Uživatel s deaktivovaným účtem

Předem se omlouvám za toto téma, ale je to částečně dotaz týkající se i pejsků, i když to zprvu tak nevypadá.
Chtěla jsem se zeptat, třeba by mi teda nějaký pejskaři poradili.
Dcera hledá střední školu, kde by třeba volitelný předmět byla kynologie. Jednu se nám podařilo najít, ale je až v Kostelci nad Orlicí, což je pro nás bohužel dopravně nedostupné. Nevíte o nějaké takové škole?
Za odpovědi předem moooooooc děkuji
Katka
napsal(a):
Předem se omlouvám za toto téma, ale je to částečně dotaz týkající se i pejsků, i když to zprvu tak nevypadá.
Dcera hledá střední školu, kde by třeba volitelný předmět byla kynologie. Jednu se nám podařilo najít, ale je až v Kostelci nad Orlicí, což je pro nás bohužel dopravně nedostupné. Nevíte o nějaké takové škole?
Katka
Spíš bych zkusila střední veterinu kde je i kynologie 1rok a pak vejšku např. Praha Zemědělka kde je obor kynologie nebo Slovensko kde je též
napsal(a):
Katka
No střední zemědělka v Havlíčkově Brodě má obor kynologie, maturují se psem :) Ale nepíšete odkud jste, jestli je toto dostupnější.....

borax
napsal(a):
No střední zemědělka v Havlíčkově Brodě má obor kynologie, maturují se psem :) Ale nepíšete odkud jste, jestli je toto dostupnější.....
koukala jsem teď na střední veterinu ta je v Budějovicích, což je relativně v pohodě,a i ten Havlíčkův Brod by docela šel. Je to už dopravně dostupnější. Tak děkuju za nápady.