Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
16.10.2008 09:36
molly

XXX.XXX.5.50

Prosím pomozte, okolí Hradce Králové, směr Pha..Bydlím ve vísce vedle Libčan! Včera kolem osmé večer volal kamarád, že malý není na zahradě .... Už mám letáky tady kolem po vsích, info mají okolní veterináři...Útulek zatím nic nepřijal....
Malý kříženec, jméno ROY ... Starý 4 měsíce, sám od sebe by nezmizel, má na zahradě staršího kamaráda ... Není tu brečící smajlík
Za jakoukoliv pomocnou informaci budu vděčná Může být kdekoliv....

16.10.2008 09:37
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):
Prosím pomozte, okolí Hradce Králové, směr Pha..Bydlím ve vísce vedle Libčan! Včera kolem osmé večer volal kamarád, že malý není na zahradě .... Už mám letáky tady kolem po vsích, info mají okolní veterináři...Útulek zatím nic nepřijal....
Malý kříženec, jméno ROY ... Starý 4 měsíce, sám od sebe by nezmizel, má na zahradě staršího kamaráda ... Není tu brečící smajlík

bohužel ještě není ani čipovaný...

sadzi saj

16.10.2008 09:38
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

molly napsal(a):
bohužel ještě není ani čipovaný...

Zuzi, tak to je mi líto - zase chybí ten brečící smajlík držím pěsti, ať se v pořádku najde

16.10.2008 09:39
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

16.10.2008 15:40
molly

XXX.XXX.5.50

molly napsal(a):

nic.... ticho.... smutno...

16.10.2008 15:45
helminka

XXX.XXX.238.194

molly napsal(a):
nic.... ticho.... smutno...

Zuzi je mi to líto.Rozesílám to pořád dál a dál..ale nikde ani zmínky:(

16.10.2008 19:40
molly

XXX.XXX.5.50

helminka napsal(a):
Zuzi je mi to líto.Rozesílám to pořád dál a dál..ale nikde ani zmínky:(

všem, co se zůčastnili, děkuji... Malý je živý a zdravý a díkybohu doma! Mám skvělou kámošku a veterináře, a taky dobrou tiskárnu na letáčky

16.10.2008 21:02
odberryho

XXX.XXX.206.139

molly napsal(a):
všem, co se zůčastnili, děkuji... Malý je živý a zdravý a díkybohu doma! Mám skvělou kámošku a veterináře, a taky dobrou tiskárnu na letáčky

to je skvělé, hodně moc blahopřeji, bylo mi z toho smutno a doufala jsem, že se mrně zase hodně rychle vrátí. Kde se našel?

sadzi saj

17.10.2008 09:17
sadzi saj

XXX.XXX.117.237

odberryho napsal(a):
to je skvělé, hodně moc blahopřeji, bylo mi z toho smutno a doufala jsem, že se mrně zase hodně rychle vrátí. Kde se našel?

Zuzi super, taky jsem doufala, že se najde a jak to, že se zatoulal

Přidejte reakci

Přidat smajlík