kevin
napsal(a):
Ahoj, nějak tyto fóra upadla, tak je chci obnovit. Má tu někdo zájem?
A co mas za pejska?
Ja 15 mes RR.
www.fame.webnode.cz
kelly
napsal(a):
Ahoj, taky bych se přidala někdy na procházku s pesanem, pokud by nebyla na nás moc dlouhá.
Rozhodně nemusí být procházka dlouhá. Místo venčení stačí domluvit. Máme špringra, který nerad cestuje, tak s nim vyrážíme z Vinohrad. Ano jsem to já . Kdy máte čas? Já mám čas zítra asi do 18:20 hod, pak mám čas dnes(út), pak ve čtvrtek a v pá a o víkend...
polajda
napsal(a):
Kdyžtak se mi ozvi na email a já Ti pošlu telefon. V neděli můžeme klidně vyrazit.
ahojte, ja jsem taky z brna - nejlepe slatina, lisen, slapanice
mam temer 5mesicniho boxera kterej si mooooc rad hraje ale nikdo si s nim pro jeho aktivitu hrat nechce kdo mate doma taky pako tak se ozvete
kitty2thorpe
napsal(a):
mam temer 5mesicniho boxera kterej si mooooc rad hraje ale nikdo si s nim pro jeho aktivitu hrat nechce kdo mate doma taky pako tak se ozvete
A není tu někdo z Liskovce, Bohunic, Kohoutovic a okolí?
sunin
napsal(a):
Ahoj taky bychom se pridali, mam dobrmana 1,5roku jsme z Obran,nejlepe nejake vetsi hrave kamarady a kamaradky.Nejlepe Lesna, Malomerice,Obrany, apod.
Míšo co třeba pátek? sice bych mohla až později (tak cca 16.30 nejdřív) ale tma bude tak jako tak... jiný dny můžu i dřív (pondělí-středa)
evinka01
napsal(a):
Míšo co třeba pátek? sice bych mohla až později (tak cca 16.30 nejdřív) ale tma bude tak jako tak... jiný dny můžu i dřív (pondělí-středa)
Ahoj,no kdyz uz bude tma tak je to na prd,nepoustim toho svyho cvoka ve tme kdyz na neho nevidim ale kterejkoliv jinej den driv by to slo.Byvam doma vetsinou ve dve.Tak se mi kdyztak ozvy na mejla.
sunin
napsal(a):
Ahoj,no kdyz uz bude tma tak je to na prd,nepoustim toho svyho cvoka ve tme kdyz na neho nevidim ale kterejkoliv jinej den driv by to slo.Byvam doma vetsinou ve dve.Tak se mi kdyztak ozvy na mejla.
Ahoj, Líšeň, Maloměřice pro nás není problém. Když je tma, tak se dají světýlka. Já mohu v so dopoledne.
helenar
napsal(a):
a co Bystrc?
skoro 4letá bordeauxská doga, hraje si víc s fenkama, ale nepohrdne ani psama, povahově se zarazila někde mezi 3-4měs
Bystrc, Žebětín, Kohoutovice??
Potřebuju naší labradorce dokázat, že ne každá fenka, kterou potkáme ji chce zabít, případně jí jen ukousnout hlavu.. Poslední dobou potkáváme feny jen takové :-(
lucie x
napsal(a):
Bystrc, Žebětín, Kohoutovice??
Potřebuju naší labradorce dokázat, že ne každá fenka, kterou potkáme ji chce zabít, případně jí jen ukousnout hlavu.. Poslední dobou potkáváme feny jen takové :-(
Kohoutovice - to by šloo 2 fenky berňačky, jedna 5 měsíců, druhá 3,5 let. Mohla bych vzít jednu, druhou nebo obě.
