Problém se štěňětem P. Krysaříka

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
19.9.2008 20:53
hedy

XXX.XXX.224.8

Před týdnem jsme si pořídili štěňě P. Krysaříka a vše bylo v pořádku, hráli jsme si blbli atd. Dneska si štěňe s námi tolik nehrálo a celí den pořád čůrá a to asi tak 15 krát za hodinu. Nikdy jsem takový problém se psem neměl a nevím čím to může být. Jestli máte někdo podobné zkušenosti nebo víze co by mu mohlo být tak prosím napište. (dnes byl doma poprvé 6 hodin sám, ale před tím jsme ho min. na 2 hodiny každý den nechali doma aby si zviknul.)

19.9.2008 21:08
basteri

XXX.XXX.218.34

hedy napsal(a):
Před týdnem jsme si pořídili štěňě P. Krysaříka a vše bylo v pořádku, hráli jsme si blbli atd. Dneska si štěňe s námi tolik nehrálo a celí den pořád čůrá a to asi tak 15 krát za hodinu. Nikdy jsem takový problém se psem neměl a nevím čím to může být. Jestli máte někdo podobné zkušenosti nebo víze co by mu mohlo být tak prosím napište. (dnes byl doma poprvé 6 hodin sám, ale před tím jsme ho min. na 2 hodiny každý den nechali doma aby si zviknul.)

Dívejte se, jestli se štěně i jinak chová, pokud si nechce hrát, je letargické, nemá chuť k jídlu, event. víc pije, tak bych s ním šla radši na veterinu. Krysaříček je malé plemeno a velmi rychle prochladne, zvlášť štěně a poslední dny bylo chladněji. Je možné, že může mít třeba nachlazené močové cesty. Osobně jsem to nikdy nezažila, ale paní chovatelka, do které jsem si krysku brala, mě upozrnovala, že opravdu štěňátka moc nevydrží. Takže radši neriskujte.

19.9.2008 21:10
basteri

XXX.XXX.218.34

hedy napsal(a):

Napiště, až budete vědět víc, a přihoďte i fotku a puchlubte se vaším drobečkem. Tohle je moje Šiška v 6 měsících.

19.9.2008 21:21
hedy

XXX.XXX.224.8

basteri napsal(a):
Napiště, až budete vědět víc, a přihoďte i fotku a puchlubte se vaším drobečkem. Tohle je moje Šiška v 6 měsících.

Taky mne napadlo, že mohl nastydnout, ale nefrká a ani nemá teplý čumák. Ale opravdu může mýt prochladlé močové cesty. Doufám, že se to brzy spravý, ale jestli to bude trvat do neděle určitě s ním radiji zajdu k veterinářovi. Děkuji za názor a posílám fotečku.

19.9.2008 21:40
basteri

XXX.XXX.218.34

hedy napsal(a):
Taky mne napadlo, že mohl nastydnout, ale nefrká a ani nemá teplý čumák. Ale opravdu může mýt prochladlé močové cesty. Doufám, že se to brzy spravý, ale jestli to bude trvat do neděle určitě s ním radiji zajdu k veterinářovi. Děkuji za názor a posílám fotečku.

Je překrásny, s PP nebo bez? Víte, teplý čumák je blbost, je to jen pověra a vůbec podle toho nepoznáte stav pejska. Pokud má nemocné močové cesty, tak by ani nefrkalo, prostě by jen neudrželo moč a pořád by se nekontrolovaně počurávalo. Nečekala bych do neděle, spiš maximálně do zitřka!Se zdravím si nezahrávám. Přeji, ať se to spraví a když tak napište, jak to vypadá. A asi bych mu pořídila na ven alespon teplou ponožku. My jsme taky oblíkali, malá odmítala chodit na procházku.

19.9.2008 21:42
matylda

XXX.XXX.99.119

hedy napsal(a):

Jak můžete ČEKAT DO NEDĚLE ,to chcete o štěně přijít????? ráno bych ani chvilku neváhala ( já bych jela už dnes .protože u tak malého plemene a štěnátka může být malý problém VEKLKÝ PROBLÉM ) a jela hned na veterinu aby mě veterinář popřípadě uklidnil ,že je štěnátko v pořádku a nebo ho hned začal LÉČIT.Tohle nikdy nepochopím,pak lidi nadávají na veterináře ,že mu zabyli psa.... ale že štěnátko celý den moc čůra vám připadá NORMÁLNÍ????????

