Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
10.10.2008 12:39
kerry

XXX.XXX.224.4

Posílám foto svého nového přírůstku,ale i celé své pudlí smečky!Jsou tu ještě nějací pudlaři?

10.10.2008 12:40
kerry

XXX.XXX.224.4

kerry napsal(a):
Posílám foto svého nového přírůstku,ale i celé své pudlí smečky!Jsou tu ještě nějací pudlaři?

Pudlí rodina na výletě

10.10.2008 12:41
kerry

XXX.XXX.224.4

kerry napsal(a):
Pudlí rodina na výletě

A u vody

10.10.2008 14:14
zuzanda

XXX.XXX.64.170

kerry napsal(a):
A u vody

jasně že jsou už jsem psala na celý svět že mladá di-Nigromanta je hezká

kerry

10.10.2008 18:45
kerry

XXX.XXX.224.4

zuzanda napsal(a):
jasně že jsou už jsem psala na celý svět že mladá di-Nigromanta je hezká

No tak nějaký fotky z dovči né?ostatní pudlíkáři,připojte se!

10.10.2008 20:16
zuzanda

XXX.XXX.64.170

kerry napsal(a):
No tak nějaký fotky z dovči né?ostatní pudlíkáři,připojte se!

tak tady jsme u Vltavy ,jinak jsem dávala fotky na celý svět.

10.10.2008 20:43
kerry

XXX.XXX.224.4

zuzanda napsal(a):
tak tady jsme u Vltavy ,jinak jsem dávala fotky na celý svět.

No a kam konkrétně?Nikde jsem nic nezahlídla.Co je nového?ve světě pudlů

10.10.2008 20:45
kerry

XXX.XXX.224.4

kerry napsal(a):
No a kam konkrétně?Nikde jsem nic nezahlídla.Co je nového?ve světě pudlů

Bezdrev-na procházce

10.10.2008 20:47
kerry

XXX.XXX.224.4

kerry napsal(a):
Bezdrev-na procházce

Ještě jedna u vody

11.10.2008 07:57
luckysun

XXX.XXX.1.248

kerry napsal(a):
Ještě jedna u vody

Ahoj, tohle byl můj miláček, už je bohužel v psím nebíčku. Byl to nejlepší kamarád co jsem kdy měla.

11.10.2008 10:51
kerry

XXX.XXX.224.4

luckysun napsal(a):
Ahoj, tohle byl můj miláček, už je bohužel v psím nebíčku. Byl to nejlepší kamarád co jsem kdy měla.

Je moc pěkný a v krásně provedeném střihu

11.10.2008 11:47
zuzanda

XXX.XXX.64.170

kerry napsal(a):
Je moc pěkný a v krásně provedeném střihu

na celý svět jsem to dávala do diskuze k pudlům ,možná je to u těch šílených ,nestandardních toyů teď nevím, ve světě pudlů skoro nic nového , jedu na speciálku na Hagibor 15.11,ale jenom se podívat ,budu připravovat 2 stříbrné tojky.Jo ten pejsek na obrázku je moc pěkně ostříhaný a moc pěkně se na něj kouká.

11.10.2008 22:28
kerry

XXX.XXX.224.4

zuzanda napsal(a):
na celý svět jsem to dávala do diskuze k pudlům ,možná je to u těch šílených ,nestandardních toyů teď nevím, ve světě pudlů skoro nic nového , jedu na speciálku na Hagibor 15.11,ale jenom se podívat ,budu připravovat 2 stříbrné tojky.Jo ten pejsek na obrázku je moc pěkně ostříhaný a moc pěkně se na něj kouká.

Byla jsem dost překvapená,jak je to s Kašparem,.byla jsem přesvědčená,že je jen váš!!!nechybí vám?já bych ho už nedala.