Věrka
albona
napsal(a):
tak pokud byste přibrali i kluka tak bychom se taky dostavili
My souhlasíme, klidně Kohoutky! v obyč dny můžu nejdřív v 16:30 a o víkendech pak už kdykoliv:-))Jinak na mujpsovi domlouváme na agility foru zítra v 10hod Mariánský údolí, zatím jdem my (bx fenice), labí kluk a labí holka :-))
helenar
napsal(a):
My souhlasíme, klidně Kohoutky! v obyč dny můžu nejdřív v 16:30 a o víkendech pak už kdykoliv:-))Jinak na mujpsovi domlouváme na agility foru zítra v 10hod Mariánský údolí, zatím jdem my (bx fenice), labí kluk a labí holka :-))
já bych byla pro víkend..... aby nebyla tma, ať na sebe aspoň trochu vidíme
albona
napsal(a):
já bych byla pro víkend..... aby nebyla tma, ať na sebe aspoň trochu vidíme
Jéé, Aničko ahooj Ebince snad vadit nebude, co potkáváme ostatní psy, tak už nikoho nevychovává. Jenom včera si jeden láskychtivý labrador pořád nechtěl nechat vymluvit, že Ebi mimina nechce, tak si na něj trošku dupla (ale prý to bylo málo, že by potřeboval dostat pořádně)
No případně vezmu jen malou
Víkend můžu, i některé dny v týdnu.
Věrka
xverus
napsal(a):
Jéé, Aničko ahooj Ebince snad vadit nebude, co potkáváme ostatní psy, tak už nikoho nevychovává. Jenom včera si jeden láskychtivý labrador pořád nechtěl nechat vymluvit, že Ebi mimina nechce, tak si na něj trošku dupla (ale prý to bylo málo, že by potřeboval dostat pořádně)
No případně vezmu jen malou
Víkend můžu, i některé dny v týdnu.
Věrka
Ahojte,
tak dnes tedy asi nic no. A co zítra?
albona
napsal(a):
ve čtvrtek my můžeme kdykoliv.....
a co třeba sobota? to by mohlo asi nejvíc lidí.....
Ve čtvrtek můžu taky - tak od 13-14h podle toho kde by byl sraz. V sobotu taky. Jinak u nás je změna. Velká fenka začala hárat, tak půjdu jenom se štěndem - a můžem dojet kamkoli. Se dvěma by to bylo v autobusu složité, ale s malou je to OK
Věrka
xverus
napsal(a):
Ve čtvrtek můžu taky - tak od 13-14h podle toho kde by byl sraz. V sobotu taky. Jinak u nás je změna. Velká fenka začala hárat, tak půjdu jenom se štěndem - a můžem dojet kamkoli. Se dvěma by to bylo v autobusu složité, ale s malou je to OK
Věrka
tak to je super, čas upřesním podle dalších zájemců. Sraz Vinohrady parkoviště Peny Marketu (zastávka trolejbusu č. 26,25 nebo autobusu 78 Prušánecká a vrátit se, je to vidět při přijíždění a není to složité)
kevin
napsal(a):
tak to je super, čas upřesním podle dalších zájemců. Sraz Vinohrady parkoviště Peny Marketu (zastávka trolejbusu č. 26,25 nebo autobusu 78 Prušánecká a vrátit se, je to vidět při přijíždění a není to složité)
super tak ve čtvrtek.... my dojedeme vlakem, takže na Prušánecké můžeme být nejdřív tak před půl druhou.....
kevin
napsal(a):
Mohu dnes i když to se asi už nic moc nedomluví a před 4 jedem nejspíš na stopy a mohu ještě zítra do 15:40 hod. Na čtvrtek se těším, třeba se ještě někdo přidá a pak upřesním čas. Chcete nejspíš za světla, že?
určitě za světla.... nejlépe kolem té druhé hodiny
kam se půjde?
kitty2thorpe
napsal(a):
ok, utery 18.11. slatina 14h co treba stranska skala?? nejsme zihani, sme zlati
i povahou
bydlíme na Podstránské,takže by nám Stránská vyhovovala,že bych se k vám přidala až na té Stránské..?nebo pokud víš,kde je Podstránská,tak se pro nás můžete stavit..řekla bych ti kde to přesně je
llucinkaa2
napsal(a):
sakra,teď jsem si vzpoměla,že v úterý mám školu do 14:15...
