Fota Vašich miláčků, všechny sem my si koupili v sobotu fenečku, tak přihazuju její foto
parellka
napsal(a):
Fota Vašich miláčků, všechny sem my si koupili v sobotu fenečku, tak přihazuju její foto
Fešanda! Další zrzečka a bojové plemeno
Naše 5-ti letá Jessa a Jack russel Spike
marcelajessy
napsal(a):
Andělo a neni to úplně jedno? Když chceš ale slovíčkaříš tak se správně píše Rhodesian Ridgeback.
Tady se fakt asi nenajde nikdo normální,že...Člověka by i pro jednu chybu zabili Andělo, pokud chceš rýpat, rýpej si jinde, tady na to není nikdo zvědavý, i přes moji chybu všichní ví o jaké plemeno jde, tak se pakuj prudit jinam!!
parellka
napsal(a):
Tady se fakt asi nenajde nikdo normální,že...Člověka by i pro jednu chybu zabili Andělo, pokud chceš rýpat, rýpej si jinde, tady na to není nikdo zvědavý, i přes moji chybu všichní ví o jaké plemeno jde, tak se pakuj prudit jinam!!
To to tu není nikdo, kdo má tohleto plemeno?Tak já to aspoň posunu
marcelajessy
napsal(a):
Andělo a neni to úplně jedno? Když chceš ale slovíčkaříš tak se správně píše Rhodesian Ridgeback.
Posílám moc pozdravů, Jessu se nám nepodařilo vyfotit, tak aspoň mimino Spike
baruu
napsal(a):
my taky máme RR jmenuje se Ajša a měli jsme 9 štěňatek a zase planujem ;) foto určo dodám
Ja mam RR fenku, 15 mesicu...
www.fame.webnode.cz
parellka
napsal(a):
já osobně tohodle psíka nemam, ale kámoška ano. pořídila si ho o měsíc později než já svoji fenku a bydlí hned naproti, takže jsou jak sourozenci.. jinak tak velkyho ridgebacka jako je vincent sem jeste nevidela.. prerostl jim asi o 8 cm nez je maximum ve standardu a ještě bude asi nabírat do šířky.. má ted asi 15 měsíců. fotka je někdy z ledna, takže jim tam oboum není ještě ani rok..
mauii
napsal(a):
já osobně tohodle psíka nemam, ale kámoška ano. pořídila si ho o měsíc později než já svoji fenku a bydlí hned naproti, takže jsou jak sourozenci.. jinak tak velkyho ridgebacka jako je vincent sem jeste nevidela.. prerostl jim asi o 8 cm nez je maximum ve standardu a ještě bude asi nabírat do šířky.. má ted asi 15 měsíců. fotka je někdy z ledna, takže jim tam oboum není ještě ani rok..
tady jim je 10 a 9 měsíců
mauii
napsal(a):
tady jim je 10 a 9 měsíců
a poslední. Vincent 9 měsíců
parellka
napsal(a):
Ahoj Mauii, Vincent je pěkný hafan ty máš taky pěkného hafana, co to je za plemeno?Na fotce nejde moc poznat, teda já ho nepoznám
ahoj.. no vincent je opravdu kousek je to takovej dobrak a pitomec, ze to neni mozny.. ten se boji i malejch psiku, kdyz po nem nejaky vyjede.
pritom to je takovej malej kůň
jinak moje čuba je pitbullka:)
parellka
napsal(a):
My máme 5letého RR..
saarkaa
napsal(a):
My máme 5letého RR..
Ahojky, taky máme RR. Je to náš první pes a je naprosto super Dost lidí RR nemusí, ale já bych za žádnou cenu neměnila. Přikládám pár fotek našeho mlaďocha
simonaaa14
napsal(a):
Ahojky, taky máme RR. Je to náš první pes a je naprosto super Dost lidí RR nemusí, ale já bych za žádnou cenu neměnila. Přikládám pár fotek našeho mlaďocha
...
saarkaa
napsal(a):
My máme 5letého RR..
Taky přidám ještě fotečku z dnešního venčení..
saarkaa
napsal(a):
Taky přidám ještě fotečku z dnešního venčení..
A ještě jednu...
honey
napsal(a):
Jsme další, co mají toto užasné plemeno Máme 2 letého pejska, naše zlatíčko.
