Čistokrevná a papírová fenečka ACD k darování

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
26.9.2008 08:16
helvan1

XXX.XXX.121.237

Oslovil mne jeden pán, který má fenečku Australáka a chce ji někomu darovat. Údaje naleznete níže. Prý na ní nemají čas. Rovnou chci říci, že bych nerada, aby tady zase vznikly debaty na známá témata co je správné a co ne. Také s tím nesouhlasím, ale snažím se alespoň pejskovi pomoci, než ho dají do útulku. Pokud byste věděli o někom, kdo by se o ní dobře postaral, tak se ozvěte přímo pánovi na mail.
rennyfab@seznam.cz

Jméno Aiša (od Kelyšové z Kelyšů) Fenka, narozena 30/7/07. Otec Devil in Red (Cicabro), matka Blue flower (z Lodice). Tetovací číslo 444. Číslo na průkazu původu CMKU/ACD/444/07.
Povaha. Je živá, aktivní. Velmi učenlivá a bystrá. Umí základní povely sedni, lehni, ke mně (používáme pojď sem), odložení na cca 30m, začínám s ní odložení a sedni na posunky. Ráda a vysoko skáče. Dokážu ji odvolat když se rozeběhne za zvěří, 100% ruku ale za tuhle dovednost nedám. Vyžaduje důsledné vedení, snaží se prosadit, pánem jsem já, a s autoritou nemám problém. Manželka občas ano. Ale nic co by jí přerostlo přes hlavu.
Strava: po celou dobu Eukanuba, napřed štěnata Medium, teď Adult Medium.

26.9.2008 09:28
krokodyl

XXX.XXX.125.149

helvan1 napsal(a):
Oslovil mne jeden pán, který má fenečku Australáka a chce ji někomu darovat. Údaje naleznete níže. Prý na ní nemají čas. Rovnou chci říci, že bych nerada, aby tady zase vznikly debaty na známá témata co je správné a co ne. Také s tím nesouhlasím, ale snažím se alespoň pejskovi pomoci, než ho dají do útulku. Pokud byste věděli o někom, kdo by se o ní dobře postaral, tak se ozvěte přímo pánovi na mail.
rennyfab@seznam.cz

Jméno Aiša (od Kelyšové z Kelyšů) Fenka, narozena 30/7/07. Otec Devil in Red (Cicabro), matka Blue flower (z Lodice). Tetovací číslo 444. Číslo na průkazu původu CMKU/ACD/444/07.
Povaha. Je živá, aktivní. Velmi učenlivá a bystrá. Umí základní povely sedni, lehni, ke mně (používáme pojď sem), odložení na cca 30m, začínám s ní odložení a sedni na posunky. Ráda a vysoko skáče. Dokážu ji odvolat když se rozeběhne za zvěří, 100% ruku ale za tuhle dovednost nedám. Vyžaduje důsledné vedení, snaží se prosadit, pánem jsem já, a s autoritou nemám problém. Manželka občas ano. Ale nic co by jí přerostlo přes hlavu.

Bylo by dobré také napsat odkud fenka je. Děkuji.

26.9.2008 09:47
helvan1

XXX.XXX.121.237

krokodyl napsal(a):
Bylo by dobré také napsat odkud fenka je. Děkuji.

Vesnička se jmenuje Poniklá (Krkonoše)...

26.9.2008 09:47
proxima

XXX.XXX.85.1

helvan1 napsal(a):
rennyfab@seznam.cz

O jednom pánovi bych asi věděla.Už jednu australajdu má a shání druhou..Pracuje u kraviček a pomáhají mu nahánět..Bavili jsme se na závodech a sháněl levně fenku.
Mám zjistit jeho telefon??
Eva

26.9.2008 10:10
helvan1

XXX.XXX.121.237

proxima napsal(a):
O jednom pánovi bych asi věděla.Už jednu australajdu má a shání druhou..Pracuje u kraviček a pomáhají mu nahánět..Bavili jsme se na závodech a sháněl levně fenku.
Mám zjistit jeho telefon??
Eva

Ahojky, no určitě . Za fenečku nic nechtějí, jen do dobrých rukou.

26.9.2008 10:11
proxima

XXX.XXX.85.1

helvan1 napsal(a):
Ahojky, no určitě . Za fenečku nic nechtějí, jen do dobrých rukou.

Dobře,tak já na něj zkusím sehnat kontakt přes známou..tak ať pán určitě počká.
myslím že by se tam měla dobře-a hlavně by mohla celý den běhat venku a pracovat...
Tak já jdu zjišťovat..

26.9.2008 10:14
hankaapes

XXX.XXX.101.77

proxima napsal(a):
Dobře,tak já na něj zkusím sehnat kontakt přes známou..tak ať pán určitě počká.
myslím že by se tam měla dobře-a hlavně by mohla celý den běhat venku a pracovat...
Tak já jdu zjišťovat..

To je super, pokud to vyjde. Držím palce.

26.9.2008 10:18
helvan1

XXX.XXX.121.237

hankaapes napsal(a):
To je super, pokud to vyjde. Držím palce.

To mi povídej. To bych měla velkou radost, že můžeme pomoci fenečce. Obávám se, že do budoucna to bude čím dál častější, nacházet ACD v útulku

26.9.2008 10:25
hankaapes

XXX.XXX.101.77

helvan1 napsal(a):
To mi povídej. To bych měla velkou radost, že můžeme pomoci fenečce. Obávám se, že do budoucna to bude čím dál častější, nacházet ACD v útulku

Já jsem špatná z každého "odloženého" psa, je mi jich líto, nechápou co se děje, proto jásám když se zadaří sehnat páníka ,a slušného k tomu.