tak muzem jit az v 15, to je fuk, ja muzu zatim cely den..jinak podstranskou znam, ikdyz je to kus, my jsme z krehlikove
ja vlastne ani nevim kudy se na tu stranskou leze...ale dycky sme tam chodili z hviezdoslavove tak kolmo nahoru
kitty2thorpe
napsal(a):
tak muzem jit az v 15, to je fuk, ja muzu zatim cely den..jinak podstranskou znam, ikdyz je to kus, my jsme z krehlikove
ja vlastne ani nevim kudy se na tu stranskou leze...ale dycky sme tam chodili z hviezdoslavove tak kolmo nahoru
Ahojte, dnes byl výlet fajn. Nejspíš bude výlet v so dopoledne. Zase někde v této části Brna. Další info napíšu.
evinka01
napsal(a):
úterý 18. 11. na Stránskou---- klidně i v 15, pro zájemce z Křehlíkové můžeme dát sraz u Lidlu a na Podstránskou dojdem... a tam se můžem sejít s dalším zájemcemčas vyhovuje nebo později?
kytty2 a evinka01:takže v úterý 18.11. vás budu čekat na Podstránské 108...v 15:00 hoď...a ještě-můžu se zeptat co máte za psy??
llucinkaa2
napsal(a):
Šárko teď jsem koukala na tvůj web- .máš tam fotky Karin z 9.12.07 jak obtěžovala ty malé papilony..jsem ani nevěděla,že jsi fotila
ja teda dojdu v 15.00 na podstranskou, mam zlatyho 5mesicniho boxera - ale nevim nevim jak se s nima pak dostanem nekam dal, protoze jak mame psiho kamarada, tak si chceme hrat a behat a skakat a ne jit pekne vedle neho
icq mam, ale radci bych ho sdelila po mailu, prece jenom ho nemusi znat cela ifauna tak bud mi napiste na katie.pop.ali@seznam.cz, nebo mi tam poslete svoje a ja si vas pridam
kitty2thorpe
napsal(a):
ja teda dojdu v 15.00 na podstranskou, mam zlatyho 5mesicniho boxera - ale nevim nevim jak se s nima pak dostanem nekam dal, protoze jak mame psiho kamarada, tak si chceme hrat a behat a skakat a ne jit pekne vedle neho
icq mam, ale radci bych ho sdelila po mailu, prece jenom ho nemusi znat cela ifauna tak bud mi napiste na katie.pop.ali@seznam.cz, nebo mi tam poslete svoje a ja si vas pridam
Ahoj, všichni, taky bychom rádi procházkovali. Bydlíme v Novém Lískovci, klidně docestujeme. Boxer-pes, 4 roky, útulkáč.
kevin
napsal(a):
jasan
ad 1 kitty ať se vyjádří jestli může i takhle brzo, nám je to celkem jedno
ad 2 Podstránská se bude teda hledat mnohem líp než samotná cestička na Stránské... těch tam s prominutím u baráků znám milion nebo to nebudeme komplikovat a dáme sraz na zastávce 10 Podstránská to najdou všichni a kousek to pejsci vydrží
evinka01
napsal(a):
ad 1 kitty ať se vyjádří jestli může i takhle brzo, nám je to celkem jedno
ad 2 Podstránská se bude teda hledat mnohem líp než samotná cestička na Stránské... těch tam s prominutím u baráků znám milion nebo to nebudeme komplikovat a dáme sraz na zastávce 10 Podstránská to najdou všichni a kousek to pejsci vydrží
Holky tak jo,v úterý v 15:00 na zastávce 10-Podstránská...budu vás čekat
kevin
napsal(a):
Procházka byla super. Můžeme sraz na stránskou posunout o třičtvrtě hod?
Kinta:
Ahoooooj, my jsme se spolu nedávno domlouvali na procházce na Cz-pes a potom přes mail, pamatuješ? Jenomže nakonec jsme se nedomluvili, protože mi onemocněl pesan a potom ještě i já, aby toho nebylo málo. Teď už jsme všichni ok, moc ráda bych se s tebou i tvým boxíkem někde sešla a povenčili bysme společně naše hafíky. Napiš, kdy by se ti to hodilo. Můžu jen o víkendech, ale mohli by jsme už dopoledne kdybys chtěla. Kelly
kelly
napsal(a):
Kinta:
Ahoooooj, my jsme se spolu nedávno domlouvali na procházce na Cz-pes a potom přes mail, pamatuješ? Jenomže nakonec jsme se nedomluvili, protože mi onemocněl pesan a potom ještě i já, aby toho nebylo málo. Teď už jsme všichni ok, moc ráda bych se s tebou i tvým boxíkem někde sešla a povenčili bysme společně naše hafíky. Napiš, kdy by se ti to hodilo. Můžu jen o víkendech, ale mohli by jsme už dopoledne kdybys chtěla. Kelly
Kdo by šel zítra dopoledne? A co v pondělí, ale to hned ráno nemohu :(?