Fotečky ale dodám až z druhého počítače, tady žádné nemám :(
Super, pěkně se nám to tu rozjelo, mohlo by více,ale aspoň něco,že Já přidám další fotečky naší malé Amy, až budu mít trochu více času ji znova nafotit. Škoda, že sem nejde hodit video, protože co ona vydává za zvuky když spí
fakt k popukání
parellka
napsal(a):
Super, pěkně se nám to tu rozjelo, mohlo by více,ale aspoň něco,že Já přidám další fotečky naší malé Amy, až budu mít trochu více času ji znova nafotit. Škoda, že sem nejde hodit video, protože co ona vydává za zvuky když spí
fakt k popukání
Tady jsem našla ještě jednu... Amy se asi špatně spalo na velkém gauči a potřebovala si opřít hlavu
parellka
napsal(a):
Tady jsem našla ještě jednu... Amy se asi špatně spalo na velkém gauči a potřebovala si opřít hlavu
A konečně jsem u sebe na počítači a zásobím vás fotečkama
Dovezli jsme si domů malé štěňátko...
honey
napsal(a):
A konečně jsem u sebe na počítači a zásobím vás fotečkama
Dovezli jsme si domů malé štěňátko...
byl zvědavý
honey
napsal(a):
nevlezl se ani do křesla
a ted máme doma takového aktivistu
honey
napsal(a):
a ted máme doma takového aktivistu
a kruteho zabijáka
cobli

XXX.XXX.176.34
honey
napsal(a):
Tak a ted jsem vám to tady přeplnila fotkami !
Doufám, že nebudu jediná, kdo to tady tak zaplácává Pochlubte se všichni!
H.
Ahojky,jak se vaši psi RR snášejí s jinými velkými plemeny ? A zdravím bublinkü jestli teda ještě vůbec ví kdo jsme
cobli
napsal(a):
Ahojky,jak se vaši psi RR snášejí s jinými velkými plemeny ? A zdravím bublinkü jestli teda ještě vůbec ví kdo jsme
Zase přispěju já Sem nemocná, tak se nudím
No náš Máfo se snáší se všemi psy v pohodě. Nemá rád uřvané psy za plotem, ale po okřiknutí neprovokuje. Na volno si s velkými psy rád hraje, protože mu stačí v běhu a tak. Ale je absolutně "nadržený" na mini pejsky - takový york, čivava, ratlík,.. to jsou pro něj nejlepší kamarádi a nechápe, že takoví prcci se ho bojí :)
Dnešní foto i s "bráškou" (náš druhý pejsek)
parellka
napsal(a):
Ahojky všichni, todle je náš roční puberťák.
kokemon
napsal(a):
Ahojky všichni, todle je náš roční puberťák.
...a tady je smečka
parellka
napsal(a):
SIMONA 14:
Muzu se zeptat, koho mate za rodice? Nejak ve vas vidim podobu te me opice, tak jestli nemame stejnou krev
COBLI:
Ahooooooooooj, jasne ze viiiim, jak se furt mate? Co novyho? Co mysak????
KOKEMON:
Nazdarek, tak jsme se potkaly i na jine diskuzi Picassin je krasnej chlap, na tom by si barakudice zgustla
Jinak my velky psy milujem, ale bojime se velkych chlupatych, bo po nas neustale vyjizdeji hovici a ovcaci. Ale uplne stejne: MILUJEME maly psy, ale silene, jako kdyby si mela vybrat mezi velkym a malym, tak jde za malym. Je jich ale strasne malinko, kteri to vydejchaji a umi si s velkym hrat.... Takze vetsinou mame smolika. Ale par malych kamosu mame a to jsou draci
bubllinka
napsal(a):
SIMONA 14:
Muzu se zeptat, koho mate za rodice? Nejak ve vas vidim podobu te me opice, tak jestli nemame stejnou krev
COBLI:
Ahooooooooooj, jasne ze viiiim, jak se furt mate? Co novyho? Co mysak????
KOKEMON:
Nazdarek, tak jsme se potkaly i na jine diskuzi Picassin je krasnej chlap, na tom by si barakudice zgustla
Jinak my velky psy milujem, ale bojime se velkych chlupatych, bo po nas neustale vyjizdeji hovici a ovcaci. Ale uplne stejne: MILUJEME maly psy, ale silene, jako kdyby si mela vybrat mezi velkym a malym, tak jde za malym. Je jich ale strasne malinko, kteri to vydejchaji a umi si s velkym hrat.... Takze vetsinou mame smolika. Ale par malych kamosu mame a to jsou draci
Určitě mužete Táta Hasani of Ka Ul Lis Ridges a máma Aida ze Sítin. A vy?On je dost podobný Hasanimu, jestli ho znáte.
cobli

XXX.XXX.176.34
simonaaa14
napsal(a):
Určitě mužete Táta Hasani of Ka Ul Lis Ridges a máma Aida ze Sítin. A vy?On je dost podobný Hasanimu, jestli ho znáte.