19.9.2008 21:43
basteri

XXX.XXX.218.34

matylda napsal(a):
Jak můžete ČEKAT DO NEDĚLE ,to chcete o štěně přijít????? ráno bych ani chvilku neváhala ( já bych jela už dnes .protože u tak malého plemene a štěnátka může být malý problém VEKLKÝ PROBLÉM ) a jela hned na veterinu aby mě veterinář popřípadě uklidnil ,že je štěnátko v pořádku a nebo ho hned začal LÉČIT.Tohle nikdy nepochopím,pak lidi nadávají na veterináře ,že mu zabyli psa.... ale že štěnátko celý den moc čůra vám připadá NORMÁLNÍ????????

Souhlasím! Já osobně bych taky nečekala!

19.9.2008 21:47
hedy

XXX.XXX.224.8

basteri napsal(a):
Je překrásny, s PP nebo bez? Víte, teplý čumák je blbost, je to jen pověra a vůbec podle toho nepoznáte stav pejska. Pokud má nemocné močové cesty, tak by ani nefrkalo, prostě by jen neudrželo moč a pořád by se nekontrolovaně počurávalo. Nečekala bych do neděle, spiš maximálně do zitřka!Se zdravím si nezahrávám. Přeji, ať se to spraví a když tak napište, jak to vypadá. A asi bych mu pořídila na ven alespon teplou ponožku. My jsme taky oblíkali, malá odmítala chodit na procházku.

Tak nemocný asi nebude, protože zase dělá kravinky, ale čůrá pořád asi bude mít opravdu prstydlí ty močový cesty, ale uvidíme jestli se to do zítřka nezlepší tak k tomu veterináři zajdeme.

19.9.2008 21:48
matylda

XXX.XXX.99.119

basteri napsal(a):

Někdy si připadám jak PITOMEC ,psi hlídám a jen se mi něco nelíbý jsou pod stálým dohledem a pokud vidím ( u štěněte nečekám, tam je každá hodina dobrá A JEŠTĚ KDYŽ TO MÁTE K NEJBLIŽŠÍ VETER. 30MIN.AUTEM.) že situaci nezvládnu ( po letitých zkušenostech ) jedu na veterinu at to stojí co to stojí .. dnes jsem byla svědkem- na veterinu donesli kočku 3.dny rodí a je už vyčerpaná doktore dělejte něco??? TO BY ČLOVĚK VRAŽDIL NA CO TY LIDI ČEKALI NEVÍM ....

19.9.2008 21:50
hedy

XXX.XXX.224.8

basteri napsal(a):

Veterináři jsem pro jistotu zavolal a řekl mi´, že se jedná buď o cukrovku nebo o prochladnutí, ale jestli není pes malátný a chová se normálně nemusím jezdit a psa sledovat a v případě nějaké změny k horšímu máme kdykoliv přijet.

19.9.2008 21:54
basteri

XXX.XXX.218.34

hedy napsal(a):
Veterináři jsem pro jistotu zavolal a řekl mi´, že se jedná buď o cukrovku nebo o prochladnutí, ale jestli není pes malátný a chová se normálně nemusím jezdit a psa sledovat a v případě nějaké změny k horšímu máme kdykoliv přijet.

Pro jistotu bych ale opravdu na noc přitopila nebo zabalila do teplé deky nebo ponožky. Jinak snad to bude jen to prochladnutí.

19.9.2008 21:58
matylda

XXX.XXX.99.119

hedy napsal(a):

Pokud mi štěně fenka 8,5 týd.takhle čůrala jela jsem na veterinu ,dle nálezu pokud možno mě poprosil ,odebrat aspon trošičku moči , a dle dalšího vyšetření nám byly nasezeny antibiotika a byli jsme do dvou dnů OK. denně jsme podávali hlášení .ALE JÁ BYCH JELA OSOBNĚ ,KDYŽ BUDE POŘÁT KAHLE ČŮRAT aby se mu to pak neléčený v dospělosti nevracelo.... ale je to věc každého majitele.. TOTO JE JEN MŮJ NÁZOR A STAV JAK BYCH SE CHOVALA JÁ...