kelly
napsal(a):
Kinta:
Ahoj, tak my bychom zítra někam vyrazili. Když to nebude úplně po ránu, tak budu jen ráda. Mám z víkendu spací deficit. Tak se ozvěte, mrknu sem ještě tak kolem desáté večer.
kelly
napsal(a):
Kinta:
Ahooooj, super, že se ozýváš. Uvidím, co se na zítra dohodne, třeba se zúčastníš nebo se domluvíme jen spolu. Zatím čauky.
kinta
napsal(a):
Ahoj, tak my bychom zítra někam vyrazili. Když to nebude úplně po ránu, tak budu jen ráda. Mám z víkendu spací deficit. Tak se ozvěte, mrknu sem ještě tak kolem desáté večer.
Tak jestli se někdo rozhodnete, napište, mrknu zase zítra ráno. Teď už odpadám, tak dobrou noc.
kinta
napsal(a):
Ahooooj, super, že se ozýváš. Uvidím, co se na zítra dohodne, třeba se zúčastníš nebo se domluvíme jen spolu. Zatím čauky.
Ahoj, na zítra ráno máme domluvenou kontrolu u veta, ale příští víkend už nic nemám, tak to by jsme se mohli určitě domluvit na společnou prochajdu. Kelly
kelly
napsal(a):
Ahoj, na zítra ráno máme domluvenou kontrolu u veta, ale příští víkend už nic nemám, tak to by jsme se mohli určitě domluvit na společnou prochajdu. Kelly
ach jo....nám to teď vůbec nevychází.... a zrovna by se nám hodilo procvičit jízdu vlakem, když jsme jeli v úterý z prochajdy, pesan poprvé nastoupil sám
co třeba příští týden v pondělí? měl by někdo čas?
albona
napsal(a):
ach jo....nám to teď vůbec nevychází.... a zrovna by se nám hodilo procvičit jízdu vlakem, když jsme jeli v úterý z prochajdy, pesan poprvé nastoupil sám
co třeba příští týden v pondělí? měl by někdo čas?
Jo jo, v úterý jsem ještě počkala u vlaku, abych viděla jak to Cirovi půjde a byla jsem z toho úplně šťastná Šikula. Dnes jsme vyrazili na výlet vlakem s Ájou a ještě je malinká, musela jsem ji vysadit
Příští pondělí můžem. Líp by se nám to hodilo odpoledne - kolem 14-15h.
xverus
napsal(a):
Jo jo, v úterý jsem ještě počkala u vlaku, abych viděla jak to Cirovi půjde a byla jsem z toho úplně šťastná Šikula. Dnes jsme vyrazili na výlet vlakem s Ájou a ještě je malinká, musela jsem ji vysadit
Příští pondělí můžem. Líp by se nám to hodilo odpoledne - kolem 14-15h.
jj...odpoledne by to bylo ideální.... v Brně můžeme být 14.20....
evinka01
napsal(a):
je mi to celkem jedno, ale teď mizím do školy takže pak sem jenom mrknu jestli se nedomluvilo něco jiného jinak jdu na tu 15h-.
tak ja s dneskem taky pocitam, zatim s tou 15tou.. na podstranecke...kolem 16 uz bude tmaaaa bojim bojiiim ale klido se muze posunout...jen je treba rict to nejak dopredu teda jesi jo nebo ne a kdo teda nakonec vse jde...
ja a muj hafan jdem
katka a muf
kitty2thorpe
napsal(a):
tak ja s dneskem taky pocitam, zatim s tou 15tou.. na podstranecke...kolem 16 uz bude tmaaaa bojim bojiiim ale klido se muze posunout...jen je treba rict to nejak dopredu teda jesi jo nebo ne a kdo teda nakonec vse jde...