Ahoj,máme se dobře co vy ??? Nevíte o nějakém psím srazu ?
Ted mě nenapadá nic co napsat
simonaaa14
napsal(a):
Nojo, tak prece jen nejaky geny tam budou - nas tatka je Inyanga od Ka Ul Lis Ridges! Prave kdyz jsem na tu fotku koukala, tak jsem tam videla podobny rysy
bubllinka
napsal(a):
Nojo, tak prece jen nejaky geny tam budou - nas tatka je Inyanga od Ka Ul Lis Ridges! Prave kdyz jsem na tu fotku koukala, tak jsem tam videla podobny rysy
Ahoj holky!
přidávám nové foto naší Amy
parellka
napsal(a):
Radost se dívat na ty zrzounky a hlavně na mrňata.
Strašně rychle to utíká, za chvíli jsou z nich strašní tanci, jako z toho mého. Za nedlouho oslaví 3 roky, ale pořád se chová jak puberťák. :)
dabliczech
napsal(a):
Radost se dívat na ty zrzounky a hlavně na mrňata.
Strašně rychle to utíká, za chvíli jsou z nich strašní tanci, jako z toho mého. Za nedlouho oslaví 3 roky, ale pořád se chová jak puberťák. :)
Tady to nějak vázne... to nemáte nikdo fotečky vašich miláčků?
parellka
napsal(a):
Tak když to tu vázne, tak taky něco přihodím.
Obvykle je voda největší nepřítel, ale co by pro ženskou neudělal (ještě když je zrzavá).
parellka
napsal(a):
a ještě jedna téměř výstavní :)
dabliczech
napsal(a):
a ještě jedna téměř výstavní :)
Taky přihodím pár, říjnových, foteček
Zvedáme nožičky, abychom nešlápli do něčeho e-e
honey
napsal(a):
Taky přihodím pár, říjnových, foteček
Zvedáme nožičky, abychom nešlápli do něčeho e-e
ale klidně se i řádně vyválíme (ikdyž tady zrovna na čisté! trávě)
honey
napsal(a):
ale klidně se i řádně vyválíme (ikdyž tady zrovna na čisté! trávě)
úsměv :)
honey
napsal(a):
úsměv :)
a pěkně na pařezu, jen ten krk mu kazí obojek :(
honey
napsal(a):
a pěkně na pařezu, jen ten krk mu kazí obojek :(
A ať už jsme pryč
honey
napsal(a):
A ať už jsme pryč
Ale ještě jsem se vás všech chtěla zeptat odkud jste.
My jsme z Kroměříže (Zlínský kraj) a když jdu městem potkávám hodně ridgebacků, jsou u nás strááášně modní :/ Tak jestli byste někdo nešel na společnou procházku. Mafi by měl z dalšího rezatce radost
honey
napsal(a):
Ale ještě jsem se vás všech chtěla zeptat odkud jste.
My jsme z Kroměříže (Zlínský kraj) a když jdu městem potkávám hodně ridgebacků, jsou u nás strááášně modní :/ Tak jestli byste někdo nešel na společnou procházku. Mafi by měl z dalšího rezatce radost
my jsme z Prahy a tady jich je taky poměrně dost, i když už se nevidí tolik přírůstků jako dřív.
ALe co mě překvapilo, tak jsem hodně i v Brně, a tam jsem jich až tolik neviděla. Snad jen jednoho nebo dva, ale myslím, že to byla spíš jen náhoda. :)
parellka
napsal(a):
Krasavec mé kamarádky :)
další fotky na http://kattty.eu
kattty
napsal(a):
Krasavec mé kamarádky :)
další fotky na http://kattty.eu
Tak aspoň trochu posouvám
Naše Amy roste jako z vody, už má 15kg a v posteli už máme čím dál méně místa
parellka
napsal(a):
Tak aspoň trochu posouvám
Naše Amy roste jako z vody, už má 15kg a v posteli už máme čím dál méně místa
krásná ... já jsem zjistila, že s tím, jak mi rost pes, tak rostlo i množství chlupů v posteli. A i když češu, tak tam jsou, obzvlášť, když mám černé prostěradlo.
Ale je fajn, že můj drobeček si v posteli místa udělá vždycky dost, i když já se nevyspím :)
čím větší postel, tím víc mě utiskuje.
