,5 měsíce.
Jak se jmenuje labík?
Jeden letící - Baddy a Jessie
benny
napsal(a):
Promiňte, v přezdívce to je - Benny
jessie
napsal(a):
Promiňte, v přezdívce to je - Benny
Ahojky Maťo,
díky, Anny je opravdu poděs Copak je s tvou fenkou?? Snad ne něco vážného??