23.10.2008 12:42
zuzanda

XXX.XXX.216.182

kerry napsal(a):
Byla jsem dost překvapená,jak je to s Kašparem,.byla jsem přesvědčená,že je jen váš!!!nechybí vám?já bych ho už nedala.

pro Kerry: tak pokud chcete historie Pragobestu je na stránkách www.psi -kocky.cz

23.10.2008 13:52
kerry

XXX.XXX.224.4

zuzanda napsal(a):
pro Kerry: tak pokud chcete historie Pragobestu je na stránkách www.psi -kocky.cz

já byla na 10 ročníku a tam dávali brožuru všech účastníku a vítězů za celých 10 let pragobestu,ještě to mám,ale stejně kouknu na ty stránky,díky!a na Bestu nashle!

23.10.2008 13:55
kerry

XXX.XXX.224.4

kerry napsal(a):
já byla na 10 ročníku a tam dávali brožuru všech účastníku a vítězů za celých 10 let pragobestu,ještě to mám,ale stejně kouknu na ty stránky,díky!a na Bestu nashle!

jé tak já myslela že to budou výsledky minulých soutěží,to je článek!tak pardon,přečtu večer,ted musím do práce.Ještě se zaptám,vy to budete určo vědět.Klasický soutěžení bude v sobotu jako vždy že?a v neděli kurzy,je to tak?

23.10.2008 18:28
dasul

XXX.XXX.150.171

luckysun napsal(a):

Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte kde by se dalo sehnat štěndo tohodle zbarvení? Co jsem se tak dívala po chov. st. všude mají jen černobílé ale takové ty flekaté...

23.10.2008 18:43
kerry

XXX.XXX.224.4

dasul napsal(a):
Ahoj, chtěla jsem se zeptat, jestli nevíte kde by se dalo sehnat štěndo tohodle zbarvení? Co jsem se tak dívala po chov. st. všude mají jen černobílé ale takové ty flekaté...

A jakou barvu sháníš?

23.10.2008 18:47
dasul

XXX.XXX.150.171

kerry napsal(a):
A jakou barvu sháníš?

Tu černobílou, co je výš

23.10.2008 18:54
dejna

XXX.XXX.111.1

dasul napsal(a):
Tu černobílou, co je výš

Řekla bych, že to je black and tan (černá s pálením). Ale třeba se pletu.

23.10.2008 19:17
kerry

XXX.XXX.224.4

dejna napsal(a):

černé s pálením mají v chovatelské stanici Envisan a Deleware chce to vyhledart třeba na pudlích klubových stránkách,ale je to drahá záležitost,slyšela jsem něco o 18 ti tisících za fenu.A bezpapíráky nebrat,nebo holt riskovat

23.10.2008 19:31
dasul

XXX.XXX.150.171

kerry napsal(a):
černé s pálením mají v chovatelské stanici Envisan a Deleware chce to vyhledart třeba na pudlích klubových stránkách,ale je to drahá záležitost,slyšela jsem něco o 18 ti tisících za fenu.A bezpapíráky nebrat,nebo holt riskovat

Jj moc dík mrknu na to

23.10.2008 19:47
zuzanda

XXX.XXX.216.182

dejna napsal(a):

ano ,to je barva black and tan je ta fotka je trochu špatně a jak už se píše dá se sehnat v uvedených chovatelských stanicích ,rozhodně nebrat bez PP,protože je to vždy riskantní a zbytečně drahé a nic nezaručí.

23.10.2008 19:53
zuzanda

XXX.XXX.216.182

kerry napsal(a):
jé tak já myslela že to budou výsledky minulých soutěží,to je článek!tak pardon,přečtu večer,ted musím do práce.Ještě se zaptám,vy to budete určo vědět.Klasický soutěžení bude v sobotu jako vždy že?a v neděli kurzy,je to tak?

