Uživatel s deaktivovaným účtem

Zdravííím:)Mám doma fenku Německého ovčáka a zajímalo by mne jak vypadaj ty vaše + kolik měří v kohoutku(mám nějákou šmudlinku malou)Tak tady je moje Regie Buggie Gee
napsal(a):
Zdravííím:)Mám doma fenku Německého ovčáka a zajímalo by mne jak vypadaj ty vaše + kolik měří v kohoutku(mám nějákou šmudlinku malou)Tak tady je moje Regie Buggie Gee
My měli doma taky jednoho krasavce Astorka, nebyl s PP, ale byl to vážně nejlepší přítel!Bohužel už před rokem a půl nás opustil...:(
napsal(a):
Arex - 9,5 let. Je úžasný, tvrdohlavý a vzdorovitý. Provázel mě celou pubertu a perfektně jsme si rozumněli. Od rodičů už jsem se dávno přestěhovala, ale s Arexem procházky miluju dodnes, jen škoda, že už to není tak často jak bych chtěla.
jana33

XXX.XXX.114.135
napsal(a):
Ahojky, taky mám ovčandu...Flér z Hartamy. Jinak Flérča měří okolo 52-53 cm, ale teprve jí bude pět měsíců, takže to asi nebudeš moct srovnat.
jana33

XXX.XXX.114.135
jana33
napsal(a):
Ahojky, taky mám ovčandu...Flér z Hartamy. Jinak Flérča měří okolo 52-53 cm, ale teprve jí bude pět měsíců, takže to asi nebudeš moct srovnat.
A tady ještě jedna fotečka......více info - www.flerinka.ic.cz
jana33

XXX.XXX.114.135
jana33
napsal(a):
A tady ještě jedna fotečka......více info - www.flerinka.ic.cz
Tady je ještě předchůdkyně Flérči Beťula - ta byla hodně mohutná a měřila něco přes 65 cm
jana33
napsal(a):
Tady je ještě předchůdkyně Flérči Beťula - ta byla hodně mohutná a měřila něco přes 65 cm
Náš 10ti letý pardál Arnošt---Árný. Vděčné zvíře, jako roční se toulal po vesnici a nakonec zůstal u nás...
Pořizovací cena Arnošta 0 ale a tyhle poslední dva roky je po dvou operacích uší...snad už bude mít klid od vetů...
haisovad
napsal(a):
Náš 10ti letý pardál Arnošt---Árný. Vděčné zvíře, jako roční se toulal po vesnici a nakonec zůstal u nás...
Pořizovací cena Arnošta 0 ale a tyhle poslední dva roky je po dvou operacích uší...snad už bude mít klid od vetů...
a jedna ležící...a na to, že je to "dědek" tak se většinou chová jako roční puboš...
maťa

XXX.XXX.31.114
napsal(a):
Moje roční "štěně" NO s PP, Enzo Bohemia Danol, domácky Efram Je to už můj čtvrtý NO, ale před tím jsem měla fenky
Má delší srst - byť momentálně je dost vylínaný - a je to šílenej poděs
Své fenky NO sem dávat nebudu, nemám zatím na to, dívat se na jejich fotky, hlavně Batulka, ta byla moje nej, i Arga byla báječná Dvě byly bez PP, jedna s PP, ovšem měla jsem ji jen v opatrovnictví
Jejich fotky a vše o nich je na mém webu, ve Vzpomínáme
Jinak výška Eframa je zatím 68,5 cm, váha 41 kg
Batulka měla 60 cm a 35 kg
Arga měla 61 cm a 29 kg
Zera měla 63 cm a 30 kg
maťa

