rude
napsal(a):
Ahoj,
máte někdo obojek od této značky?
přemýšlím, že psům objednám klasický nylonový, 4cm silný obojek.
jen mě děsí, že mají uvedenou celkovou délku obojku a ne vzdálenost k první a poslední dirce, jak to bývá.
jaké s nimi máte zkušenosti?
já mám od magu polostahovací nylonovoý obojek 4 cm široký a ještě přepínací vodítko a musim říct, že naprostá spokojenost.. tuším, že dělají vše i na míru, takže se s nima můžete klidně domluvit.. nadiktovat jim obvod krku psa atd.
mauii
napsal(a):
já mám od magu polostahovací nylonovoý obojek 4 cm široký a ještě přepínací vodítko a musim říct, že naprostá spokojenost.. tuším, že dělají vše i na míru, takže se s nima můžete klidně domluvit.. nadiktovat jim obvod krku psa atd.
jj, a ten obojek co má tvůj pejsek na krku je 5cm široký?? nevypadá. spíš bych podle fotky řekla tak 3cm.
já totiž nevím, zda 5 cm není moc, je to na novofundlanďany.
aby to neměli zas přes půl krku.
rude
napsal(a):
jj, a ten obojek co má tvůj pejsek na krku je 5cm široký?? nevypadá. spíš bych podle fotky řekla tak 3cm.
já totiž nevím, zda 5 cm není moc, je to na novofundlanďany.
aby to neměli zas přes půl krku.
nn je to 4 cm.. a není ani tak široký.. příště koupím těch 5 cm.. ta moje čuba je malá.. má jen 20kg pro představu.. jinak tenhle typ obojku je fakt super.. je polostahovací a zároven tam má ještě jedno oko jako normální obojek..
mauii
napsal(a):
nn je to 4 cm.. a není ani tak široký.. příště koupím těch 5 cm.. ta moje čuba je malá.. má jen 20kg pro představu.. jinak tenhle typ obojku je fakt super.. je polostahovací a zároven tam má ještě jedno oko jako normální obojek..
no tak to abych koupila 5cm na ty moje psiska,co. to je právě to, že to člověk na psa nemůže zkusit a musí to risknout.
rude
napsal(a):
no tak to abych koupila 5cm na ty moje psiska,co. to je právě to, že to člověk na psa nemůže zkusit a musí to risknout.
Peti, my máme klasickej - 4cm širokej myslím...Jinak dají délku - obvod krku psa...plus mínus. Ale dá se s něma domluvit a dají ti dirku kam budeš chtít
sabina
napsal(a):
Peti, my máme klasickej - 4cm širokej myslím...Jinak dají délku - obvod krku psa...plus mínus. Ale dá se s něma domluvit a dají ti dirku kam budeš chtít
pro představu
sabina
napsal(a):
pro představu
na www.obojky.cz
vidíš na každém psovi ukázku...k tomu velikost obojku... nezdá se ta 4 malá..teda alespoň nám ne
sabina
napsal(a):
na www.obojky.cz
vidíš na každém psovi ukázku...k tomu velikost obojku... nezdá se ta 4 malá..teda alespoň nám ne
Sabi a kolik má Gaby okolo krku? Indy má 60cm a Hagi asi 58cm. tak mě napadlo délku asi 65cm.
u hladkosrstých plemen široký obojek krásně vyniká. já objednám asi taky 4cm široký, širší by byl na ten jejich krk asi moc. oni mají oba kolem krku takové límce husté
rude
napsal(a):
Sabi a kolik má Gaby okolo krku? Indy má 60cm a Hagi asi 58cm. tak mě napadlo délku asi 65cm.
u hladkosrstých plemen široký obojek krásně vyniká. já objednám asi taky 4cm široký, širší by byl na ten jejich krk asi moc. oni mají oba kolem krku takové límce husté
to je jasné...kamarádka má ale taky na berňačku...červenej...a je vidět hezky.
My máme ten nejdelší myslím - 70!!!
rude
napsal(a):
70? ježiš , kolik má kolem krku?
objednám asi ty černé s tou žlutou ještěrkou, ty se mi líbí nejvíc, a budou na černém kožichu krásně kontrastovat
těžko říct...jestli budou vidět...mám pocit, že se hodně ztratí v chlupech. Já bych volila pro chlupáče něco jednobarevného, nebo s jednou výraznější.
Kolik má kolem krku? tuším že něco kolem 65 cm
sabina
napsal(a):
těžko říct...jestli budou vidět...mám pocit, že se hodně ztratí v chlupech. Já bych volila pro chlupáče něco jednobarevného, nebo s jednou výraznější.
