Ahoj pejskaři, mam na Vás dotaz. Před týdnem jsme otevřeli veterinu se zverimexem a chtěli jsme "vyrobit" lékárničku první pomoci. Byly by tam samé užitečné věci. (Inspirovali jsme se tady: www.foundland.cz/view.php?cisloclanku=2005110901) Teď jsme spočítali, kolik by to tak stálo a je to 450,- Kč jenom za léky + něco za taštičku (až nějakou seženeme). Byli by jste ochotni zaplatit těch cca 500 kč za lékárničku? Díky
tezy
napsal(a):
Ahoj pejskaři, mam na Vás dotaz. Před týdnem jsme otevřeli veterinu se zverimexem a chtěli jsme "vyrobit" lékárničku první pomoci. Byly by tam samé užitečné věci. (Inspirovali jsme se tady: www.foundland.cz/view.php?cisloclanku=2005110901) Teď jsme spočítali, kolik by to tak stálo a je to 450,- Kč jenom za léky + něco za taštičku (až nějakou seženeme). Byli by jste ochotni zaplatit těch cca 500 kč za lékárničku? Díky
Mně připadá ta cena velmi slušná, máte v úmyslu event. i zasílání na dobírku?
hankaapes
napsal(a):
Mně připadá ta cena velmi slušná, máte v úmyslu event. i zasílání na dobírku?
Tak mam malé upřesnění. V lékárničce bude: pinzeta na klíšťata, samolepící pružné obinadlo "Coban", obvaz, obinadlo, nůžky, desinfekce, oční mast, mast na zapařeniny, mast na tlapky, Framykoin, Smecta, antiemetikum, antialergika. Ještě musíme vymyslet do čeho to dáme. Uvítáme Vaše nápady . Lékárnička by se mohla prodávat za cca týden a budeme ji posílat i na dobírku
. Průběžně sem budu dávat další info.
tezy
napsal(a):
Tak mam malé upřesnění. V lékárničce bude: pinzeta na klíšťata, samolepící pružné obinadlo "Coban", obvaz, obinadlo, nůžky, desinfekce, oční mast, mast na zapařeniny, mast na tlapky, Framykoin, Smecta, antiemetikum, antialergika. Ještě musíme vymyslet do čeho to dáme. Uvítáme Vaše nápady . Lékárnička by se mohla prodávat za cca týden a budeme ji posílat i na dobírku
Co nějaké taštičky na kosmetiku? Různé velikosti i ceny? To by mohl být obal
tezy
napsal(a):
No to zní moc dobře, ale já bych jen přidala názor - já osobně nosím pro svoje psiska malou lékárničku i na každoud delší procházku - například už se mi několikrát pes při hrabání a blbnutí pořezal o sklo, takže pro mně v té vaší lékarničce chybí ještě nějaká leukoplast na fixaci obvazu (koban je sice super věc, ale tu leukoplast bych tam stejně dala) a čtverce, kterými se dá krvácející rána ztlačit a nebo je použít pod obvaz . Mast na tlapky a antialergika jsou perfektní nápad !
Já bych vám ještě možná poradila udělat dvě verze lékarničky - jednu menší, kterou si s sebou vezme člověk na procházku s věcmi které jsou doopravdy nutné v tu chvíli (bez např. framykoinu, masti na zapařeniny......to přecijen hodinu k veterináři počká) a pak třeba větší lékarničku kterou si člověk vezme třeba na dovolenou, kde není veterinář na blízku a jsou už potřeba doopravdu nějaké léky k dispozici.
Toť jen můj názor, nikomu to nevnucuju, jinak si myslím že je to super nápad a cena taky fajn
tezy
napsal(a):
Nemáte někdo zkušenost s tímto pytlíkem?
shop.dela.cz/index.php? main_page=product_info&products_id=20519 (1 mezera)
Nějak jsem nepochopila jak se zapíná... Jestli zapnu přezku do sebe, tak se mi ten pytlík stočí dokola... Tam ty léky asi dát nemůžem...
tezy
napsal(a):
Nemáte někdo zkušenost s tímto pytlíkem?
shop.dela.cz/index.php? main_page=product_info&products_id=20519 (1 mezera)
Nějak jsem nepochopila jak se zapíná... Jestli zapnu přezku do sebe, tak se mi ten pytlík stočí dokola... Tam ty léky asi dát nemůžem...
zapíná se tak že roluješ ten vršek až k věcem co jsou v pytlíku (až už to dál nejde) a pak zacvakneš tu sponu... stejné zavírání mají lodní vaky
tezy
napsal(a):
Jak to máte s Framykoinem z legislativního hlediska? (Mám na mysli nutnost receptu, jedná se o antibiotikum...)
tezy
napsal(a):
Tak mam snad už poslední dotaz.
1) taštička: (2 mezery)
www.reklamni-predmety-potisk. cz/eshop/3746-tasticka-na-kosmeticke-pripravky-s- 2-zipy-polyester-600d.html
2) ledvinka: (1 mezera)
www.reklamni-predmety-potisk. cz/eshop/2866-ledvinka-na-zip-70d-nylon.html
Co je lepší? V té ledvince by se mohla i ta \"velká\" lékárnička nosit na procházky