Poradíte, čeho je to asi kříženec? pitbula? fily? boxera nebo jiny napad?
dejavu
napsal(a):
.
katka
napsal(a):
Každopádně je krásnej. Určitě z útulku, jestli se nepletu?
Bych taky řekla Filu a No, ale může to být i Fila a pitbul
něco podobnýho tomuhle má kámoš, je to fena a křížence pitbula a ovčáka.......hezká ne?
dejavu
napsal(a):
Aj ja mam doma nico podobne. Je to sucka, velmi prijemna, neagresivna, voci psom priatelska /az prilis - s kazdym sa chce hrat/ Je to tiez krizenec pibula a NO - usi ma 100% po NO...
dejavu
napsal(a):
je to čerstvý přírůstek útulku Šternberk u Olomouce, páníček se odstěhoval, fenu NO utratil a tohoto psa, tříletého Dana, nechal na zahradě s tím, ať ho noví majitelé pozemku utratí, pokud ho nebudou chtít. Je to velice milý pes, obrovský mazel a výborně se snáší s ostatními psy, pokud byste věděli o někom, kdo by ho chtěl, kontaktujte paní Koudelovou koudelovav@seznam.cz 604551696
dejavu
napsal(a):
Tak já mám celkem pravidelného hosta v psím hotelu, kterému je tento velmi, velmi podobný. Až tu bude příště, vyfotím ho. ...Když nezapomenu . A ten je s určitostí kříženec boxera a německého ovčáka. Je to strašně milé a poslušné zvíře, ale zároveň dobrý hlídač.
eva nohelova
napsal(a):
Tak já mám celkem pravidelného hosta v psím hotelu, kterému je tento velmi, velmi podobný. Až tu bude příště, vyfotím ho. ...Když nezapomenu . A ten je s určitostí kříženec boxera a německého ovčáka. Je to strašně milé a poslušné zvíře, ale zároveň dobrý hlídač.
Taky bych tipla NO x boxer,kamaradka mela psa, ten byl uplne stejnej, akorat byl zlutej ne zihanej.
dejna
napsal(a):
Taky bych řekla NO x boxer.
tady vam pro zajimavost ukazuji Trempa, krizence brazilske fily, ten uz nasel domov
eva nohelova
napsal(a):
Rozhodně nechci tvrdit, že bývalý majitel lže, aby byl zajímavější, ale s takovými pysky a kříženec mastifa a boxera? Po kom by měl ty "suché pysky"? Rozhodně ani po jednom z nich...
No, zajimavosti si dodal majitel uz tim, ze jednu fenu utratil a tohohle nechal samotneho na zahrade, takze bych se ani nedivila, kdyby lhal. Mne pripomina spis NO.