Kolik má kolem krku? tuším že něco kolem 65 cm
no tak teď nevím.... jsi mě dala brouka do hlavy.
ale na 4cm širokém obojku by měli být vidět. achjooo
rude
napsal(a):
no tak teď nevím.... jsi mě dala brouka do hlavy.
ale na 4cm širokém obojku by měli být vidět. achjooo
Já bych brala výraznou barvu...ale je to na tobě..
Pokud se ti líbí ještěrky, jdi do nich. Mě se konec konců taky líbí...ale nekoupila jsem je svému psu...a ani ne chlupatému. Na černého chlupáče bych brala klidně tu moji modrou, nebo červenou, nebo se mi líbily ty vojenský
Jinak klidně mrkni i na hofero - tam je to to samé v bledě modrém...jen z těch obojků slintám - můžeš je mít i se jménem..kdyby si chtěla...i mag to dělá myslím.
sabina
napsal(a):
Já bych brala výraznou barvu...ale je to na tobě..
Pokud se ti líbí ještěrky, jdi do nich. Mě se konec konců taky líbí...ale nekoupila jsem je svému psu...a ani ne chlupatému. Na černého chlupáče bych brala klidně tu moji modrou, nebo červenou, nebo se mi líbily ty vojenský
Jinak klidně mrkni i na hofero - tam je to to samé v bledě modrém...jen z těch obojků slintám - můžeš je mít i se jménem..kdyby si chtěla...i mag to dělá myslím.
obojky s ještěrkama mám doma, dám ti tady jen foto, aby si vyděla jak to bude na černé vypadat.doufám že si vybereš
michalasin
napsal(a):
obojky s ještěrkama mám doma, dám ti tady jen foto, aby si vyděla jak to bude na černé vypadat.doufám že si vybereš
od Magu, 4 cm široký na fundláka stačí
michalasin
napsal(a):
.
já jen chtěla at vidí jak to vypadá a vybere si, jinak je mi to fuk, volila bych spíše tu červenou jednobarevnou
michalasin
napsal(a):
ne ,jsou super, ale je pravda, že žlutá rychle zajde, nebo jsou furt špinavé to je celé
právě že vypadají takhle na fotce na Sorbonovi skvěle. ta modrá je ale taky fajn, co jsi hodila fotku, Sabi.
já jsem šííííleně nerozhodný člověk a někdy mám fakt problém se rozhodnout. přítel už ze mě kvete, a´t už něco objednám a hotovo
rude
napsal(a):
Ahoj,
jen mě děsí, že mají uvedenou celkovou délku obojku a ne vzdálenost k první a poslední dirce, jak to bývá.
Jen jsem chtěla podotknout, že Hofero má obojky děsně tvrdý.
A na Magu vám vyšijou třá jméno psa na obojek. Nebo plemeno. Nebo cokoliv. A vypadá to fakt parádně.
rude
napsal(a):
kdyby tam měli aspoň ceny, abych věděla kolik cca. ty myslíš, že ten materiál mag-hofero nylon je tak odlišný?
Mag přišel ohebnej jemnej super...drží skvěle.
Hofero - Z počátku tužší, ale rozhýbal se do týdne..a je festovní - přesto pružnej!
Jsou to oba skvělý obojky...oba dva si ráda znova koupím.
sabina
napsal(a):
Mag přišel ohebnej jemnej super...drží skvěle.
Hofero - Z počátku tužší, ale rozhýbal se do týdne..a je festovní - přesto pružnej!
Jsou to oba skvělý obojky...oba dva si ráda znova koupím.
Ceny u hofera jsou přibližně stejný bych řekla...taky dle toho jak moc si vymýšlíš...atd.
rude
napsal(a):
kdyby tam měli aspoň ceny, abych věděla kolik cca. ty myslíš, že ten materiál mag-hofero nylon je tak odlišný?
No mě se hoferák nerozhejbal. Ten materiál je sto a jedno, fakt... A celkově třá pitbulláři berou spíš ty měkčí, no.
Jinak do hofera není problém napsat, jak širokej či dlouhej bys chtěla a kterej typ a paní Hofírková rychle a slušně odepíše i s cenou.
impact
napsal(a):
No mě se hoferák nerozhejbal. Ten materiál je sto a jedno, fakt... A celkově třá pitbulláři berou spíš ty měkčí, no.
Jinak do hofera není problém napsat, jak širokej či dlouhej bys chtěla a kterej typ a paní Hofírková rychle a slušně odepíše i s cenou.
Místo toho tam měl bejt tuten kujwa.
