Ahoj jsem tu nová. A moc ráda bych se přidala Mám doma miminko CC a je to milášek. Pořídila jsem si ho od Marcelky CHS Red Witch .
katkatemnotka
napsal(a):
Ahoj jsem tu nová. A moc ráda bych se přidala Mám doma miminko CC a je to milášek. Pořídila jsem si ho od Marcelky CHS Red Witch .
Tak vítej u nás...
Až na vyjímky sem chodí lidé, co mají opravdu dost zkušeností a hafany milují nadevše...
Kolik je tomu tvýmu krasavcovi?
Taky si dovolím představit svého bafana.. Je to golden a je mu skoro 7 let.
rachel
napsal(a):
Tak vítej u nás...
Až na vyjímky sem chodí lidé, co mají opravdu dost zkušeností a hafany milují nadevše...
Kolik je tomu tvýmu krasavcovi?
Taky si dovolím představit svého bafana.. Je to golden a je mu skoro 7 let.
Ahoj a díky.
Mé Abrince je 5 měsíců a 10 dní .o) Je to prťavka má 25kg hi a je děsně u mazlená . Jsem z ní nadšená víc a víc... úplně mě dostává.
Máš krásného bafa je to krasavec
katkatemnotka
napsal(a):
Ahoj a díky.
Mé Abrince je 5 měsíců a 10 dní .o) Je to prťavka má 25kg hi a je děsně u mazlená . Jsem z ní nadšená víc a víc... úplně mě dostává.
Máš krásného bafa je to krasavec
Vítáme tě
Uživatel s deaktivovaným účtem

conty
napsal(a):
Taky Tě vítám.Ten pejsek ale není CC,typuju ho na ND
Ahoj, tak ND to opravdu není :-D Je to čistokrevný CC a to dokonce s PP :-D A ten PP dokonce patří mezi nej tady v té republice. Můžeš se přesvědčit na mých stránkách www.brixie.estranky.cz. Abrinka je jedna z nejhezčích fenek ve vrhu.
conty
napsal(a):
Hi super , jukni na web. Hi Abrinka je super mimi Cane Corso hi vypadá jak Doga, když chce zvládne pohledem i Baseta, prdlá je jak pudl, chytrá a bystrá jako liška a vyčůraná jak mrak :o)))))))))
Je z velice krásného a vyrovnaného vrhu CHS Red Witch a pokud bude jako její rodiče budu uplně max spokojená :o) Teď je to nunánek :o)
conty
napsal(a):
A jejej..tady zas někdo dělal chytrýho .. Ještě že sem chodí takoví odborníci, aby vám napsali co jste si koupila za plemeno
.
Caník to je krásnej, jen je to opravdu prcek . Sestřenice má stejnýho, ale kluka a ten měl v 5ti měsících přes 40kg
..taky papíráček, ale už když si ho brala tak ji chovatelka řekla, že bude větší..no a myslím, že byla móóc ráda
..
lucka88
napsal(a):
A jejej..tady zas někdo dělal chytrýho .. Ještě že sem chodí takoví odborníci, aby vám napsali co jste si koupila za plemeno
.
Caník to je krásnej, jen je to opravdu prcek . Sestřenice má stejnýho, ale kluka a ten měl v 5ti měsících přes 40kg
..taky papíráček, ale už když si ho brala tak ji chovatelka řekla, že bude větší..no a myslím, že byla móóc ráda
..
A taky tě tu vítáme
katkatemnotka
napsal(a):
Ahoj, máš krásného pejska. Takže vítej a hloupých a urážlivých příspěvků si nevšímej!!!
katkatemnotka
napsal(a):
Ahojky, máš moc hezkého psa.
lisakova
napsal(a):
Ahojky, máš moc hezkého psa.
I naše Milinka tě moc zdraví
mikka
napsal(a):
Taky vitame
Ahoj, my takýýý zdravíme a vítáme tě tu, lidé tu jsou fajn, ale výjimky se také najdou, takže se případnými rejpaly nenech znechutit
katkatemnotka
napsal(a):
Taky zdravíme a vítáme !
katkatemnotka
napsal(a):
my jsme tu taky nový