20.9.2008 11:14
impact

XXX.XXX.178.82

matylda napsal(a):
Pokud mi štěně fenka 8,5 týd.takhle čůrala jela jsem na veterinu ,dle nálezu pokud možno mě poprosil ,odebrat aspon trošičku moči , a dle dalšího vyšetření nám byly nasezeny antibiotika a byli jsme do dvou dnů OK. denně jsme podávali hlášení .ALE JÁ BYCH JELA OSOBNĚ ,KDYŽ BUDE POŘÁT KAHLE ČŮRAT aby se mu to pak neléčený v dospělosti nevracelo.... ale je to věc každého majitele.. TOTO JE JEN MŮJ NÁZOR A STAV JAK BYCH SE CHOVALA JÁ...

Matyldo máte pocit, že když nebudete dostatečně křičet, nikdo Vás nebude poslouchat....?

20.9.2008 12:04
matylda

XXX.XXX.99.119

impact napsal(a):
Matyldo máte pocit, že když nebudete dostatečně křičet, nikdo Vás nebude poslouchat....?

Ne ,NEPOTŘEBUJI ,ALE POPRVÉ JSEM SE OZVALA A ŘEKLA SVŮJ NÁZOR.nepsala bych sem ,že mámproblém zdravotní se psem,ale šla bych na veterinu ... a to je asi rozdíl mezy náma .... a je mi to vlastně jedno ,je to každýho AZA SVÉHO PSA A JEHO ZDRAVÍ SI ZODPOVÍDÁME mi majitelé a chovatelé.. tak že nic at si každý dělá co chce. Je jsem i napsala je to jak bych se chovala JÁ . a na TO se snad tady i ptá jaký kdo má na věc názor ,ale pokud je odlišný od vašeho je to špatně JÁ MÁM svědomí čisté ,... a nikoho nenapadám že mě neposlouchá ...

20.9.2008 21:19
hedy

XXX.XXX.224.8

matylda napsal(a):
Ne ,NEPOTŘEBUJI ,ALE POPRVÉ JSEM SE OZVALA A ŘEKLA SVŮJ NÁZOR.nepsala bych sem ,že mámproblém zdravotní se psem,ale šla bych na veterinu ... a to je asi rozdíl mezy náma .... a je mi to vlastně jedno ,je to každýho AZA SVÉHO PSA A JEHO ZDRAVÍ SI ZODPOVÍDÁME mi majitelé a chovatelé.. tak že nic at si každý dělá co chce. Je jsem i napsala je to jak bych se chovala JÁ . a na TO se snad tady i ptá jaký kdo má na věc názor ,ale pokud je odlišný od vašeho je to špatně JÁ MÁM svědomí čisté ,... a nikoho nenapadám že mě neposlouchá ...

Tak bych chtěl jen říct, že pejsek je v pořádku a byl to jen planý poplach, protože jak jsme nechali pejska první den delší dobu doma tak se nám dle veterináře takhle odměnil, občas to prý štěňata takhle dělají. Moc Vám děkuji za názory a nechci aby zde na fóru byl někdo napadán za projevený názor a pokus o radu (vždyť to jsem přeci v dotazu požadoval). Dále bych chtěl říci, že pokud bych měl podezření, že štěně trpí nějakou chorobou či nemocí s návštěvou veterináře bych neváhal, ale jelikož byl pejsek krom toho, že pořád čůral jinak úplně v pořádku chtěl jsem vědět jestli se s tím někdo již nesetkal a nenapsal nějakou radu? Za názory všech odpovídajících velice děkuji a všechny kritiky bych rád pozdravoval a přál jim ať nikdy nemají se svými pejsky problémy aby se zde nemuseli dotazovat na rady a nebyli kamenováni, že nejeli k veterinářovi. Všem s pozdravem Hedy.

Přidejte reakci

Přidat smajlík