Nemám nic proti Hoferu, ale prostě některý ty nyloňáky řežou. Ale koženej bych si klidně od nich koupila. Mít na to peníze.
impact
napsal(a):
Místo toho tam měl bejt tuten kujwa.
Nemám nic proti Hoferu, ale prostě některý ty nyloňáky řežou. Ale koženej bych si klidně od nich koupila. Mít na to peníze.
Tak já mám taky od Magu obojek i vodítko(maskáčový) a jsem spokojená.Je to kvalitní a moc hezký,už se mě několik lidí ptalo od kud to mám že se jim to taky líbí.Od hofera mám taky a neřekla bych že jsou tvrdý,ceny tam nemaj tak hrozný.Pro představu výstavní vodítko 250kč a teď mám v plánu objednat koženej košík 350-450kč.Když tam zavoláte tak paní je velice příjemná a ochotná a všechno Vám řekne.
habibi
napsal(a):
Tak já mám taky od Magu obojek i vodítko(maskáčový) a jsem spokojená.Je to kvalitní a moc hezký,už se mě několik lidí ptalo od kud to mám že se jim to taky líbí.Od hofera mám taky a neřekla bych že jsou tvrdý,ceny tam nemaj tak hrozný.Pro představu výstavní vodítko 250kč a teď mám v plánu objednat koženej košík 350-450kč.Když tam zavoláte tak paní je velice příjemná a ochotná a všechno Vám řekne.
mail jsem včera poslala, tak uvidím.
ale asi se rozhodnu opravdu pro jednobarevný, ten bude nejlepší. možná
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
Sousedka-kámoška má od Magu, na mé doporučení , na černého labíse ten maskáčový a je šíleně spokojená
I vodítko k tomu a fakt to Bárklymu sekne
Pokusím se vyhrabčit fotku, sem si ho musela nafotit
Já nad Magem uvažuju taky, ale jelikož su přes vodítka a obojky pako, musím pomalu, nebo to už ani psi neunosí a já nebudu mít kde ukládat
Na Agbara mám od Hofera nyloňák, a dva kožený, jeden obyč a druhej polostahovák a jsem moc spokojená Nyloňák mám jednobarevný, tmavě zelený, protože v té srsti to fakt stejně nejde vidět, a taky nemám ráda moc výrazné barvy, za á se mi to k psovi nějako nehodí, za bé do přírody, kde obvykle ťapeme mi výrazná barva přijde rušivá, za cé tyhle přírodní barvy jsou pěkné a výrazné tak akorát, a za dé se ty světlé a výrazné stejně ušpiní a zaprasí a nevypadá to potom pěkně a nemám čas na to, obojky stále umývat
Jako maličkej pejsek s růžovou, či žlutou, vypadá pěkně, ale velký, mohutný pes mi přijde k smíchu, tak nějak mám prostě osobně pocit, že mu taková barva "snižuje důstojnost" či jak to říct
No a ten Hoferácký nyloňák je troška tvrdší, spíš pevnější, což ale mně na kavkazáka vyhovuje, na Eframa mám po Batulce měkčí široký nyloňák a ten mi na něj taky vyhovuje
maťa
napsal(a):
Sousedka-kámoška má od Magu, na mé doporučení , na černého labíse ten maskáčový a je šíleně spokojená
I vodítko k tomu a fakt to Bárklymu sekne
Pokusím se vyhrabčit fotku, sem si ho musela nafotit
Já nad Magem uvažuju taky, ale jelikož su přes vodítka a obojky pako, musím pomalu, nebo to už ani psi neunosí a já nebudu mít kde ukládat
Na Agbara mám od Hofera nyloňák, a dva kožený, jeden obyč a druhej polostahovák a jsem moc spokojená Nyloňák mám jednobarevný, tmavě zelený, protože v té srsti to fakt stejně nejde vidět, a taky nemám ráda moc výrazné barvy, za á se mi to k psovi nějako nehodí, za bé do přírody, kde obvykle ťapeme mi výrazná barva přijde rušivá, za cé tyhle přírodní barvy jsou pěkné a výrazné tak akorát, a za dé se ty světlé a výrazné stejně ušpiní a zaprasí a nevypadá to potom pěkně a nemám čas na to, obojky stále umývat
Jako maličkej pejsek s růžovou, či žlutou, vypadá pěkně, ale velký, mohutný pes mi přijde k smíchu, tak nějak mám prostě osobně pocit, že mu taková barva "snižuje důstojnost" či jak to říct
No a ten Hoferácký nyloňák je troška tvrdší, spíš pevnější, což ale mně na kavkazáka vyhovuje, na Eframa mám po Batulce měkčí široký nyloňák a ten mi na něj taky vyhovuje
nemáš fotky?
a,b,c,d souhlasím
máš recht, jednobarevná nenápadná barva bude nejlepší.