ja a muj hafan jdem
katka a muf
já tam budu v 15:00 a Šárko já ti v těch 16:00 napíšu ¨kde jsme a můžete se přidat,ne? a toho druhýho jsem nebrala,protože by to nedala...ale te'd ji ASI ¨vezmu spíš než kavkazačku..bere to tam jako svoje tak se bojím aby nebyla zlejší
llucinkaa2
napsal(a):
já tam budu v 15:00 a Šárko já ti v těch 16:00 napíšu ¨kde jsme a můžete se přidat,ne? a toho druhýho jsem nebrala,protože by to nedala...ale te'd ji ASI ¨vezmu spíš než kavkazačku..bere to tam jako svoje tak se bojím aby nebyla zlejší
Stejně to tu čtem všichni co cheme jít, ne? Tak by jsme to mohli posunout na 16 na zastávce trma. č. 10? Ona nebyla zlá, tak když bude zlejší tak nebude problém.
kevin
napsal(a):
Tak dobře, tak v 15 hod na zastávce tramvaje č. 10?
teda holky my sme tragedky ja teda cekala na konecne 10 jak ve 15 tak i v 16 ale nikde nikdo a ani jsem nikoho nepotkala...az pak ke konci sme nekoho zahlidla - nemala nektera z vas cervenou bundu?...musime se priste lip domluvit
kitty2thorpe
napsal(a):
teda holky my sme tragedky ja teda cekala na konecne 10 jak ve 15 tak i v 16 ale nikde nikdo a ani jsem nikoho nepotkala...az pak ke konci sme nekoho zahlidla - nemala nektera z vas cervenou bundu?...musime se priste lip domluvit
my jsme tam se Šárkou byly a nikde nikdo...a stejně se domlouval sraz na zastávce "Podstránská"
llucinkaa2
napsal(a):
my jsme tam se Šárkou byly a nikde nikdo...a stejně se domlouval sraz na zastávce "Podstránská"
no já jsem se vypravila na cestu akorát že kousek od baráku mi psice skočila na nějakej střep tekla z ní krev tak jsme se musely vrátit... tak se omlouváme doufám, že příště už to vyjde...
kitty2thorpe
napsal(a):
kitty, my jsme tam byli od 15 (já už za 10min 15) do 15:30 a nikoho jmse neviděli. Jedna z nás měla červenou bundu do pasu. Přítel píše, že viděl nějakou ženu asi nad 35let s velkým psem.
kevin
napsal(a):
Domluvené to bylo dobře.
no ja vas teda videla odchazet, to ste byli asi 100 m prede mnou kdyz ste sli po stranske (ulici)...s tou podstranskou sorry, myslela jsem - kdyz jsem odchazela - ze se to zrusilo a je jednotny sraz u konecny...kde sem byla jak v 15 (+- par minut) tak i v 16 a za celou dobu co sem tam prochazela sem taky potkala jen jednu pani s velkou nevrlou fenkou...takze tak..ale nevadi, muf spi od chvile co sme se vratili jen me stve ze sem se tam trmacela takovou dalku (ze stare slatiny) a nic...aspon telefony sme si na sebe mohly dat...
kitty2thorpe
napsal(a):
no ja vas teda videla odchazet, to ste byli asi 100 m prede mnou kdyz ste sli po stranske (ulici)...s tou podstranskou sorry, myslela jsem - kdyz jsem odchazela - ze se to zrusilo a je jednotny sraz u konecny...kde sem byla jak v 15 (+- par minut) tak i v 16 a za celou dobu co sem tam prochazela sem taky potkala jen jednu pani s velkou nevrlou fenkou...takze tak..ale nevadi, muf spi od chvile co sme se vratili jen me stve ze sem se tam trmacela takovou dalku (ze stare slatiny) a nic...aspon telefony sme si na sebe mohly dat...
telefon neni problém. Jak jsi přišla na konečnou? I tam jsme se dívali, ale pár minut to je málo mi šli na konečnou asi v 15:05.
kitty2thorpe
napsal(a):
Ahoj mam 2letou fenku RR je to stale jeste stene a velice hrave. Tak napis. Rady se pridame