Kerry- výsledky minulých ročníků jsou na stránkách D-Importu ,já psala historii ,tak nějak mi to napadlo,protože se o tom moc nepíše.Druhý den je Evropský šampionách a kurzy taky ,šampionát je od 14-18.00 kurz bude od 9-12.00 ,bude se stříhat bedlington,kerry blue teriér,pudl a lakeland teriér

23.10.2008 21:28
kerry

XXX.XXX.224.4

zuzanda napsal(a):
ano ,to je barva black and tan je ta fotka je trochu špatně a jak už se píše dá se sehnat v uvedených chovatelských stanicích ,rozhodně nebrat bez PP,protože je to vždy riskantní a zbytečně drahé a nic nezaručí.

Holky se už nechtěly fotit

23.10.2008 21:42
zuzanda

XXX.XXX.216.182

kerry napsal(a):

jo ,já tam byla taky a začátečníci dostali za účast Oster Golden A5,tak je tomu i letos ,kdo jde poprvé dostane tuto parádní mašinu,tak máte poslední možnost se přihlásit ,za tuto cenu to stojí zato.

26.9.2009 07:41
kachnicka1986

XXX.XXX.188.92

kerry napsal(a):

Ahoj,
přemýšlím o pořízení pudla ke své fenečce. Pudlík by byl také fenka. V tom mám jasno.
Jen bych se chtěla zeptat na pár věcí, ohledně puda. Někde jsem slyšela, že je rozdíl v kvlaitě srsti u jednotlivých barev. Je to pravda? Která srst je nejlepší pro "pudlího začátčníka"? Nebo je to jedno a vybírá se podle toho, komu se jaká barva líbí? Dál bych se chtěla zeptat, zda jsou nějaké povahové rozdíly mezi velikostmi pudlů? A nebo zda i barva hraje nějakou roli v povaze?) A nebo zda je povaha stejná u všech?
Jinak nejvíce uvažuji o středním pudlovi. A barvu tu ještě nevím, ale raději ne černého ani bílého.

26.9.2009 20:06
kerry

XXX.XXX.224.4

kachnicka1986 napsal(a):
Ahoj,
přemýšlím o pořízení pudla ke své fenečce. Pudlík by byl také fenka. V tom mám jasno.
Jen bych se chtěla zeptat na pár věcí, ohledně puda. Někde jsem slyšela, že je rozdíl v kvlaitě srsti u jednotlivých barev. Je to pravda? Která srst je nejlepší pro "pudlího začátčníka"? Nebo je to jedno a vybírá se podle toho, komu se jaká barva líbí? Dál bych se chtěla zeptat, zda jsou nějaké povahové rozdíly mezi velikostmi pudlů? A nebo zda i barva hraje nějakou roli v povaze?) A nebo zda je povaha stejná u všech?
Jinak nejvíce uvažuji o středním pudlovi. A barvu tu ještě nevím, ale raději ne černého ani bílého.

Ahoj!ráda poradím..Chválím výběr středního pudla,jsou takoví akorát,žádný hysterky a uštěkanci jako trpoši a toyové.Zase jsou takoví akorát velcí,takže žádný mamut jako královák.Určitě barva souvisí s povahou,já mám doma 3 barvy a fakt je každá jiná.Už bych asi nezvolila apricota,přesto,že se mi líbí,tak povaha bývá dost zvláštní,mají sklony k dominanci.Bílá je taková klidná,pokorná-trošku spící panenka a černá je čertisko kazisvětský,ale je mladá,až vyroste,bude z ní špičková čuba co se povahy týká.Stříbrnáky nemusím a přijdou mi takoví nevýrazní a hnědáci zase brzy přijdou o svou čokoládovou barvu.Každá barva má něco do sebe a může to být i rúzný.Doporučila bych prostudovat stránky http://pudlinfo.sweb.cz/index.html tam najdeš vyčerpávající odpovědi na všechny tvoje pudlí dotazy,včetně spousty fotek,hlavně prostuduj ty,kde se popisuje rozdíl mezi pudly s PP a bez.Moc zajímavý..

Přidejte reakci

Přidat smajlík