Darování... bullmastiff s PP

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.9.2008 10:44
eavy

XXX.XXX.80.249

Daruji z nedostatku času fenu Bullmastiffa s PP, narozenou 22.1.2002. Fenka je chovná, ale štěňata nikdy neměla. Miluje lidi i děti, ostatní psy spíše nemusí. Na svůj věk je to stále čilá a vitální fenka, která je zvyklá venku i v bytě, miluje procházky, ale i válení na zahradě, je poslušná a zasloužila by dožít u někoho, kdo by se jí věnoval. Kontakt na tel. 725632515, i SMS.

Fenečku daruje moje kamarádka, nemá přístup na iFaunu. Jen vás prosím, než tu začnete rozebírat, jak je nezodpovědná a pod., zjistětě si nejprve, co se stalo, že si fenku nemůže nechat, ne vždy jde vše vyřešit ke spokojenosti všech, bohužel.

Foto možno po dohodě na mail.

17.9.2008 11:36
krokodyl

XXX.XXX.101.118

eavy napsal(a):
Daruji z nedostatku času fenu Bullmastiffa s PP, narozenou 22.1.2002. Fenka je chovná, ale štěňata nikdy neměla. Miluje lidi i děti, ostatní psy spíše nemusí. Na svůj věk je to stále čilá a vitální fenka, která je zvyklá venku i v bytě, miluje procházky, ale i válení na zahradě, je poslušná a zasloužila by dožít u někoho, kdo by se jí věnoval. Kontakt na tel. 725632515, i SMS.

Fenečku daruje moje kamarádka, nemá přístup na iFaunu. Jen vás prosím, než tu začnete rozebírat, jak je nezodpovědná a pod., zjistětě si nejprve, co se stalo, že si fenku nemůže nechat, ne vždy jde vše vyřešit ke spokojenosti všech, bohužel.

Prosím o foto na mail. kobylaj@seznam.cz Děkuji a můžete do mailu také přidat důvod dorování?

17.9.2008 12:12
eavy

XXX.XXX.80.249

krokodyl napsal(a):
Prosím o foto na mail. kobylaj@seznam.cz Děkuji a můžete do mailu také přidat důvod dorování?

Foto jsem poslala a přidala mailový kontakt na kamarádku /majitelku/.

17.9.2008 18:46
matylda

XXX.XXX.99.119

eavy napsal(a):

Vy jste z TRUTNOVA????

17.9.2008 21:23
eavy

XXX.XXX.80.249

matylda napsal(a):
Vy jste z TRUTNOVA????

Já? Ne, proč?

17.9.2008 21:56
matylda

XXX.XXX.99.119

eavy napsal(a):

Protože na inzerci je napsáno daruji bulmastifa fenku ..HK.Trutnov proto se ptám??? zdaje fenka u Trutnova ...

18.9.2008 07:12
pinoha

XXX.XXX.69.167

eavy napsal(a):

Eavy, nechci v žádném přípasdě Vaši kamarádku soudit (Vás už vůbec ne), nemám k tomu dostatek informací.

Ale zkuste ji požádat, ať to všechno ještě přehodnotí! Bullmastif je pes nesmírně citově vázaný na rodinu. Vím, o čem mluvím. Brali jsme si čtyřletého bulmase, protože původní majitelce dělal doma problémy manžel. Toho psa to úplně odrovnalo!! Trvalo mu přes rok, než se aspoň trochu srovnal a začal normálně žrát. Dodneška (máme ho třetí rok), když s ním kamkoliv jedeme, strašně se bojí, že ho opustíme, a lidi, co ho znali dřív říkají, že to prostě už není on. Navíc se mu "rozjela" nervová porucha, velmi pravděpodobně následkem stresu...

Fence Vaší kamarádky je prakticky sedm let. Jakákoliv zásadní změna je pro takhle starého (bullmastifové, bohužel, nejsou dlouhověcí) psa obrovská zátěž! Nezkusila ji třeba kamarádka umístit u někoho v rodině, někde, kde to pes zná?

Je mi jasné, že v životě každého z nás se můžou vyskytnout průserové situace, ale aby to takhle odskákala dlouholetá členka rodiny, mi připadá příliš kruté!
Lucie

18.9.2008 08:09
eavy

XXX.XXX.80.249

matylda napsal(a):
Protože na inzerci je napsáno daruji bulmastifa fenku ..HK.Trutnov proto se ptám??? zdaje fenka u Trutnova ...

Matyldo, fenečka není moje, ale kamarádky. Kamarádka nemá přístup na iFaunu, není zde zaregistrovaná, proto jsem sem inzerát za ní vložila já. Já osobně z Trutnova nejsem, ale majitelka fenečky ano, špatně jsem vás pochopila

18.9.2008 11:17
matylda

XXX.XXX.99.119

pinoha napsal(a):
Eavy, nechci v žádném přípasdě Vaši kamarádku soudit (Vás už vůbec ne), nemám k tomu dostatek informací.

Ale zkuste ji požádat, ať to všechno ještě přehodnotí! Bullmastif je pes nesmírně citově vázaný na rodinu. Vím, o čem mluvím. Brali jsme si čtyřletého bulmase, protože původní majitelce dělal doma problémy manžel. Toho psa to úplně odrovnalo!! Trvalo mu přes rok, než se aspoň trochu srovnal a začal normálně žrát. Dodneška (máme ho třetí rok), když s ním kamkoliv jedeme, strašně se bojí, že ho opustíme, a lidi, co ho znali dřív říkají, že to prostě už není on. Navíc se mu "rozjela" nervová porucha, velmi pravděpodobně následkem stresu...

Fence Vaší kamarádky je prakticky sedm let. Jakákoliv zásadní změna je pro takhle starého (bullmastifové, bohužel, nejsou dlouhověcí) psa obrovská zátěž! Nezkusila ji třeba kamarádka umístit u někoho v rodině, někde, kde to pes zná?

Je mi jasné, že v životě každého z nás se můžou vyskytnout průserové situace, ale aby to takhle odskákala dlouholetá členka rodiny, mi připadá příliš kruté!
Lucie

Jsem totiž od Trutnova a jestli že fenku dává pryč třeba ?? že jí nemůže mít v bytě nabízím jí umístění v našem Hotýlku a může si jí brát k sobě ,chodit s ní na procházky atd ... dojíždět za ní,ale opravdu souhlasím s příspěvkem nademnou ,že to vše může mít pro fenku VELKOU ZÁTĚŽ.POKUD BY MĚLA ZÁJEM se domluvit napište mi na mail: matylda8@seznam.cz a osobně se domluvíme... řešíme tyto situace několikrát do roka.. a zatím vše OK.

20.9.2008 07:10
eavy

XXX.XXX.80.249

eavy napsal(a):

Fenečka má již nové a milující majitele a má se skvěle

20.9.2008 14:08
pinoha

XXX.XXX.252.250

eavy napsal(a):
Fenečka má již nové a milující majitele a má se skvěle

Tak to je bezva! Držíme palce i bývalé majitelce!
Lucie

20.9.2008 19:16
eavy

XXX.XXX.80.249

pinoha napsal(a):
Tak to je bezva! Držíme palce i bývalé majitelce!
Lucie

Děkuji a vyřídím

Přidejte reakci

Přidat smajlík