Už naposled - bydlení v ulici Janského

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.3.2006 09:58

Omlouvám se, že s tím pořád otravuju, ale pořád sháníme bydlení se psy. Už jsem dvakrát jela na prohlídku bytu a odmítla to, protože tam nebylo kde benčit psy, i když podle mapy to vypadalo na zeleň. Pro mě je to celý den dovolené, tak uvítám radu. Mám možnost bydlet v krásném bytě, kde nevadí psi, v ulici Janského na Velké ohradě. Je to tam blízko do přírody? Dá se tam chodit na dlouhé procházky v ohařem bez nutnosti cestovat mhd? Díky moc

15.3.2006 11:47

dayka napsal(a):
Omlouvám se, že s tím pořád otravuju, ale pořád sháníme bydlení se psy. Už jsem dvakrát jela na prohlídku bytu a odmítla to, protože tam nebylo kde benčit psy, i když podle mapy to vypadalo na zeleň. Pro mě je to celý den dovolené, tak uvítám radu. Mám možnost bydlet v krásném bytě, kde nevadí psi, v ulici Janského na Velké ohradě. Je to tam blízko do přírody? Dá se tam chodit na dlouhé procházky v ohařem bez nutnosti cestovat mhd? Díky moc

My jsme bydleli v Přecechtělově (která je přesně Janského, to nevím, myslím že kousek vedle ), sice okolo sídliště postavili nějaké řadové domky a bytové domy ale jen v jedné řadě, takže během 10-ti minut normální chůze jste v polích a na krajích lese, po dalších 5-ti minutách se dostanete do Prokopského údolí (možnost dlouhých procházek směrem na Hlubočepy, Barrandov nebo Radotín). Silnice, co vedou na Ohradu, tam končí, takže provoz jen ráno a večer (odjezdy a příjezdy do práce). Těsně kolem Velké Ohrady je spousta zvířat (bažanti, zajíci i srny), ale myslivci jsou o dost dál.
Pro psy je super bydlení, taky jich je tam fakt hodně, takže určitě najdete i nějaké parťáky .

15.3.2006 12:00

dayka napsal(a):

V Janského ulici nad smyčkou autobusu, která je na tu stranu k Malé ohradě bydlí kamarádka a když měli psa, tak jsme chodily venčit do Prokopského údolí. Je to tam moc pěkné na venčení a od ní pár kroků. A na druhé straně sídliště je kousek Dalejské údolí. To sídliště není velké, je čtvercové a ulice Janského ho zvenku obkružuje ze tří stran.

15.3.2006 12:39

dayka napsal(a):

Taky bydlim na ohrade. Z Janskeho ulice jsi na poli zhruba tak za 5 minut. Prochazky po prokopaku jsou super. Pejskove si to tam urcite uziji. Jestli se Ti byt libi, tak nevahej, pro pejsky je to bezva misto

15.3.2006 13:31

iv napsal(a):
Taky bydlim na ohrade. Z Janskeho ulice jsi na poli zhruba tak za 5 minut. Prochazky po prokopaku jsou super. Pejskove si to tam urcite uziji. Jestli se Ti byt libi, tak nevahej, pro pejsky je to bezva misto

Díky moc, tak já tam hned jedu a vezu sebou zálohu. Hlavně, když se to bude líbit pejskům

Přidejte reakci

Přidat smajlík