Alespoň přidám fotečku našich dvou krasavců. Náš Dargo (RR) a Gregori (britský kocourek 6 měsíců)
parellka
napsal(a):
Jdu se pochlubit s moje Teirou. Nevím čím to je, ale všichni ridgebacky jsou štíhlí, ale tam moje má pořádný bicepsy a hodně širokou hlavu. Taky vážilo skoro 40kg. Na fotu je jí rok.
mauii
napsal(a):
No tahle fenka má ve dvou letech v kohoutku něco přes 70cm. Nevim jestli to není moc.
iveth
napsal(a):
Jdu se pochlubit s moje Teirou. Nevím čím to je, ale všichni ridgebacky jsou štíhlí, ale tam moje má pořádný bicepsy a hodně širokou hlavu. Taky vážilo skoro 40kg. Na fotu je jí rok.
ještě jedna fotečka
dabliczech
napsal(a):
krásná ... já jsem zjistila, že s tím, jak mi rost pes, tak rostlo i množství chlupů v posteli. A i když češu, tak tam jsou, obzvlášť, když mám černé prostěradlo.
Ale je fajn, že můj drobeček si v posteli místa udělá vždycky dost, i když já se nevyspím :)
čím větší postel, tím víc mě utiskuje.
Alespoň přidám fotečku našich dvou krasavců. Náš Dargo (RR) a Gregori (britský kocourek 6 měsíců)
Zdravíme nevlastního brášku Darga a přidávám svého pesana Agira má 3 roky.
peggyna
napsal(a):
Zdravíme nevlastního brášku Darga a přidávám svého pesana Agira má 3 roky.
A Agirek s kámoškou.
parellka
napsal(a):
Chamber a Elis
saarkaa
napsal(a):
Chamber a Elis
Tak to tady trošku oživím
včera a dnes sem byla fotit...takže
honey
napsal(a):
Tak to tady trošku oživím
včera a dnes sem byla fotit...takže
a v trávě...
honey
napsal(a):
a v lese
a dnes nasněžilo... konečně...
Mafíček si sníh užíval, válel se v něm a pak takhle vypadal
honey
napsal(a):
a dnes nasněžilo... konečně...
Mafíček si sníh užíval, válel se v něm a pak takhle vypadal
a nebo se v něm aspon rýpal frňáčkem
honey
napsal(a):
a nebo se v něm aspon rýpal frňáčkem
a pak měl bílej čeníšek
honey
napsal(a):
a konečně se na mě podíval
protože ho vyfotit je zázrak, furt otočenej záda
ale tahle se povedla...
:p
honey
napsal(a):
protože ho vyfotit je zázrak, furt otočenej záda
ale tahle se povedla...
:p
A ještě pár fotek z domu:
tady u krbu, furt tam čučí jak do televize... ale na fotku se aspon otočil
honey
napsal(a):
A ještě pár fotek z domu:
tady u krbu, furt tam čučí jak do televize... ale na fotku se aspon otočil
a tady usnul "u televize" a vůbec mu nevadilo, že ho zasypal popel...
honey
napsal(a):
a tady usnul "u televize" a vůbec mu nevadilo, že ho zasypal popel...
a ještě Beník (kamarád, kříženec RR)
honey
napsal(a):
a ještě Beník (kamarád, kříženec RR)
A už končím :)
Ještě sem se chtěla zeptat, co s Vašima pejskama děláte...coursing, agility, flyball,... a jak moc je to baví. Já sem s Mafiánkem dělala agility, ale moc ho to nebavilo (měl oblíbené překážky - áčko a tunel, ale třeba skočky nesnášel), takže jsme přestali chodit. Chceme zkusit coursing, protože nesmírně rád běhá (třeba u koně na vyjíždce), ale pořád sme se k tomu nějak nedostali...
na fotce s Benjamínkem
honey
napsal(a):
A už končím :)
Ještě sem se chtěla zeptat, co s Vašima pejskama děláte...coursing, agility, flyball,... a jak moc je to baví. Já sem s Mafiánkem dělala agility, ale moc ho to nebavilo (měl oblíbené překážky - áčko a tunel, ale třeba skočky nesnášel), takže jsme přestali chodit. Chceme zkusit coursing, protože nesmírně rád běhá (třeba u koně na vyjíždce), ale pořád sme se k tomu nějak nedostali...
na fotce s Benjamínkem
krasni pejsci...
parellka
napsal(a):
Fenečka mojí kamarádky. 10měsíců
arankafourroses
napsal(a):
Fenečka mojí kamarádky. 10měsíců
Přidávám další fotku naší Jessynky
pajik142
napsal(a):
Přidávám další fotku naší Jessynky
Na výletě na Bořni
lady blair

XXX.XXX.250.213
lady blair

XXX.XXX.250.213
parellka
napsal(a):
trochu to oživím i tady ....
parellka
napsal(a):
náš malý rybář .... hlídal poctivě
parellka
napsal(a):
:)