Kurz pro začátečníky

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
23.10.2008 10:49
rika

XXX.XXX.77.220

Psí škola Sírius zve zájemce na třídenní kurz výchovy a základního výcviku, který se bude konat 17.- 19.11. v Horažďovicích. Zváni jsou všichni kdo mají potíže s chůzí na vodítku, přivoláním atd... Přihlášky a info. na www.sirius.zaluzi.cz

23.10.2008 21:38
anabetynka

XXX.XXX.73.135

rika napsal(a):
Psí škola Sírius zve zájemce na třídenní kurz výchovy a základního výcviku, který se bude konat 17.- 19.11. v Horažďovicích. Zváni jsou všichni kdo mají potíže s chůzí na vodítku, přivoláním atd... Přihlášky a info. na www.sirius.zaluzi.cz

hned bych se zúčastnila, speciálně s tou chúzí na vodítku bychom potřebovali pomoci...jenže je to straaašně daleko...:(

24.10.2008 09:29
rika

XXX.XXX.77.220

anabetynka napsal(a):
hned bych se zúčastnila, speciálně s tou chúzí na vodítku bychom potřebovali pomoci...jenže je to straaašně daleko...:(

.. přihlásila se jedna dívka z Čemrné nad Orlicí, je to daleko? Třeba by jste mohly jet spolu... Rika *:o)

24.10.2008 10:13
tezy

XXX.XXX.11.44

rika napsal(a):

Já bych se hned přihlásila, ale bohužel musim do práce (jsem tam teprve 3 týdny, tak dovolenou nedostanu...) Ale jestli bude nějaký kurz o víkendu, tak jsem první přihlášená

24.10.2008 14:04
rika

XXX.XXX.77.220

tezy napsal(a):
Já bych se hned přihlásila, ale bohužel musim do práce (jsem tam teprve 3 týdny, tak dovolenou nedostanu...) Ale jestli bude nějaký kurz o víkendu, tak jsem první přihlášená

...o víkendu se to asi zatím nepovede, to máme pravidelné hodiny. Ale kurzů bude určitě víc, i pro pokročilé a agility, pracuji na tom *:o). Těm, kdo by měli zájem můžu už předběžné info o těchto kurzech zaslat, alespoň budu vědět kolik kterých udělat.

28.10.2008 18:12
jannina

XXX.XXX.232.82

rika napsal(a):
.. přihlásila se jedna dívka z Čemrné nad Orlicí, je to daleko? Třeba by jste mohly jet spolu... Rika *:o)

I to je daleko a stejně musím do práce:( Ale kdyby se podařily nějaké ty víkendové kurzy, tak to by bylo prima:)

30.10.2008 12:24
renie

XXX.XXX.2.226

rika napsal(a):
...o víkendu se to asi zatím nepovede, to máme pravidelné hodiny. Ale kurzů bude určitě víc, i pro pokročilé a agility, pracuji na tom *:o). Těm, kdo by měli zájem můžu už předběžné info o těchto kurzech zaslat, alespoň budu vědět kolik kterých udělat.

Určitě prosím info o kurzech agility v Horažďovicích. Mail je v profilu. Díky!

31.10.2008 08:12
rika

XXX.XXX.77.220

renie napsal(a):
Určitě prosím info o kurzech agility v Horažďovicích. Mail je v profilu. Díky!

Renie jukni na naše stránky www.sirius.zaluzi.cz , tam najdeš vše.

31.10.2008 11:27
renie

XXX.XXX.2.226

rika napsal(a):
Renie jukni na naše stránky www.sirius.zaluzi.cz , tam najdeš vše.

Díky, ale já spíš měla zájem o informaci, zda se připravuje nějaký víkendovka nebo seminář čistě na agility pro pokročilejší. Na celý kurz nezvládnu docházet.

Přidejte reakci

Přidat smajlík