Čeho je to asi kříženec?

Přidejte téma
Přidejte téma
Otočit řazení příspěvků Otočit řazení příspěvků
15.3.2006 13:34

Poradíte, čeho je to asi kříženec? pitbula? fily? boxera nebo jiny napad?

15.3.2006 13:35

dejavu napsal(a):

.

15.3.2006 13:38

dejavu napsal(a):
.

Stopro je tam pitbull možná něco z československého vlčáka

15.3.2006 13:40

malpik napsal(a):

Fila a NO. Bych řekla.

15.3.2006 14:05

impact napsal(a):
Fila a NO. Bych řekla.

NOxPitbull

15.3.2006 14:52

helenar napsal(a):
NOxPitbull

Každopádně je krásnej. Určitě z útulku, jestli se nepletu?

15.3.2006 15:05

katka napsal(a):
Každopádně je krásnej. Určitě z útulku, jestli se nepletu?

Bych taky řekla Filu a No, ale může to být i Fila a pitbul
něco podobnýho tomuhle má kámoš, je to fena a křížence pitbula a ovčáka.......hezká ne?

15.3.2006 15:06

malpik napsal(a):

Tipla bych spíš boxera a pita. (Kámoška má křížence ovčáka a boxera a tenhle má podobnej kukuč.) Ale je moc krásnej!!

15.3.2006 15:22

iv napsal(a):
Tipla bych spíš boxera a pita. (Kámoška má křížence ovčáka a boxera a tenhle má podobnej kukuč.) Ale je moc krásnej!!

Mě se právě zase zdá, že má kukuč typickej pro NO.

15.3.2006 15:25

impact napsal(a):
Mě se právě zase zdá, že má kukuč typickej pro NO.

Fakt je, že ani pitbul ani boxer nemají tak "dlouhou" srst, jako tento kříženec, takže ten ovčák tam bude asi........a nebo ta fila

15.3.2006 16:01

mata napsal(a):
Fakt je, že ani pitbul ani boxer nemají tak "dlouhou" srst, jako tento kříženec, takže ten ovčák tam bude asi........a nebo ta fila

Ale vona je zima ...

15.3.2006 16:06

iv napsal(a):
Ale vona je zima ...

No zima nezima Ivčo, pitbula s takovejma chlupama sem neviděla ani v zimě
O boxerovi ani nemluvě
Prostě je to kříženec a hezkej a je to

15.3.2006 16:15

mata napsal(a):
O boxerovi ani nemluvě

Nemohl by to být kříženec rotvajlera a holanského ovčáka

15.3.2006 16:30

mata napsal(a):
O boxerovi ani nemluvě

Přesně tak. je úžasnej, moc se mi libi

15.3.2006 16:46

dejavu napsal(a):

Aj ja mam doma nico podobne. Je to sucka, velmi prijemna, neagresivna, voci psom priatelska /az prilis - s kazdym sa chce hrat/ Je to tiez krizenec pibula a NO - usi ma 100% po NO...

15.3.2006 18:04

dejavu napsal(a):

je to čerstvý přírůstek útulku Šternberk u Olomouce, páníček se odstěhoval, fenu NO utratil a tohoto psa, tříletého Dana, nechal na zahradě s tím, ať ho noví majitelé pozemku utratí, pokud ho nebudou chtít. Je to velice milý pes, obrovský mazel a výborně se snáší s ostatními psy, pokud byste věděli o někom, kdo by ho chtěl, kontaktujte paní Koudelovou koudelovav@seznam.cz 604551696

15.3.2006 22:54

dejavu napsal(a):

Tak já mám celkem pravidelného hosta v psím hotelu, kterému je tento velmi, velmi podobný. Až tu bude příště, vyfotím ho. ...Když nezapomenu . A ten je s určitostí kříženec boxera a německého ovčáka. Je to strašně milé a poslušné zvíře, ale zároveň dobrý hlídač.

16.3.2006 08:21

eva nohelova napsal(a):
Tak já mám celkem pravidelného hosta v psím hotelu, kterému je tento velmi, velmi podobný. Až tu bude příště, vyfotím ho. ...Když nezapomenu . A ten je s určitostí kříženec boxera a německého ovčáka. Je to strašně milé a poslušné zvíře, ale zároveň dobrý hlídač.

Taky bych tipla NO x boxer,kamaradka mela psa, ten byl uplne stejnej, akorat byl zlutej ne zihanej.

16.3.2006 09:50

janap napsal(a):
Taky bych tipla NO x boxer,kamaradka mela psa, ten byl uplne stejnej, akorat byl zlutej ne zihanej.

Taky bych řekla NO x boxer.

16.3.2006 11:04

dejna napsal(a):
Taky bych řekla NO x boxer.

tady vam pro zajimavost ukazuji Trempa, krizence brazilske fily, ten uz nasel domov

19.3.2006 19:18

dejavu napsal(a):

Dobra zprava, pes nasel domov! :-)

19.3.2006 20:34

dejavu napsal(a):
Dobra zprava, pes nasel domov! :-)

Tak to je moc príííma
Přeji mu, aby se tam měl moc a moc fajn a hlavně už tam zůstal, néé aby se ho zase třebas zbavili, jak to tak někdy bývá

22.3.2006 08:38

mata napsal(a):
Tak to je moc príííma
Přeji mu, aby se tam měl moc a moc fajn a hlavně už tam zůstal, néé aby se ho zase třebas zbavili, jak to tak někdy bývá

Tak jen pro zajimavost, byvaly majitel prozradil jeho puvod, je to krizenec boxera a mastifa :-)

22.3.2006 08:44

dejavu napsal(a):
Tak jen pro zajimavost, byvaly majitel prozradil jeho puvod, je to krizenec boxera a mastifa :-)

Rozhodně nechci tvrdit, že bývalý majitel lže, aby byl zajímavější, ale s takovými pysky a kříženec mastifa a boxera? Po kom by měl ty "suché pysky"? Rozhodně ani po jednom z nich...

22.3.2006 13:15

eva nohelova napsal(a):
Rozhodně nechci tvrdit, že bývalý majitel lže, aby byl zajímavější, ale s takovými pysky a kříženec mastifa a boxera? Po kom by měl ty "suché pysky"? Rozhodně ani po jednom z nich...

No, zajimavosti si dodal majitel uz tim, ze jednu fenu utratil a tohohle nechal samotneho na zahrade, takze bych se ani nedivila, kdyby lhal. Mne pripomina spis NO.

Přidejte reakci

Přidat smajlík