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
Peti, fotky čeho? Mých psů mám, ale teďka nevím, zda ty obojky na nich, nebo zvlášť Ale můžu je nafotit že, a Bárklyho sem našla, jen sem fotila jeho a ne obojek, tak až tak moc vidět není, ale troška joooo
A su pomatená, Bárkly má ten obojek od Hofera! Ne od Magu a měkkej mi teda přijde víc, než ten Agbíškův
Stárnu a skleróza pokročila nooooo
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
Tak, to je Bárkly, a které fotečky bys ještě chtěla? Pokusím se vyhovět, znám to znám, rozhodování je těžké Mně to povídej
maťa
napsal(a):
Tak, to je Bárkly, a které fotečky bys ještě chtěla? Pokusím se vyhovět, znám to znám, rozhodování je těžké Mně to povídej
Je fakt, že modrý by na černém kožichu byl velmi výrazný, napadá mě, jestli nemám objednat černý nebo nějaký šedý. aby přehnaně nerušil, i když mám ráda výrazné barvy ale ty moji jsou taky pěkní čuníci
letím do práce, mám zas o čem přemýšlet celou směnu
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
Hele Peti, tak sem ti vytáhla fotky Nudlejšn , nosila jeden čas modrý, širší, nyní nosí žlutý, tenčí, ale za á není prase, za bé má kratší chlupy a za cé je malá a fakt jí ty barvy sluší
Nudlo-modřenka
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
A Nudlo-žlutěnka
A du ti nafotit ještě ty svoje dva velký s těma ostatníma obojkama, ju??? Ať můžeš hezky přemýšlet a koumat
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
Tady ještě kámoščina fenka s Nudličkou, Aiduška ode mne dostala červený oboječek
Taky jí sluší
Du na ty kluky
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
Panejo, to byl záhul!!! Oba si zrovna hráli na zahradě své bojové hry, a dostat je dom a ještě je uklidnit na focení, když si mysleli: Jéééé obojkýýýý, de se véééén!
No nic, alespoň jsem to zkusila, snaha se taky cení, ne?
Takže jedem:
Seřvané Fríčko s nyloňákem po Batulce
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
Ještě víc seřvané Fríčko s černým koženým, podšitým, po Agbíškovi
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
Uprosený Agbíšek s koženým polostahovákem a obyč obojkem v jednom
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
Ještě víc uprosený Bíšek s obyč koženým
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
Doslova otrávený Ibišek s obyč nyloňákem
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
Ten samý obojek, Abíškův výraz, myslím, mluví za vše
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
No a tady už nepomáhalo ani prosení, ani vzteklé \"kynologické syčení\", už mě prostě vzdal a lehal si
Nu a teďka, chca nechca, ač v tuto hodinu ven nechodíme, na tu proťápku s nima musím, páč by mi to zbytečné mučení nikdá neodpustili
maťa
napsal(a):
No a tady už nepomáhalo ani prosení, ani vzteklé \"kynologické syčení\", už mě prostě vzdal a lehal si
Nu a teďka, chca nechca, ač v tuto hodinu ven nechodíme, na tu proťápku s nima musím, páč by mi to zbytečné mučení nikdá neodpustili
Obojky krásný, ale už ty nebohé psy netrap...
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
Ne ne, už nebudu
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
Ten obojek není od Magu, je od fa Marwel, ten samý, co má na fotce ovčanda kámošky, červený Já ho dostala k maličkému Agbíškovi, ale sedne i Nudličce
Je docela široký, ale takový tvrdší, ovšem používáním změkne
Dělá se právě modrý, červený a černý, je levný, a kámoščině ovčandě jsem ho kupovala tady:
http://www. tommiland.cz/department.php? departmentId:23|PSI- obojky-samonavijeci
( 3 mezery )
Je k němu i vodítko To já teda nemám, ale kámoščině fence jsem koupila oboje, aby měla kompletek
maťa
napsal(a):
Ten obojek není od Magu, je od fa Marwel, ten samý, co má na fotce ovčanda kámošky, červený Já ho dostala k maličkému Agbíškovi, ale sedne i Nudličce
Je docela široký, ale takový tvrdší, ovšem používáním změkne
Dělá se právě modrý, červený a černý, je levný, a kámoščině ovčandě jsem ho kupovala tady:
http://www. tommiland.cz/department.php? departmentId:23|PSI- obojky-samonavijeci
( 3 mezery )
Je k němu i vodítko To já teda nemám, ale kámoščině fence jsem koupila oboje, aby měla kompletek
Děkuji ! Jo, vypadá moc dobře
zirrael
napsal(a):
Děkuji ! Jo, vypadá moc dobře
teda, té tvojí malé mršce ty barvičky opravdu moc sluší
děkuju za fotky a za snahu, věřím, že to nebylo snadné, když měli zrovna ,,hrací,, všichni su zasloužím podrbání
jdu to ještě jednou prozkoumat a už konečně něco objednám. ještě uvažuji s těma s vyšitým jménem. HAGI a INDY
rude
napsal(a):
teda, té tvojí malé mršce ty barvičky opravdu moc sluší
děkuju za fotky a za snahu, věřím, že to nebylo snadné, když měli zrovna ,,hrací,, všichni su zasloužím podrbání
jdu to ještě jednou prozkoumat a už konečně něco objednám. ještě uvažuji s těma s vyšitým jménem. HAGI a INDY
Ahoj holky...jojo, s vyšitím uvažuju taky - ale já chci koženej s vypáleným jménem..