XXX.XXX.31.114
napsal(a):
Ještě Efram
maťa

XXX.XXX.31.114
napsal(a):
Poděs
maťa

XXX.XXX.31.114
napsal(a):
A s kravskou nohou, jeho nej pochoutka
maťa
napsal(a):
konečně ovčáci...tak já mám fenu v prosinci 1rok, je to teda nalezenec a asi ani není čistokrevná, to se teda neví, je taky docela malá, nevím teda kolik má bo jsem ji neměřila ale váží 25kg, docela těžko nabírá, je furt taková podseknutá, byla v hrozném stavu nejspíš určitě týraná hlady a začervená neočkovaná, když došla ke mě měla si 3měs. Našla se v krabici u cesty....
sajma
napsal(a):
konečně ovčáci...tak já mám fenu v prosinci 1rok, je to teda nalezenec a asi ani není čistokrevná, to se teda neví, je taky docela malá, nevím teda kolik má bo jsem ji neměřila ale váží 25kg, docela těžko nabírá, je furt taková podseknutá, byla v hrozném stavu nejspíš určitě týraná hlady a začervená neočkovaná, když došla ke mě měla si 3měs. Našla se v krabici u cesty....
napsal(a):
Tak já se taky přidám se svojí fenkou NO Eavy
Fotka je z loňska, na ní jí bylo 14 let. Letos v dubnu jí bylo 15 let. Z dob svého mládí to byl poděs potvora a zákeřná bestie (v dobrém
). Při zákusu útočila zásadně potichu a naprosto spolehlivě. Teď už je z ní babička, co si užívá důchodu, sem tam nějaký zdravotní problém je, ale zatím se nám je daří zvládat. V poslední době si žije tak nějak ve svém vlastním světě, přijde se nechat pohladit a jde dál... Už jí tak nějak nezajímá, co se kolem děje, nebo co děláme. Ale na lidi, co chodí kolem plotu si ještě mooooc ráda štěkne
A co se týká vzrůstu, je menší a drobná, jako půlroční štěně mi jí nějakej hajzl 2 krát přiotrávil a jak musela držet dietu (skoro 6 měsíců), kvůli játrům, moc nevyrostla.
eavy
napsal(a):
Tak já se taky přidám se svojí fenkou NO Eavy
Fotka je z loňska, na ní jí bylo 14 let. Letos v dubnu jí bylo 15 let. Z dob svého mládí to byl poděs potvora a zákeřná bestie (v dobrém
). Při zákusu útočila zásadně potichu a naprosto spolehlivě. Teď už je z ní babička, co si užívá důchodu, sem tam nějaký zdravotní problém je, ale zatím se nám je daří zvládat. V poslední době si žije tak nějak ve svém vlastním světě, přijde se nechat pohladit a jde dál... Už jí tak nějak nezajímá, co se kolem děje, nebo co děláme. Ale na lidi, co chodí kolem plotu si ještě mooooc ráda štěkne
A co se týká vzrůstu, je menší a drobná, jako půlroční štěně mi jí nějakej hajzl 2 krát přiotrávil a jak musela držet dietu (skoro 6 měsíců), kvůli játrům, moc nevyrostla.
Foto z loňska (Eavy 14 let a syn Vítek 20 měsíců), bezva dvojka
napsal(a):
Ahoj, tak já se taky přidám s fenkou NO. Denny teď bude 18 měsíců a naposledy co jsem ji měřila, měla kolem 60 cm (přesně to nevim, protože v pubertě se špatně stojí ). A váží 29,5 kg.
Tady fotka z léta . Bohužel, bazének to nepřežil
napsal(a):
Toto je Armen je to ovčák z útulku bez PP. Měří 60 cm a taky se pochlubím dneska jsme složili ZVV1
hortova
napsal(a):
Toto je Armen je to ovčák z útulku bez PP. Měří 60 cm a taky se pochlubím dneska jsme složili ZVV1
A ještě jedna
napsal(a):
A tohle je Atar, oficiálně Princ z Labského přívozu. Teď mu je 13 měs. a měří cca 63 cm. Na fotkách je mladší.
hortova
napsal(a):
A tohle je Atar, oficiálně Princ z Labského přívozu. Teď mu je 13 měs. a měří cca 63 cm. Na fotkách je mladší.
8 měsíců
hortova
napsal(a):
a ještě na sněhu
pes NO vlkosedy ....nejvetsi mazlik a pritel co znam
jana33

XXX.XXX.114.135
maťa
napsal(a):
Ahoj, Efram má hrozně hezoučkou hlavičku, takovou medvídkovskou Jinak hovězí nožky se taky u nás moc neohřejou
sylvusa
napsal(a):
pes NO vlkosedy ....nejvetsi mazlik a pritel co znam
Náš fešák
maťa

XXX.XXX.31.114
napsal(a):
My milujeme čerstvé kravské nožičky
maťa

XXX.XXX.31.114
napsal(a):
A ty polohy u toho
maťa

XXX.XXX.31.114
napsal(a):
Když neprší, papáme samo venku, ale....
maťa

XXX.XXX.31.114
napsal(a):
....když leje, je panička nucena nás šoupnout s "bráchou" do kuchyně a hořekuje, že má do noci co vytírat Jenže když vidí, jak nám chutná, nemůže nás o takovou lahůdku připravit
maťa
napsal(a):
....když leje, je panička nucena nás šoupnout s "bráchou" do kuchyně a hořekuje, že má do noci co vytírat Jenže když vidí, jak nám chutná, nemůže nás o takovou lahůdku připravit
Taky mám ovčáky...jen né německé...vkládám jednu podzimní
eliska84
napsal(a):
Taky mám ovčáky...jen né německé...vkládám jednu podzimní
ahoj ahoj, taky přidám tu mojí prdelu ovčandu. Jinak zdravím Máťu
janamalik
napsal(a):
ahoj ahoj, taky přidám tu mojí prdelu ovčandu. Jinak zdravím Máťu
jinak fotečky na www.jana-malikova.websnadno.cz a to nejen pejsků
napsal(a):