Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
17.10.2008 14:59
juhaj

XXX.XXX.125.85

Přišlo mi pár fotek tohohle pejska.Myslím,že byl kdysi vyhlášen za nejošklivějšího psa planety.Jen mi udivily jeho oči.Myslíte,že pejsek je slepý?Připadalo mi,že se na fotkách dívá.No,jen by mě to zajímalo,vím,kam jsou lidi schopni kvůli senzaci zajít-třeba i vystavovat nemocné zvíře.Dana

17.10.2008 15:25
hankaapes

XXX.XXX.101.77

juhaj napsal(a):
Přišlo mi pár fotek tohohle pejska.Myslím,že byl kdysi vyhlášen za nejošklivějšího psa planety.Jen mi udivily jeho oči.Myslíte,že pejsek je slepý?Připadalo mi,že se na fotkách dívá.No,jen by mě to zajímalo,vím,kam jsou lidi schopni kvůli senzaci zajít-třeba i vystavovat nemocné zvíře.Dana

Fakt hrůznej pes. Asi moc dobře nevidí, vidí-li vůbec, ale zdá se, že se má dobře, a to je důležité

17.10.2008 18:58
honey

XXX.XXX.138.182

juhaj napsal(a):

To je příšerné. To je snad týrání, nebo já už vážně nevím.
Vypadá to i počítačově upravená, nechce se mi tomu věřit.

17.10.2008 19:11
odberryho

XXX.XXX.206.139

honey napsal(a):

ne, to není fotomontáž, ten pejsek skutečně žije a vyhrál několik let po sobě titul nejošklivější pes na světě. Majitelka ho miluje až neuvěřitelně. Ten pes je rozmazlený, žere si kaviár, nějaký riomáre nebo co a když jsem viděla, jak ho majitelka s velkou láskou a pýchou pusinkovala na čumáček, tak se mi málem otočil žaludek

17.10.2008 19:13
odberryho

XXX.XXX.206.139

honey napsal(a):

ještě dodám, že je to kříženec peruána.

18.10.2008 19:02
krai

XXX.XXX.177.211

odberryho napsal(a):
ještě dodám, že je to kříženec peruána.

Tak jen tak pro informaci, pejsek nežije, ale už zemřel. A není to žádný kříženec Peruána, ale Čínský chocholatý pes.

Uživatel s deaktivovaným účtem

18.10.2008 22:25
Uživatel s deaktivovaným účtem

krai napsal(a):
Tak jen tak pro informaci, pejsek nežije, ale už zemřel. A není to žádný kříženec Peruána, ale Čínský chocholatý pes.

http:/ / www.psi-kocky. cz/ zajimavosti/ nejo_klivej_i_pes_na_svete_zemrel.html (5mez.)

Přidejte reakci

Přidat smajlík