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
Zirrael: Za málo, určo jí bude moc slušet
Peti, takže modré a se jmény jo??? To su zvědavá, určo nezapomeň na ty fotky!
Já právě jméno nechci, stačilo mi, když to měla kámoška na fouskovi, někde sme šli, jeli šalinou a všici čuměli na psa, lezli mu div že ne na hlavu a každej furt: Takže Amos, jééé Amosku ahoooj Pes z toho byl na nervy a kámoška po 14-ti dnech obojek uložila hluboko do skříně a co vím, nikdy ho už nevytáhla
Tak su fakt zvědavá, jak to bude vypadat
maťa
napsal(a):
Zirrael: Za málo, určo jí bude moc slušet
Peti, takže modré a se jmény jo??? To su zvědavá, určo nezapomeň na ty fotky!
Já právě jméno nechci, stačilo mi, když to měla kámoška na fouskovi, někde sme šli, jeli šalinou a všici čuměli na psa, lezli mu div že ne na hlavu a každej furt: Takže Amos, jééé Amosku ahoooj Pes z toho byl na nervy a kámoška po 14-ti dnech obojek uložila hluboko do skříně a co vím, nikdy ho už nevytáhla
Tak su fakt zvědavá, jak to bude vypadat
myslím, že to nebude nějak extra vidět, stejně to bude někde dole pod krkem. uvidíme, až v létě vynílá, tak to bude zase jiné.
terísek

XXX.XXX.140.34
rude
napsal(a):
myslím, že to nebude nějak extra vidět, stejně to bude někde dole pod krkem. uvidíme, až v létě vynílá, tak to bude zase jiné.
Mám 2obojky a vodítko od MAGu a jsou úplně super. Dají se v pohodě vyprat na 40 a vypadají jako nové. Mám Cane Corso a labradora a fakt bomba. Mají červené obojky s černě vyšitým jménem. Když si vzpomenu, tak je vyfotím a hodím sem..
terísek
napsal(a):
Mám 2obojky a vodítko od MAGu a jsou úplně super. Dají se v pohodě vyprat na 40 a vypadají jako nové. Mám Cane Corso a labradora a fakt bomba. Mají červené obojky s černě vyšitým jménem. Když si vzpomenu, tak je vyfotím a hodím sem..
ahoj,
tak mi dnes obojky přišly.
sice se pod kožichem dost schovají,ale moc se mi líbí.
tak tady fotečky.
rude
napsal(a):
ahoj,
tak mi dnes obojky přišly.
sice se pod kožichem dost schovají,ale moc se mi líbí.
tak tady fotečky.
Indyho
maťa

XXX.XXX.31.114
rude
napsal(a):
Ahoj,
No kráááása!!! Su zvědavá, jak dlouho vydrží takhle čistě modrý
Ale jinak fakt krásný
maťa
napsal(a):
No kráááása!!! Su zvědavá, jak dlouho vydrží takhle čistě modrý
Ale jinak fakt krásný
beztak peru vodítka jednou za 14 dní tak vyperu i obojky
jinak barvička se mi moc líbí, takovou moc ráda nosím tak ji teď budou i nosit kluci
ještě poslední Hagiho
rude
napsal(a):
Ahoj,
Ahojda,mám tři obojky od magu na piťačku a jsem mooooc spokojená.Vřele doporučuji.Ráda bych věděla jestli maji nějaké inter.stránky,nikde jsem je nenašla.
dafula
napsal(a):
Ahojda,mám tři obojky od magu na piťačku a jsem mooooc spokojená.Vřele doporučuji.Ráda bych věděla jestli maji nějaké inter.stránky,nikde jsem je nenašla.