26.9.2008 10:26
proxima

XXX.XXX.85.1

helvan1 napsal(a):

To jo,jsou to fakt psi co neumí doma ležet celý den u gauče..
Ten náš od rána chodí vedle mě a jen kouká co půjdem dělat...myslím že je to fakt plemeno na ven ke stádu..
Nestačí ho strčit do zahrady ať se zabaví sám..
Budu se snažit pána vypátrat.

26.9.2008 10:28
hankaapes

XXX.XXX.101.77

proxima napsal(a):
To jo,jsou to fakt psi co neumí doma ležet celý den u gauče..
Ten náš od rána chodí vedle mě a jen kouká co půjdem dělat...myslím že je to fakt plemeno na ven ke stádu..
Nestačí ho strčit do zahrady ať se zabaví sám..
Budu se snažit pána vypátrat.

Snaž se moc, fandím ti

26.9.2008 10:31
ztracenka

XXX.XXX.219.118

hankaapes napsal(a):
Snaž se moc, fandím ti

Helvan, nevíš, jestli fenečku nezkoušeli vrátit chovateli?

26.9.2008 10:39
helvan1

XXX.XXX.121.237

ztracenka napsal(a):
Helvan, nevíš, jestli fenečku nezkoušeli vrátit chovateli?

zkoušeli a nakonec to prý dopadlo tak, že se s ním pohádali. Jenže on je to takový chovatel nechovatel co jsem pochopila. Mám pocit, že jen uchovnil psa a šup na to... Je to ségra toho Alfíka co byl na výstavě, jestli pamatuješ od Broukala...

26.9.2008 11:37
ztracenka

XXX.XXX.219.118

helvan1 napsal(a):
zkoušeli a nakonec to prý dopadlo tak, že se s ním pohádali. Jenže on je to takový chovatel nechovatel co jsem pochopila. Mám pocit, že jen uchovnil psa a šup na to... Je to ségra toho Alfíka co byl na výstavě, jestli pamatuješ od Broukala...

jj, už jsem si to přečetla i na cz-psovi ... takovýho "chovatele" bych kopla do zadnice, až by letěl
Na Alfíka si pamatuju, koukám, že se vůbec neozývají ....

26.9.2008 12:36
proxima

XXX.XXX.85.1

ztracenka napsal(a):
jj, už jsem si to přečetla i na cz-psovi ... takovýho "chovatele" bych kopla do zadnice, až by letěl
Na Alfíka si pamatuju, koukám, že se vůbec neozývají ....

Tak kontakt na pána už mám,nemá ten pán od té australajdy mobil???Bylo by lepší aby mu zavolal...

26.9.2008 12:40
helvan1

XXX.XXX.121.237

proxima napsal(a):
Tak kontakt na pána už mám,nemá ten pán od té australajdy mobil???Bylo by lepší aby mu zavolal...

Jsi zlato!!!! Kontakty jsem ti poslala do mailu.

26.9.2008 16:27
asteka

XXX.XXX.171.110

helvan1 napsal(a):
Jsi zlato!!!! Kontakty jsem ti poslala do mailu.

Dobrý den,jsem ráda že fenečka tak rychle najde páníka.Pokud můžu poprosit tak v nedalekém útulku je také australáček pejsek.

Ferda - 2 roky starý australský honácký pes je z počátku bázlivý. Je vidět, že byl bit, proto je trochu lekavý. S citlivým přístupem se jistě zlepší. Nedoporučujeme ho k dětem! Lépe mu bude na zahradě. (příchod 12.8.08)

2.10.2008 12:40
helvan1

XXX.XXX.121.237

proxima napsal(a):

Proximo: nemáš nějaké info o tom pánovi, jestli se nějak dohodl ohledně fenečky? Majitel žádné informace neposlal a říkal mi v pondělí, že se nějak s pánem domlouvají...

3.10.2008 12:59
proxima

XXX.XXX.85.1

helvan1 napsal(a):
rennyfab@seznam.cz

Ahojky,
jen informuji že pán se na fenečku jede podívat tenhle víkend.Tak uvidíme jestli bude mít nový domov...já myslím že jo.

3.10.2008 18:00
helvan1

XXX.XXX.202.25

proxima napsal(a):
Ahojky,
jen informuji že pán se na fenečku jede podívat tenhle víkend.Tak uvidíme jestli bude mít nový domov...já myslím že jo.

BEZVA!!!! Tak to je skvělá zpráva. Ihned informuj, jak to vypadá. Máme když tak ještě jednoho zájemce v záloze.

5.10.2008 18:22
proxima

XXX.XXX.85.1

helvan1 napsal(a):
BEZVA!!!! Tak to je skvělá zpráva. Ihned informuj, jak to vypadá. Máme když tak ještě jednoho zájemce v záloze.

Tak dnes mě psala na mail paní,že se rozmyslela a že si fenku nechají...Tak nevím proč to řešili...
Tak snad se bude mít u nich i dál dobře...

6.10.2008 07:54
helvan1

XXX.XXX.121.237

proxima napsal(a):
Tak dnes mě psala na mail paní,že se rozmyslela a že si fenku nechají...Tak nevím proč to řešili...
Tak snad se bude mít u nich i dál dobře...

jo, jo, taky mi to psal. Jsem z toho tak trochu zmatená, ale snad to dopadlo jak nejlépe mohlo. Doufejme, že se zase za půl roku neozve, že se opět změnila situace.

Přidejte reakci

Přidat smajlík